Koalicijska vlada ex-iskon
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Koalicijska vlada ex-iskon
Nema ravnopravnosti spolova. Nek rađaju , kuvaju i odgajaju djecu. To su buduci ljudi. Buducnost.
Kakva ravnopravnost !?!?! U kužinu i to je to.
Kakva ravnopravnost !?!?! U kužinu i to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
samo se ti mene drži. ako i dođe do smjene, preživjet ćeš. ponovo ćemo vladati :DRiplex wrote:
Aha to je kolegij u kojem je točan svaki ponuđeni odg na pitanje, well played ministre
2014-12-30
Riplex wrote:Onda će ministar Veber morati upregnuti svaki OPG prema dostavljanju dovoljni količina resursa za uvaženog stručnjaka Gumumrincredible wrote:Gumu možemo zadužiti za preinake na Ustavu. Vidim, naime, neke zajedničke točke njega i Šeksa.
Sve za dobar ustav, zar ne?
mrincredible-
2014-04-16
To mi se sviđa, ni jedan sistem nije iznad nasveber wrote:samo se ti mene drži. ako i dođe do smjene, preživjet ćeš. ponovo ćemo vladati :DRiplex wrote:
Aha to je kolegij u kojem je točan svaki ponuđeni odg na pitanje, well played ministre
Naravno, tražit ćemo pomoć iz vana, ako dođe do krize, najbolji vinati Francuske i Rajne će biti na visini zadatka. Druge nema.mrincredible wrote:Riplex wrote:Onda će ministar Veber morati upregnuti svaki OPG prema dostavljanju dovoljni količina resursa za uvaženog stručnjaka Gumumrincredible wrote:Gumu možemo zadužiti za preinake na Ustavu. Vidim, naime, neke zajedničke točke njega i Šeksa.
Marcusu ministarstvo sporta. Ipak se čovjek kuži u spiku s proteinima.
mrincredible-
2014-04-16
bravo!Riplex wrote: ni jedan sistem nije iznad nas
mi smo obitelj.
2014-12-30
ustav iznad svega, a konjačić je zakon.mrincredible wrote:Riplex wrote:Onda će ministar Veber morati upregnuti svaki OPG prema dostavljanju dovoljni količina resursa za uvaženog stručnjaka Gumumrincredible wrote:Gumu možemo zadužiti za preinake na Ustavu. Vidim, naime, neke zajedničke točke njega i Šeksa.
2014-12-30
veber wrote:bravo!Riplex wrote: ni jedan sistem nije iznad nas
mi smo obitelj.
Operacija, obrlati dedu za penziju je počela. Pobjeđujemo kako god
Meni to nije to ako prvi potpredsjednik nije @crvenkasti.marcellus wrote:Premijer - nu mene
Prvi potpredsjednik - nevjestin razbojnik (očito)
Potpredsjednica vlade - razbojnikova nevjesta
Ministar obrane - Jastreb
Ministrica kulture - Sora
Ministar branitelja - Sitting Bull
Ministar vanjskih poslova - Pižon
Ministar financija - debotoijusto
Ministar obrazovanja - RayMabus
Ministar za prava manjina - Totenkopf
Ministar obrta i male privrede - Veber
Guest- Guest
damo tebi, ako zbaniraš one.....kic wrote:a tko dobiva unutrašnje poslove-
2014-12-30
On po ustavu mora biti neutralan,te dodijeliti mandat onome koji prvi donese potpis najvećeg broja forumaša a našu koaliciju prema najnovijim anketama podupire podjednak broj glasača kao i vašu,no kod vas je puno više stranaka u koaliciji.veber wrote:damo tebi, ako zbaniraš one.....kic wrote:a tko dobiva unutrašnje poslove-
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ja sam nestranački. čista lova je u pitanju.
i malo subjektivizma.
i malo subjektivizma.
2014-12-30
prestanite oporbi krasti kandidate i vršiti pritisak na njih ucijenama
to je protivno ustavu
to je protivno ustavu
Guest- Guest
Ma ne brini,oni će se brzo raspasti,previše je različitosti kod njih,to je isto kao da Pupovac i Glavaš sjede u istoj vladi.deda wrote:prestanite oporbi krasti kandidate i vršiti pritisak na njih ucijenama
to je protivno ustavu
2015-07-23
Vidim da položaj marcellusove vlade više nije siguran. Morat će upregnuti snage i organizirati dolazak Lastinih autobusa.
mrincredible-
2014-04-16
A zašto bi se tako mučio,priđi kod nas dok još nisu sve fotelje razgrabljene.mrincredible wrote:Vidim da položaj marcellusove vlade više nije siguran. Morat će upregnuti snage i organizirati dolazak Lastinih autobusa.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:A zašto bi se tako mučio,priđi kod nas dok još nisu sve fotelje razgrabljene.mrincredible wrote:Vidim da položaj marcellusove vlade više nije siguran. Morat će upregnuti snage i organizirati dolazak Lastinih autobusa.
Ja ću vas ko Božo Petrov pokušati sve pomiriti i pregovarat ću s jednima i drugima do besvijesti.
(što se nudi? )
mrincredible-
2014-04-16
Pristupim ja ali hoću 51% HEP-a te cijeli HAC I HC te golf igralište na Trgu bana Jelačića, znam da nisam HNS-ovac pa da mi to pripada po rođenju ali ljudi smo, dogovorit ćemo se
Brain32-
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Medved potvrdio: 'Gotova je koalicijska suradnja s Radimirom Čačićem, raskidamo u petak'
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Ex iskon
» Medved potvrdio: 'Gotova je koalicijska suradnja s Radimirom Čačićem, raskidamo u petak'
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Ex iskon
Page 4 of 5