" Dara iz Jasenovca " nominacije
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: " Dara iz Jasenovca " nominacije
asti issusa jos samo fali general i sve suvremene teme balkana u igri za kipicסמאל wrote:Evo sad gledam na Happy tv emisiju koja se dotakla i ove teme ,,Dara iz Jasenovca''
Kapetan Dragan je specialni gost i komentator.
Izgleda da se Srblje uzjogunilo što će i film o Srebrenici konkurirat za Oskara.
ukratko , ovaj o jasenovcu projekt drzave , bitka na neretvi 1/1 a nisam gledao , ja bi poslao otac , prikaz suvremene srbije a neznancu s drugog kraja svijeta vjerujem postapokalipticni ovaj bosanski gledao , nelos i nije bitka na neretvi no je drzavni projekt u neku ruku
generala sam isto gledao , nadrealno filmsko iskustvo losoce drzavnog projekta a reci ce da nije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Brojka od 700 do 800 tisuca je maloumni idiotluk.
To je vrlo lako oboriti i dokazati kao budalastinu ... Ali Hrvati su previse mutavi da to urade.
Ali cinjenica jeste da je ustaski rezim najgora stvar koja se Hrvatima dogodila u cijeloj povijesti.
To je vrlo lako oboriti i dokazati kao budalastinu ... Ali Hrvati su previse mutavi da to urade.
Ali cinjenica jeste da je ustaski rezim najgora stvar koja se Hrvatima dogodila u cijeloj povijesti.
Last edited by Ringo10 on Sun 6 Dec - 14:08; edited 2 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne znamzašto se čudiš.Misli 19 st. uvijek će bit popularne na ovim prostorima.debotoijusto wrote:asti issusa jos samo fali general i sve suvremene teme balkana u igri za kipicסמאל wrote:Evo sad gledam na Happy tv emisiju koja se dotakla i ove teme ,,Dara iz Jasenovca''
Kapetan Dragan je specialni gost i komentator.
Izgleda da se Srblje uzjogunilo što će i film o Srebrenici konkurirat za Oskara.
ukratko , ovaj o jasenovcu projekt drzave , bitka na neretvi 1/1 a nisam gledao , ja bi poslao otac , prikaz suvremene srbije a neznancu s drugog kraja svijeta vjerujem postapokalipticni ovaj bosanski gledao , nelos i nije bitka na neretvi no je drzavni projekt u neku ruku
generala sam isto gledao , nadrealno filmsko iskustvo losoce drzavnog projekta a reci ce da nije
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ali kad covjek bolje promisli, pa neka Srbi snimaju takve filmove.
Neka. Dobro je to.
Kad su vec Hrvati toliko mutavi da nisu u stanju da sami naprave neki normalan film o takvim temama.
A ruku na srce u Hrvatskoj je to skoro nemoguce...jer odmah na noge lagane skacu sve.moguce domoljubne udruge, popovi i Crkva i cuvari Svetoga Grala i onda pocne paljba sa poznatim eepitetima tipa komunjara, cetnik, Srbin, UDBAs ....
Jer svetost ustasa i njihovog rezima je za recenu bulumentu takozvanih domoljuba crvena linija koju se ne smije prijeci.
Neka. Dobro je to.
Kad su vec Hrvati toliko mutavi da nisu u stanju da sami naprave neki normalan film o takvim temama.
A ruku na srce u Hrvatskoj je to skoro nemoguce...jer odmah na noge lagane skacu sve.moguce domoljubne udruge, popovi i Crkva i cuvari Svetoga Grala i onda pocne paljba sa poznatim eepitetima tipa komunjara, cetnik, Srbin, UDBAs ....
Jer svetost ustasa i njihovog rezima je za recenu bulumentu takozvanih domoljuba crvena linija koju se ne smije prijeci.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mislim kako bi premijerna projekcija filma trebala biti upravo u Jasenovcu.
2015-07-23
i ja isto ako će biti 700 ooo srba na okupu pa da konačno nadopunimo broj za koji nas optužujuסמאל wrote:Mislim kako bi premijerna projekcija filma trebala biti upravo u Jasenovcu.
Ne znam kako vas nije stid.Poubijali ste 850 000 nedužne srpske nejači samo u Jasenovcu i još se ponosite s tim.tre wrote:i ja isto ako će biti 700 ooo srba na okupu pa da konačno nadopunimo broj za koji nas optužujuסמאל wrote:Mislim kako bi premijerna projekcija filma trebala biti upravo u Jasenovcu.
