Papa lajkao seksi fotku brazilskog modela
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Papa lajkao seksi fotku brazilskog modela
Svijet
Prema izvješćima i navodnim snimkama zaslona koje navodno prikazuju pogrešku na društvenoj mreži, papa Franjo je dao svoj blagoslov 27-godišnjem brazilskom glamuroznom modelu Nataliji Garibotto.
“Barem idem u raj “, komentirala je Garibotto. Instagram račun pape Franje može se pohvaliti sa 7,2 milijuna sljedbenika, pa je bilo neizbježno da će neki od obožavatelja primijetiti službeno ime Pape među onima koji su lajkali fotografiju.
Pobožniji korisnici Twittera ponudili su papi Franji svoje digitalne “misli i molitve”, pozivali na smirenost i ustrajavali u tome da Papa sam ne vodi vlastite račune na društvenim mrežama, dok su drugi poticali ljude da sami slijede Bibliju.
Nekarakteristično pozivu Božjeg sluge u celibatu, papa Franjo rekao je početkom ove godine da je seksualno zadovoljstvo božanski dar, pa možda njegova nedavna aktivnost na društvenim mrežama ne bi trebala biti iznenađenje. U međuvremenu, prošlog je mjeseca odobrio istospolne civilne zajednice.
https://net.hr/danas/svijet/barem-idem-u-raj-instagram-profil-pape-franje-uhvacen-kako-lajka-fotku-seksi-brazilskog-modela-upao-je-u-zamku-pozude/
VJERA NA ISKUŠENJU
‘BAREM IDEM U RAJ!’: Instagram profil pape Franje uhvaćen kako lajka fotku seksi brazilskog modela: ‘Upao je u zamku požude’https://www.instagram.com/nataagataa/?utm_source=ig_embed
Službeni profil pape Franje na Instagramu uhvaćen je kako lajka fotografiju brazilskog modela u školskoj odjeći
U Vatikanu bi se uskoro moglo otvoriti mjesto menadžera društvenih mreža nakon što je profil na Instagramu pape Franje uhvaćen u “lajkanju” fotografije brazilskog bikini modela u seksi školskoj odjeći, prenosi RT.Prema izvješćima i navodnim snimkama zaslona koje navodno prikazuju pogrešku na društvenoj mreži, papa Franjo je dao svoj blagoslov 27-godišnjem brazilskom glamuroznom modelu Nataliji Garibotto.
“Barem idem u raj “, komentirala je Garibotto. Instagram račun pape Franje može se pohvaliti sa 7,2 milijuna sljedbenika, pa je bilo neizbježno da će neki od obožavatelja primijetiti službeno ime Pape među onima koji su lajkali fotografiju.
Pobožniji korisnici Twittera ponudili su papi Franji svoje digitalne “misli i molitve”, pozivali na smirenost i ustrajavali u tome da Papa sam ne vodi vlastite račune na društvenim mrežama, dok su drugi poticali ljude da sami slijede Bibliju.
Nekarakteristično pozivu Božjeg sluge u celibatu, papa Franjo rekao je početkom ove godine da je seksualno zadovoljstvo božanski dar, pa možda njegova nedavna aktivnost na društvenim mrežama ne bi trebala biti iznenađenje. U međuvremenu, prošlog je mjeseca odobrio istospolne civilne zajednice.
https://net.hr/danas/svijet/barem-idem-u-raj-instagram-profil-pape-franje-uhvacen-kako-lajka-fotku-seksi-brazilskog-modela-upao-je-u-zamku-pozude/
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Papa lajkao seksi fotku brazilskog modela
Poštene domaćice, stare usidjelice i časne sestre skandalizirane. Da je papa žensko, sigurno ne bi lajkao proste slike!
2015-08-09
Razumijem papu i suosjećam s njim, postavlja se pitanje koji je uopće smisao religije kad uči sve što je protivno samoj prirodi i počelima svemira? Moj grijeh, moj grijeh, moj grijeh. E da, da nema Crkve, ne bih ni znao da imam grijeh i bio bih - spašen
2015-08-09
Svidja mu se njen duh, ljudskost, ...ne gleda on drugo.
