Preminuo je Tomislav Merčep
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Preminuo je Tomislav Merčep
A šta si ti,ustaša ili digić ?RayMabus wrote:A onda si digić.סמאל wrote:Dignem se.RayMabus wrote:I šta onda napraviš ?סמאל wrote:Pa nekad se izležavam i do podneva.RayMabus wrote:Pa jel ustaješ svako jutro iz kreveta ?סמאל wrote:Ne volim kad mi se kaže da sam ustaša.Ja nikad nisam položio ustašku prrisegu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To je nikakav izgovor.Nefunkcionalnost i neustrojenost ne mogu biti nikakvo opravdanje za stravične zločine nad nedužnom srpskom nejači i starčadi.sitting_bull wrote:mnogi misle kako je na početku sve bilo ustrojeno i kako je sve funkcioniralo po ps-u. Malo morgen. u gotovo trivijalnoj situaciji kod gradiške me lik na check-pointu skoro upucao jer se nisam zaustavio na prethodnoj kontrolnoj točki (a razmak između točki manji od 500 metara, odlična vidljivost između) jer je tamo bio moj frend pa me nije htio zaustaviti, a ovaj vidio da ja nisam stao pa se prepao. srećom je taj moj frend vidio da je frka pa je smirio situaciju i nije bilo belaja.RayMabus wrote:
A ne znam šta da ti kažem. Mislim da je dobro šta je donesena presuda da je kriv jer nije uveo reda u tu zonu itd al ne mislim da se tu radi o nekakvom Ratku Mladiću il išta vezano uz to. Kriv je al nije to ratni zločin nego je to neka vrst kaosa na terenu a vrijeme ide i onda se desi svašta a ti bi kao to eto mora kontrolirati jer ti je netko napisa na čelo : zapovjednik.
sad zamisli kako je to izgledalo među postrojbama na nepoznatom i nepreglednom terenu, sa limitiranom komunikacijom i s glavom u torbi?
mo'š mislit kako je zapovjednik znao za sve što se dešavalo.
Zbog takvih kao vi,u očima međunarodne zajednice ispali smo isti kao i Srbi.Nikakvo relativiziranje ne može umanjiti zločine koji se nisu smjeli dogoditi.
Da su partizani bili tako neustrojeni i nefunkcionalni,danas bi bila ljaga i na časnom narodno oslobodilačkom pokretu,kao što je zbog Merčepa i sličnih,ljaga na domovinskom ratu.
2015-07-23
Ajmo onu nasu.סמאל wrote:Opet ti zapeo diskreditirat moji godinam i mukotrpno građen antifašistički ugled.FRANK wrote:Osim Juventusa ih ni ja nevolim brate ustaskiסמאל wrote:Ja sam antinfašist,ne volim Talijane.FRANK wrote:Ma pusti brata Hordaka.T. wrote:Koje zlodjelo?סמאל wrote:Zar ti misliš da je božije pravosuđe kao hrvatsko,pa da uzima olakotne banalne okolnosti,da bi se minoriziralo zlodjelo ?T. wrote:To je između njega i stvoritelja...Ringo10 wrote:On sad gori u paklu ako pakla ima
Kriminalac
Za druge je stvari odgovarao pred zemaljskim sudom...
Na nama koji znamo što je uradio za obranu naše domovine je da čuvamo spomen na velikog domoljuba...
Hordak je ustasa i luburicevac.
Samo mu se divim kako vec 10 godina moze glumiti da nije ustasa
NA VRH GORE TREBEVICA
U LOGORU FRANCETICA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
nije to izgovor, nego činjenično stanje.סמאל wrote:To je nikakav izgovor.Nefunkcionalnost i neustrojenost ne mogu biti nikakvo opravdanje za stravične zločine nad nedužnom srpskom nejači i starčadi.sitting_bull wrote:mnogi misle kako je na početku sve bilo ustrojeno i kako je sve funkcioniralo po ps-u. Malo morgen. u gotovo trivijalnoj situaciji kod gradiške me lik na check-pointu skoro upucao jer se nisam zaustavio na prethodnoj kontrolnoj točki (a razmak između točki manji od 500 metara, odlična vidljivost između) jer je tamo bio moj frend pa me nije htio zaustaviti, a ovaj vidio da ja nisam stao pa se prepao. srećom je taj moj frend vidio da je frka pa je smirio situaciju i nije bilo belaja.RayMabus wrote:
A ne znam šta da ti kažem. Mislim da je dobro šta je donesena presuda da je kriv jer nije uveo reda u tu zonu itd al ne mislim da se tu radi o nekakvom Ratku Mladiću il išta vezano uz to. Kriv je al nije to ratni zločin nego je to neka vrst kaosa na terenu a vrijeme ide i onda se desi svašta a ti bi kao to eto mora kontrolirati jer ti je netko napisa na čelo : zapovjednik.
sad zamisli kako je to izgledalo među postrojbama na nepoznatom i nepreglednom terenu, sa limitiranom komunikacijom i s glavom u torbi?
Zbog takvih kao vi,u očima međunarodne zajednice ispali smo isti kao i Srbi.Nikakvo relativiziranje ne može umanjiti zločine koji se nisu smjeli dogoditi.