2015-07-23
darth_vader likes this post
סמאל wrote:Ne znam kako vas nije stid.Poubijali ste 850 000 nedužne srpske nejači samo u Jasenovcu i još se ponosite s tim.tre wrote:i ja isto ako će biti 700 ooo srba na okupu pa da konačno nadopunimo broj za koji nas optužujuסמאל wrote:Mislim kako bi premijerna projekcija filma trebala biti upravo u Jasenovcu.
zato su i formirali ndh
jer se nicega ne stide
oni slave svoje zlocine
kao pobede. to je cinjenica.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
onda da dodam još 120 ooo srba na ovih 700oooסמאל wrote:Ne znam kako vas nije stid.Poubijali ste 850 000 nedužne srpske nejači samo u Jasenovcu i još se ponosite s tim.tre wrote:i ja isto ako će biti 700 ooo srba na okupu pa da konačno nadopunimo broj za koji nas optužujuסמאל wrote:Mislim kako bi premijerna projekcija filma trebala biti upravo u Jasenovcu.
Izgleda kako će filmska scenografija biti impresivna i upečatljiva.Vjerujem kako će svima podsvjesno ostati urezane slike nacističkih i hrvatskih zastava,kao simbola holokausta i zločina.
2015-07-23
ovo u sferi filmografije definitivno...pizzon wrote:prica je vec postigla bingo
obezbedjena masovna distribucija
Guest- Guest
skidam kapu srbima,jer su uspjeli nesh sto danas rijetko tko moze..kapitalizirati tematiku iz WW2..em je tematika prozvakana,emo u sustini nikoga to vise ne zanima..ipak...cekam kopiju na nekom Bay-u..
Guest- Guest
Dodo bih da srbi znaju snimiti vrlo atmosferican film,kao i serije
Guest- Guest
Boli nas kurac. Ionako dolaze desničari na vlast u zapadnoj Europi a to su naši tako da nam je ovo samo dobra reklama.סמאל wrote:
Izgleda kako će filmska scenografija biti impresivna i upečatljiva.Vjerujem kako će svima podsvjesno ostati urezane slike nacističkih i hrvatskih zastava,kao simbola holokausta i zločina.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U tom slučaju,Srbi će imat bolju reklamu.Bosanski kandidat za Oscara,film,,Quo vadis Aida'' bavi se srpskim zločinom nad muslimanima u Srbrenici,a kako jje kod zapadno europskih ekstremnih desničara trenutno islam pri vrhu liste neprijatelja,onda je razumljivo da će Srbi tu imati prednost.RayMabus wrote:Boli nas kurac. Ionako dolaze desničari na vlast u zapadnoj Europi a to su naši tako da nam je ovo samo dobra reklama.סמאל wrote:
Hrvati,odnosno ustaše,koji su u savezništvu s islamistima klali kršćanske Srbe,sigurno neće biti dobro prihvaćeno u tim krugovima.
2015-07-23
Ne pratim ti ja to ništa. Nije mi ova eks Yu kinematografije nešto. Tu i tamo neki ok film al općenito sranje
2014-04-11
kaće ova komedija u ustaške bioskope?סמאל wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Giv mi a brejk Longi..dolaze vec dolaze,a nikako da dojdu..i nije to konzervativna desnica-sto znaci skolovani,kulturni,sa obiteljskim vrijednostima,okrenuti radu i sticanju,nego hrpetina rednecksa u analogiji..RayMabus wrote:Boli nas kurac. Ionako dolaze desničari na vlast u zapadnoj Europi a to su naši tako da nam je ovo samo dobra reklama.סמאל wrote:
Guest- Guest
drze se onda Captaina Americe...RayMabus wrote:Ne pratim ti ja to ništa. Nije mi ova eks Yu kinematografije nešto. Tu i tamo neki ok film al općenito sranje
Guest- Guest
Pa i to mi ne lakše pogledat nego ove naše mudrolije. Tv mi je za opustiti mozak. Sport , komedije , dokumentarci , Animal planet itd. Te neke teške teme me zamaraju.Legendovich wrote:drze se onda Captaina Americe...RayMabus wrote:Ne pratim ti ja to ništa. Nije mi ova eks Yu kinematografije nešto. Tu i tamo neki ok film al općenito sranje
2014-04-11
onda oke..imas pravo..evo ga stize novi Borat...RayMabus wrote:Pa i to mi ne lakše pogledat nego ove naše mudrolije. Tv mi je za opustiti mozak. Sport , komedije , dokumentarci , Animal planet itd. Te neke teške teme me zamaraju.Legendovich wrote:drze se onda Captaina Americe...RayMabus wrote:Ne pratim ti ja to ništa. Nije mi ova eks Yu kinematografije nešto. Tu i tamo neki ok film al općenito sranje
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Dara iz Jasenovca
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
» Dara iz Jasenovca ispala iz utrke za Oscar:
» Zabavljala cetnike a sad se osjeca kao 'Dara iz Jasenovca'
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» MCF: „Dara iz Jasenovca“ najgledaniji film u Americi na osnovu prosečne zarade u bioskopima
Page 4 of 13