Beogradski Hrvati
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Beogradski Hrvati
Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
I na kraju krajeva usudit ću se reći da je bolje Hrvatima u BG,nego npr.Srbima u Zadru,ili Gospiću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
I na kraju krajeva usudit ću se reći da je bolje Hrvatima u BG,nego npr.Srbima u Zadru,ili Gospiću.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ti sad dajes meni za pravo i slazes se sa mnom da je Hrvatima u Beogradu,ipak,dobro.vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
2014-04-22
kamo srece da tako neprimetnovuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
zive srbi u hrvatskoj.
nemoj da kenjas, ali hrvati
u srbiji zive neometano kao da su srbi.
incidente jedino prave proterani
srbi i to sve manje.
i vi to znate sli volite da
pbzv.praznite mozak
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
nisu,
ali nisu ni preziveli NDSrbiju.
to je drastucna razlika.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Nisu bogami ni jevreji preživeli "erste judenfrei stadt in europa"pizzon wrote:vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
nisu,
to je drastucna razlika.
kako izgleda uskoro će i hrvatoslavija postati hrvaten-freiNoor wrote:Nisu bogami ni jevreji preživeli "erste judenfrei stadt in europa"pizzon wrote:vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
nisu,
to je drastucna razlika.
eno i marčeljuš dudli plenkiju i pupiju
pare vrte di razum nemere
ošlo sveupizdumaterinu
Guest- Guest
obalo razuma, kuda ide ovaj brod?obala razuma wrote:kako izgleda uskoro će i hrvatoslavija postati hrvaten-freiNoor wrote:Nisu bogami ni jevreji preživeli "erste judenfrei stadt in europa"pizzon wrote:vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
nisu,
to je drastucna razlika.
ošlo sveupizdumaterinu
Marcellus je na pozicijama CUH-a.obala razuma wrote:kako izgleda uskoro će i hrvatoslavija postati hrvaten-freiNoor wrote:Nisu bogami ni jevreji preživeli "erste judenfrei stadt in europa"pizzon wrote:vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
nisu,
to je drastucna razlika.
ošlo sveupizdumaterinu
Kakav Plenki,kakav Milorat?
Marcello se u svojim zapisima očešao i o HDZ ,a o Srbima da se i ne govori,ali nikad,ali bas nikad nije kritizirao CUH.
On je,idtina,napadao i papu Frančeska,ali su i ti napadi imali polazište sa pozivija konzervativnog dijela hrvatskoga klera.
2014-04-22
činjenice su ubitačne
tamo di je okotija trumbić jugonacizam
tamo se okotilo i kopile jugonacizma koje vlada hrvatoslavijom ....PLENKI
kriva je jezičina karamarka ,,,kreten je mora mučat , pa se nebi vidila krezuba neodgojenost hrvata koja je neminovnost nakon jednog stoljeća pod vladavinom NACIONALNO suicidne jugonacističke i socijalističke rasističke klaonice nacije
bolje bi nam bilo da smo postali srbi nego ovo sadašnje ....HRVATOSLAVI
tamo di je okotija trumbić jugonacizam
tamo se okotilo i kopile jugonacizma koje vlada hrvatoslavijom ....PLENKI
kriva je jezičina karamarka ,,,kreten je mora mučat , pa se nebi vidila krezuba neodgojenost hrvata koja je neminovnost nakon jednog stoljeća pod vladavinom NACIONALNO suicidne jugonacističke i socijalističke rasističke klaonice nacije
bolje bi nam bilo da smo postali srbi nego ovo sadašnje ....HRVATOSLAVI
Guest- Guest
ti si lud ko pandemijajastreb wrote:Marcellus je na pozicijama CUH-a.obala razuma wrote:kako izgleda uskoro će i hrvatoslavija postati hrvaten-freiNoor wrote:Nisu bogami ni jevreji preživeli "erste judenfrei stadt in europa"pizzon wrote:vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
nisu,
to je drastucna razlika.
ošlo sveupizdumaterinu
Kakav Plenki,kakav Milorat?
Marcello se u svojim zapisima očešao i o HDZ ,a o Srbima da se i ne govori,ali nikad,ali bas nikad nije kritizirao CUH.
On je,idtina,napadao i papu Frančeska,ali su i ti napadi imali polazište sa pozivija konzervativnog dijela hrvatskoga klera.
