Da remiziramo...
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Da remiziramo...
veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
Za razliku od eska koji je sigurno još od starog foruma prijetio desecima forumaša pa i nekim forumašicama da će im napraviti ovo ili ono, u što je najčešće bilo uključeno vatreno oružje.
I nikome ništa i pojeo vuk magare.
netko tko misli napraviti nekaj, to će napravit.
neću ja tebi prijetiti preko ekrana. doći ću ti doma.
tko živ tko mrtav.
zaprijetio sam mnogima i u rl kad mi je prekipjelo. postoji granica za sve ali neki ljudi granice ne jebu pa najebu.
Guest- Guest
nadam se da ne griješim.Gnječ wrote:veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
Za razliku od eska koji je sigurno još od starog foruma prijetio desecima forumaša pa i nekim forumašicama da će im napraviti ovo ili ono, u što je najčešće bilo uključeno vatreno oružje.
tko živ tko mrtav.
zaprijetio sam mnogima i u rl kad mi je prekipjelo. postoji granica za sve ali neki ljudi granice ne jebu pa najebu.
kada mi ti veliš, jebemtimrtvumateuusta
nije isto kao kada mi
ero veli Jebem ti mater.
2014-12-30
Sovak wrote:michaellcmacha wrote:dobro je... i danas je solidan broj... baš me zanima bi li potpisali ovoliko do cijepljenja svaki dan ili da ide svojim tijekom pa kolko bude da bude...
Ak se dobro sjećam pogodil si da bu i prek sedamdeset mrtvih dnevno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber wrote:nadam se da ne griješim.Gnječ wrote:veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
tko živ tko mrtav.
nije isto kao kada mi
ero veli Jebem ti mater.
a gle, ide vrč na vodu dok se ne razbije. svatko je u stanju ozlijediti nekoga kad taj netko provocira pa zanemaruje i omalovažava sve zamolbe i alarme da prestane. svatko ima drukčji prag tolerancije, meni je tolerancija ekstremno velika ali ima granicu limit nakon čega zakoni fizike i metafizike prestanu vrijediti. bolje tako inače bi do sada doma imao puno skladište sapuna od ljudetine.
Guest- Guest
Liječnica koja je radila s Covid bolesnicima izvršila je samoubojstvo, javlja RTL Danas. Prema pričama njezinih kolega, veliki broj smrti kojima je posljednjih mjeseci svjedočila, više nije mogla podnijeti.
Bila je studentica s prosjekom 5,0.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
nakon tvog komentara, nisam imao porv otići u pulu.Gnječ wrote:veber wrote:nadam se da ne griješim.Gnječ wrote:veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
tko živ tko mrtav.
nije isto kao kada mi
ero veli Jebem ti mater.
a gle, ide vrč na vodu dok se ne razbije. svatko je u stanju ozlijediti nekoga kad taj netko provocira pa zanemaruje i omalovažava sve zamolbe i alarme da prestane. svatko ima drukčji prag tolerancije, meni je tolerancija ekstremno velika ali ima granicu limit nakon čega zakoni fizike i metafizike prestanu vrijediti. bolje tako inače bi do sada doma imao puno skladište sapuna od ljudetine.
ali nakon erinih iamo sam. ili skoknut do zadra.
2014-12-30
Pa ne znam tako je tu pisaoT. wrote:Eru zanima kada će se početi cijepiti kod nas?michaellcmacha wrote:Jebo te doktor fauci u glavu mutavu... To što će on cijepiti već ovaj mjesec Eru ne interesira, njega interesira kad će se kod nas početi cijepiti
Šta on ima s tim?
2015-08-08
veber wrote:nakon tvog komentara, nisam imao porv otići u pulu.Gnječ wrote:veber wrote:nadam se da ne griješim.Gnječ wrote:veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
tko živ tko mrtav.
nije isto kao kada mi
ero veli Jebem ti mater.
u našem međusobnom psovanju nema zlobe. dok se kod era i njegovih psovki i vrijeđanja zloba osjeti odmah.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Liječnica koja je radila s Covid bolesnicima izvršila je samoubojstvo, javlja RTL Danas. Prema pričama njezinih kolega, veliki broj smrti kojima je posljednjih mjeseci svjedočila, više nije mogla podnijeti.
