ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRVATOFOBIJA ovde dokazujem

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

HRVATOFOBIJA ovde dokazujem - Page 2 Empty Re: HRVATOFOBIJA ovde dokazujem

Post by IL Risorto Thu 19 Nov - 23:30

jastreb wrote:Ovo je bezobrazluk par ekselans.

Iknara su banirali tutta forza i onemogucavali mu da ovdje piše,a cak je i pok. Bugi ovdje bio u nemilisti samo zato sto je Evi pisao neke eksplicitne mastarije.

S druge strane dopusta sr trolanje,otvaranje besmislenih tema koje nemaju veze ni sa vijestima,ni sa politikom,ni sa stvarnoscu ni sa pameti.

Trazim(o)da se korisniku Obali razuma oduzme licenca za objavljivanje na ovumu forumu.
Pazi,ja kao čovjek koji izrazito cjeni i živi demokraciju,te poštujem slobodu govora,nisam za to da se sloboda govora oduzima bilo kome,pa čak niti ovom takozvanom,,oblai razuma''
Takođe sam žestoko prosvjedovao,te iskazao nezadovoljstvo što se ta sloboda uskratila Iknaru.Njegovo pisanje bilo je od neprocjenjive vrijednosti,skoro kao Longijevo.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto Thu 19 Nov - 23:32

obala razuma wrote:debilu 
hrvat će sa ibez i jasenovca i vukovara i blajburga i kaolika i fašista i socijalista i bana i pizdematerinei balija i četnika i dalmoša i konzerva razuma i rasista komunizma  bit hrvatska 

a ako je uveže il uvjetuje neka budaletina sa nečim,,,bilo čim  ,,,jeboje mater sebi i svima oko sebe i nema ni domovinu ni religiju ni ideologiju 

to je ona stoka koja se boji nacije samostalne ,,, toje hrvatofob 
to si ti stoko
Na koga misliš,na mene ili jastreba ? confused
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by jastreb Thu 19 Nov - 23:37

סמאל wrote:

Iknara su banirali tutta forza i onemogucavali mu da ovdje piše,a cak je i pok. Bugi ovdje bio u nemilisti samo zato sto je Evi pisao neke eksplicitne mastarije.

S druge strane dopusta sr trolanje,otvaranje besmislenih tema koje nemaju veze ni sa vijestima,ni sa politikom,ni sa stvarnoscu ni sa pameti.

Trazim(o)da se korisniku Obali razuma oduzme licenca za objavljivanje na ovumu forumu.
Pazi,ja kao čovjek koji izrazito cjeni i živi demokraciju,te poštujem slobodu govora,nisam za to da se sloboda govora oduzima bilo kome,pa čak niti ovom takozvanom,,oblai razuma''
Takođe sam žestoko prosvjedovao,te iskazao nezadovoljstvo što se ta sloboda uskratila Iknaru.Njegovo pisanje bilo je od neprocjenjive vrijednosti,skoro kao Longijevo.
Da,ali su i Iknar i Longi imali neke stavove i neke titule.  

Iknar je prvorođeni do Jahve i gromovnik,a Longi je gal.general ,docim tzv Obala razuma nema ni neko zvanje,a niti jasmo izrazeni i izgrađeni politicki,ideoloski,ili religijski stav.

Njegovi postovi ne otkrivaju nikakav do sad zabiljezeni politicki program. Niti itko zna za kakvu se Hrvatsku OR zalaze
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 23:42

סמאל wrote:
obala razuma wrote:debilu 
hrvat će sa ibez i jasenovca i vukovara i blajburga i kaolika i fašista i socijalista i bana i pizdematerinei balija i četnika i dalmoša i konzerva razuma i rasista komunizma  bit hrvatska 

a ako je uveže il uvjetuje neka budaletina sa nečim,,,bilo čim  ,,,jeboje mater sebi i svima oko sebe i nema ni domovinu ni religiju ni ideologiju 

to je ona stoka koja se boji nacije samostalne ,,, toje hrvatofob 
to si ti stoko
Na koga misliš,na mene ili jastreba ? confused
zar je bitno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto Thu 19 Nov - 23:50

jastreb wrote:
סמאל wrote:

Iknar je prvorođeni do Jahve i gromovnik,a Longi je gal.general ,docim tzv Obala razuma nema ni neko zvanje,a niti jasmo izrazeni i izgrađeni politicki,ideoloski,ili religijski stav.

