HRVATOFOBIJA ovde dokazujem
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: HRVATOFOBIJA ovde dokazujem
Šta je sad ovo ?
Nisam odmah ni skužio da je ovo bogohuljenje usmjereno protiv mene.
Zgrožen sam da netko može iznositi ovakve gnjusne i neutemeljene klevete.
Jednostavno,nemam riječi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A baš.U kratko vrijeme nadmašio je Longija,Svetoja,crvenkastog i Ezekiela.kic wrote:ic a troll
2015-07-23
Ma ne mogu preko ovog prijeći šutke nikako.
Čovjek poistovjećuje antifašizam s hrvatofobijom.Što znači,da su Hrvati fašisti ?
Ja se godinam mučim sprat ljagu s hrvatskog obraza ali to je nemoguća misija zbog ovakvi kao što je,,obala pomrračenog razuma''
Ovakvi svjesno navraćaju vodu na srpski mlin,jer ne žele napravit jasnu distinkciju između antifašističke i ustaške Hrvatske.
Mi smo baštinici antifašističke Hrvatske,i kao takvi ne možemo bit odgovorni za ustaške zločine nad 750 000 nedužne četničke nejači.
Blateći antifašizam,svjesno zabijamo autogol,jer tako pristajemo na srpsku igru kolektivne krivnje zbog ustaškog genocida nad nedužnom srpskom nejači.
Mislim kako je ovaj ,,obala'' nekakv najobičnija trojanska četnička konjina,koji svjesno unosi razdor među Hrvate.
Čovjek poistovjećuje antifašizam s hrvatofobijom.Što znači,da su Hrvati fašisti ?
Ja se godinam mučim sprat ljagu s hrvatskog obraza ali to je nemoguća misija zbog ovakvi kao što je,,obala pomrračenog razuma''
Ovakvi svjesno navraćaju vodu na srpski mlin,jer ne žele napravit jasnu distinkciju između antifašističke i ustaške Hrvatske.
Mi smo baštinici antifašističke Hrvatske,i kao takvi ne možemo bit odgovorni za ustaške zločine nad 750 000 nedužne četničke nejači.
Blateći antifašizam,svjesno zabijamo autogol,jer tako pristajemo na srpsku igru kolektivne krivnje zbog ustaškog genocida nad nedužnom srpskom nejači.
Mislim kako je ovaj ,,obala'' nekakv najobičnija trojanska četnička konjina,koji svjesno unosi razdor među Hrvate.
2015-07-23
ljepljenje nacije na potroŠna sredstva , onda uvezivanje sa ideologijama , stavovima , religijama je monstruozni zloČinסמאל wrote:Ma ne mogu preko ovog prijeći šutke nikako.
nacija il je SAMO NACIJA il je nema
ljepljenje nacije govnima je fobija da nacija ne vrijedi bez...............
to je u tvom sluöaju HRVATOFOBIJA
Guest- Guest
Ja mislim kako si ti jedan obični ubačeni provokator,te zbilja ne znam koji su ti motivi.
Tvoj obrazac pisanja i ponašanja je takav,da bi se mogao izvesti zaključak kako radiš na destabilizaciji ustavnog poretka Republike Hrvatske.
Jedino što još nisam 100% siguran za čiji račun agitiraš.Najvjerojatni Beograd,ali Sarajevo i Ljubljana nisu isključeni a ne bih se iznenadio i da je netko treći.
Tvoj obrazac pisanja i ponašanja je takav,da bi se mogao izvesti zaključak kako radiš na destabilizaciji ustavnog poretka Republike Hrvatske.
Jedino što još nisam 100% siguran za čiji račun agitiraš.Najvjerojatni Beograd,ali Sarajevo i Ljubljana nisu isključeni a ne bih se iznenadio i da je netko treći.
2015-07-23
zajebi ti toסמאל wrote:Ja mislim kako si ti jedan obični ubačeni provokator,te zbilja ne znam koji su ti motivi.
aj redom
po kojoj ti osnovi vežeš hrvatsku sa nečim ,kojapizdamaterina to može podnit, dozvolit,,,trpit,,govnat,,,veličat,,,, osim koristoljuba te neke jebane
Guest- Guest
Ja uopće ne shvaćam što ti želiš reć.Sve to tvoje je nešto nedefinirano,nedorečeno,spekulativno.
Koja je tvoja svrha,čisto trolanje ili ?
2015-07-23
Meni je bas zabavan.סמאל wrote:Ja uopće ne shvaćam što ti želiš reć.Sve to tvoje je nešto nedefinirano,nedorečeno,spekulativno.
No nitko mi ne moze zamijeniti vrhunske zabavljace poput Janeza od kriza,Iknara,pa i pok. Bugatija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako je tebi zabavan,meni nije,jer me neprestano vrijeđa i izmišlja.jastreb wrote:Meni je bas zabavan.סמאל wrote:Ja uopće ne shvaćam što ti želiš reć.Sve to tvoje je nešto nedefinirano,nedorečeno,spekulativno.
No nitko mi ne moze zamijeniti vrhunske zabavljace poput Janeza od kriza,Iknara,pa i pok. Bugatija.
Nekako mi se čini da je čak i luđi od Longija,Ezekiela i Iknara.
2015-07-23
Pa i mene ocrnjuje i klevece,ali meni je to smiješno.סמאל wrote:Ako je tebi zabavan,meni nije,jer me neprestano vrijeđa i izmišlja.jastreb wrote:Meni je bas zabavan.סמאל wrote:Ja uopće ne shvaćam što ti želiš reć.Sve to tvoje je nešto nedefinirano,nedorečeno,spekulativno.