RiP
Guest- Guest
nema tu zlobe. jezik ulice.Gnječ wrote:veber wrote:nakon tvog komentara, nisam imao porv otići u pulu.Gnječ wrote:veber wrote:nadam se da ne griješim.Gnječ wrote:veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
tko živ tko mrtav.
nije isto kao kada mi
ero veli Jebem ti mater.
u našem međusobnom psovanju nema zlobe. dok se kod era i njegovih psovki i vrijeđanja zloba osjeti odmah.
između nas.
onog udbaša nabijem na kiki
2014-12-30
Pobrisalo mi upis... Uglavnom ovo nije dobro, ovi brojevi se na koji god način moraju zaustaviti, zdravstveni sustav, tj ljudi koji su na prvoj borbenoj liniji neće moći dugo nositi se sa 100 i više smrtnih ishoda dnevno i sa nekoliko stotina teških bolesnika na ventilatorima od kojih će im po unaprijed utvrđenom obrascu oko 70% umrijeti. Znam o čemu pričam jer se vrlo dobro sjećam koliko je teško bilo rekuperirati postrojbu koja na svom pravcu djelovanja nije uspjela sačuvati na životu civile ili je i sama imala velike gubitke... Jedno vrijeme to ide ali se sa vremenom akumulira stres, i dio ljudi se raspadne jer je razina stresa neizdrživa... I kad dođe cjepivo i ako tamo u proljeće ljudi se počnu cijepiti, bolesni će i dalje umirati a ljudi koji ih liječe će pucati po šavovi ma... Tog ovdje mnogi nisu svjesni, ili još gore jesu ali ih živo boli kurac zbog toga...michaellcmacha wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:dobro je... i danas je solidan broj... baš me zanima bi li potpisali ovoliko do cijepljenja svaki dan ili da ide svojim tijekom pa kolko bude da bude...
2015-08-08
I tog smo se dotakli... Ekipa ovdje, neki uglavnom, misle da su to roboti i da im je sasvim normalno u smjeni imati 9-10 mrtvih ljudi koje su oni liječi li i nadali se da će ih uspjeti izliječiti...Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Liječnica koja je radila s Covid bolesnicima izvršila je samoubojstvo, javlja RTL Danas. Prema pričama njezinih kolega, veliki broj smrti kojima je posljednjih mjeseci svjedočila, više nije mogla podnijeti.
RiP
2015-08-08
Ma jebeš njega, lik je seronja koji evo i sad tvrdi kako se brojevi smanjuju, vjerojatno će pred kraj godine apstinirati od foruma i onda odmah poslije kad bude vikend i manji brojevi doći bacati proser kak je upravo došao sa brifinga doktora faučija... Ukratko ja sam to idjebo za bilo kakvu daljnju raspravu po pitanju korona krize... I aj bok... Ima ovdje i kolko toliko trezvenih ljudi koji vide da ovo nikako nije dobro i da će nam narednih mjesec ili dva trebati i sreće a i božje pomoći, a i snage i volje u zdravstvenih radnika da ne posustaju pred velikim izazovima...Gnječ wrote:veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
tko živ tko mrtav.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Ma jebeš njega, lik je seronja koji evo i sad tvrdi kako se brojevi smanjuju, vjerojatno će pred kraj godine apstinirati od foruma i onda odmah poslije kad bude vikend i manji brojevi doći bacati proser kak je upravo došao sa brifinga doktora faučija... Ukratko ja sam to idjebo za bilo kakvu daljnju raspravu po pitanju korona krize... I aj bok... Ima ovdje i kolko toliko trezvenih ljudi koji vide da ovo nikako nije dobro i da će nam narednih mjesec ili dva trebati i sreće a i božje pomoći, a i snage i volje u zdravstvenih radnika da ne posustaju pred velikim izazovima...Gnječ wrote:veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
tko živ tko mrtav.
ekstremno je stresno i frustrirajuće kad vidiš da ti pacijenti umiru u najgorim mukama a ti nemožeš ništa. taj osjećaj nemoći je ubitačan. plus umor plus svaštanešto plus znaš da nemaš dovoljno nečega jer neko psihopatsko smeće od političara ne da ili odugovlači sa isporukom ili namjerno ne da, plus znaš nešto što obični ljudi neznaju a moraš šutiti. to se sve polako gomila a ljudi ni sami neznaju i nisu svjesni gdje su tanki gdje su im botuni koji ih trigeriraju jer nisu se nikada našli u tako eksremnim uvjetima i situaciji. meni je žao te doktorice ali nije mi jasno kako nitko od njenih kolega nije primijetio da žena ima mental breakdown i burnout sindrom.
Guest- Guest
Japan: A month’s suicides surpass total death toll of Covid-19
1 DAY AGO
In October, 2,153 Japanese people committed suicide - a number that exceeds the country’s total Covid-19 toll which stood at 2,087 for the entire year to date.
Japan has witnessed a sharp surge in suicides, mostly among women, amid the novel coronavirus pandemic that has forced governments around the world to impose lockdowns, curfews and the suspension of several economic drivers.
