U Zagrebu unaprijed štancaju pozitivne corona testove...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Zagrebu unaprijed štancaju pozitivne corona testove...
Kako god , dok god imaš takve koji blokiraju nešto kako bi njima došao turist nema ti razvoja turizma u tom sektoru u državi premreženom korupcijom.
Zato fino pustit zakon ponude i potražnje pa svi fino put Austrije i Slovenije kojeg su toga izgradili masu a nas nek blokira partija odnosno dvije tri na vlasti čiji netko ima pansion na lokaciji u planinama i samo on i njega partija štiti a ostale blokira i onda je prosječnom Hrvatu zbog takvih skijanje skupo.
Nije skijanje skupo. Skupa je ova država s ovoliko korupcije i foteljaša koji primaju plaću a ne rade ništa osim šta koće razvoj kako bi oni zaradili.
Zato je sve i iselilo a natalitet propa.
I neka je
Zato fino pustit zakon ponude i potražnje pa svi fino put Austrije i Slovenije kojeg su toga izgradili masu a nas nek blokira partija odnosno dvije tri na vlasti čiji netko ima pansion na lokaciji u planinama i samo on i njega partija štiti a ostale blokira i onda je prosječnom Hrvatu zbog takvih skijanje skupo.
Nije skijanje skupo. Skupa je ova država s ovoliko korupcije i foteljaša koji primaju plaću a ne rade ništa osim šta koće razvoj kako bi oni zaradili.
Zato je sve i iselilo a natalitet propa.
I neka je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na zapadu toga nema da par jarana iz par velikih partija drže par skijališta u državi i sve druge blokiraju kako nitko ne bi ima di drugdi otić nego kod njih.
To ti se zove ortački kapitalizam.
To se kod nas dešava i ne samo kod nas nego i istočnije kod nas.
Zato me veseli najava Srbije da će otvorit dva nova skijališta.
https://www.google.com/amp/s/www.espreso.rs/amp/669633/korona-turizam-skijaski-centar-otvaranje-nakon-pandemije
Pa čemo onda u Srbiju na skijanje.
Zakon ponude i potražnje.
To ti se zove ortački kapitalizam.
To se kod nas dešava i ne samo kod nas nego i istočnije kod nas.
Zato me veseli najava Srbije da će otvorit dva nova skijališta.
https://www.google.com/amp/s/www.espreso.rs/amp/669633/korona-turizam-skijaski-centar-otvaranje-nakon-pandemije
Pa čemo onda u Srbiju na skijanje.
Zakon ponude i potražnje.
2014-04-11
Na zapadu je zdrava konkurencija pa onda svi rade a ti se boriš za gosta.
I onda normalno da imaju pesto puta više skijališta nego mi i njima to nije luksuz nego izađu iz kuće i odu se skijat di im je najbliže , najbolje i najeftinije.
Zato smo mi tu di jesmo.
I onda normalno da imaju pesto puta više skijališta nego mi i njima to nije luksuz nego izađu iz kuće i odu se skijat di im je najbliže , najbolje i najeftinije.
Zato smo mi tu di jesmo.
2014-04-11
Raduje me svako novo skijalište koje se otvori 500 km oko mene tj na prostoru eks Juge.
Ja sam kupac , pogledam meni i ako mi se ne sviđa ne jedem.
Zato se ja nikad u životu nisan skija a niti ću dok mi netko diktira šta ču jist.
Neču ništa.
Hvala.
Ja sam kupac , pogledam meni i ako mi se ne sviđa ne jedem.
Zato se ja nikad u životu nisan skija a niti ću dok mi netko diktira šta ču jist.
Neču ništa.
Hvala.
2014-04-11
To ti je nakaradna filozofija svih ovih država eks Juge kad je ova priča u pitanju osim Slovenije.
Ako se ja nikad u životu ne idem skijati onda nemam naviku ni skije jel tako ?
Eto vidiš. Prva greška zašto nije dobro da si samo ti i tvoji partijski jarani vlasnici skijališta na nekom području nego skijališta moraju biti svugdje i da ih je šta više.
Bolesno u glavu.
Ako se ja nikad u životu ne idem skijati onda nemam naviku ni skije jel tako ?
Eto vidiš. Prva greška zašto nije dobro da si samo ti i tvoji partijski jarani vlasnici skijališta na nekom području nego skijališta moraju biti svugdje i da ih je šta više.
Bolesno u glavu.
2014-04-11
Nije to jedini slučaj, samo je izašao u javnosti.
Sestrin kolega s posla se naručio za test ali nije otišao jer mu je put odgođen.
Zove ga doktorica i veli da mu je nalaz pozitivan.
Sestrin kolega s posla se naručio za test ali nije otišao jer mu je put odgođen.
Zove ga doktorica i veli da mu je nalaz pozitivan.
Trinity-
2014-04-17
Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Kazu ljudima, mozemo li pisati da je umrla od korone
Ovi nisu dopustili, ali cemu to, koliko je takvih slucajeva, kakve su to pizdarije.
Ovi nisu dopustili, ali cemu to, koliko je takvih slucajeva, kakve su to pizdarije.
dijagram-
2015-08-09
Kod mene još nitko nikoga nije pitao što da piše kao uzrok smrti... Da nije korone ne bih ni znao da su ukućani postali mrtvozornici...
