Caffe Venus :P
Page 18 of 47
Page 18 of 47 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 32 ... 47
Re: Caffe Venus :P
Kako misliš motiv mora biti cist?venus wrote:Atlana wrote:Veco... Zanima me tvoje misljenje o krkristalima
Imam jedan oko vrata, preporuku za njega je napravio jyotish expert koji predaje indijsku astrologiju na sveučilištu. Rečeno mi je da mi se mora jako sviđat i da me mora privuć. Draguljar je uzeo vrećicu i rasuo ih po pultu. Ja sam se u pola sekunde zaljubila u ovaj kojeg nosim. Draguljar ih je pokupio i opet rasuo, i ja sam tog svog opet u roku odmah prepoznala između svih njih i prstom izdvojila. Za punog mjeseca stavim ga u vodu u kojoj je himalajska sol, da se pročisti. Znam za slučaj lika koji je poznat po svojim moćima, priča se da ima u posjedu kristale jakih moći. Vjerujem da posjedovanje takve stvari nosi sa sobom odgovornost. Nije svatko jak da može nositi dijamant (nekom može koristiti a drugom škodit), nije za svakog sve, ne bira se kristal umom, motiv izbora mora biti čist.
Guest- Guest
Vidim neku rucirucicu :)fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:venus wrote:fridrih_niche wrote:Taman ga čita hahaha...venus wrote:AlfaOmega wrote:Damir. De, der :D
A šteta da nisi Robi K.
:^O
Robi K. je zakon. Znači smijem se toj spiki desetljećima...
[size=45]Mi obitelj smo bili kod mog dida na Šolti na berbu maslina. Mi smo svaki brali sa svog stabla u didovom masliniku. Moj dida je brao oblice. Moj tata je brao levantike. Onda je moj dida okrenijo se prema mom tati i pitao je: ‘Je li, zete, a zašto ti ne nosiš masku dok bereš masline?’ Tata je zableušijo se u dida sa tupajom na kvadrat. Dida je rekao: ‘A šta me tako blido gledaš? Zarazićeš mi stablo, čoviče!’[/size]
Štogod mislija o Ivančiću, ali Robi K. je bija neizostavno štivo još od Nedjeljne, a i Feral se kasnije kupova zbog istog...
Guest- Guest
Moderna sveta knjiga
Dobro štivo
Dobro štivo
ᴍᴏxʏ wrote:Maggie19 wrote:Ta prica o fatalnim Skorpionima mi.je preuvelicana :-)venus wrote:Maggie19 wrote:Moram reci da mi je to precijenjeno ;-Dvenus wrote:AlfaOmega wrote:oće štipnuti
Hoće, strastveno, duboko, snažno, opsesivno, manijakalno...
Ne znam na što si ti mislila...:P ..
Nije,ja imam skorpiju kuci,ii ta snaga i izdrzljivost,sklonost pretjerivanju bez granica,rad izmedju mozga i jezika,znaci ta brzina recenog,i ne bilo cega,vec pravih rijeci,pravoj osobi u pravo vrijeme....snaga je u njima strasna,ali i kaos.....i to dvoje izbalansirati ne moze svatko....a o hrabrosti da ne pricam iako imaju enormne strahove....
Jos ni kod jednog znaka nisam primijetila toliku vaznost okoline i odgoja za vlastitu izbalansirabost...daj mu sigurnost i ljubav,dobit ces osobu na vrhuncu sposobnosti,daj mu nesigurnu okolinu i mrznju,dobit ces obscurusa koji ce imati strasnu destruktivnu moc.....
Iz osobnog iskustva mislim da skorpije imaju najveci spektar osjecaja i spobnosti u sebi,dubine,da....sto im daje velik teret i odgovornost,ali i snagu da nose to.....
