HRT moli pučiste da ubuduće najave državni udar unaprijed
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
HRT moli pučiste da ubuduće najave državni udar unaprijed
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/novi-gaf-hrt-a-prespavali-vojni-udar-u-turskoj-prosla-baba-s-kolacima-foto-938800
"HTV moli sve vojne i političke organizacije svijeta da buduće vojne udare organiziraju dok je u Europi dan, ili da najave akciju 30 dana unaprijed kako bi HTV mogao prilagoditi programsku shemu i osigurati praćenje situacije. Isto vrijedi i za vojne intervencije, revolucije, ratove itd. "Sramota je započeti vojni udar kasno navečer, kad se naši urednici i novinari spremaju na spavanje", poručila je Anka Turković iz službe za odnose s javnošću."
"HTV moli sve vojne i političke organizacije svijeta da buduće vojne udare organiziraju dok je u Europi dan, ili da najave akciju 30 dana unaprijed kako bi HTV mogao prilagoditi programsku shemu i osigurati praćenje situacije. Isto vrijedi i za vojne intervencije, revolucije, ratove itd. "Sramota je započeti vojni udar kasno navečer, kad se naši urednici i novinari spremaju na spavanje", poručila je Anka Turković iz službe za odnose s javnošću."
Dobra! To sam i ja jutros komentirao sa svojima. Ako već nemaš tamo dopisništvo, preuzmi sliku od onih koji imaju.
Re: HRT moli pučiste da ubuduće najave državni udar unaprijed
pa pratili su situaciju, upalila sam TV kad sam došla kući, negdje oko 2.30 i na HRT4 naišla na live prijenos s ulica Istanbula i Ankare, razgovarali su telefonom s nekim ljudima i tako
doduše, ne znam kad su počeli prenositi, ali jesu popratili
neva- Posts : 4367
2014-04-12
U tom slučaju, isprika. Legao sam u pola jedan, a tad još ništa nije bilo.
a, koga boli kurac za to?
penziće ala marcela.
danas preko interneta sve živo doznaš.
tv vijesti su kao i novine. stare čim izađu...
penziće ala marcela.
danas preko interneta sve živo doznaš.
tv vijesti su kao i novine. stare čim izađu...
2014-12-30
HQ wrote:pa pratili su situaciju, upalila sam TV kad sam došla kući, negdje oko 2.30 i na HRT4 naišla na live prijenos s ulica Istanbula i Ankare, razgovarali su telefonom s nekim ljudima i tako
pa u 2:30... otprilike. U tome je kvaka
2014-04-16
veber wrote:a, koga boli kurac za to?
ljude koji plaćaju tv pretplatu
penzić ti je u gaćama
pitaj ženu kaj penzić dela dok si na poslumarcellus wrote:veber wrote:a, koga boli kurac za to?
ljude koji plaćaju tv pretplatu
penzić ti je u gaćama
2014-12-30
hladno je ovih dana, pa dobro dođe za zagrijavanje
2014-04-12
ma tko njih vise uopce prati!?
Guest- Guest
Mene je briga jer telka još uviek ima kakvoćniju sliku i ton od omrežja. S obzirom na brojnost ponude trebali su dovesti simultane prevoditelje za turski, arapski i engleski pa skidaj sa svake televizije pomalo i objavljuj. Uzmi stručne komentatore, sučeli ih, natjeraj me da probdijem noć.
Ma to se nikako nisu mogli dogovoriti čiju stranu zauzeti...pa dok su upute iz Buzina došle...A objektivno novinarstvo ionako ne postoji kao predmet u Lepusicevoj pa im fali kadrova za takav vid izvještavanja...
darth_vader-
2014-04-17
haha, sanjaj.. koliko sam vidjela, valjda su izvukli neku napola pospanu novinarku iz kreveta, malo je ovlaš prefarbali i posjeli je u studio ispred live prijenosa, da usporeno komentira ono što ionako sami vidimo svojim očimaRegoč wrote:Mene je briga jer telka još uviek ima kakvoćniju sliku i ton od omrežja. S obzirom na brojnost ponude trebali su dovesti simultane prevoditelje za turski, arapski i engleski pa skidaj sa svake televizije pomalo i objavljuj. Uzmi stručne komentatore, sučeli ih, natjeraj me da probdijem noć.
