Beogradski Hrvati
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Beogradski Hrvati
Istorija kaže da su Jevreji završili u logoru za Jevreje - Staro sajmište. Logor se nalazio na teritoriji NDH i osnovan je na zahtev Nemaca uz dozvolu Hrvatske i uslov da stražari u logoru ne budu Srbi.obala razuma wrote:srpska panika nije imala vremena za ta sranja , barem povjest tako kažedzango wrote:Ja mislio u logoru.obala razuma wrote:tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pirate likes this post
srbi su po pitanju države lešinari koji na kraju uvijek završe u svojoj šumadiji koje je u suštini jedina srbijadzango wrote:Istorija kaže da su Jevreji završili u logoru za Jevreje - Staro sajmište. Logor se nalazio na teritoriji NDH i osnovan je na zahtev Nemaca uz dozvolu Hrvatske i uslov da stražari u logoru ne budu Srbi.obala razuma wrote:srpska panika nije imala vremena za ta sranja , barem povjest tako kažedzango wrote:Ja mislio u logoru.obala razuma wrote:tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
vojvodina koju sad nitko ne želi jer je prezasićena srbizmom koji je suicidna govnarija , to je jedini razlog zašto je sajmište u srpskoj državi
o sajmištu imaš srpske ,,lažne ...podatke
neviruj srbinu ,, ako sebi želiš dobro ,,,
a ja osobno tebi uistinu želim dobro,,,ka i svakom na svitu
Guest- Guest
Jebeš mu mater kada tako nešto kaže Hrvat.obala razuma wrote:srbi su po pitanju države lešinari koji na kraju uvijek završe u svojoj šumadiji koje je u suštini jedina srbijadzango wrote:Istorija kaže da su Jevreji završili u logoru za Jevreje - Staro sajmište. Logor se nalazio na teritoriji NDH i osnovan je na zahtev Nemaca uz dozvolu Hrvatske i uslov da stražari u logoru ne budu Srbi.obala razuma wrote:srpska panika nije imala vremena za ta sranja , barem povjest tako kažedzango wrote:Ja mislio u logoru.obala razuma wrote:tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
vojvodina koju sad nitko ne želi jer je prezasićena srbizmom koji je suicidna govnarija , to je jedini razlog zašto je sajmište u srpskoj državi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
aj ne seri srbinedzango wrote:Jebeš mu mater kada tako nešto kaže Hrvat.obala razuma wrote:srbi su po pitanju države lešinari koji na kraju uvijek završe u svojoj šumadiji koje je u suštini jedina srbijadzango wrote:Istorija kaže da su Jevreji završili u logoru za Jevreje - Staro sajmište. Logor se nalazio na teritoriji NDH i osnovan je na zahtev Nemaca uz dozvolu Hrvatske i uslov da stražari u logoru ne budu Srbi.obala razuma wrote:srpska panika nije imala vremena za ta sranja , barem povjest tako kažedzango wrote:Ja mislio u logoru.obala razuma wrote:tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
nikad niste imali srpsku vojsku , uvijek vas je netko drugi naoruža , obuka , naždera , i na kraju kad ste trebali ratovat pobigli ste ka žabari , u slučaju da dobijete neki boj ste samo lešinarili toliko da vas je mora izdegenečit i dati vam kotar da tamo krepajete do novog memoranduma koji vas baca u neprestane manije do tokija ,, i rus vas je odjeba i pustio svakog da se iživljava nad vama zbog vaših zločina u lešinarenju
budite dobri , i pomoći će hrvat vama da budete ljudi
al pomozite i vi nama da potamanimo hrvatoslavsku socijalističku gamad , netribate ratovati za nas , samo glasovanje i malo propagande je potrebno
jesi vidija ,,,plenki nam i marčeljuša uvojačija u mediskog soldata socijalističkih rasista
Guest- Guest
Jedno je sigurno, niti jedan Hrvat ne bi opstao u Srbiji da su pokusali uzeti dio teritorija Srbije i protjerali nehrvatsko stanovnistvo s tih prostora. Naravno u slucaju da Srbi povrate taj dio a to je vec drugi par rukava.
omni-
2014-04-12
Hrvati u Beogradu su većinom potomci partizana. Zato nije postojala ideja o nekakvom nacionalnom klubu u Beogradu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
omni wrote:Jedno je sigurno, niti jedan Hrvat ne bi opstao u Srbiji da su pokusali uzeti dio teritorija Srbije i protjerali nehrvatsko stanovnistvo s tih prostora. Naravno u slucaju da Srbi povrate taj dio a to je vec drugi par rukava.
Hrvata u Srbiji nema, tako da je to nerealno...
Ima nesto, ali oni nisu bitan faktor.
Ako vec uzimas za primer, mogao si uzeti da Hrvatima u
Srbiji nista ne fali, ako uzmemo u obzir kao sto i Yoda tvrdi
da su Hrvati pocinili 2 genocida nad Srbima u 1 i 2 Svetskom
ratu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Generalno u Srbiji ne znaju da mrze, cak se i Albanci slobodno
setaju nakon svega, tu prica pocinje i zavrsava se.