Ja sam umirao od smijeha i kad me je vrijeđao Janez od kriza.
Pa slicno je bilo i kad te napada(o) Iknar,ili ovih dana Red Wolf.
2014-04-22
Da,ali za razliku od njih dva,ovaj me neosnovano napada.jastreb wrote:Pa i mene ocrnjuje i klevece,ali meni je to smiješno.סמאל wrote:Ako je tebi zabavan,meni nije,jer me neprestano vrijeđa i izmišlja.jastreb wrote:Meni je bas zabavan.סמאל wrote:Ja uopće ne shvaćam što ti želiš reć.Sve to tvoje je nešto nedefinirano,nedorečeno,spekulativno.
Ja sam umirao od smijeha i kad me je vrijeđao Janez od kriza.
Pa slicno je bilo i kad te napada(o) Iknar,ili ovih dana Red Wolf.
Čudno,kako to da mi je promaklo da me Red Wolf napada.
2015-07-23
I šta bi ja sad trebao,slavit genocid nad srpskom nejači da bih dokazao da nisam Hrvatofob,ma daj molim te.
2015-07-23
Nisam navikao da ovako kukas.סמאל wrote:I šta bi ja sad trebao,slavit genocid nad srpskom nejači da bih dokazao da nisam Hrvatofob,ma daj molim te.
Pa bar si ti znao odgovoriti i malo vecim budalasima.
Nece se valjda tvoj brod nasukati na nekakvu obalu razuma.
2014-04-22
Ali kako ti ne razumiješ,ovdje sam ja najmanje bitan,jer on ne napada mene kao mene,već ono što ja predstavljam,a to je podmukli napad na hrvatski antifašizam.jastreb wrote:Nisam navikao da ovako kukas.סמאל wrote:I šta bi ja sad trebao,slavit genocid nad srpskom nejači da bih dokazao da nisam Hrvatofob,ma daj molim te.
Pa bar si ti znao odgovoriti i malo vecim budalasima.
Nece se valjda tvoj brod nasukati na nekakvu obalu razuma.
Ovo je na tragu velikosrpskih pokušaja osporavanja hrvatskog doprinosa u NOB-u,te pokušaja nabacivanja kolektivne odgovornosti za ustaško zlosilje.
Mislim da je ova kužna obala zapravo ubačeni četnički agent koji glumi Hrvata.
2015-07-23
Ovo je bezobrazluk par ekselans.
Iknara su banirali tutta forza i onemogucavali mu da ovdje piše,a cak je i pok. Bugi ovdje bio u nemilisti samo zato sto je Evi pisao neke eksplicitne mastarije.
S druge strane dopusta sr trolanje,otvaranje besmislenih tema koje nemaju veze ni sa vijestima,ni sa politikom,ni sa stvarnoscu ni sa pameti.
Trazim(o)da se korisniku Obali razuma oduzme licenca za objavljivanje na ovumu forumu.
Iknara su banirali tutta forza i onemogucavali mu da ovdje piše,a cak je i pok. Bugi ovdje bio u nemilisti samo zato sto je Evi pisao neke eksplicitne mastarije.
S druge strane dopusta sr trolanje,otvaranje besmislenih tema koje nemaju veze ni sa vijestima,ni sa politikom,ni sa stvarnoscu ni sa pameti.
Trazim(o)da se korisniku Obali razuma oduzme licenca za objavljivanje na ovumu forumu.
2014-04-22
debilu
hrvat će sa ibez i jasenovca i vukovara i blajburga i kaolika i fašista i socijalista i bana i pizdematerinei balija i četnika i dalmoša i konzerva razuma i rasista komunizma bit hrvatska
a ako je uveže il uvjetuje neka budaletina sa nečim,,,bilo čim ,,,jeboje mater sebi i svima oko sebe i nema ni domovinu ni religiju ni ideologiju
to je ona stoka koja se boji nacije samostalne ,,, toje hrvatofob
to si ti stoko
hrvat će sa ibez i jasenovca i vukovara i blajburga i kaolika i fašista i socijalista i bana i pizdematerinei balija i četnika i dalmoša i konzerva razuma i rasista komunizma bit hrvatska
a ako je uveže il uvjetuje neka budaletina sa nečim,,,bilo čim ,,,jeboje mater sebi i svima oko sebe i nema ni domovinu ni religiju ni ideologiju
to je ona stoka koja se boji nacije samostalne ,,, toje hrvatofob
to si ti stoko
Guest- Guest
Pazi,ja kao čovjek koji izrazito cjeni i živi demokraciju,te poštujem slobodu govora,nisam za to da se sloboda govora oduzima bilo kome,pa čak niti ovom takozvanom,,oblai razuma''jastreb wrote:Ovo je bezobrazluk par ekselans.
Takođe sam žestoko prosvjedovao,te iskazao nezadovoljstvo što se ta sloboda uskratila Iknaru.Njegovo pisanje bilo je od neprocjenjive vrijednosti,skoro kao Longijevo.
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovo je ovde Balkan, Zemlja iz Sna...
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Danas je 30 godina
» Došao si bre ovde iz piz.e materine da voziš
» Banuo sam vam ko Vampir u jedan ZG bus ovde
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Danas je 30 godina
» Došao si bre ovde iz piz.e materine da voziš