Last edited by HQ on Sat 16 Jul - 15:01; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
2014-04-12
Regoč wrote:Mene je briga jer telka još uviek ima kakvoćniju sliku i ton od omrežja. S obzirom na brojnost ponude trebali su dovesti simultane prevoditelje za turski, arapski i engleski pa skidaj sa svake televizije pomalo i objavljuj. Uzmi stručne komentatore, sučeli ih, natjeraj me da probdijem noć.
Ih, ja se jucer tu ubila sa kolegama, pa si oso spavati
darla- Admin
2015-10-22
E, to me ubija. Istina, ni jedna naša telka nije imala nikakav program (osim toga što ti navodiš), ali HRT je zamišljen kao središnja nacionalna informativna institucija i njemu se to uzima kao grieh. Čim se dalo naslutiti da je krenuo vojni udar (a valjda na HRT-u ima dežurstvo koje prati jake svjetske mreže /BBC, CNN, ZDF, Al-Džaziru, Russiju Today), pokreće se lanac (novinar > urednik > ravnatelj), zovu prevoditelji i gosti, pretražuju arhivi, pojačava ekipa na praćenju portalah i drugih televizijah. To očekujem od HRT-a, a ne da na našem forumu teče rasprava dva sata, a oni ništa ne jave, čak ni preko one vrpce na zaslonu.HQ wrote:haha, sanjaj.. koliko sam vidjela, valjda su izvukli neku napola pospanu novinarku iz kreveta, malo je ovlaš prefarbali i posjeli je u studio ispred live prijenosa, da usporeno komentira ono što ionako sami vidimo svojim očimaRegoč wrote:Mene je briga jer telka još uviek ima kakvoćniju sliku i ton od omrežja. S obzirom na brojnost ponude trebali su dovesti simultane prevoditelje za turski, arapski i engleski pa skidaj sa svake televizije pomalo i objavljuj. Uzmi stručne komentatore, sučeli ih, natjeraj me da probdijem noć.
HQ wrote: hladno je ovih dana, pa dobro dođe za zagrijavanje
mogli bi ti i ja malo do zrća koji dan ultra mi je too much
Jesam, ostali ste komentirati, ja nisam. No, nisam bitan ja. Čemu HRT ako gledam strane televizije i portale da bih se informirao?darla wrote:Regoč wrote:Mene je briga jer telka još uviek ima kakvoćniju sliku i ton od omrežja. S obzirom na brojnost ponude trebali su dovesti simultane prevoditelje za turski, arapski i engleski pa skidaj sa svake televizije pomalo i objavljuj. Uzmi stručne komentatore, sučeli ih, natjeraj me da probdijem noć.
Ih, ja se jucer tu ubila sa kolegama, pa si oso spavati
Marcele, stidi se, oženjen čovjek pa zove drugu van. Idi na pp, onda je sve prema javnosti zakriveno.marcellus wrote:HQ wrote: hladno je ovih dana, pa dobro dođe za zagrijavanje
mogli bi ti i ja malo do zrća koji dan ultra mi je too much
Harlekinko, nadam se da si se liepo provela.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Državni udar u Nigeru
» Stiže državni udar u Venezueli
» Asange: u SAD-u je počeo državni udar
» Udar na državni proračun od 3,5 milijardi kuna
» SAD: krenio državni udar protiv Trumpa!?!
» Stiže državni udar u Venezueli
» Asange: u SAD-u je počeo državni udar
» Udar na državni proračun od 3,5 milijardi kuna
» SAD: krenio državni udar protiv Trumpa!?!
Page 1 of 3