Umro terorist što je srušio WTC
Page 1 of 1
Umro terorist što je srušio WTC
http://video.foxnews.com/v/5328342274001/?#sp=show-clips
svi pričaju kako će kina zavladati svijetom jer sva lova ide tamo, a zaboravljaju na realnu opasnost za sve ljude koji nisu muslimani.
svakodnevno na vijestima čujete napade miroljubivih muslimana koji su eto iznimke jer su oni inače veoma tolerantna skupina ljudi.
nema dana kad se neka budala ne raznese i sa sobom ne ponese par nedužnih klošara, kojeg psa ili staru babu koja izlazi iz mcdonaldsa jer on simbolizira ameriku.
nekad napadaju u čoporu nenaoružane kupače na moru iz razloga što šire nemoral svojom golotinjom i kažnjavaju ih smrću. zatim ima onih koji preferiraju letiti avionima i zabijat se u zgrade jer se ne znaju spustit, a to im osigurava mjesto u raju sa 72 i po djevice.
ima i onih koji su miroljubivi susjedi, ali jednog dana dobiju poruku od alaha i eto ti masakra u školi. tako da bi ja predložio da u ime mira ostatka svijeta sve muslimane preselimo u jednu državu i da imaju zabranu izlaska jer su opasnost za sebe i druge.
to bi bila muslimanska psihjatrijska država.
no exit
svi pričaju kako će kina zavladati svijetom jer sva lova ide tamo, a zaboravljaju na realnu opasnost za sve ljude koji nisu muslimani.
svakodnevno na vijestima čujete napade miroljubivih muslimana koji su eto iznimke jer su oni inače veoma tolerantna skupina ljudi.
nema dana kad se neka budala ne raznese i sa sobom ne ponese par nedužnih klošara, kojeg psa ili staru babu koja izlazi iz mcdonaldsa jer on simbolizira ameriku.
nekad napadaju u čoporu nenaoružane kupače na moru iz razloga što šire nemoral svojom golotinjom i kažnjavaju ih smrću. zatim ima onih koji preferiraju letiti avionima i zabijat se u zgrade jer se ne znaju spustit, a to im osigurava mjesto u raju sa 72 i po djevice.
ima i onih koji su miroljubivi susjedi, ali jednog dana dobiju poruku od alaha i eto ti masakra u školi. tako da bi ja predložio da u ime mira ostatka svijeta sve muslimane preselimo u jednu državu i da imaju zabranu izlaska jer su opasnost za sebe i druge.
no exit
Guest- Guest
Re: Umro terorist što je srušio WTC
A moj je prijedlog da mi popusis kurac. Stoko provokatorska.
2016-11-17
Kinezi su zajebana ekipa,nebi se sa njima zajebavao,imaju snazan nacionalni identitet i nesalomljiv duh,nacija koja je opstala kroz ko zna koliko ratova i iskusenja,znaci nisu od juce.Zemlja koja se oslanja na masovnu proizvodnju,onoliko usta treba nahraniti a izvoze hranu,kako?tu treba biti sposoban i te kako,ulaze u semu i savladjuju visoke tehnologije sto znaci da je moguce da presisaju amerikance u nekoj bliskoj buducnosti,mada me to nesto ni ne veseli jer neznam kakvi bi oni bili kao svjetske gazde,dosad su bili o.k ali kad sila udari u glavu...mocni majmun wrote:http://video.foxnews.com/v/5328342274001/?#sp=show-clips
no exit
Nevjerujem da oni nesto imaju protiv muslimana ali sa svim unutrasnjim neprijateljima ce se obracunati brutalno,bili to neki studenti koji traze neka prava,neki bezvezni pokreti/organizacije,teroristi ili neki narko-dileri ili bilo kakva vrsta lopuza.ameri ih pokusavaju prcati preko tajvana,japana itd prcaju ih i zbog onih umjetnih otoka ali dzaba,americki patritizam koji kupuje americku zastavu proizvedenu u kini,paradoksalana situacija,ko zna kako ce se to raspetljati,ameri im duguju ogromnu lovu,cini mi se da to ni nemisle vratiti nego ih nekako zajebati,samo nisu ni ovi sisali veslo,nije to naivni Gadafi.
