Došao si bre ovde iz piz.e materine da voziš
Page 1 of 1
Došao si bre ovde iz piz.e materine da voziš
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2908205-beogradjanku-napao-vozac-autobusa-56-dosao-si-bre-ovde-iz-pize-materine-da-vozis-nakon-uvreda-ju-je-oborio-i-udarao-pesnicama-video
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Došao si bre ovde iz piz.e materine da voziš
Vozac puk'o ko kokica a ova nikako usta da zatvori i da se smiri:cleanteeth:
2014-08-25
Vozac je siledija i kreten kakvih u toj bransi i inace ima na bacanje...
darth_vader-
2014-04-17
Treba to promatrati u kontekstu, možda je bil primoran na takvu reakciju.
Ma precesto sam ih vidao neprofesionalne i nadrkane da se ne bi radilo o stalnom obrascu ponasanja kod nekih...
darth_vader-
2014-04-17
Polako, polako. Sad treba uključiti psihologe i socijalne radnike. Možda je imal teško djetinjstvo. Možda ga ne razumiju u obitelji. Možda se na poslu ne osjeća ostvareno. Možda se u hobijih ne osjeća ispunjeno. Treba punu pozornost usmjeriti da ga se rehabilitira kako bi postal funkcionalan član društva. No driver left behind!!!
Jemas prav u biti...kod nas kad covik pukne ipak najcesce ne potaraca random pola kvarta, nego sve zavrsi najcesce na saketanju ili slanju u rodno mjesto...zasad...
darth_vader-
2014-04-17
Taj posao nece da rade, zale se po medijima da im beze vozaci a novih nema.
Ono sto ostane, nedisciplina i pukli ko kokice undaobracaju, koliko im puta provuku familiju kroz usta, srednjak, ne moze covek ostati imun, pukne...
Ono sto ostane, nedisciplina i pukli ko kokice undaobracaju, koliko im puta provuku familiju kroz usta, srednjak, ne moze covek ostati imun, pukne...
2014-08-25
Vjertovatno se radi o Švaburini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Baš me zanima odakle je bio vozač,kada mu je domaća Srbijanka rekla da je onde došao iz P.M.
Sigurno se radi o izbeglom licu iz Hrvatske. Inače ,počeli su ih i nazivati Hrvatima.
Sigurno se radi o izbeglom licu iz Hrvatske. Inače ,počeli su ih i nazivati Hrvatima.
2014-04-22
opet izmisljas osim ako si njihov pa si se na vlastitoj kozi uvjeriojastreb wrote:Baš me zanima odakle bio bio voditelj, kada mu je domaća Srbijanka rekla da je on došao iz premijera
Sigurno se radi o izbeglom osobi iz Hrvatske. Inače, počeli su ih i nazivati Hrvatima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Konjina ne zna sa ženama. Sram ga bilo.
Tolika uvreda bi stvarno bila previše.jastreb wrote:Baš me zanima odakle je bio vozač,kada mu je domaća Srbijanka rekla da je onde došao iz P.M.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne. Nego sam nedavno pričao sa jednim pjevačem,inače Nišlijom,pa smo poveli i razgovor o poznatim Nišlijama. Dotakli smo se i pjevača grupe Kerber,pa je ovaj rekao da ga zna i da je Hrvat. Ne po nacionalnosti već po geografskom smislu.vuksadinare wrote:opet izmisljas osim ako si njihov pa si se na vlastitoj kozi uvjeriojastreb wrote:Baš me zanima odakle bio bio voditelj, kada mu je domaća Srbijanka rekla da je on došao iz premijera
Sigurno se radi o izbeglom osobi iz Hrvatske. Inače, počeli su ih i nazivati Hrvatima.
A i više puta sam u Novostima čitao izjave povratnika na baniju i Kordun,gdje pričaju kako su ih u pojedinim mjesrtima u Srbiji ružno primili,te nazivali Hrvatima i Švaburinama.
2014-04-22
Prvi put čujem.jastreb wrote:Ne. Nego sam nedavno pričao sa jednim pjevačem,inače Nišlijom,pa smo poveli i razgovor o poznatim Nišlijama. Dotakli smo se i pjevača grupe Kerber,pa je ovaj rekao da ga zna i da je Hrvat. Ne po nacionalnosti već po geografskom smislu.vuksadinare wrote:opet izmisljas osim ako si njihov pa si se na vlastitoj kozi uvjeriojastreb wrote:Baš me zanima odakle bio bio voditelj, kada mu je domaća Srbijanka rekla da je on došao iz premijera
A i više puta sam u Novostima čitao izjave povratnika na baniju i Kordun,gdje pričaju kako su ih u pojedinim mjesrtima u Srbiji ružno primili,te nazivali Hrvatima i Švaburinama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Similar topics
» U Srbiji odjebali i Klasica:'Dosao ovde da nam soli pamet'
» Brazilac, očaran Srbijom, o planovima u 2021: "Nisam došao ovde da nađem posao, već da ga napravim
» HRVATOFOBIJA ovde dokazujem
» Ode narodni u tri picke materine
» Tunis poručio evropskoj uniji da se goni u tri pičke materine
» Brazilac, očaran Srbijom, o planovima u 2021: "Nisam došao ovde da nađem posao, već da ga napravim
» HRVATOFOBIJA ovde dokazujem
» Ode narodni u tri picke materine
» Tunis poručio evropskoj uniji da se goni u tri pičke materine
Page 1 of 1