koliko ste fašist
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: koliko ste fašist
Zašto samo Natural..
SVE NE JEDNAKOSTI KOJE proizlaze iz kolektivi teta : nacionalizam. Rasizam. I td. Što zastupa višu vrijednost rase. Nacije. Vjere.. Sve je temelj za fašizam.
Sad samo nemojte grsknuti svi IZMI jer to nije to. Ako se traži jednakost onda, se ne tražinejednakosz
SVE NE JEDNAKOSTI KOJE proizlaze iz kolektivi teta : nacionalizam. Rasizam. I td. Što zastupa višu vrijednost rase. Nacije. Vjere.. Sve je temelj za fašizam.
Sad samo nemojte grsknuti svi IZMI jer to nije to. Ako se traži jednakost onda, se ne tražinejednakosz
Marcelko nije slučajno tu tsbelu..
Gdje će suza nek na oko
Gdje će suza nek na oko
debotoijusto wrote:
nisi reko kolko posto... u svakom slučaju jači si naci od mene u nekoliko kategorija, tipa kontrola misli i tiska, jebanje majke disidentima...
ispad da je moj problem što sam tradicionalan, tradicija je fašistička, i prirodni poredak stvari...
37% ..."na prvu" sam tukao next i pitanja povrsno dvosmislena , nebitno tu sam negdje po misli , centar & zivi i pusti druge da zivemarcellus wrote:debotoijusto wrote:
nisi reko kolko posto... u svakom slučaju jači si naci od mene u nekoliko kategorija, tipa kontrola misli i tiska, jebanje majke disidentima...
ispad da je moj problem što sam tradicionalan, tradicija je fašistička, i prirodni poredak stvari...
ti si fasist od slatke vode , prodaja boze press
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
svi ti testovi su da bi ekipa opravdala plaću.
pravi test bi nas vodio u apsolutno društvo.
primjer testa kada vadiš dozvolu za oružje.
-da li bi nekog ubili?
ne, vadim ga kao produžetak trećeg krila.
baš sam lika pitao, ti mene zajebavaš ili onako?
odeš na test za vozačku, ko da ih je pikaso crtao.
odeš na test inteligencije, ispuniš sve nasumično i nemreš biti ispod 80.
a. za brodicu položiš u par sati.
"brodica" od 30 BT
i onda dođemo do toga da masa i težina nisu baš isto.
i da ih neki put zajebe inercija.
o povratnom valu da ne pišem.
pravi test bi nas vodio u apsolutno društvo.
primjer testa kada vadiš dozvolu za oružje.
-da li bi nekog ubili?
ne, vadim ga kao produžetak trećeg krila.
baš sam lika pitao, ti mene zajebavaš ili onako?
odeš na test za vozačku, ko da ih je pikaso crtao.
odeš na test inteligencije, ispuniš sve nasumično i nemreš biti ispod 80.
a. za brodicu položiš u par sati.
"brodica" od 30 BT
i onda dođemo do toga da masa i težina nisu baš isto.
i da ih neki put zajebe inercija.
o povratnom valu da ne pišem.
2014-12-30
pusti sad nauticke sposobnosti nego reci ti nama jesi fasist
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nemrem biti fašist jer fašizam potječe iz latinskih pokrajina.debotoijusto wrote:pusti sad nauticke sposobnosti nego reci ti nama jesi fasist
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja sam u zadnje vrijeme više jehovin svjedok.dzango wrote:Svi smo mi pomalo fašisti.
2014-12-30
Mene malo boli kurac. Doduše, boleo me je i pre.veber wrote:ja sam u zadnje vrijeme više jehovin svjedok.dzango wrote:Svi smo mi pomalo fašisti.
2014-04-19
vidi s vukom i njega nekaj zajebava dizalica. navodno pumpa, crijeva, membrana.
razmjenite iskustva.
razmjenite iskustva.
2014-12-30
Je l' i on fašist?veber wrote:vidi s vukom i njega nekaj zajebava dizalica. navodno pumpa, crijeva, membrana.
razmjenite iskustva.
2014-04-19
tebe žena sterala na balkon pušit.dzango wrote:Je l' i on fašist?veber wrote:vidi s vukom i njega nekaj zajebava dizalica. navodno pumpa, crijeva, membrana.
razmjenite iskustva.
ali pitaj ga.
2014-12-30
Koga bre sterala? Ja pušim u kući. Malopre sam se i dezinfikovao uz kaficu i cigaru. Zbog korone.veber wrote:tebe žena sterala na balkon pušit.dzango wrote:Je l' i on fašist?veber wrote:vidi s vukom i njega nekaj zajebava dizalica. navodno pumpa, crijeva, membrana.
razmjenite iskustva.
ali pitaj ga.
2014-04-19
ja sam bio dojma da ti pušiš samo na balkonu.dzango wrote:Koga bre sterala? Ja pušim u kući. Malopre sam se i dezinfikovao uz kaficu i cigaru. Zbog korone.veber wrote:tebe žena sterala na balkon pušit.dzango wrote:Je l' i on fašist?veber wrote:vidi s vukom i njega nekaj zajebava dizalica. navodno pumpa, crijeva, membrana.
razmjenite iskustva.
ali pitaj ga.
2014-12-30
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 1 of 5