CUH je nutrina duše koja nesmije postojati u javnosti
svaki degen kojii pa skoro i jedinu hrvatsku vrijednost CUH koristi u svoje dnevnopolitičke maloumnosti je u defaultu najveće krvnička stoka koju triba javno obisit i nikad ne skinuti sa višala
Guest- Guest
Pa ti si klerikalac par ekselans i tebe bi se i Radic i Starcevic odrekli sam tak.
2014-04-22
i radić i starčević su više koristili osobni religiozni identitet od menejastreb wrote:Pa ti si klerikalac par ekselans i tebe bi se i Radic i Starcevic odrekli sam tak.
to je zlo
al u njihovo vrijeme to je bilo benigno i nebitno jer nije postojala opća savijest u puku
tako da ti je tvoj socijalistički kontrukt zaključka providan
Guest- Guest
CUH je najveca prepona napretka Hrvatske.obala razuma wrote:i radić i starčević su više koristili osobni religiozni identitet od menejastreb wrote:Pa ti si klerikalac par ekselans i tebe bi se i Radic i Starcevic odrekli sam tak.
to je zlo
al u njihovo vrijeme to je bilo benigno i nebitno jer nije postojala opća savijest u puku
tako da ti je tvoj socijalistički kontrukt zaključka providan
Dok god crkveni oci vode glavnu rijec nama nema naprijed.
Međutim,bit ce da si i ti neki,ak ne pop,a ono sakristan,zvonar ili clan Franjevacke mladezi.
2014-04-22
obala razuma wrote:kako izgleda uskoro će i hrvatoslavija postati hrvaten-freiNoor wrote:Nisu bogami ni jevreji preživeli "erste judenfrei stadt in europa"pizzon wrote:vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
nisu,
to je drastucna razlika.
ošlo sveupizdumaterinu
Mora i on od necega ziveti...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa je na pupijeve mrvice ,,, grdno do isusaSerbinho-3 wrote:obala razuma wrote:kako izgleda uskoro će i hrvatoslavija postati hrvaten-freiNoor wrote:Nisu bogami ni jevreji preživeli "erste judenfrei stadt in europa"pizzon wrote:vuksadinare wrote:....hrvat nije usao npr.u valjevo i palio i ubijao..ili oni hrvati u vojvodini nisu dizali bunu i barikade..nije isto..plus sto nema zadovoljene pravde...drugo...daleko su prava hrvata u srbiji bila uvijek od prava srba u hrvatskoj...meni je jedan srbin iz beograda u nizozemskoj davno rekao..za vrijeme juge sigurnije ti je bilo pjevat bana jelacica u beigradu nego npr u gracacujastreb wrote:Ja znam da bi ti htio da Hrvate u Beogradu gaze tenkovima i da ih ondje nema.vuksadinare wrote:..dobili prostoriju tek sad..a koliko hrvati dugo obitavaju u beogradu..cak i za jugovine nisu dobili prostor..srbi u zagrebu npr.imaju preko 100 godina svoje prostore..i onda mi neko serucka..o nekom bratstvu,jedinstvu...jebote srbi nam poklone djigericu pod sniclu a neki padaju u trans ovdje..to je meni nedokucivo i bolesnojastreb wrote:Ne kszem da im je 90-tih bilo bajno,ali danas im nis ne fali.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
nisu,
to je drastucna razlika.
ošlo sveupizdumaterinu
Mora i on od necega ziveti...
nesmi čovik ni reć ća misli
Guest- Guest
tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
Guest- Guest
Ja mislio u logoru.obala razuma wrote:tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
2014-04-19
srpska panika nije imala vremena za ta sranja , barem povjest tako kažedzango wrote:Ja mislio u logoru.obala razuma wrote:tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
Guest- Guest
Istorija kaže da su Jevreji završili u logoru za Jevreje - Staro sajmište. Logor se nalazio na teritoriji NDH i osnovan je na zahtev Nemaca uz dozvolu Hrvatske i uslov da stražari u logoru ne budu Srbi.obala razuma wrote:srpska panika nije imala vremena za ta sranja , barem povjest tako kažedzango wrote:Ja mislio u logoru.obala razuma wrote:tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
2014-04-19
Pirate likes this post
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Amfilohije odlikovao "Beogradski sindikat"
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Beogradski gradonačelnik u epizodi:'Vidi bre ove švapske krkane'
» Josipović za beogradski tisak: U Hrvatskoj se tolerira pojava ustaštva
» Amfilohije odlikovao "Beogradski sindikat"
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Beogradski gradonačelnik u epizodi:'Vidi bre ove švapske krkane'
» Josipović za beogradski tisak: U Hrvatskoj se tolerira pojava ustaštva
Page 2 of 6