According to Japanese government statistics, the deaths by suicide in just one month have surpassed Covid-19’s total death toll in the east Asian island nation.
Japan's National Police Agency said that suicides increased to 2,153 in October from 1,805 in September.
The number of suicides has also risen in the past four months, compared to the same period in 2019.
Japan has historically high suicide rates
Although suicide is a major societal issue in Japan, restrictions on social interaction have left people isolated, and many have lost their jobs due to the pandemic’s economic fallout.
The suicide number in Japan was 21,897 in 2016, which puts it near the top for suicides in developed countries.
Before the pandemic, the suicide rate was decreasing in Japan - they fell by 4.2 percent in 2019 compared to the previous year, to a record low of 19,959.
Figures had been lower than 20,000 for the first time since 1978 when the authorities began compiling data.
https://www.trtworld.com/magazine/japan-a-month-s-suicides-surpass-total-death-toll-of-covid-19-41934
1 DAY AGO
In October, 2,153 Japanese people committed suicide - a number that exceeds the country’s total Covid-19 toll which stood at 2,087 for the entire year to date.
Japan has witnessed a sharp surge in suicides, mostly among women, amid the novel coronavirus pandemic that has forced governments around the world to impose lockdowns, curfews and the suspension of several economic drivers.
According to Japanese government statistics, the deaths by suicide in just one month have surpassed Covid-19’s total death toll in the east Asian island nation.
Japan's National Police Agency said that suicides increased to 2,153 in October from 1,805 in September.
The number of suicides has also risen in the past four months, compared to the same period in 2019.
Japan has historically high suicide rates
Although suicide is a major societal issue in Japan, restrictions on social interaction have left people isolated, and many have lost their jobs due to the pandemic’s economic fallout.
The suicide number in Japan was 21,897 in 2016, which puts it near the top for suicides in developed countries.
Before the pandemic, the suicide rate was decreasing in Japan - they fell by 4.2 percent in 2019 compared to the previous year, to a record low of 19,959.
Figures had been lower than 20,000 for the first time since 1978 when the authorities began compiling data.
https://www.trtworld.com/magazine/japan-a-month-s-suicides-surpass-total-death-toll-of-covid-19-41934
Guest- Guest
teško da su ti brisali, ne da se kicu.michaellcmacha wrote:Pobrisalo mi upis... Uglavnom ovo nije dobro, ovi brojevi se na koji god način moraju zaustaviti, zdravstveni sustav, tj ljudi koji su na prvoj borbenoj liniji neće moći dugo nositi se sa 100 i više smrtnih ishoda dnevno i sa nekoliko stotina teških bolesnika na ventilatorima od kojih će im po unaprijed utvrđenom obrascu oko 70% umrijeti. Znam o čemu pričam jer se vrlo dobro sjećam koliko je teško bilo rekuperirati postrojbu koja na svom pravcu djelovanja nije uspjela sačuvati na životu civile ili je i sama imala velike gubitke... Jedno vrijeme to ide ali se sa vremenom akumulira stres, i dio ljudi se raspadne jer je razina stresa neizdrživa... I kad dođe cjepivo i ako tamo u proljeće ljudi se počnu cijepiti, bolesni će i dalje umirati a ljudi koji ih liječe će pucati po šavovi ma... Tog ovdje mnogi nisu svjesni, ili još gore jesu ali ih živo boli kurac zbog toga...michaellcmacha wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:dobro je... i danas je solidan broj... baš me zanima bi li potpisali ovoliko do cijepljenja svaki dan ili da ide svojim tijekom pa kolko bude da bude...
od kada je safet počeo ići na remizu, remiza ide u poseban file imenom safet i sranja.
linkovi se teško miču.
tko ima volje, neka prolazi.
Kuverta
Remiza2
Remiza3
Remiza4
Ima tih sranja za pet godina.
Backup sve sprema.
samo to je već toliko podataka...
2014-12-30
gdje je as Ero jel ga tko zna? jel taj as živ? ero vrati se , trpit ćemo i tvoje teme o Kolindi, Bosni i bezkorisne grafikone o koroni samo da si živ :D
michaellcmacha wrote:Ma jebeš njega, lik je seronja koji evo i sad tvrdi kako se brojevi smanjuju, vjerojatno će pred kraj godine apstinirati od foruma i onda odmah poslije kad bude vikend i manji brojevi doći bacati proser kak je upravo došao sa brifinga doktora faučija... Ukratko ja sam to idjebo za bilo kakvu daljnju raspravu po pitanju korona krize... I aj bok... Ima ovdje i kolko toliko trezvenih ljudi koji vide da ovo nikako nije dobro i da će nam narednih mjesec ili dva trebati i sreće a i božje pomoći, a i snage i volje u zdravstvenih radnika da ne posustaju pred velikim izazovima...Gnječ wrote:veber wrote:esko prijeti već stoljećima.Speare Shaker wrote:Veberu i T., ne objašnjavajte to meni. Ja nikome nikad nisam prijetio.
tko živ tko mrtav.
