Preminuo patrijarh Irinej
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Preminuo patrijarh Irinej
Definitivno je Grigorije i po meni najbolji izbor, ali zvuci predobro da bi bilo istinito.Brat Brale wrote:Pirate wrote:Nacuo sam da je i Jovan Ćulibrk jedan od kandidata za patrijarha, sto ne bi bilo lose, da i mi rokeri dobijemo nekog svog. :DBrat Brale wrote:Hvala Bogu ima puno vladika kvalitetnih, mladih i visprenih kao što su Porfirije, Grigorije, Joanikije, Teodosije... Problem je samo ona udbaška struja kao što su vladike Irinej (Bački), Kačavenda, Pahomije, iza kojih je sekta i koje gura seljaković, dojučerašnji sekretar psihopate.
Grigorije bi je po meni najbolji izbor, jer je mlad, progresivan, pomirljiv, ne zanima ga šta govore državne strukture. Narodski patrijarh kome ne bi politika krojila stav.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
To si svatko lako može sam ispitati.
Zažmiriš, i dišeš. Onda pogledaš kako dišeš.
Ako dišeš kao Hrvat, onda si Hrvat.
Zažmiriš, i dišeš. Onda pogledaš kako dišeš.
Ako dišeš kao Hrvat, onda si Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja kupijo još četiri litre pive. Ajmo jopet glazbeni spot. Ova je za Pirata.RayMabus wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Divan si, kako si znao da mi je ovo najdraza pjesma. Sad cu i ja po pivi da ne pijes sam.RayMabus wrote:Ja kupijo još četiri litre pive. Ajmo jopet glazbeni spot. Ova je za Pirata.RayMabus wrote:
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Samo peglaj pajdo.
Većeras slavlje na centralnom trgu u Beogradu.
Crko Maršal
Većeras slavlje na centralnom trgu u Beogradu.
Crko Maršal
2014-04-11
Riješili se dva Gargamela u par dana.
Imaju razloga za slavit.
Imaju razloga za slavit.
2014-04-11
Imate razloga za slavlje u Srbiji a sad ću vam objasniti zašto
Prvo čovik je star. Nije umra neki u cvijetu mladosti. Da nije korona umra bi i ovako.
Za vad je bolje da je prije.
Jedini sam na forumu branio Amfilohija protiv komunista i crnogorskog nacionalizma jer CG nije vladala Bokom kotorskom nit je ona na sjeveru Cg te crkve izgradila.
Dakle oko Cetinja ok no ne može jednim perom da se to sve proglasi vlasništvo Crne Gore.
Sad ćete se riješiti i drugog tereta koji nije bio za dijalog s Vatikanom a ipak za EU je jako bitno odnos države Srbije prema manjinama.
To vam je sve plus.
Prvo čovik je star. Nije umra neki u cvijetu mladosti. Da nije korona umra bi i ovako.
Za vad je bolje da je prije.
Jedini sam na forumu branio Amfilohija protiv komunista i crnogorskog nacionalizma jer CG nije vladala Bokom kotorskom nit je ona na sjeveru Cg te crkve izgradila.
Dakle oko Cetinja ok no ne može jednim perom da se to sve proglasi vlasništvo Crne Gore.
Sad ćete se riješiti i drugog tereta koji nije bio za dijalog s Vatikanom a ipak za EU je jako bitno odnos države Srbije prema manjinama.
To vam je sve plus.
2014-04-11
Dakle Papa Franjo ide u državnički posjet Srbiji.
Ne vjerski. Državnički. Vatikan je država.
Ne vjerski. Državnički. Vatikan je država.
2014-04-11
Vučic želi taj posjet
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/kleknuo-sam-na-ovcari-i-opet-bih-zelim-raditi-na-pomirenju-1447161
Da nije tako ne bi ovo napravio.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/kleknuo-sam-na-ovcari-i-opet-bih-zelim-raditi-na-pomirenju-1447161
Da nije tako ne bi ovo napravio.
2014-04-11
Ja kao ustaša svakako smatram da Stepinac jest zločinac jer je spašavao Srbe u WWII. Da imate imalo obraza i morala, Stepinca bi upravo SPC kanonizirala za sveca, a ne Katolička Crkva. Pa da se više pridružim tebi četnički retaju, koji Stepinca proglašava zločincem, jer je u WWII bilo zabranjeno spašavati Srbe, očito s razlogom, a što se Katoličke Crkve i Vatikana tiče, vrijeme je da ih se više ozbiljno najuri s ovih prostora, skupa sa svim tvojim popovima i patrijarsima, sve je to ista paštapizzon wrote:obala razuma wrote:srbine ne seripizzon wrote:da nisi malo pozurio sa temom.
ne mozes da docekas
pravi trenutak, previse
ti se laprda.
kad je tito krepava ,,ljudi su se radovali
danas je još radosnija smrt na iščekivanju
četnički krmak krepaje
a ti si hrvatu jebi mater
i to ustasku
stepenic ce ostasti
ustaski zlocinac nebitno
ko je patrijarh a ni papa.
to budite sigurni.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sad se uklanja prepreka koja je bila protiv dolaska Pape u Beograd kod Vučica.
