Amazon ušao u Hrvatsku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Amazon ušao u Hrvatsku
ovo sam slikao dok još nismo završili,vidi se i po tome da nije pričvršćena ni ograda do kraja
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
da,ferder za amazon mi je bio najjednostavniji i najlakši.Lego kockeveber wrote:dhl je smeće, malo veće. dobro si me podsjetio.
vili40-
2015-08-02
Imate zajedničko ti i đoda ak išta, onda neinteligenciju. Ev čitam vaše komentare, ne mogu da virujemLegendovich wrote:...blablabla...eto,i ti si naruci na onom linku,koje sam Yodi poslo..veber wrote:tebe ni dvije godine u njemačkoj školi preko burze nije pomogloLegendovich wrote:inac,ne dostavlja ti Amazon,nego primjer DHL,Hrvacke Pošte i slicno
veber-
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putinov Gazprom na mala vrata ušao u Hrvatsku, Rusi će nam prodavati i struju! U Vladi sliježu ramenima: Slobodno smo tržište...
» U Hrvatsku je ušao autobus iz susjedne države, a da policijski službenici, nadležni za provjeru identiteta putnikâ, nisu pregledali ni jednu osobu.
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» U Hrvatsku je ušao autobus iz susjedne države, a da policijski službenici, nadležni za provjeru identiteta putnikâ, nisu pregledali ni jednu osobu.
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 3 of 3