2014-08-25
Ne fali zato sto su mirni i postuju drzavu u kojoj zive, sto ti milis da protjerivanje i ubijanje lokalnog stanovnistva treba nagraditi, mozda u vasim vlaznim velikosrpskim snovima, samo sanjajte..Serbinho-3 wrote:omni wrote:Jedno je sigurno, niti jedan Hrvat ne bi opstao u Srbiji da su pokusali uzeti dio teritorija Srbije i protjerali nehrvatsko stanovnistvo s tih prostora. Naravno u slucaju da Srbi povrate taj dio a to je vec drugi par rukava.
Hrvata u Srbiji nema, tako da je to nerealno...
Ima nesto, ali oni nisu bitan faktor.
Ako vec uzimas za primer, mogao si uzeti da Hrvatima u
Srbiji nista ne fali, ako uzmemo u obzir kao sto i Yoda tvrdi
da su Hrvati pocinili 2 genocida nad Srbima u 1 i 2 Svetskom
ratu.
omni-
2014-04-12
srbineSerbinho-3 wrote:Generalno u Srbiji ne znaju da mrze, cak se i Albanci slobodno
smišan si
srića je onom na kog tvoja laž ne utječe
al žali bože one koji moraju vaš srbizam do tokija da trpe
Guest- Guest
Imam rodbine u Zrenjaninu. Solunski borac. Dobijali zemlju da prežive glad pa se naselili gore.
U Beogradu imam rodbinu jer su otišli gore pošto je glavni grad države bio , on je Srbin iz Dalmacije a ona Hrvatica , partizanska familija.
U Beogradu su većinom ta građanska klasa , školovana a većina Hrvata tamo potječe iz partizanskih porodica i zato nije postojala ta ideja uopće da oni sad rade nekakv naciinalni klub pošto su smatrali Jugoslavenima.
I to je to.
U Beogradu imam rodbinu jer su otišli gore pošto je glavni grad države bio , on je Srbin iz Dalmacije a ona Hrvatica , partizanska familija.
U Beogradu su većinom ta građanska klasa , školovana a većina Hrvata tamo potječe iz partizanskih porodica i zato nije postojala ta ideja uopće da oni sad rade nekakv naciinalni klub pošto su smatrali Jugoslavenima.
I to je to.
2014-04-11
Da setali su se u hladnjacama, danas se setaju se jer vam nisu prijetnja, da se imalo oglase poklali bi ih kao pilice i tvrdili da su se sami, po obicaju.Serbinho-3 wrote:Generalno u Srbiji ne znaju da mrze, cak se i Albanci slobodno
omni-
2014-04-12
Dakle generalno moraš radit razliku između Hrvata u Vojvodini i ovih u Beogradu jer se u Vojvodini radi o rualnom stanevništvu a u Beogradu o urbanom.RayMabus wrote:Imam rodbine u Zrenjaninu. Solunski borac. Dobijali zemlju da prežive glad pa se naselili gore.
I to je to.
Druga razlika je šta u Vojvodini imaš Hrvate koji su tamo svoj na svome još prije Kraljevine Jugoslavije dakle nemaju ništa s time i ove šta su došli nakon toga i također su rualno stanovništvo te Hrvate u Beogradu koju su velikom većinom došli nakon drugog rata i koji su urbano stanovništvo i uglavnom su potomci partizana ili su i sami partizani.
2014-04-11
omni wrote:Da setali su se u hladnjacama, danas se setaju se jer vam nisu prijetnja, da se imalo oglase poklali bi ih kao pilice i tvrdili da su se sami, po obicaju.Serbinho-3 wrote:Generalno u Srbiji ne znaju da mrze, cak se i Albanci slobodno
Imas izmedju 50 i 60 ubijenih pripadnika MUP-a tokom mira
pre 1999 godine i izbijanja sukoba na Kosovu.
Ako u Cikagu vide da si naoruzan, pucaju odmah.
Ne kapiram da neko olako moze okarakterisati nesto a da
ne zna pozadinu price.
Necu ni ja komentarisati slucaj sa hladnjacom, jer nemam
konkretne podatke i ne bih ispostovao samog sebe, kada bih
tako nesto radio.
Ubijanje gomile Srpske policije u miru ne postoji, ali su neki
stalno zrtve etnickog ciscenja, po kojem od 43.000 Srba u
Pristini po popisu iz 1981 godine, danas zivi 1 Srbin.
Ubistva Albanske dece, dajte konkretne podatke pa da
razgovaramo.
Ionako ste imali istog gazdu, kojeg su ovde obesili, pa je
normalno da vucete za kolege.
2014-08-25
navedimi ime jednog zastupnika albanca u srpskoj skupštini koji smije otići na kosovo ka naš pupi u otadžbinuSerbinho-3 wrote:omni wrote:Da setali su se u hladnjacama, danas se setaju se jer vam nisu prijetnja, da se imalo oglase poklali bi ih kao pilice i tvrdili da su se sami, po obicaju.Serbinho-3 wrote:Generalno u Srbiji ne znaju da mrze, cak se i Albanci slobodno
Imas izmedju 50 i 60 ubijenih pripadnika MUP-a tokom mira
pre 1999 godine i izbijanja sukoba na Kosovu.
