Janjevci nisu Hrvati
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Janjevci nisu Hrvati
nisam znao da ima i srba katolika
bas u srbiji
jer mi o tome nismo ni vodili
racuna, ko je ko
bas u srbiji
racuna, ko je ko
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
A što ne Marija Magdalena... To ti bolje pristajeSora wrote:hercegovci isto nisu hrvati
Ali se smatraju hrvatima
E sad , jel se tu radi o blesavi pravim hrvatima koji mogu sve povjerovati ssto im se nametne ili je pak mjerilo da hefcegovci se imaju pravo izjasniti kako hoće
E pa ja se izjašnjavam kao kneginja olenska
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I srbi na kosovu izgledaju ko šiptari... Uglavnom... Vidio iz prve ruke... Pogotovo u Peći
2015-08-08
Možda su i oni Hrvati.michaellcmacha wrote:I srbi na kosovu izgledaju ko šiptari... Uglavnom... Vidio iz prve ruke... Pogotovo u Peći
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
možda s vama se nikad ne zna, za tebe smo skopčali da si dijelom hrvat... vjrojatno po materidzango wrote:Možda su i oni Hrvati.michaellcmacha wrote:I srbi na kosovu izgledaju ko šiptari... Uglavnom... Vidio iz prve ruke... Pogotovo u Peći
2015-08-08
upravo tako..a to je misljenje 'historicara'...sarica i tetrijeba..srbi svi i svuda..pizda vam materina ustaska i siptarskamax123 wrote:zašto bre komplikovati?pojednostavimo:
štokavci-srbi
kajkavci-slovenci
onih 136 čakavaca- rvati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Inace ovaj je 'hrvatski' povjesnicar koliko i kostarika srpski..lik je srbin po nacionalnosti..iz rijeke je ali vecinu zivota provodi u beogradu i srbiji mitomaneci...srbi ga proglasavaju 'hrvatskim' kad im pase..naravno pripagandno..a lik puca od mrznje prema hrvatskoj i hrvatima
2015-09-08
Zapravo srbadija bi se najmanje trebala javljati u svezi porijekla nekog drugog..a tko stalno spocitava drugom da nije tog i tog porijekla je dokaz stanja teskog kompleksa i nesigurnosti doticnih o svom porijeklu
2015-09-08
Usput da tom Saricu se najebem cetnicke majke...ne zbog ovog o janjevcima vec opcenito i zbog drugih stvari i velikosrpskih nebuloza i mitova
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
https://www.hop.com.hr/2019/09/07/saric-glumi-hrvatskog-povjesnicara-tvrdi-da-je-sve-bitno-u-hrvatskoj-srpsko-i-tko-ga-demantira-kulturno-ga-nazove-majmuncinom-ili-ustasoidom/
Agent...provokator..mitoman
Agent...provokator..mitoman
2015-09-08
Nisam sigurno, ne ličim na Šiptara.michaellcmacha wrote:možda s vama se nikad ne zna, za tebe smo skopčali da si dijelom hrvat... vjrojatno po materidzango wrote:Možda su i oni Hrvati.michaellcmacha wrote:I srbi na kosovu izgledaju ko šiptari... Uglavnom... Vidio iz prve ruke... Pogotovo u Peći
..a sve sam blize misljenju da je tetrijeb sam saric
2015-09-08
Megi ti je po tom pitanju uzela mjeru pa te mjesecima bilo sram dolaziti... Ali koji se kurac imaš sramiti, ta četvrt ili pola što baštiniš hrvatskog te i čini koliko toliko normalnim... Zamisli da si cijeli srbin, bio bi ko pizon, a to se mogu kladit da baš i ne bi mogao podnijeti...dzango wrote:Nisam sigurno, ne ličim na Šiptara.michaellcmacha wrote:možda s vama se nikad ne zna, za tebe smo skopčali da si dijelom hrvat... vjrojatno po materidzango wrote:Možda su i oni Hrvati.michaellcmacha wrote:I srbi na kosovu izgledaju ko šiptari... Uglavnom... Vidio iz prve ruke... Pogotovo u Peći
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Ne znam koji kurac ti bbb i torcida dišu zrak za džabe... Umjesto da i jedni i drugi naprave spisak i da se late posla... Još pribrojiti nekoliko manjih navijačkih skupina i da oni paze na javni red i mir po portalima i da nadziru tih par kvazi povjesničara...