Guest- Guest
Nije on srušio blizance nego je napravio teroristički napad 1993.
Lako je odma počet srat po muslimanima. Prvo treba proučit činjenice.
Lako je odma počet srat po muslimanima. Prvo treba proučit činjenice.
Guest- Guest
sjecam se scene prije napada na blizance,bila je potmetnuta paklena sprava negdje u negu zgradu koja je i pukla,kozojeba su uhapsili i voze ga u helihopteru u prdekanu ili na ispitivanje nemam pojma i lik iz cia mu pokaze na new york i kaze mu "you cant get them all" a kozojeb mu odgovorio "not yet"
Guest- Guest
Ma nisu to muslimani napravili.Ground Biscuits wrote:sjecam se scene prije napada na blizance,bila je potmetnuta paklena sprava negdje u negu zgradu koja je i pukla,kozojeba su uhapsili i voze ga u helihopteru u prdekanu ili na ispitivanje nemam pojma i lik iz cia mu pokaze na new york i kaze mu "you cant get them all" a kozojeb mu odgovorio "not yet"
Guest- Guest
Marx wrote:Ma nisu to muslimani napravili.Ground Biscuits wrote:sjecam se scene prije napada na blizance,bila je potmetnuta paklena sprava negdje u negu zgradu koja je i pukla,kozojeba su uhapsili i voze ga u helihopteru u prdekanu ili na ispitivanje nemam pojma i lik iz cia mu pokaze na new york i kaze mu "you cant get them all" a kozojeb mu odgovorio "not yet"
Tko je?
Guest- Guest
zasto su onda saudijci onako burno reagovali i zaprijetili da ce povuci silni kapital iz amerike ako se deklasifikuju neki dokumenti vezani za 9/11Marx wrote:Ma nisu to muslimani napravili.Ground Biscuits wrote:sjecam se scene prije napada na blizance,bila je potmetnuta paklena sprava negdje u negu zgradu koja je i pukla,kozojeba su uhapsili i voze ga u helihopteru u prdekanu ili na ispitivanje nemam pojma i lik iz cia mu pokaze na new york i kaze mu "you cant get them all" a kozojeb mu odgovorio "not yet"
Guest- Guest
9/11 nema veze s muslimanima, opće je poznato da su to ameri sami sebi srušili, ne bi se onoliki tornjevi mogli srušiti samo od udarca aviona, morali bi i bit postavljeni eksplozivi iznutra da to sve tako padne, a osim toga avion bi se morao zabit od dole a ne od gore, sama logika kaže
Guest- Guest
na to pitanje nema smisla odgovarati, jer sve navodi da su ti blizanci hoax i to danas i obični ljudi znaju, a napredniji su to znali još 2001.Ground Biscuits wrote:a odgovor na moje pitanje?
Guest- Guest
pa sto bi se saudi isli blamirati zbog neceg sto on nisu napravili
Guest- Guest
SAD propagandaGround Biscuits wrote:pa sto bi se saudi isli blamirati zbog neceg sto on nisu napravili
Guest- Guest
Prvo sjebat Mosul i preuzet to od američkih okupatora, a nakon toga pravac Ukrajina i napravit okupaciju Ukrajine da vide da se s Rusima ne mogu zajebavat i da plate za sva ova raketiranja civila.
Guest- Guest
Similar topics
» Terorist u Zagrebu
» Zagrlite me ja sam terorist
» KOD OMIŠA UHIĆEN TURSKI TERORIST!
» Uhićen najtraženiji terorist, zemlja je sad sigurna
» Domoljubni terorist upao s bombom u školu
» Zagrlite me ja sam terorist
» KOD OMIŠA UHIĆEN TURSKI TERORIST!
» Uhićen najtraženiji terorist, zemlja je sad sigurna
» Domoljubni terorist upao s bombom u školu
Page 1 of 1