HRVATOFOBIJA ovde dokazujem
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HRVATOFOBIJA ovde dokazujem
Pazi,ja kao čovjek koji izrazito cjeni i živi demokraciju,te poštujem slobodu govora,nisam za to da se sloboda govora oduzima bilo kome,pa čak niti ovom takozvanom,,oblai razuma''jastreb wrote:Ovo je bezobrazluk par ekselans.
Iknara su banirali tutta forza i onemogucavali mu da ovdje piše,a cak je i pok. Bugi ovdje bio u nemilisti samo zato sto je Evi pisao neke eksplicitne mastarije.
S druge strane dopusta sr trolanje,otvaranje besmislenih tema koje nemaju veze ni sa vijestima,ni sa politikom,ni sa stvarnoscu ni sa pameti.
Trazim(o)da se korisniku Obali razuma oduzme licenca za objavljivanje na ovumu forumu.
Takođe sam žestoko prosvjedovao,te iskazao nezadovoljstvo što se ta sloboda uskratila Iknaru.Njegovo pisanje bilo je od neprocjenjive vrijednosti,skoro kao Longijevo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Na koga misliš,na mene ili jastreba ?obala razuma wrote:debilu
hrvat će sa ibez i jasenovca i vukovara i blajburga i kaolika i fašista i socijalista i bana i pizdematerinei balija i četnika i dalmoša i konzerva razuma i rasista komunizma bit hrvatska
a ako je uveže il uvjetuje neka budaletina sa nečim,,,bilo čim ,,,jeboje mater sebi i svima oko sebe i nema ni domovinu ni religiju ni ideologiju
to je ona stoka koja se boji nacije samostalne ,,, toje hrvatofob
to si ti stoko
2015-07-23
Da,ali su i Iknar i Longi imali neke stavove i neke titule.סמאל wrote:Pazi,ja kao čovjek koji izrazito cjeni i živi demokraciju,te poštujem slobodu govora,nisam za to da se sloboda govora oduzima bilo kome,pa čak niti ovom takozvanom,,oblai razuma''jastreb wrote:Ovo je bezobrazluk par ekselans.
Iknara su banirali tutta forza i onemogucavali mu da ovdje piše,a cak je i pok. Bugi ovdje bio u nemilisti samo zato sto je Evi pisao neke eksplicitne mastarije.
S druge strane dopusta sr trolanje,otvaranje besmislenih tema koje nemaju veze ni sa vijestima,ni sa politikom,ni sa stvarnoscu ni sa pameti.
Trazim(o)da se korisniku Obali razuma oduzme licenca za objavljivanje na ovumu forumu.
Takođe sam žestoko prosvjedovao,te iskazao nezadovoljstvo što se ta sloboda uskratila Iknaru.Njegovo pisanje bilo je od neprocjenjive vrijednosti,skoro kao Longijevo.
Iknar je prvorođeni do Jahve i gromovnik,a Longi je gal.general ,docim tzv Obala razuma nema ni neko zvanje,a niti jasmo izrazeni i izgrađeni politicki,ideoloski,ili religijski stav.
Njegovi postovi ne otkrivaju nikakav do sad zabiljezeni politicki program. Niti itko zna za kakvu se Hrvatsku OR zalaze
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zar je bitnoסמאל wrote:Na koga misliš,na mene ili jastreba ?obala razuma wrote:debilu
hrvat će sa ibez i jasenovca i vukovara i blajburga i kaolika i fašista i socijalista i bana i pizdematerinei balija i četnika i dalmoša i konzerva razuma i rasista komunizma bit hrvatska
a ako je uveže il uvjetuje neka budaletina sa nečim,,,bilo čim ,,,jeboje mater sebi i svima oko sebe i nema ni domovinu ni religiju ni ideologiju
to je ona stoka koja se boji nacije samostalne ,,, toje hrvatofob
to si ti stoko
Guest- Guest
Zato ja i mislim da je ubačeni provokator.jastreb wrote:Da,ali su i Iknar i Longi imali neke stavove i neke titule.סמאל wrote:Pazi,ja kao čovjek koji izrazito cjeni i živi demokraciju,te poštujem slobodu govora,nisam za to da se sloboda govora oduzima bilo kome,pa čak niti ovom takozvanom,,oblai razuma''jastreb wrote:Ovo je bezobrazluk par ekselans.
