Preminuo je Tomislav Merčep
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Preminuo je Tomislav Merčep
jasambrend wrote:mentalitet wrote:Nema glupljeg naroda od hrvata.Zashto?Pa zato shto im moze prodati muda pod bubrege svako tko se pozeli zajebavat sa njima.
Evo..prije par godina meni moj "frend" nudi da kupim preko jedne odvjetnice srpskog porijekla neku luchicu na moru za 1.5 miliona eura..Pitam ga ja Tko je vlasnik...veli Merchep.....je l' mu to djedovina ?Veli nije...ali znash i sam kako se sada dolazi do imovine..Rekoh mu ..slushaj znamo se tolike godine i ti mi pokushavash uvaliti oteto ..Ne pada mi napamet da bilo shto kupujem u ovoj vukojebiini..Nisam mu rekao da sam ga izbrisao sa liste ljudi koje sam izuzetno cijenio iako ga shvacam da ako zelish zivjeti u takvoj mentalnoj vukojebini morash biti pokvaren te ako treba zajebati i ljude koji su ti valjali u zivotu..ne valja generalizirati ali kada su hrvati i Hrvatska u pitanju i kada se pricha o lopovluku..licemjerju..zavidnosti....ljubomori..sluganstvu ...potkupljivosti...i da ne nabrajam sve gadosti kojima su skloni...greshke nema u mojim procjenama.
Lažeš ka Srbin... da lučicu...
Pomorsko dobro bokte
Guest- Guest
Re: Preminuo je Tomislav Merčep
jasambrend wrote:Njegov otac je širio ustašku propagandu uostalom...što se on ima javljati?
trebo je to reć tomi u lice, kad je ovaj bio živ, a ne mu ljubit ruku... još bolje, dok je bio naoružan
Dobar je bio Merčep, čim je ubijao četnike i Srbe. Poserem se na pomirenje.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Preminuo Tomislav Grizelj najsposobniji sarajevski poduzetnik
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Merčep proglašen krivim
» fra Tomislav Vlašić izopćen iz Crkve.
» Ruski kapital i Tomislav Karamarko
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Merčep proglašen krivim
» fra Tomislav Vlašić izopćen iz Crkve.