2015-08-08
vuksadinare wrote:Zapravo srbadija bi se najmanje trebala javljati u svezi porijekla nekog drugog..a tko stalno spocitava drugom da nije tog i tog porijekla je dokaz stanja teskog kompleksa i nesigurnosti doticnih o svom porijeklu
sve ste je hrvatima srpski mit,
mora da je suva istina.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Ne postoji srpski mit, samo mitomanija.pizzon wrote:vuksadinare wrote:Zapravo srbadija bi se najmanje trebala javljati u svezi porijekla nekog drugog..a tko stalno spocitava drugom da nije tog i tog porijekla je dokaz stanja teskog kompleksa i nesigurnosti doticnih o svom porijeklu
sve ste je hrvatima srpski mit,
mora da je suva istina.
omni-
2014-04-12
da ste vodili računa ucmekali bi ih odavno.pizzon wrote:nisam znao da ima i srba katolika
bas u srbiji
racuna, ko je ko
Megi ima neke čudne fetiše poput pederastije i slično ali to su na kraju samo njeni fetiši. To opet ne znači da joj ne treba ponekad ugoditi. Istina je da sam Srbin 100% i Ercov po poreklu. Iz Čičinog kraja a moje prezime ne možeš naći kao domaće van Srbije.michaellcmacha wrote:Megi ti je po tom pitanju uzela mjeru pa te mjesecima bilo sram dolaziti... Ali koji se kurac imaš sramiti, ta četvrt ili pola što baštiniš hrvatskog te i čini koliko toliko normalnim... Zamisli da si cijeli srbin, bio bi ko pizon, a to se mogu kladit da baš i ne bi mogao podnijeti...dzango wrote:Nisam sigurno, ne ličim na Šiptara.michaellcmacha wrote:možda s vama se nikad ne zna, za tebe smo skopčali da si dijelom hrvat... vjrojatno po materidzango wrote:Možda su i oni Hrvati.michaellcmacha wrote:I srbi na kosovu izgledaju ko šiptari... Uglavnom... Vidio iz prve ruke... Pogotovo u Peći
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A rijetkost je i u Srbiji. Vi ste genetski ono baš z'brda-z'dola....svašta po par %.dzango wrote:Megi ima neke čudne fetiše poput pederastije i slično ali to su na kraju samo njeni fetiši. To opet ne znači da joj ne treba ponekad ugoditi. Istina je da sam Srbin 100% i Ercov po poreklu. Iz Čičinog kraja a moje prezime ne možeš naći kao domaće van Srbije.michaellcmacha wrote:Megi ti je po tom pitanju uzela mjeru pa te mjesecima bilo sram dolaziti... Ali koji se kurac imaš sramiti, ta četvrt ili pola što baštiniš hrvatskog te i čini koliko toliko normalnim... Zamisli da si cijeli srbin, bio bi ko pizon, a to se mogu kladit da baš i ne bi mogao podnijeti...dzango wrote:Nisam sigurno, ne ličim na Šiptara.michaellcmacha wrote:možda s vama se nikad ne zna, za tebe smo skopčali da si dijelom hrvat... vjrojatno po materidzango wrote:Možda su i oni Hrvati.michaellcmacha wrote:I srbi na kosovu izgledaju ko šiptari... Uglavnom... Vidio iz prve ruke... Pogotovo u Peći
Lik nije Srbin ,vec sam ti reko i po drugi put ponavljas bedastoce.vuksadinare wrote:Inace ovaj je 'hrvatski' povjesnicar koliko i kostarika srpski..lik je srbin po nacionalnosti..iz rijeke je ali vecinu zivota provodi u beogradu i srbiji mitomaneci...srbi ga proglasavaju 'hrvatskim' kad im pase..naravno pripagandno..a lik puca od mrznje prema hrvatskoj i hrvatima
Lik je iz hrvatske i katolicke obitelji i zavrsio je teologiju na kat.fakultetu. Rodom su roditelji iz Dalmacije,katolici.
Lika poznam. I uopce nije stalno u Srbiji. Sad drzi predavanja najvise u ZG pa onda u Rijeci i u Puli.
Ne fantaziraj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
onda nije niš čudno kad imamo za profesore jakovinu, markovinu, klasića i ovog srbu što drži predavanja po zgjastreb wrote:Lik nije Srbin ,vec sam ti reko i po drugi put ponavljas bedastoce.vuksadinare wrote:Inace ovaj je 'hrvatski' povjesnicar koliko i kostarika srpski..lik je srbin po nacionalnosti..iz rijeke je ali vecinu zivota provodi u beogradu i srbiji mitomaneci...srbi ga proglasavaju 'hrvatskim' kad im pase..naravno pripagandno..a lik puca od mrznje prema hrvatskoj i hrvatima
Lik je iz hrvatske i katolicke obitelji i zavrsio je teologiju na kat.fakultetu. Rodom su roditelji iz Dalmacije,katolici.
Lika poznam. I uopce nije stalno u Srbiji. Sad drzi predavanja najvise u ZG pa onda u Rijeci i u Puli.
Ne fantaziraj.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Fala ti Bože, nisu Hrvati
» Nisu ni Njemci ono što su nekad bili, zato su tu Hrvati...:)
» Englez:'Hrvati zadrti,teski,iskljucivi?Nisu.'
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
» Fala ti Bože, nisu Hrvati
» Nisu ni Njemci ono što su nekad bili, zato su tu Hrvati...:)
» Englez:'Hrvati zadrti,teski,iskljucivi?Nisu.'
» Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
Page 2 of 3