Ako u Cikagu vide da si naoruzan, pucaju odmah.
Ne kapiram da neko olako moze okarakterisati nesto a da
ne zna pozadinu price.
Necu ni ja komentarisati slucaj sa hladnjacom, jer nemam
konkretne podatke i ne bih ispostovao samog sebe, kada bih
tako nesto radio.
Ubijanje gomile Srpske policije u miru ne postoji, ali su neki
stalno zrtve etnickog ciscenja, po kojem od 43.000 Srba u
Pristini po popisu iz 1981 godine, danas zivi 1 Srbin.
Ubistva Albanske dece, dajte konkretne podatke pa da
razgovaramo.
Ionako ste imali istog gazdu, kojeg su ovde obesili, pa je
normalno da vucete za kolege.
zanima me
Guest- Guest
Policija je naoruzana i moze da uzvrati, ili ti mislis da su bacali cvece na Siptare po obicaju?? Imali ste protudrzavni elemenat i niste znali kako da ga rijesite, da ste isli posteno islo bi ali to znaci obracun lice u lice a to vam nekako nikada nije islo, lakse je po civilima.
omni-
2014-04-12
RayMabus wrote:Dakle generalno moraš radit razliku između Hrvata u Vojvodini i ovih u Beogradu jer se u Vojvodini radi o rualnom stanevništvu a u Beogradu o urbanom.RayMabus wrote:Imam rodbine u Zrenjaninu. Solunski borac. Dobijali zemlju da prežive glad pa se naselili gore.
I to je to.
Druga razlika je šta u Vojvodini imaš Hrvate koji su tamo svoj na svome još prije Kraljevine Jugoslavije dakle nemaju ništa s time i ove šta su došli nakon toga i također su rualno stanovništvo te Hrvate u Beogradu koju su velikom većinom došli nakon drugog rata i koji su urbano stanovništvo i uglavnom su potomci partizana ili su i sami partizani.
Ti po Vojvodini su divlji kao Sremci.
Ovi iz grada, realno iz Beograda su napredniji od vecine
gradova na Zapadu, tako da nisu za poredjenje sa Balkanskim
ljutim loncem.
2014-08-25
Da se niste vojno trošili u ratu sa Hrvatskom danas bi ste zadržali Kosovo i držali 70% Bosne.
Zahvalite SPC na tome.
Zahvalite SPC na tome.
2014-04-11
omni wrote:Policija je naoruzana i moze da uzvrati, ili ti mislis da su bacali cvece na Siptare po obicaju?? Imali ste protudrzavni elemenat i niste znali kako da ga rijesite, da ste isli posteno islo bi ali to znaci obracun lice u lice a to vam nekako nikada nije islo, lakse je po civilima.
Kojim ti civilima?
Ako vec spinujes, spinuj argumentima.
Ko je ubio za godinu dve u miru preko 50 pripadnika policije?
Uradi to u Francuskoj, pa plasiraj spinove o nekakvim
ubistvima civila.
Policija je ubijala civile u miru na Kosovu i u toku sukoba.
Prilozi dokaze.
Nemas dokaze, uzalydno je da te slusam, jer ni u policiji ako
nemas dokaze, skinu te sa dnevnog reda.
Rekla kazala, ne moze postati istina bez dokaza.
2014-08-25
Sukobljavanje sa Hrvatima uvijek ih je preskupo kostalo
Ali badava je pricat
Ali badava je pricat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
https://www.hrw.org/legacy/serbian/kosovo2001/summary.pdfSerbinho-3 wrote:omni wrote:Policija je naoruzana i moze da uzvrati, ili ti mislis da su bacali cvece na Siptare po obicaju?? Imali ste protudrzavni elemenat i niste znali kako da ga rijesite, da ste isli posteno islo bi ali to znaci obracun lice u lice a to vam nekako nikada nije islo, lakse je po civilima.
Kojim ti civilima?
Ako vec spinujes, spinuj argumentima.
Ko je ubio za godinu dve u miru preko 50 pripadnika policije?
Uradi to u Francuskoj, pa plasiraj spinove o nekakvim
ubistvima civila.
Policija je ubijala civile u miru na Kosovu i u toku sukoba.
Prilozi dokaze.
Nemas dokaze, uzalydno je da te slusam, jer ni u policiji ako
nemas dokaze, skinu te sa dnevnog reda.
Rekla kazala, ne moze postati istina bez dokaza.
omni-
2014-04-12
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Amfilohije odlikovao "Beogradski sindikat"
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Beogradski gradonačelnik u epizodi:'Vidi bre ove švapske krkane'
» Josipović za beogradski tisak: U Hrvatskoj se tolerira pojava ustaštva
» Amfilohije odlikovao "Beogradski sindikat"
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Beogradski gradonačelnik u epizodi:'Vidi bre ove švapske krkane'
» Josipović za beogradski tisak: U Hrvatskoj se tolerira pojava ustaštva
Page 3 of 6