Njegovi postovi ne otkrivaju nikakav do sad zabiljezeni politicki program. Niti itko zna za kakvu se Hrvatsku OR zalaze
Zato ja i mislim da je ubačeni provokator.
Stvar je u tome što on kritizira nešto(socijalizam) dok istovremeno ne nudi ništa.
On kao da je po zadatku da bi ogadio među Hrvatima tu plemenitu ideju socijalizma,čime bi Hrvati humanizam zamjenili mizantropijom,a to je jednako kao da ideš nekoga ciljano odvesti na stranputicu,primjerice droge ili neke slične dekadencije i propadanja.
Međutim,ukoliko je ovaj ,,obala'' zbilja nekakav Hrvat,onda je to još i gore,jer poticanje na autodestrukciju poradi običnog stanja uma,daleko je pogubnije.
U svojoj svirepoj borbi protiv socijalizma,takav bi bio u stanju raspeti i samog Isusa Krista kao zagovaratelja socijalizma.
Nema sumnje da je to profil ljudi koji su osudili i razapeli Krista.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 23:58

סמאל wrote:
jastreb wrote:
סמאל wrote:

Zato ja i mislim da je ubačeni provokator.
Stvar je u tome što on kritizira nešto(socijalizam) dok istovremeno ne nudi ništa.
On kao da je po zadatku da bi ogadio među Hrvatima tu plemenitu ideju socijalizma,čime bi Hrvati humanizam zamjenili mizantropijom,a to je jednako kao da ideš nekoga ciljano odvesti na stranputicu,primjerice droge ili neke slične dekadencije i propadanja.
Međutim,ukoliko je ovaj ,,obala'' zbilja nekakav Hrvat,onda je to još i gore,jer poticanje na autodestrukciju poradi običnog stanja uma,daleko je pogubnije.
U svojoj svirepoj borbi protiv socijalizma,takav bi bio u stanju raspeti i samog Isusa Krista kao zagovaratelja socijalizma.
Nema sumnje da je to profil ljudi koji su osudili i razapeli Krista.
ajde sad odatle počni
dije isusova partiska knjižica 

upozorenje ,,,ne veži socijalnu nadgradnju katoličke civilizacije sa rasizmom socijalizma ,, 

čak se niti definicije socijalizma nebi smijele koristiti u pravdanju rasizma koji vlada hrvatoslavijom , kinom,kubom , itd 

počni 

di je to
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto Fri 20 Nov - 0:14

Katolička crkva ima veze sa socijalizmom kao što Sjeverna Koreja ima veze s demokracijom.
Možda katolička crkva propovjeda nekakav socijalni nauk u teroiji,međutim u praksi žive kao truli kapitalisti.
Međutim,sam Isus kao fiktivni lik,ne treba se isključivo vezati uz katoličku ili bilo koju drugu od kršćanskih denominacija,koje su daleko pomaknute od njegovog socijalnog nauka.
To što je Isus Krist bio prvi socijalist na zemlji,ni u kom slučaju ne znači da zvjerske zajednice koje se pozivaju na njegov lik i djelo,imaju socijalnu osjetljivost prema vjernicima.