E baš si ga dobro opisala.. :)
Guest- Guest
Atlana wrote:Kako misliš motiv mora biti cist?venus wrote:Atlana wrote:Veco... Zanima me tvoje misljenje o krkristalima
Imam jedan oko vrata, preporuku za njega je napravio jyotish expert koji predaje indijsku astrologiju na sveučilištu. Rečeno mi je da mi se mora jako sviđat i da me mora privuć. Draguljar je uzeo vrećicu i rasuo ih po pultu. Ja sam se u pola sekunde zaljubila u ovaj kojeg nosim. Draguljar ih je pokupio i opet rasuo, i ja sam tog svog opet u roku odmah prepoznala između svih njih i prstom izdvojila. Za punog mjeseca stavim ga u vodu u kojoj je himalajska sol, da se pročisti. Znam za slučaj lika koji je poznat po svojim moćima, priča se da ima u posjedu kristale jakih moći. Vjerujem da posjedovanje takve stvari nosi sa sobom odgovornost. Nije svatko jak da može nositi dijamant (nekom može koristiti a drugom škodit), nije za svakog sve, ne bira se kristal umom, motiv izbora mora biti čist.
Jer se kristali "ne kupuju" umom zato što se nekom sviđa boja ili veličina. To nije ispravan put. Podjela nije samo po jačini, nego i po djelovanju na određene karakteristike. Primjer, ako je osoba zatvorena, ima problem s komunikacijama ona treba kristal koji djeluje baš na taj aspekt, u tom aspektu pomaže osobi i stavlja je u balans. A ta osoba istovremeno npr. želi ljubavnu vezu i ne kuži da ima teškoću sa izražavanjem sebe u vezi, da je potisnuta, da djeluje lažljivo i neiskreno. Ona bi možda mogla misliti da treba ljubavnu vezu i odabrala bi npr. kristal za koji ona misli da će joj donijeti dečka. Umom bira kristal jer želi vezu. Motiv bi u ovom primjeru mogao biti da zamišlja da se hvali prijateljicama da ima super vezu, takav motiv nije čist.
Guest- Guest
A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
Guest- Guest
Sada kuzim :)venus wrote:Atlana wrote:Kako misliš motiv mora biti cist?venus wrote:Atlana wrote:Veco... Zanima me tvoje misljenje o krkristalima
Jer se kristali "ne kupuju" umom zato što se nekom sviđa boja ili veličina. To nije ispravan put. Podjela nije samo po jačini, nego i po djelovanju na određene karakteristike. Primjer, ako je osoba zatvorena, ima problem s komunikacijama ona treba kristal koji djeluje baš na taj aspekt, u tom aspektu pomaže osobi i stavlja je u balans. A ta osoba istovremeno npr. želi ljubavnu vezu i ne kuži da ima teškoću sa izražavanjem sebe u vezi, da je potisnuta, da djeluje lažljivo i neiskreno. Ona bi možda mogla misliti da treba ljubavnu vezu i odabrala bi npr. kristal za koji ona misli da će joj donijeti dečka. Umom bira kristal jer želi vezu. Motiv bi u ovom primjeru mogao biti da zamišlja da se hvali prijateljicama da ima super vezu, takav motiv nije čist.
Hvala ti!
Guest- Guest
Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Mislim da je kod njih vrlo vazna razlika između viseg i nizeg tipa.
Njihova dubina je morbidnost, makar su tu meni Ribe kraljevi.
:-)
Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Ima istine u ovom. Pola moje familije su ribe. Nema čega nema, od onih zlatnih ribica do pravih morskih pasa.
Ribe odu jako duboko, ali onako rasute se pogube i nemaju pojma gdje su, koja je dubina i kako natrag, dok škorpion točno koliko duboko je zaglibio, ali čak i kad je preduboko svjesno sili još dublje. Takva mu je narav.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ribe se toliko dobro ufuraju u nesto da vise ni same ne znaju kad su presle granice ;-D
Ali su duboke do bola. Osjete sve i svakoga. Ne mozes njima nista skriti.
Isto imam u obitelji.
;-D
https://cicimici.com/4horoskopska-znaka-za-koje-niko-ne-zna-sta-misle-i-sta-spremaju/79098/
Isto imam u obitelji.
;-D
https://cicimici.com/4horoskopska-znaka-za-koje-niko-ne-zna-sta-misle-i-sta-spremaju/79098/
Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Pa kod svakog je znaka bitno je li viši niži tip, to uglavnom bude jasno dok kažeš keks.
Prvo gledam sveti trougao: znak, podznak, mjesec (emocije), a onda gledam ostale aspekte, pa čak i numerološke.
