Ex iskon
Page 1 of 1
Ex iskon
Net.hr ili iskon je bio daleko bolji forum jer je bio posjećen i svi podforumi su bili radili i odma bi dobio odgovor gdje god da pišeš. Ovdje sve je 5 ljudi sa 50 računa i ispada da ima više od 5 ljudi i rade samo 2 podforuma - vijesti i nogomet.
Za ovu godinu želim da se forum zatvori što prije, a garantiram da ovaj forum kad se napokon ugasi i ode u kanalizaciju gdje mu je i mjesto neće ostat ni teme ni postovi ni vijesti nego samo govna što će štakori jest po kanalizaciji.
Net.hr bez obzira što se ljudi ne mogu ulogirat barem su ostale teme.
Svima ovdje prisutnima želim da si jebu mater, to je moja novogodišnja čestitka posebno kicu koji ne zna šta će sa životom.
Za ovu godinu želim da se forum zatvori što prije, a garantiram da ovaj forum kad se napokon ugasi i ode u kanalizaciju gdje mu je i mjesto neće ostat ni teme ni postovi ni vijesti nego samo govna što će štakori jest po kanalizaciji.
Net.hr bez obzira što se ljudi ne mogu ulogirat barem su ostale teme.
Svima ovdje prisutnima želim da si jebu mater, to je moja novogodišnja čestitka posebno kicu koji ne zna šta će sa životom.
Guest- Guest
Re: Ex iskon
meni najviše nedostaje chat
tamo je uvijek bilo klinki koje bi ti slale svoje slike u zamjenu za bon za mobitel
tamo je uvijek bilo klinki koje bi ti slale svoje slike u zamjenu za bon za mobitel
Guest- Guest
Ustedio si love i love, budi zahvalan.
2014-04-12
net.hr stalno jede teme, marx naravno laze ali nis drugo i ne zna osim toga, i vrijedjanja pod alterom, inspiracija je sve, a ni Bog je nije imao kad je stvarao sve, ni siromasnu Tajgu, ni poneki priprost um..
Meni je ovaj forum puno bolji,e sad jebiga sto ima manje forumasa,sta se tu moze,nije ovo jedini forum
Guest- Guest
Similar topics
» ex iskon
» Iskon 2004.
» ex-iskon-srbija
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Koalicijska vlada ex-iskon
» Iskon 2004.
» ex-iskon-srbija
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Koalicijska vlada ex-iskon
Page 1 of 1