Amazon ušao u Hrvatsku
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Amazon ušao u Hrvatsku
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/amazon-usao-u-hrvatsku-paketi-vec-izlaze-iz-sortirnog-centra-hrvatske-poste-15032812
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Amazon ušao u Hrvatsku
Dobrodošli :)
Treba dobra konkurencija na tržištu
Treba dobra konkurencija na tržištu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
super , evo posla za 3 800 kun 220h/m bez ikakvih prava
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a kakva bi ti prava..pa ne dolaze strani ulagaci da bi ti provodio pola mjeseca po bolovanjima..da bi imao mjesec i po dana godisnjeg...da bi imao deset čik pauza...i trazio jos placu od soma eura..debotoijusto wrote:super , evo posla za 3 800 kun 220h/m bez ikakvih prava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nisam zainteresirana strana , samo komentiramvuksadinare wrote:a kakva bi ti prava..pa ne dolaze strani ulagaci da bi ti provodio pola mjeseca po bolovanjima..da bi imao mjesec i po dana godisnjeg...da bi imao deset čik pauza...i trazio jos placu od soma eura..debotoijusto wrote:super , evo posla za 3 800 kun 220h/m bez ikakvih prava
takvom poslovnom politikom tesko ce otet ljudske resurse lokalnom leziladu sto pizzu sparicava u kartonsku kutiju
2014-04-12
RADNICKA PRAVA FUK..negdje manja negdje veca,ali postoje..a amazon je difoltno cisti ropski rad,za kojeg su ga vec tako i optuzili..sad mu ostaje seliti po svakakvim prpizdinama gdje se opcenito Zakon niti ne postiva...vuksadinare wrote:a kakva bi ti prava..pa ne dolaze strani ulagaci da bi ti provodio pola mjeseca po bolovanjima..da bi imao mjesec i po dana godisnjeg...da bi imao deset čik pauza...i trazio jos placu od soma eura..debotoijusto wrote:super , evo posla za 3 800 kun 220h/m bez ikakvih prava
Guest- Guest
Nisi pročitao tekst. Hrvatska pošta raznosi.debotoijusto wrote:super , evo posla za 3 800 kun 220h/m bez ikakvih prava
Amazon + državna pošta
2014-04-11
Pa i dosad je..RayMabus wrote:Donit će ti poštar paket na kuću.
Kužiš ?
Guest- Guest
Da skratimo priču : u Velikoj Gorici ima veliki moderni distribucijski centar.
Prije si naručivao individualno a sad će tamo imat na lageru većinu stvari
Ubrzava se sve.
Posluješ s poštom.
Ubrzava se sve.
Posluješ s poštom.
2014-04-11
toga se i plasim , nakon posiljke koju su prelomili "da stane" u sanducic i ubacivanja papirica da idem podignit dok ga gledam s ponistre toleranca mi na 0 bodovaRayMabus wrote:Donit će ti poštar paket na kuću.
Kužiš ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:toga se i plasim , nakon posiljke koju su prelomili "da stane" u sanducic i ubacivanja papirica da idem podignit dok ga gledam s ponistre toleranca mi na 0 bodovaRayMabus wrote:Donit će ti poštar paket na kuću.
Kužiš ?
ali poštar bar imo 5000 kn, godišnji, regres, božićnicu i do deset ujutro more spavati u pošti na paketima;
čini mi se da bi triba biti zadovoljan s takovin uvjetima s obziron na prvi upis
2014-04-16
krivo si shvatio kontekst upisa , ne bunim se na cijenu rada/prava samo konstatiran , investicija u klasi od 4 000/sljaker kun za srbiju dobra , ocekujem vise za HR jbg.aben wrote:debotoijusto wrote:toga se i plasim , nakon posiljke koju su prelomili "da stane" u sanducic i ubacivanja papirica da idem podignit dok ga gledam s ponistre toleranca mi na 0 bodovaRayMabus wrote:Donit će ti poštar paket na kuću.
Kužiš ?
ali poštar bar imo 5000 kn, godišnji, regres, božićnicu i do deset ujutro more spavati u pošti na paketima;
čini mi se da bi triba biti zadovoljan s takovin uvjetima s obziron na prvi upis
kao korisnika usluge nebitno mi prava sljakera HR ocekujem uslugu koju sam platio
2014-04-12
RayMabus wrote:Da skratimo priču : u Velikoj Gorici ima veliki moderni distribucijski centar.
Ubrzava se sve.
Posluješ s poštom.
Zato i dolaze, konačno mogu raditi u količinama u kojima žele
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
debotoijusto wrote:krivo si shvatio kontekst upisa , ne bunim se na cijenu rada/prava samo konstatiran , investicija u klasi od 4 000/sljaker kun za srbiju dobra , ocekujem vise za HR jbg.aben wrote:debotoijusto wrote:toga se i plasim , nakon posiljke koju su prelomili "da stane" u sanducic i ubacivanja papirica da idem podignit dok ga gledam s ponistre toleranca mi na 0 bodovaRayMabus wrote:Donit će ti poštar paket na kuću.
Kužiš ?
kao korisnika usluge nebitno mi prava sljakera HR ocekujem uslugu koju sam platio
a, na temelju čega očekuješ više za hr?
kad ti i jo ne budemo više crpili hr za džebalebarenje na forumu, unda možda. ovako, nemoš temelja za svoja očekivanja.
2014-04-16
i ako naručim neki kurac preko amazon de, hoće li mi i dalje poštarina biti 15e ili koji kurac?
..ovo drugo..Koji kurac..AssadNaPodmornici wrote:i ako naručim neki kurac preko amazon de, hoće li mi i dalje poštarina biti 15e ili koji kurac?
Guest- Guest
šta nudi taj amazon za RH tržište.. jer ja hrpu stvari kupujem preko ebaya, aliexpresa, a i amazona.. iz vanka je sve duplo jeftinije , .. amazon je super jer je dio EU pa nema puno čekanja ali ima skupu poštarinu..
nece biti Amazon.de,nego Amazon.hr,i onda ce ti slati iz skladista u RH..dakle,postarina bi trebala biti sitnis
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putinov Gazprom na mala vrata ušao u Hrvatsku, Rusi će nam prodavati i struju! U Vladi sliježu ramenima: Slobodno smo tržište...
» U Hrvatsku je ušao autobus iz susjedne države, a da policijski službenici, nadležni za provjeru identiteta putnikâ, nisu pregledali ni jednu osobu.
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» U Hrvatsku je ušao autobus iz susjedne države, a da policijski službenici, nadležni za provjeru identiteta putnikâ, nisu pregledali ni jednu osobu.
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 1 of 3