Koalicijska vlada ex-iskon
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Koalicijska vlada ex-iskon
ja bih te uzeo za šeficu kabineta
Last edited by pizzon on 8/12/2015, 18:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
samo ti kreni.Riplex wrote:Dobro, kolega, druže, ministre, vi mene odmah u najteže operacije. Navy Seal je walk in the park prema mojim naređenjimaveber wrote:za početak moraš kresnut soru.Riplex wrote:Savršeno, plaća popit i pojist predostavljam, o trećem p nećemo javno, triba prvo vidit ministriceveber wrote:tek pregovaram s mandatarom. čekaj da se zauzmu pozicije.Riplex wrote:Ako si izganjo poziciju, onda s ti čovik za pričat, koliko kg za direktorsku poziciju? Iz sjene naravno, ništa priko papira
sada ti mogu ponuditi direktorsko mjesto ureda niš koristi i gubljenje vremena.
ist i pit ima uvik.
2014-12-30
kolega iz spoljašnjih, šeći....pizzon wrote:ja bih te uzeo za šeficu kabitna
ne ulazi mi u resor.
2014-12-30
Na zapovijed ćaća :p prvo na obuku iz antifašizma...moram naći dobrog instruktora, udba i antifa no1 se čine ko ljudi za to
Jel'to na mene misliš?pizzon wrote:ja bih te uzeo za šeficu kabitna
Pa ne bi ni pogriješio, ali već sam se dala u oporbu..imam ego k'o Zoka i Vučko zajedno
2014-04-12
Meni se neda biti ministar. Mora bi se svugdje pokazivat a to mi ne odgovara. Može radije nešto kao savjetnik iz sjene.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kod Jastreba kolegij Povijest ovi krajeva
RayMabus wrote:Meni se neda biti ministar. Mora bi se svugdje pokazivat a to mi ne odgovara. Može radije nešto kao savjetnik iz sjene.
Već si preimenovan na funkciju predstojnika Komiteta za ravnopravnost spolova.
mrincredible-
2014-04-16
dođi u moje ministarstvo.RayMabus wrote:Meni se neda biti ministar. Mora bi se svugdje pokazivat a to mi ne odgovara. Može radije nešto kao savjetnik iz sjene.
odmah postaješ direktor financijske.
2014-12-30
drug udba je na čelu obavještajne agencije, koju ćemo za ovu prigodu nazvati exiskonUDBa, vrlo pamtljivo i jednostavno...a prvi zadatak je, s čime će se složiti i premijer, je obznaniti šumadijski background Eve kao agenta na ustaškoj strani 1941.
2014-04-15
maggie13 wrote:Jel'to na mene misliš?pizzon wrote:ja bih te uzeo za šeficu kabitna
Pa ne bi ni pogriješio, ali već sam se dala u oporbu..imam ego k'o Zoka i Vučko zajedno
da ti, u interesu forumasa i samog foruma, moraš
Guest- Guest
kod mene kolegij dal praščić ili janje ili jare.Riplex wrote:Kod Jastreba kolegij Povijest ovi krajeva
biraj.
2014-12-30
Ravnopravnost ČEGA ?!?!?!?mrincredible wrote:RayMabus wrote:Meni se neda biti ministar. Mora bi se svugdje pokazivat a to mi ne odgovara. Može radije nešto kao savjetnik iz sjene.
Već si preimenovan na funkciju predstojnika Komiteta za ravnopravnost spolova.
2014-04-11
Kakva ravnopravnost spolova !!! Bullshit.
2014-04-11
ministarstvo za emancipaciju longiju
2014-04-15
Gumu možemo zadužiti za preinake na Ustavu. Vidim, naime, neke zajedničke točke njega i Šeksa.
mrincredible-
2014-04-16
Aha to je kolegij u kojem je točan svaki ponuđeni odg na pitanje, well played ministreveber wrote:kod mene kolegij dal praščić ili janje ili jare.Riplex wrote:Kod Jastreba kolegij Povijest ovi krajeva
biraj.
To ti je resor, EU, moraš barem glumit da radiš nešto po tom pitanju.RayMabus wrote:Kakva ravnopravnost spolova !!! Bullshit.
Lijepo od tebe što vjeruješ u moje kvalitete, čak me i javno predlažeš..dobra procjena sposobnosti svakakopizzon wrote:maggie13 wrote:Jel'to na mene misliš?pizzon wrote:ja bih te uzeo za šeficu kabitna
da ti, u interesu forumasa i samog foruma, moraš
2014-04-12
Onda će ministar Veber morati upregnuti svaki OPG prema dostavljanju dovoljni količina resursa za uvaženog stručnjaka Gumumrincredible wrote:Gumu možemo zadužiti za preinake na Ustavu. Vidim, naime, neke zajedničke točke njega i Šeksa.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Medved potvrdio: 'Gotova je koalicijska suradnja s Radimirom Čačićem, raskidamo u petak'
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Ex iskon
» Medved potvrdio: 'Gotova je koalicijska suradnja s Radimirom Čačićem, raskidamo u petak'
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Ex iskon
Page 3 of 5