Isusov komunizam ne razlikuje se puno od Marxovog,niti jedan nije realiziran u praksi.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Fri 20 Nov - 0:23

סמאל wrote:Katolička crkva ima veze sa socijalizmom kao što Sjeverna Koreja ima veze s demokracijom.
Možda katolička crkva propovjeda nekakav socijalni nauk u teroiji,međutim u praksi žive kao truli kapitalisti.
Međutim,sam Isus kao fiktivni lik,ne treba se isključivo vezati uz katoličku ili bilo koju drugu od kršćanskih denominacija,koje su daleko pomaknute od njegovog socijalnog nauka.
To što je Isus Krist bio prvi socijalist na zemlji,ni u kom slučaju ne znači da zvjerske zajednice koje se pozivaju na njegov lik i djelo,imaju socijalnu osjetljivost prema vjernicima.

Isusov komunizam ne razlikuje se puno od Marxovog,niti jedan nije realiziran u praksi.
aj pošto si seljačina 

samo malo promisli ko ti je proda isusovu , pa onda inverziju isusove priče kroz socijalizam , pa onda u zadnjoj mutaciji prisvojio isusa u socijalističku brigadu 

koje to isusati
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto Fri 20 Nov - 0:30

obala razuma wrote:
סמאל wrote:Katolička crkva ima veze sa socijalizmom kao što Sjeverna Koreja ima veze s demokracijom.

aj pošto si seljačina 

samo malo promisli ko ti je proda isusovu , pa onda inverziju isusove priče kroz socijalizam , pa onda u zadnjoj mutaciji prisvojio isusa u socijalističku brigadu 

koje to isusati
Stvarno te teško shvatit,danima pišeš nebuloze,da me čak podjećaš na onog pedofila Stjepana Razuma,možda si zato i uzeo nick,,obala razuma''
Kako te nije sram u tim godinama tako bezočno lagat i izmišljat.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Fri 20 Nov - 6:27

סמאל wrote:
obala razuma wrote:

aj pošto si seljačina 

koje to isusati
Stvarno te teško shvatit,danima pišeš nebuloze,da me čak podjećaš na onog pedofila Stjepana Razuma,možda si zato i uzeo nick,,obala razuma''
Kako te nije sram u tim godinama tako bezočno lagat i izmišljat
volijabi čut šta taj pedofil misli o voj temi 

al evo sad sitibitan evo jošseljačkije 

ti viruješ nekome , ni bitno kome ,, a ne viruješ da si hrvat ako nema nečeg , nije bitno čega antifa katolika ilira ,,nije bitno 

to ti je hrvatofobija 

ja znan od čega nastaje ta bolest 
ja znan kako se liči ta bolest 

oću da ti pomognen konju glupi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 20 Nov - 6:57

I ja sam ga neki dan pitao jel on onaj fra Razum.

RAZUMije se da .i nije odgovorio.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Fri 20 Nov - 7:37

jastreb wrote:I ja sam ga neki dan pitao jel on onaj fra Razum.

RAZUMije se da .i nije odgovorio
https://www.youtube.com/channel/UCstjZzS6MXikABPW1j2MYsw

jel to taj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 20 Nov - 7:52

Da. Veliki revizionist i otvoreni simpatizer NDH.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Fri 20 Nov - 8:03

jastreb wrote:Da. Veliki revizionist i otvoreni simpatizer NDH.
ma proba san razumit "imenjaka"

njega jebe ista stvar ka i vas socijalističke-rasiste 

ujebe vas neka teorija ,,,i odosteupizdumaterinu 

iz kojeg razloga budete religiozniji od prisusnosti u životu ,,,tominikad neće biti jasno

zašto virujete slovima koje je dokazano da su budale pisale 

čak smatram da će pismenost u mutaciji koja zadesi "pričitane" sjebat planetu 

da se ičim racionalnim zanimate ,,,da svoj kruv realno stičete , nebi bilo ravni ploča , 7000000000000 jasenovaca ,, anti-anti-antifa 

sjeba vas informacija 

ima svašta ,,,, 

al što je socijalizam spržio hrvata ,,,to je nenadmašivo

NEDOJEBIVO
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 20 Nov - 8:11

ULOVIJASAN KATOLIKA NA KVADRAT 

https://www.youtube.com/watch?v=zSQJr9kWr3I

4:50