2015-08-08
To mi je i kolega spominjalo, ali ne zna konkretno za slučaj nego je čuo negdje nešto
2015-08-08
Umrla u bolnici u dalmaciji, doktori predlagali obitelji laznu smrtovnicu.michaellcmacha wrote:To mi je i kolega spominjalo, ali ne zna konkretno za slučaj nego je čuo negdje nešto
Ljude poznajem, sokirali se.
dijagram-
2015-08-09
Baš čemu to? Da se bolest prikaže opasnijom nego što je? Da se lažira smrtnost?dijagram wrote:Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Stvarno čemu.
Trinity-
2014-04-17
Valjda lijecnici izvlace kakvu korist, tko zna.Triny wrote:Baš čemu to? Da se bolest prikaže opasnijom nego što je? Da se lažira smrtnost?dijagram wrote:Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Stvarno čemu.
Nije ih bilo sramota pitati.
Dobro, neki znaju traziti i novac, onda ovo i nije nesto:)
dijagram-
2015-08-09
Možda su već dobili novac da pitaju tako nešto?dijagram wrote:Valjda lijecnici izvlace kakvu korist, tko zna.Triny wrote:Baš čemu to? Da se bolest prikaže opasnijom nego što je? Da se lažira smrtnost?dijagram wrote:Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Stvarno čemu.
Trinity-
2014-04-17
Pa velim da je izgleda bilo takvih slučajeva po priči pojedinaca, ali nije najjasnija pozadina toga s obzirom da ljudi ukućani, članovi obitelji nisu mrtvozornici... Samom činjenicom da je osoba umrla u bolnici, gdje je bila pod izravnim nadzorom mrtvozornika te situacije su mi još čudnije. Pričao sam sa starim o tom (30 godina staža kao odjelni medicinski tehničar od čega 8 godina glavni tehničar na ORL u sisačkoj bolnici) i on mi veli da nije čuo za slučaj da je liječnik ikada pitao članove obitelji što da upiše u ispravu o utvrđivanju činjenice smrti pacijenta... POTVRDA O SMRTI... Da je to u osnovi on dok je radio ispisivao onako kako su u dr radošević, bernić, pavlović, galić, kosti diktirali, ak im se nije dalo pisati/tipkati...dijagram wrote:Umrla u bolnici u dalmaciji, doktori predlagali obitelji laznu smrtovnicu.michaellcmacha wrote:To mi je i kolega spominjalo, ali ne zna konkretno za slučaj nego je čuo negdje nešto
Ljude poznajem, sokirali se.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
2015-08-08
Ma to je, nije uopće opasna bolest, čipirat te hoćeTriny wrote:Baš čemu to? Da se bolest prikaže opasnijom nego što je? Da se lažira smrtnost?dijagram wrote:Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Stvarno čemu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nego, u životu nisam čula da familiju pitaju što da upišu kao uzrok smrti. Ili ti ljudi lažu ili mi pada na pamet da je žena stara , uzrok im je nejasan pa da izbjegnu obdukciju
2015-08-15
Jesu, od bila gatesa , on im uplati po svakoj smrtovnici 200 evrića na račun.Triny wrote:Možda su već dobili novac da pitaju tako nešto?dijagram wrote:Valjda lijecnici izvlace kakvu korist, tko zna.Triny wrote:Baš čemu to? Da se bolest prikaže opasnijom nego što je? Da se lažira smrtnost?dijagram wrote:Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Stvarno čemu.
2015-08-15
I najnovije Windowse + podložak za miša s njegovom slikomkaya wrote:Jesu, od bila gatesa , on im uplati po svakoj smrtovnici 200 evrića na račun.Triny wrote:Možda su već dobili novac da pitaju tako nešto?dijagram wrote:Valjda lijecnici izvlace kakvu korist, tko zna.Triny wrote:Baš čemu to? Da se bolest prikaže opasnijom nego što je? Da se lažira smrtnost?dijagram wrote:Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Stvarno čemu.
. E da. I to.Noor wrote:I najnovije Windowse + podložak za miša s njegovom slikomkaya wrote:Jesu, od bila gatesa , on im uplati po svakoj smrtovnici 200 evrića na račun.Triny wrote:Možda su već dobili novac da pitaju tako nešto?dijagram wrote:Valjda lijecnici izvlace kakvu korist, tko zna.Triny wrote:Baš čemu to? Da se bolest prikaže opasnijom nego što je? Da se lažira smrtnost?dijagram wrote:Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Stvarno čemu.
Belosvetska urota. U kojoj sudjeluju sve vlade svijeta, farmaceutska industrija i svi doktori i sestre svijeta. I pacijenti.
Al hvala bogu evo ovi su ih provalili.
2015-08-15
Pa nije , stopa preživljavanja od covida za tebe je 99.95%.kaya wrote:Ma to je, nije uopće opasna bolest, čipirat te hoćeTriny wrote:Baš čemu to? Da se bolest prikaže opasnijom nego što je? Da se lažira smrtnost?dijagram wrote:Umrla jedna bakica, mozdani udar.
Stvarno čemu.
#ostaniupodrumu
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HRT moli pučiste da ubuduće najave državni udar unaprijed
» Eksplozija u nuklearnoj elektrani u Francuskoj: Rusi izvode tajne testove
» Sinu HDZ-ovca (24) država dala milijune za covid-testove. Sad je pod istragom
» Pozitivne strane koronavirusa ...
» neke pozitivne priče iz hrvatske
» Eksplozija u nuklearnoj elektrani u Francuskoj: Rusi izvode tajne testove