Preminuo patrijarh Irinej
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Preminuo patrijarh Irinej
Hoce li netko ili nece poljubiti preminulog je stvar osobne prirode i u tome nema niceg primitivnog. Pobogu, po cijelom svijetu imamo na tisuce primjera gdje se ljubi preminule, nije to nista tipicno za Srbe.kaya wrote:Šta nije točno? Jel ovaj umro? ( Ako nije za dva sata će)Pirate wrote:Koji si ti ljudski olos to je za ne povjerovati, doduse od vas ustasije covjek nemoze ni ocekivati ista dobro.kaya wrote:Nije vjerojatno ali kroz 24 sata bude. Tako da je vijest i lažna i nije.
Ajd da mu sada svi ostali popovi iz spc odu dati pusu...
Jel ljubite mrtve popove jer ste primitivni( da).
Ljubili ste mrtve od kuge u 16 stoljeću pa su vam turci zatvorili ljesove..
A ako cemo o primitivnom, primitivna si ti koja se radujes tudjoj smrti i prizeljkujes smrt drugih sto je nauk suprotan onom sto se propovjeda u Krscanstvu, kojem vjerujem da i sama pripadas.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
90 + korona. I da ne umre od korone nije više za služba.
Uglavnom smjena na vrhu SPC plus dole ona Crna Gora jug.
Sve u par tjedana.
Uglavnom smjena na vrhu SPC plus dole ona Crna Gora jug.
Sve u par tjedana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad je borba između Rusije i Grčke crkve odnosno Carigrada jer je na tapetu pitanje priznanja Ukrajinske crkve.
Veselo. Kokice.
Veselo. Kokice.
2014-04-11
Je, ti ces mi reci gubo jedna, jucer se doselila u Hrvatsku i sad ces mi ti govorit di cu ja, more mrs.Noor wrote:od vas čedomira nitko više ništa ni ne očekuje, osim da se izgonite odavde u majčicu srbijuPirate wrote:Koji si ti ljudski olos to je za ne povjerovati, doduse od vas ustasije covjek nemoze ni ocekivati ista dobro.kaya wrote:Nije vjerojatno ali kroz 24 sata bude. Tako da je vijest i lažna i nije.
2019-09-06
Hvala Bogu ima puno vladika kvalitetnih, mladih i visprenih kao što su Porfirije, Grigorije, Joanikije, Teodosije... Problem je samo ona udbaška struja kao što su vladike Irinej (Bački), Kačavenda, Pahomije, iza kojih je sekta i koje gura seljaković, dojučerašnji sekretar psihopate.
Guest- Guest
Rusi ne mogu pustit da se izabere netko naklonjen Carigradu a geoplitički kad se gleda Ukrajina to je u ovoj priči zapad.
Sad je to tamo šaputanje u hodnicima.
Tko će biti novi poglavar SPC jer on donosi tu odluku.
Sad je to tamo šaputanje u hodnicima.
Tko će biti novi poglavar SPC jer on donosi tu odluku.
2014-04-11
ma pička ti materina trula i smrdljiva četnička, goni se gdje pripadaš...tu sigurno nePirate wrote:Je, ti ces mi reci gubo jedna, jucer se doselila u Hrvatsku i sad ces mi ti govorit di cu ja, more mrs.Noor wrote:od vas čedomira nitko više ništa ni ne očekuje, osim da se izgonite odavde u majčicu srbijuPirate wrote:Koji si ti ljudski olos to je za ne povjerovati, doduse od vas ustasije covjek nemoze ni ocekivati ista dobro.kaya wrote:Nije vjerojatno ali kroz 24 sata bude. Tako da je vijest i lažna i nije.
jebali te amfilohije i irinej u đuture u labrnju usranu
michaellcmacha likes this post
bolje išćerat pašče neg da provodi mentalnu kugu koju imaju srbende ,,,Pirate wrote:Je, ti ces mi reci gubo jedna, jucer se doselila u Hrvatsku i sad ces mi ti govorit di cu ja, more mrs.Noor wrote:od vas čedomira nitko više ništa ni ne očekuje, osim da se izgonite odavde u majčicu srbijuPirate wrote:Koji si ti ljudski olos to je za ne povjerovati, doduse od vas ustasije covjek nemoze ni ocekivati ista dobro.kaya wrote:Nije vjerojatno ali kroz 24 sata bude. Tako da je vijest i lažna i nije.