Iknar je prvorođeni do Jahve i gromovnik,a Longi je gal.general ,docim tzv Obala razuma nema ni neko zvanje,a niti jasmo izrazeni i izgrađeni politicki,ideoloski,ili religijski stav.
Njegovi postovi ne otkrivaju nikakav do sad zabiljezeni politicki program. Niti itko zna za kakvu se Hrvatsku OR zalaze
Stvar je u tome što on kritizira nešto(socijalizam) dok istovremeno ne nudi ništa.
On kao da je po zadatku da bi ogadio među Hrvatima tu plemenitu ideju socijalizma,čime bi Hrvati humanizam zamjenili mizantropijom,a to je jednako kao da ideš nekoga ciljano odvesti na stranputicu,primjerice droge ili neke slične dekadencije i propadanja.
Međutim,ukoliko je ovaj ,,obala'' zbilja nekakav Hrvat,onda je to još i gore,jer poticanje na autodestrukciju poradi običnog stanja uma,daleko je pogubnije.
U svojoj svirepoj borbi protiv socijalizma,takav bi bio u stanju raspeti i samog Isusa Krista kao zagovaratelja socijalizma.
Nema sumnje da je to profil ljudi koji su osudili i razapeli Krista.
2015-07-23
ajde sad odatle počniסמאל wrote:Zato ja i mislim da je ubačeni provokator.jastreb wrote:Da,ali su i Iknar i Longi imali neke stavove i neke titule.סמאל wrote:Pazi,ja kao čovjek koji izrazito cjeni i živi demokraciju,te poštujem slobodu govora,nisam za to da se sloboda govora oduzima bilo kome,pa čak niti ovom takozvanom,,oblai razuma''jastreb wrote:Ovo je bezobrazluk par ekselans.
Stvar je u tome što on kritizira nešto(socijalizam) dok istovremeno ne nudi ništa.
On kao da je po zadatku da bi ogadio među Hrvatima tu plemenitu ideju socijalizma,čime bi Hrvati humanizam zamjenili mizantropijom,a to je jednako kao da ideš nekoga ciljano odvesti na stranputicu,primjerice droge ili neke slične dekadencije i propadanja.
Međutim,ukoliko je ovaj ,,obala'' zbilja nekakav Hrvat,onda je to još i gore,jer poticanje na autodestrukciju poradi običnog stanja uma,daleko je pogubnije.
U svojoj svirepoj borbi protiv socijalizma,takav bi bio u stanju raspeti i samog Isusa Krista kao zagovaratelja socijalizma.
Nema sumnje da je to profil ljudi koji su osudili i razapeli Krista.
dije isusova partiska knjižica
upozorenje ,,,ne veži socijalnu nadgradnju katoličke civilizacije sa rasizmom socijalizma ,,
čak se niti definicije socijalizma nebi smijele koristiti u pravdanju rasizma koji vlada hrvatoslavijom , kinom,kubom , itd
počni
di je to
Guest- Guest
Katolička crkva ima veze sa socijalizmom kao što Sjeverna Koreja ima veze s demokracijom.
Možda katolička crkva propovjeda nekakav socijalni nauk u teroiji,međutim u praksi žive kao truli kapitalisti.
Međutim,sam Isus kao fiktivni lik,ne treba se isključivo vezati uz katoličku ili bilo koju drugu od kršćanskih denominacija,koje su daleko pomaknute od njegovog socijalnog nauka.
To što je Isus Krist bio prvi socijalist na zemlji,ni u kom slučaju ne znači da zvjerske zajednice koje se pozivaju na njegov lik i djelo,imaju socijalnu osjetljivost prema vjernicima.
Isusov komunizam ne razlikuje se puno od Marxovog,niti jedan nije realiziran u praksi.
Možda katolička crkva propovjeda nekakav socijalni nauk u teroiji,međutim u praksi žive kao truli kapitalisti.