Da su partizani bili tako neustrojeni i nefunkcionalni,danas bi bila ljaga i na časnom narodno oslobodilačkom pokretu,kao što je zbog Merčepa i sličnih,ljaga na domovinskom ratu.
u samoorganiziranim postrojbama nije bilo vojne subordinacije niti kontrole nad postrojbama, mnoge su jedinice vodili ljudi bez iskustva ratovanja i vojnog obrazovanja koji su za protivnike imali od strane jna instrumentalizirane lokalne srbe bez imalo skrupula i sa jasnim ciljem da kroz teror ovladaju teritorijem. tuđi zločini nisu isprika, ali ako kreneš od pokolja policajaca u borovom selu lako ćeš vidjeti kako se niti protivnik nije držao nikakvih pravila ratovanja, a na lokalnoj je razini, pogotovo u manjim sredinama je vrlo često obostrano važio zakon starog zavjeta: oko za oko, zub za zub.
kad si već kod partizana zapeo, onda mi reci kuda svrstavaš simu dubajića?
sitting_bull-
2015-09-28
on je iznimka a ne pravilo,osim toga,Dubajić nije ubijao civile kao Merčep,već osuđene ratne zločince osuđene na poštenom i nepristranom narodnom brzom prijekom sudu.sitting_bull wrote:nije to izgovor, nego činjenično stanje.סמאל wrote:To je nikakav izgovor.Nefunkcionalnost i neustrojenost ne mogu biti nikakvo opravdanje za stravične zločine nad nedužnom srpskom nejači i starčadi.sitting_bull wrote:mnogi misle kako je na početku sve bilo ustrojeno i kako je sve funkcioniralo po ps-u. Malo morgen. u gotovo trivijalnoj situaciji kod gradiške me lik na check-pointu skoro upucao jer se nisam zaustavio na prethodnoj kontrolnoj točki (a razmak između točki manji od 500 metara, odlična vidljivost između) jer je tamo bio moj frend pa me nije htio zaustaviti, a ovaj vidio da ja nisam stao pa se prepao. srećom je taj moj frend vidio da je frka pa je smirio situaciju i nije bilo belaja.RayMabus wrote:
u samoorganiziranim postrojbama nije bilo vojne subordinacije niti kontrole nad postrojbama, mnoge su jedinice vodili ljudi bez iskustva ratovanja i vojnog obrazovanja koji su za protivnike imali od strane jna instrumentalizirane lokalne srbe bez imalo skrupula i sa jasnim ciljem da kroz teror ovladaju teritorijem. tuđi zločini nisu isprika, ali ako kreneš od pokolja policajaca u borovom selu lako ćeš vidjeti kako se niti protivnik nije držao nikakvih pravila ratovanja, a na lokalnoj je razini, pogotovo u manjim sredinama je vrlo često obostrano važio zakon starog zavjeta: oko za oko, zub za zub.
2015-07-23
što mu to nisi reko dok je bio živ i naoružan, majmune mali...
Glavašević je obična trojanska konjina u našim antifašističkim redovima.
2015-07-23
Slažem se, Glavašević je konj
2014-04-15
Tomo antibiotik za velikosrbe...laka mu zemljatre wrote:a čuj imate se pravo ljutiti na njega, ipak je dosta čejena zaleglo Tominom zaslugomBrat Brale wrote:Crklo govno ustaško? Jedna od retkih lepih vesti u poslednje vreme. Nadam se da će mu kerberi prirediti lep doček pred ulazak u pakao...
2014-04-15
Noor and Šandor Winnetou like this post
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
סמאל wrote:on je iznimka a ne pravilo,osim toga,Dubajić nije ubijao civile kao Merčep,već osuđene ratne zločince osuđene na poštenom i nepristranom narodnom brzom prijekom sudu.sitting_bull wrote:nije to izgovor, nego činjenično stanje.סמאל wrote:To je nikakav izgovor.Nefunkcionalnost i neustrojenost ne mogu biti nikakvo opravdanje za stravične zločine nad nedužnom srpskom nejači i starčadi.sitting_bull wrote:mnogi misle kako je na početku sve bilo ustrojeno i kako je sve funkcioniralo po ps-u. Malo morgen. u gotovo trivijalnoj situaciji kod gradiške me lik na check-pointu skoro upucao jer se nisam zaustavio na prethodnoj kontrolnoj točki (a razmak između točki manji od 500 metara, odlična vidljivost između) jer je tamo bio moj frend pa me nije htio zaustaviti, a ovaj vidio da ja nisam stao pa se prepao. srećom je taj moj frend vidio da je frka pa je smirio situaciju i nije bilo belaja.RayMabus wrote:
Haha... ne treba ti laksativ... ti samo ponovo pročitaš što si na temi napisao...
darth_vader-
2014-04-17
Pa mali već smrdi kilometrima dalekoNoor wrote:može, al mora i smrdit
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Preminuo Tomislav Grizelj najsposobniji sarajevski poduzetnik
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Merčep proglašen krivim
» fra Tomislav Vlašić izopćen iz Crkve.
» Ruski kapital i Tomislav Karamarko
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike