Maradona je porijeklom Hrvat!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Maradona je porijeklom Hrvat!
Nit će ga Srbi proglasit ustašom jer mu je baba iz Hrvatske nit Hrvati četnikom jer je ludi Dule upa sa glazbenim spotom koji ovaj ionako ne kuži nego se provodi i snima film sa Kusturicom.
Rekoh da ga ja ne smatram Hrvatom jer to nije nego Argenticem ako ćemo to već gledat al eto ispada Argentinac koji je ima 1/4 krvi iz Hrvatske.
I to je to. Nema se tu šta izmišljati.
No iskreno meni osobno je to manje bitno kod njega jer ga ja isključivo gledam kroz nogomet a on je tu neka priča za sebe.
Rekoh da ga ja ne smatram Hrvatom jer to nije nego Argenticem ako ćemo to već gledat al eto ispada Argentinac koji je ima 1/4 krvi iz Hrvatske.
I to je to. Nema se tu šta izmišljati.
No iskreno meni osobno je to manje bitno kod njega jer ga ja isključivo gledam kroz nogomet a on je tu neka priča za sebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bija je on za vrime rata igra utakmicu u Zagrebu i donija cviče na grob Draženu Petroviću tako da ok s te strane al tko gleda nogomet Maradonu gleda kroz nogomet a ovo je eto podatak koji je zanimljiv nama s ovog područja da vuće dijelom i porijeko odavde no ono to je to , nema tu sad nešto napumpavanja oko toga.
To je super al nije ono šta je bitno kod njega.
To je super al nije ono šta je bitno kod njega.
2014-04-11
On je Argentinac. Da se izjašnjava Hrvatom ili igra za reprezentaciju ili na neki drugi način to istica onda bi se moglo nešto i reči al ovako ne
Doduše nakon šta je ostvarija najveće uspjehe i na nekom vrhuncu slave a ujedno i zenitu al je još igra nogomet da je moralnu podršku Hrvatskoj u ratu na svoj način , položija cvijeće na grob Draženu Petroviću i odigra utakmicu u Zagrebu.
S te strane mi nemamo šta loše reč o njemu
Doduše nakon šta je ostvarija najveće uspjehe i na nekom vrhuncu slave a ujedno i zenitu al je još igra nogomet da je moralnu podršku Hrvatskoj u ratu na svoj način , položija cvijeće na grob Draženu Petroviću i odigra utakmicu u Zagrebu.
S te strane mi nemamo šta loše reč o njemu
2014-04-11
https://direktno.hr/direkt/video-maradona-je-volio-hrvatsku-tudmanu-je-poklonio-loptu-a-radi-reprezentacije-se-i-rasplakao-215445/
2014-04-11
Rasplaka se. Na kraju smogao snage i čestitao Modriću i našima.
Argetinac je. Nema tu dileme. Al ljudina.
Argetinac je. Nema tu dileme. Al ljudina.
2014-04-11
Gledam tko je u Argentini broj 1 al Messi nema osvojeno SP. To ovo kad smo ih mi potopili 3:0 pa sad čekaj do idućeg puta a 33 su mu godine.
No Messi nema ovu njegovu srčanost i bliskost. Maradona je ono šta bi se reklo seljačko priprosto čeljade. Kako god okreneš Messi nikad neće biti Maradona pa ni da osvoji SP. Bit će mu blizu no u svjetskim razmjerima Maradona je ipak samo jedan.
No Messi nema ovu njegovu srčanost i bliskost. Maradona je ono šta bi se reklo seljačko priprosto čeljade. Kako god okreneš Messi nikad neće biti Maradona pa ni da osvoji SP. Bit će mu blizu no u svjetskim razmjerima Maradona je ipak samo jedan.
2014-04-11
Ćiro o Maradoni : Ideš mu dat ruku a on te zagrli. Eto samo to puno govori o kakvom se čovjeku radi.
Argentina izgubi od nas Messi se okrene i ode bez pozdrava a Maradona ipak koliko god mu je teško ode čestitat Modriču.
Messi može osvojit i SP al jednostavno Maradonu ne možeš ne volit dok je Messi ono jel , svaka tebi čast na talentu al ono to je to pajdo.
Argentina izgubi od nas Messi se okrene i ode bez pozdrava a Maradona ipak koliko god mu je teško ode čestitat Modriču.
Messi može osvojit i SP al jednostavno Maradonu ne možeš ne volit dok je Messi ono jel , svaka tebi čast na talentu al ono to je to pajdo.
2014-04-11
Ima i drug razlika između njih dvojice. Maradoni daš momčad iz treće lige on sam vodi sve i gura to naprijed dok Messiju treba momčad pa da njemu dodaje ispred gola jer inače ga slabo ima tj ne zna vuč momčad nego ima svoju poziciju i tu igra i ako ostatak ekipe nije na nivou ni on nije il barem ne vuče to naprijed.
To je jedna također velika razlika po čemu se Maradona ne može s nikim uspoređivati.
To je jedna također velika razlika po čemu se Maradona ne može s nikim uspoređivati.