Vučic ovu priliku nema namjeru propustit. On će postaviti poglavara SPC koji će njemu s desna pozdraviti Papu.
Vučic ovu priliku nema namjeru propustit. On će postaviti poglavara SPC koji će njemu s desna pozdraviti Papu.
2014-04-11
Šta je super jer ne zaboravite da nisu Hrvati nego Mađari u Srbiji najbrojniji katolici.RayMabus wrote:Sad se uklanja prepreka koja je bila protiv dolaska Pape u Beograd kod Vučica.
Vučic + Papa = Srbija Mađarska
2014-04-11
To će relaksirati odnose sa EU jer i Vučic je evropska pučka stranka il desnica.RayMabus wrote:Šta je super jer ne zaboravite da nisu Hrvati nego Mađari u Srbiji najbrojniji katolici.RayMabus wrote:Sad se uklanja prepreka koja je bila protiv dolaska Pape u Beograd kod Vučica.
Vučic + Papa = Srbija Mađarska
Pošto ja pričam talijanski a ovi Papa je taj jezik proglasio i službenim unutar KC jasno je da je to i vojni posjet.
2014-04-11
Nakon toga Vatikan će još jače stat u obranu ovoga :
CG nema zakonsko pravo da prisvoji sve crkve u CG
CG nema zakonsko pravo da prisvoji sve crkve u CG
2014-04-11
A na vama je da sad sprdite ove u Cg tako šta će Papa doć pet sati il pola dana bit u BG , rukovat se s Vučicem i novim poglavarom SPC i onda otprašit nazad.
Tu odluku ostavljam vama.
Tu odluku ostavljam vama.
2014-04-11
Brat Brale wrote:Hvala Bogu ima puno vladika kvalitetnih, mladih i visprenih kao što su Porfirije, Grigorije, Joanikije, Teodosije... Problem je samo ona udbaška struja kao što su vladike Irinej (Bački), Kačavenda, Pahomije, iza kojih je sekta i koje gura seljaković, dojučerašnji sekretar psihopate.
šta nije kačavenda najebo zbog pederluka i pedofilje?
Brat Brale wrote:Pirate wrote:Nacuo sam da je i Jovan Ćulibrk jedan od kandidata za patrijarha, sto ne bi bilo lose, da i mi rokeri dobijemo nekog svog. :DBrat Brale wrote:Hvala Bogu ima puno vladika kvalitetnih, mladih i visprenih kao što su Porfirije, Grigorije, Joanikije, Teodosije... Problem je samo ona udbaška struja kao što su vladike Irinej (Bački), Kačavenda, Pahomije, iza kojih je sekta i koje gura seljaković, dojučerašnji sekretar psihopate.
Grigorije bi je po meni najbolji izbor, jer je mlad, progresivan, pomirljiv, ne zanima ga šta govore državne strukture. Narodski patrijarh kome ne bi politika krojila stav.
ne pratim baš što se događa u SPC, pogledat ću ko je taj.
Radujem se mogućnosti uklanjanja prepreke da Papa posjeti Vučica
Plenkovic je za. Pupovac isto.
2014-04-11
Šta je najbitnije ja sam.RayMabus wrote:Radujem se mogućnosti uklanjanja prepreke da Papa posjeti Vučica
Osim šta sam general Gf s pet zvjezdica i pripadnik Aštar komande ja sam i anđeoska hijerarhija
Raduje me ta misao.
2014-04-11
Dođe , sleti , rukuje se s Vučicem , s desna njemu novi poglavar SPC , fino ručica
Malo popriča , tu je i taj glavni katolički za Srbiju
Popijj kavicu , obiđu neku crkvu , navećer avion i doma
Meni dovoljno
Meni dovoljno
2014-04-11
Ne tražim više.RayMabus wrote:Dođe , sleti , rukuje se s Vučicem , s desna njemu novi poglavar SPC , fino ručica
Meni dovoljno
Zamisli kako bi bilo da ja zabranim patrijarh SPC ulazak u Hrvatsku
To je ono šta vas čeka ako Papa ne može u Beograd
Oko za oko zub za zub
Ne zaboravite
Ja sam ipak general
2014-04-11
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Patrijarh Irinej:Hrvati ti vekovni neprijatelji srpstva...
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej o pričešćivanju s jednom kašičicom bez brisanja iste
» Patrijarh Irinej:Hrvati ti vekovni neprijatelji srpstva...
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej o pričešćivanju s jednom kašičicom bez brisanja iste
Page 5 of 16