Papa lajkao seksi fotku brazilskog modela
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Papa lajkao seksi fotku brazilskog modela
Ok, možemo i ovako: čovjek koji nema savjesti je već duhovno mrtav, samo tko je Crkvi dao za pravo da se postavlja kao duhovni arbitar i moralni autoritet? Mislim ono, Crkva mi ne da da gledam ženske guzice i sise, to mi zabranjuje usrani Nauk kojeg samo oni imaju pravo propovijedati, tumačiti i interpretirati, pa se još čude i skandaliziraju Francuskoj revolucijimelkior wrote:Napokon imam objašnjenje Sv. Trojstva jače nego što bi ga se mogli domisliti svi učeni teolozi ovoga svijeta: da je Isus stvarao svijet, ni jedna žena ne bi imala sise, a svi muškarci bi se rađali kastrirani i u haljinama. Ili ja vjeru shvaćam duboko pogrešno, ili nešto s tom vjerom opako nije u redu, ali po mom shvaćanju nekakvog prirodnog reda u svemiru, ne bi trebalo biti naravnog sukoba između duhovne i fizičke stvarnosti I ne, taj sukob se ne može objasniti grijehom, jer nedostatak grijeha nije nedostatak zla, već nedostatak svijesti o vlastitom zlu i pristajanju na zlo. Crkva i sama kaže: ako nema grijeha, onda nema ni zla jer smrt je posljedica grijeha (nije opravdan stav jer i životinje nemaju grijeha a ipak su podložne smrti). Ako se pak mislilo na duhovnu smrt, nje ne bi bilo da nema savjesti, ostaje pitanje da li je savjest kondicionirana religijom jer ako jest, onda je religija/Crkva kriva za duhovnu smrt čovječanstva iako ona sama kaže da je njena osnovna misija spašavanje čovječanstva, a ako savjest nije kondicionirana religijom/Crkvom, onda je ta ista religija tek crni prišt na savjesti čovječanstva.dijagram wrote:Svidja mu se njen duh, ljudskost, ...ne gleda on drugo.
Ma dobra je vjera, dobra je Crkva (kad joj ne daš vlast i konzumiraš u malim dozama i apotekarskim količinama, tko ti je kriv što ne čitaš sitna slova u uputama, zajeb je u tome što oni koji ti nude te tablete ne daju ujedno i upute za uporabu, garant je da ih ne znaju ni sami il´ su pokvareni )
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A možda se jednostavno radi o tome da o Bogu, o svemiru i o samima sebi možemo naučiti više od životinja nego od ljudi
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Jedna od najboljih učenica Isusa je bila Marija. Doduše, Petar je nije baš volio.jastreb wrote:Bas je pravi. Papa revolucionar.
Mislim da bi ovaj Franjo bio sa Isusekom najbolji drugar.
Mislim da Isusa bas ne bi simpatizirali Lojzek i Ratzy.
red wolf-
2016-02-10
Uuhhh dobra ...dobra ...
I papa bi sine....
I papa bi sine....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ponekad bolje ne čitati što se piše, koliko to bude glupo i gadljivo.
Ili je osoba koja održava mreže nehote stisnula lajk ili je namjerno stisnula lajk, u dogovoru s PR voditeljem. Održavanje profila spada u odnose s javnošću, ne lajka Papa postove.
Sviđa mi se Papina otvorenost.
Ili je osoba koja održava mreže nehote stisnula lajk ili je namjerno stisnula lajk, u dogovoru s PR voditeljem. Održavanje profila spada u odnose s javnošću, ne lajka Papa postove.
Sviđa mi se Papina otvorenost.
Guest- Guest
papina otvorenost sviđa se svima osim katolicima...
Ko je bez grijeha neka prvi baci kamen, a papi svaka cast, ima ukusa i stila.
E da, ovakav isti kostimic sam ja uzeo za svoju dragu, vrijedilo je svake kune. :D
E da, ovakav isti kostimic sam ja uzeo za svoju dragu, vrijedilo je svake kune. :D
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Mexico naručio 20 aviona od brazilskog Embraera
» Tragedija nogometaša brazilskog kluba Chapecoense
» Kuži fotku
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Mexico naručio 20 aviona od brazilskog Embraera
» Tragedija nogometaša brazilskog kluba Chapecoense
» Kuži fotku
Page 2 of 2