2014-04-11
Messi ima više klupski uspjeha no on je ka dite doveden u Barcelonu i to je jaki klub tamo tako da ono dok Maradona je i u Italiji ispisa povijest jer je prvi put nogometni klub iz južne Italije osvojija prvenstvo i Kup UEFA. Dakle čovjek koji je pisao povijest. Utakmica s Engleskom nakon šta su izgubil rat na Faklandima isto povijest pa nakon toga i osvojio SP.
To su sve neke stvari zbog čega Messi nije tu usporediv s njime
To su sve neke stvari zbog čega Messi nije tu usporediv s njime
2014-04-11
Maradona je i povijesna ličnost jer je mijenja povijest dok je Messi osta zarobljenik jednog jakog kluba koji bi i bez njega osvojija većinu tih titula jer ima para pa bi jednostavno doveja nekog drugog Messija i to bi opet bilo to.
Zato se on ne može usporediti s Maradonom iako je klasa od igrača. Al ima puno klasa u nogometu al samo jedan Maradona
Zato se on ne može usporediti s Maradonom iako je klasa od igrača. Al ima puno klasa u nogometu al samo jedan Maradona
2014-04-11
RayMabus wrote:1/4 Talijan , 1/4 Galicija Španjolska 1/4 Indijanac iz Argentine 1/4 Hrvatska
Pa takva je općenito Argentina... skoro svi imaju i talijanske i španjolske pretke, a onda još i dodatne.
Maradonu su zeznuli indijanski geni koji su podložni ovisnostima
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3603686/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus wrote:
https://direktno.hr/direkt/video-maradona-je-volio-hrvatsku-tudmanu-je-poklonio-loptu-a-radi-reprezentacije-se-i-rasplakao-215445/
Da ne idealiziramo
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ta juzna amerika je zivi gemist..ajd jos urugvaj je ono vecinski bjelacki mislim i najuvjerljivije od svih drugih juznoamerickih i srednjoamerickih drzava..a najveci mix rasa i svega i svacega su brazil,kolumbija,venecuela,argentina,peru..cile i urugvaj manje odnosno najmanjeHektorović wrote:RayMabus wrote:1/4 Talijan , 1/4 Galicija Španjolska 1/4 Indijanac iz Argentine 1/4 Hrvatska
Pa takva je općenito Argentina... skoro svi imaju i talijanske i španjolske pretke, a onda još i dodatne.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mix??..pa to su svi latinosi,80%,ostatak domicili..slicno balkanskim plemenima koja su se tisćljećima krizala,a onda kreenula odjednom izigravati nacije..vuksadinare wrote:ta juzna amerika je zivi gemist..ajd jos urugvaj je ono vecinski bjelacki mislim i najuvjerljivije od svih drugih juznoamerickih i srednjoamerickih drzava..a najveci mix rasa i svega i svacega su brazil,kolumbija,venecuela,argentina,peru..cile i urugvaj manje odnosno najmanjeHektorović wrote:RayMabus wrote:1/4 Talijan , 1/4 Galicija Španjolska 1/4 Indijanac iz Argentine 1/4 Hrvatska
Guest- Guest
naravno da opet lupetaš bez imalo sramaLegendovich wrote:mix??..pa to su svi latinosi,80%,ostatak domicili..slicno balkanskim plemenima koja su se tisćljećima krizala,a onda kreenula odjednom izigravati nacije..vuksadinare wrote:ta juzna amerika je zivi gemist..ajd jos urugvaj je ono vecinski bjelacki mislim i najuvjerljivije od svih drugih juznoamerickih i srednjoamerickih drzava..a najveci mix rasa i svega i svacega su brazil,kolumbija,venecuela,argentina,peru..cile i urugvaj manje odnosno najmanjeHektorović wrote:RayMabus wrote:1/4 Talijan , 1/4 Galicija Španjolska 1/4 Indijanac iz Argentine 1/4 Hrvatska
https://hr.wikipedia.org/wiki/Geneti%C4%8Dko_podrijetlo_Hrvata?wprov=sfla1
Pola Argentine je talijanskog porijekla tj ima talijansko porijeklo jer su iz Italije isto ko i s naše obale išli masovno cijela sela priko oceana a jedna od destinacija im je bila i južna Amerika a posebno Argentina i južni dio Brazila. Iako Talijana ima i od prije jer su latinski narod ( sam Kolumbo je Talijan ) no ovdje su usljedila masovna useljavanja. Tad su masovno iseljavali trbuhom za kruhom u južnu i sjevernu Ameriku.
2014-04-11
Nije mala ta Argentina no cijela južna polovica im je nekakva pustinja i surova klima tako da vrlo slabo naseljeno
2014-04-11
Južni dio su nekakve pustinje s hladnom klimom tako da uopće nema ljudi.
Južni pol.
Južni pol.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Maradona se overdozirao...
» Umro najveći nogometaš Diego Armando Maradona
» Građani porijeklom iz BiH su drugi po brojnosti u Austriji
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Maradona se overdozirao...
» Umro najveći nogometaš Diego Armando Maradona
» Građani porijeklom iz BiH su drugi po brojnosti u Austriji
Page 2 of 3