Ne tvrdim da se brojevi smanjuju nego da će se smanjiti.
Ali od beskarakterne šake jade i vreće govana kakav si ti i ne očekujem da ćeš ikada iznositi istinu nego samo tvoje vlastite projekcije, konfabulacije i fantazije.
Dalje, naravno da nemam namjeru apstinirati od foruma niti trajno, a pogotovo ne oko blagdana kada će se jasno pokazati da sam bio u pravu sa svojim predviđanjima.
I naravno da očekujem kako ćeš ti odjebati bilo kakvu raspravu sa bilo kom iole solidno informiranim jednostavno zato jer se nisi u stanju suočiti sa činjenicama koje ti iz nekog razloga ne pašu i koje ne možeš podnijeti.
I naravno da svi trezveni ljudi vide kako sve ovo uopće nije dobro, ali ipak neće doći do skore propasti sveta kako to ti i ostali kreteni i psihički bolesnici koji i inače prevladavaju na ovom forumu za osobito maloumne priželjkujete iz nekih svojih internih pobuda.
Za dva mjeseca će već određena skupina iz redova medicinskog osoblja i posebno rizične grupacije već dobiti prve doze cjepiva što će ipak osjetno ublažiti stanje.
I jebo te politikant Fauci i ti njega. Ja sam ga citirao samo zato jer je očito dobro informiran, a pametan i racionalan čovjek ionako uzima informacije od svih, a ne samo od onih koji su mu simpatični.
Tako sam ja od tebe, premda mi uopće nisi simpatičan, dapače, gadiš mi se, dosta naučio o uzgoju osobito ljutih papričica o čemu nisam imao pojma s pojmom. Priznajem da ni sad nemam pojma o tome, ali ipak znam više nego ranije.
Čak nisam ni znao da se mjera za ljutinu papričica zove scoville (scale) sve dok ti to nisi napisao na forumu.
Nije da me to područje nešto zanima, ali eto, to navodim čisto iz načelnih razloga.
Guest- Guest
Ma nije mi kic pobrisalo, nego sam tipkao i pobrisalo mi se upis jer sam neš krivo kliknuo na mobuveber wrote:teško da su ti brisali, ne da se kicu.michaellcmacha wrote:Pobrisalo mi upis... Uglavnom ovo nije dobro, ovi brojevi se na koji god način moraju zaustaviti, zdravstveni sustav, tj ljudi koji su na prvoj borbenoj liniji neće moći dugo nositi se sa 100 i više smrtnih ishoda dnevno i sa nekoliko stotina teških bolesnika na ventilatorima od kojih će im po unaprijed utvrđenom obrascu oko 70% umrijeti. Znam o čemu pričam jer se vrlo dobro sjećam koliko je teško bilo rekuperirati postrojbu koja na svom pravcu djelovanja nije uspjela sačuvati na životu civile ili je i sama imala velike gubitke... Jedno vrijeme to ide ali se sa vremenom akumulira stres, i dio ljudi se raspadne jer je razina stresa neizdrživa... I kad dođe cjepivo i ako tamo u proljeće ljudi se počnu cijepiti, bolesni će i dalje umirati a ljudi koji ih liječe će pucati po šavovi ma... Tog ovdje mnogi nisu svjesni, ili još gore jesu ali ih živo boli kurac zbog toga...michaellcmacha wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:dobro je... i danas je solidan broj... baš me zanima bi li potpisali ovoliko do cijepljenja svaki dan ili da ide svojim tijekom pa kolko bude da bude...
od kada je safet počeo ići na remizu, remiza ide u poseban file imenom safet i sranja.
linkovi se teško miču.
tko ima volje, neka prolazi.
Kuverta
Remiza2
Remiza3
Remiza4
Ima tih sranja za pet godina.
Backup sve sprema.
samo to je već toliko podataka...
2015-08-08
41-godišnja doktorica u Zagrebu izvršila samoubistvo
https://www.klix.ba/vijesti/regija/doktorica-s-infektivne-klinike-u-zagrebu-izvrsila-samoubistvo/201201165
https://www.klix.ba/vijesti/regija/doktorica-s-infektivne-klinike-u-zagrebu-izvrsila-samoubistvo/201201165
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50