moro vas je nato raketirat ,,,,samo srbe hitlera sadama gadafija
i niko na planeti nije se bunio
osim dijela srpske gamadi
Last edited by obala razuma on 19/11/2020, 16:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nacuo sam da je i Jovan Ćulibrk jedan od kandidata za patrijarha, sto ne bi bilo lose, da i mi rokeri dobijemo nekog svog. :DBrat Brale wrote:Hvala Bogu ima puno vladika kvalitetnih, mladih i visprenih kao što su Porfirije, Grigorije, Joanikije, Teodosije... Problem je samo ona udbaška struja kao što su vladike Irinej (Bački), Kačavenda, Pahomije, iza kojih je sekta i koje gura seljaković, dojučerašnji sekretar psihopate.
2019-09-06
Pirate wrote:Nacuo sam da je i Jovan Ćulibrk jedan od kandidata za patrijarha, sto ne bi bilo lose, da i mi rokeri dobijemo nekog svog. :DBrat Brale wrote:Hvala Bogu ima puno vladika kvalitetnih, mladih i visprenih kao što su Porfirije, Grigorije, Joanikije, Teodosije... Problem je samo ona udbaška struja kao što su vladike Irinej (Bački), Kačavenda, Pahomije, iza kojih je sekta i koje gura seljaković, dojučerašnji sekretar psihopate.
Grigorije bi je po meni najbolji izbor, jer je mlad, progresivan, pomirljiv, ne zanima ga šta govore državne strukture. Narodski patrijarh kome ne bi politika krojila stav.
Guest- Guest
opa ... vidim pogodio sam u zivac, ljubuski jel? Po jeziku se vidi da nisi iz Hrvatske.Noor wrote:ma pička ti materina trula i smrdljiva četnička, goni se gdje pripadaš...tu sigurno nePirate wrote:Je, ti ces mi reci gubo jedna, jucer se doselila u Hrvatsku i sad ces mi ti govorit di cu ja, more mrs.Noor wrote:od vas čedomira nitko više ništa ni ne očekuje, osim da se izgonite odavde u majčicu srbijuPirate wrote:Koji si ti ljudski olos to je za ne povjerovati, doduse od vas ustasije covjek nemoze ni ocekivati ista dobro.kaya wrote:Nije vjerojatno ali kroz 24 sata bude. Tako da je vijest i lažna i nije.
2019-09-06
Pa nemoj tako. To su mu duhovni autoriteti.Noor wrote:ma pička ti materina trula i smrdljiva četnička, goni se gdje pripadaš...tu sigurno nePirate wrote:Je, ti ces mi reci gubo jedna, jucer se doselila u Hrvatsku i sad ces mi ti govorit di cu ja, more mrs.Noor wrote:od vas čedomira nitko više ništa ni ne očekuje, osim da se izgonite odavde u majčicu srbijuPirate wrote:Koji si ti ljudski olos to je za ne povjerovati, doduse od vas ustasije covjek nemoze ni ocekivati ista dobro.kaya wrote:Nije vjerojatno ali kroz 24 sata bude. Tako da je vijest i lažna i nije.
2014-04-11
Mislim, koga boli kiki tko hoche li ovaj umrijeti i kada che, tko che dochi poslije, ponavljam poslije jer che dochi isti, ponavlja i s t i kao i ovaj i onaj prije njega i tako do raskola ili kada se vech ova crkva pojavila. Za DNRH se neche nishta promijeniti. Daklem...... Kila mozga....
2014-04-14
Grigorije spada u tu manjinu. Neće njega. Većina vlada a Rusija ima svoj utjecaj.Brat Brale wrote:Pirate wrote:Nacuo sam da je i Jovan Ćulibrk jedan od kandidata za patrijarha, sto ne bi bilo lose, da i mi rokeri dobijemo nekog svog. :DBrat Brale wrote:Hvala Bogu ima puno vladika kvalitetnih, mladih i visprenih kao što su Porfirije, Grigorije, Joanikije, Teodosije... Problem je samo ona udbaška struja kao što su vladike Irinej (Bački), Kačavenda, Pahomije, iza kojih je sekta i koje gura seljaković, dojučerašnji sekretar psihopate.