Međutim,sam Isus kao fiktivni lik,ne treba se isključivo vezati uz katoličku ili bilo koju drugu od kršćanskih denominacija,koje su daleko pomaknute od njegovog socijalnog nauka.
To što je Isus Krist bio prvi socijalist na zemlji,ni u kom slučaju ne znači da zvjerske zajednice koje se pozivaju na njegov lik i djelo,imaju socijalnu osjetljivost prema vjernicima.
Isusov komunizam ne razlikuje se puno od Marxovog,niti jedan nije realiziran u praksi.
2015-07-23
aj pošto si seljačinaסמאל wrote:Katolička crkva ima veze sa socijalizmom kao što Sjeverna Koreja ima veze s demokracijom.
samo malo promisli ko ti je proda isusovu , pa onda inverziju isusove priče kroz socijalizam , pa onda u zadnjoj mutaciji prisvojio isusa u socijalističku brigadu
koje to isusati
Guest- Guest
Stvarno te teško shvatit,danima pišeš nebuloze,da me čak podjećaš na onog pedofila Stjepana Razuma,možda si zato i uzeo nick,,obala razuma''obala razuma wrote:aj pošto si seljačinaסמאל wrote:Katolička crkva ima veze sa socijalizmom kao što Sjeverna Koreja ima veze s demokracijom.
samo malo promisli ko ti je proda isusovu , pa onda inverziju isusove priče kroz socijalizam , pa onda u zadnjoj mutaciji prisvojio isusa u socijalističku brigadu
koje to isusati
Kako te nije sram u tim godinama tako bezočno lagat i izmišljat.
2015-07-23
volijabi čut šta taj pedofil misli o voj temiסמאל wrote:Stvarno te teško shvatit,danima pišeš nebuloze,da me čak podjećaš na onog pedofila Stjepana Razuma,možda si zato i uzeo nick,,obala razuma''obala razuma wrote:aj pošto si seljačinaסמאל wrote:Katolička crkva ima veze sa socijalizmom kao što Sjeverna Koreja ima veze s demokracijom.
koje to isusati
Kako te nije sram u tim godinama tako bezočno lagat i izmišljat
al evo sad sitibitan evo jošseljačkije
ti viruješ nekome , ni bitno kome ,, a ne viruješ da si hrvat ako nema nečeg , nije bitno čega antifa katolika ilira ,,nije bitno
to ti je hrvatofobija
ja znan od čega nastaje ta bolest
ja znan kako se liči ta bolest
oću da ti pomognen konju glupi
Guest- Guest
I ja sam ga neki dan pitao jel on onaj fra Razum.
RAZUMije se da .i nije odgovorio.
RAZUMije se da .i nije odgovorio.
2014-04-22
https://www.youtube.com/channel/UCstjZzS6MXikABPW1j2MYswjastreb wrote:I ja sam ga neki dan pitao jel on onaj fra Razum.
RAZUMije se da .i nije odgovorio
jel to taj
Guest- Guest
Da. Veliki revizionist i otvoreni simpatizer NDH.
2014-04-22
ma proba san razumit "imenjaka"jastreb wrote:Da. Veliki revizionist i otvoreni simpatizer NDH.
njega jebe ista stvar ka i vas socijalističke-rasiste
ujebe vas neka teorija ,,,i odosteupizdumaterinu
iz kojeg razloga budete religiozniji od prisusnosti u životu ,,,tominikad neće biti jasno
zašto virujete slovima koje je dokazano da su budale pisale
čak smatram da će pismenost u mutaciji koja zadesi "pričitane" sjebat planetu
da se ičim racionalnim zanimate ,,,da svoj kruv realno stičete , nebi bilo ravni ploča , 7000000000000 jasenovaca ,, anti-anti-antifa
sjeba vas informacija
ima svašta ,,,,
al što je socijalizam spržio hrvata ,,,to je nenadmašivo
NEDOJEBIVO
Guest- Guest
ULOVIJASAN KATOLIKA NA KVADRAT
https://www.youtube.com/watch?v=zSQJr9kWr3I
4:50
nediraj ...JEBOTE
https://www.youtube.com/watch?v=zSQJr9kWr3I
4:50