Kod žena je posebno zanimljiva promjena kad se numerološki gleda, prije i poslije udaje.
Guest- Guest
Ra wrote:Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Ima istine u ovom. Pola moje familije su ribe. Nema čega nema, od onih zlatnih ribica do pravih morskih pasa.
Ribe odu jako duboko, ali onako rasute se pogube i nemaju pojma gdje su, koja je dubina i kako natrag, dok škorpion točno koliko duboko je zaglibio, ali čak i kad je preduboko svjesno sili još dublje. Takva mu je narav.
Kad su ribe depresivne, božemesačuvaj. Znači to se sakrije u marijansku brazdu plakat.. :P
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Ribe se toliko dobro ufuraju u nesto da vise ni same ne znaju kad su presle granice ;-D
Isto imam u obitelji.
;-D
Hm, zanimljivo da se lepršava vaga našla u ovom izboru, no koga god se sjetim istina je.
Guest- Guest
Naravno, ali mi je to kod Marsove djece najizrazajnije- Skorpiona i Ovnova :-)venus wrote:Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Pa kod svakog je znaka bitno je li viši niži tip, to uglavnom bude jasno dok kažeš keks.
Prvo gledam sveti trougao: znak, podznak, mjesec (emocije), a onda gledam ostale aspekte, pa čak i numerološke.
Kod žena je posebno zanimljiva promjena kad se numerološki gleda, prije i poslije udaje.
Niaam nikad ozbiljnije proucavala numerologiju.
Znam samo svoj broj po datumu rođenja.
Zanimljivo to zvuci. Promjena.:-)
Pa kad ih treba tjesit i "dizat", hahavenus wrote:Ra wrote:Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Kad su ribe depresivne, božemesačuvaj. Znači to se sakrije u marijansku brazdu plakat.. :P
A tu si ptico.... brazdu, kažešvenus wrote:Ra wrote:Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Maggie19 wrote:Naravno, ali mi je to kod Marsove djece najizrazajnije- Skorpiona i Ovnova :-)venus wrote:Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Niaam nikad ozbiljnije proucavala numerologiju.
Znam samo svoj broj po datumu rođenja.
Zanimljivo to zvuci. Promjena.:-)
Gleda se dan rođenja, zbroj datuma rođenja, broj imena, broj prezimena, zajedno ime i prezime. Prezime u zbroju ima svoju vibraciju. Negativnih brojeva je 5, pozitivnih 4, nula se ne računa, složeni brojevi (npr. 18) imaju drugačiju vibraciju od jednostavnih 1 i 8 ili 9), 6 je univerzalan broj (predstavlja ga planet Venera ili Venus :). 9-tka je broj najviše vibracije, pomnožena s bilo kojim brojem daje 9 u konačnom zbroju. Svijet brojeva je čudo. Počela sam ih primjećivati kad sam bila mala curica, čitala novine i primijetila da se isti brojevi pojavljuju u sličnim događajima.
Guest- Guest
Noor wrote:A tu si ptico.... brazdu, kažešvenus wrote:Ra wrote:Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Da, sakriju se na 11 km na dno oceana da se isplaču. A srcati.
Guest- Guest
Ja pojma nemam o horoskopu
Planiram napravit natalne svima kod onog vecinog čike
Planiram napravit natalne svima kod onog vecinog čike
Guest- Guest
A ti nisi skužila do sada?Noor wrote:A tu si ptico.... brazdu, kažešvenus wrote:Ra wrote:Maggie19 wrote:Meni je sestra.ᴍᴏxʏ wrote:A to ti je moja Noemi,ja i ona smo redovito na nož.....moji rogovi i njene škare
I jos par bliskih ljudi.
Bila sam uvjerena da jesi
Tu Veca pikira na mjesec u ribama (čitaj podyebaye mene ) koji kad je cmoljav zaroni u osamu 11 milja pod morem, tamo suze roni i ne izlazi odande dok ne digne razinu mora toliko da poplavi barem one kuće koji su prvi red uz more. A može i drugi red kad je zimsko svjetlo.
A štaću ti reć, prava kyja iz marinijske brazde.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Page 18 of 47 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 32 ... 47
Page 18 of 47