Grigorije bi je po meni najbolji izbor, jer je mlad, progresivan, pomirljiv, ne zanima ga šta govore državne strukture. Narodski patrijarh kome ne bi politika krojila stav.
2014-04-11
Mene. Pije mi se piva. Sad ću kupit još. Opit ću se majke mi.abraham wrote:Mislim, koga boli kiki tko hoche li ovaj umrijeti i kada che, tko che dochi poslije, ponavljam poslije jer che dochi isti, ponavlja i s t i kao i ovaj i onaj prije njega i tako do raskola ili kada se vech ova crkva pojavila. Za DNRH se neche nishta promijeniti. Daklem...... Kila mozga....
2014-04-11
Grigorije spada u onih 10 do 30 al nikad više od 30% popova u SPC koji su koliko toliko normalni. To je tako kod vas.
Uostalom nema Vatikana nego država a to je Vučic. Tu je i Rusija.
To ti je geopolitika.
Vučic će nekog tko njemu paše.
Uostalom nema Vatikana nego država a to je Vučic. Tu je i Rusija.
To ti je geopolitika.
Vučic će nekog tko njemu paše.
2014-04-11
Ovo je Vučicu prilika da on postavi nekog koga on oće.
A on tu priliku neće propustiti.
Bogu hvala.
Jer Vučic oće u EU.
Mora uništiti taj nacionalizam u SPC jer mu je prijetnja planovima
A on tu priliku neće propustiti.
Bogu hvala.
Jer Vučic oće u EU.
Mora uništiti taj nacionalizam u SPC jer mu je prijetnja planovima
2014-04-11
aha jesi, pogodio si, al s nosom u guzicuPirate wrote:opa ... vidim pogodio sam u zivac, ljubuski jel? Po jeziku se vidi da nisi iz Hrvatske.Noor wrote:ma pička ti materina trula i smrdljiva četnička, goni se gdje pripadaš...tu sigurno nePirate wrote:Je, ti ces mi reci gubo jedna, jucer se doselila u Hrvatsku i sad ces mi ti govorit di cu ja, more mrs.Noor wrote:od vas čedomira nitko više ništa ni ne očekuje, osim da se izgonite odavde u majčicu srbijuPirate wrote:Koji si ti ljudski olos to je za ne povjerovati, doduse od vas ustasije covjek nemoze ni ocekivati ista dobro.kaya wrote:Nije vjerojatno ali kroz 24 sata bude. Tako da je vijest i lažna i nije.
a sad idi liži amfilohija, taman se fino ukiselio
Ne mora budala biti iz Hrvatske da bi bio Hrvat.
Važno je kako se osjeća, kako diše i što ima u srcu.
Važno je kako se osjeća, kako diše i što ima u srcu.
crvenkasti-
2014-04-17
Definitivno je Grigorije i po meni najbolji izbor, ali zvuci predobro da bi bilo istinito.Brat Brale wrote:Pirate wrote:Nacuo sam da je i Jovan Ćulibrk jedan od kandidata za patrijarha, sto ne bi bilo lose, da i mi rokeri dobijemo nekog svog. :DBrat Brale wrote:Hvala Bogu ima puno vladika kvalitetnih, mladih i visprenih kao što su Porfirije, Grigorije, Joanikije, Teodosije... Problem je samo ona udbaška struja kao što su vladike Irinej (Bački), Kačavenda, Pahomije, iza kojih je sekta i koje gura seljaković, dojučerašnji sekretar psihopate.
2019-09-06
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Patrijarh Irinej:Hrvati ti vekovni neprijatelji srpstva...
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej o pričešćivanju s jednom kašičicom bez brisanja iste
» Patrijarh Irinej:Hrvati ti vekovni neprijatelji srpstva...
» Patrijarh Irinej ozivljava ideju Velike Srbije
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej o pričešćivanju s jednom kašičicom bez brisanja iste
Page 4 of 16