dijagram-
2015-08-09
E, ali onda ne bi mogli ucjenjivati i nabijati kompleks krivnje. Duhovna mafija.melkior wrote:Razumijem papu i suosjećam s njim, postavlja se pitanje koji je uopće smisao religije kad uči sve što je protivno samoj prirodi i počelima svemira? Moj grijeh, moj grijeh, moj grijeh. E da, da nema Crkve, ne bih ni znao da imam grijeh i bio bih - spašen
2015-08-09
Ono, imaš Isusa koji te spašava, i zaštitara na ulazu kojem po pravilima svake nedjelje plaćaš reketmelkior wrote:E, ali onda ne bi mogli ucjenjivati i nabijati kompleks krivnje. Duhovna mafija.melkior wrote:Razumijem papu i suosjećam s njim, postavlja se pitanje koji je uopće smisao religije kad uči sve što je protivno samoj prirodi i počelima svemira? Moj grijeh, moj grijeh, moj grijeh. E da, da nema Crkve, ne bih ni znao da imam grijeh i bio bih - spašen
2015-08-09
Bas je pravi. Papa revolucionar.
Mislim da bi ovaj Franjo bio sa Isusekom najbolji drugar.
Mislim da Isusa bas ne bi simpatizirali Lojzek i Ratzy.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pirate likes this post
Agent..dvojnik...ovaj nema veze sa svecenstvom...celebrity...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima veze sa katolicanstvom koliko i ti..dakle nematejastreb wrote:Bas je pravi. Papa revolucionar.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Napokon imam objašnjenje Sv. Trojstva jače nego što bi ga se mogli domisliti svi učeni teolozi ovoga svijeta: da je Isus stvarao svijet, ni jedna žena ne bi imala sise, a svi muškarci bi se rađali kastrirani i u haljinama. Ili ja vjeru shvaćam duboko pogrešno, ili nešto s tom vjerom opako nije u redu, ali po mom shvaćanju nekakvog prirodnog reda u svemiru, ne bi trebalo biti naravnog sukoba između duhovne i fizičke stvarnosti I ne, taj sukob se ne može objasniti grijehom, jer nedostatak grijeha nije nedostatak zla, već nedostatak svijesti o vlastitom zlu i pristajanju na zlo. Crkva i sama kaže: ako nema grijeha, onda nema ni zla jer smrt je posljedica grijeha (nije opravdan stav jer i životinje nemaju grijeha a ipak su podložne smrti). Ako se pak mislilo na duhovnu smrt, nje ne bi bilo da nema savjesti, ostaje pitanje da li je savjest kondicionirana religijom jer ako jest, onda je religija/Crkva kriva za duhovnu smrt čovječanstva iako ona sama kaže da je njena osnovna misija spašavanje čovječanstva, a ako savjest nije kondicionirana religijom/Crkvom, onda je ta ista religija tek crni prišt na savjesti čovječanstva.dijagram wrote:Svidja mu se njen duh, ljudskost, ...ne gleda on drugo.
2015-08-09
A dobro, stari Ratzy bi lajkao fotke nacista da uopće koristi Internet, a Lojzek bi lajkao fotke pape jer svatko ima svoje fetiše čak i onda kad ih neće nikad priznati. I možda se ovdje preveliko breme stavlja na kršćanstvo od kojeg se traži savršenstvo, kvaka je u tome da Europu nije odredilo kršćanstvo, odredila bi ju neka druga religija, možda paganizam, možda islam. Možda je kršćanstvo bez obzira na sve, najbolja religija od svih ponuđenih na lageru, ali to još uvijek ne znači da religija sama po sebi, kao takva nije jedno obično sranje. Možda je čovjekovo prokletstvo što ne može bez religije, pa onda neka barem bude kršćanstvo, mada je meni japanski šintoizam u suštini vrlo blizak i sličan kršćanstvu, a samo kršćanstvo tek djelomično vuče korijene od judaizma, drugi, manje poznati korijen kršćanstva je zoroastrizam.jastreb wrote:Bas je pravi. Papa revolucionar.
2015-08-09
Pada mi na pamet neuspjela kristijanizacija otoka Sentinel, gdje su domoroci ubili kršćanskog misionara iz SAD-a (nije katolik) ne zato jer ih je htio učiti da su njihova vjerovanja, način života i shvaćanje svijeta pogrešni (a to baš voli isticati svaka religija u odnosu na sve ostale) već zato jer je stranac, što se pokazalo opravdano, jer prenio bi im bakterije i viruse na koje domoroci nisu imuni, pa bi svi pomrli u roku manjem od godine dana. Bog sigurno ne gleda blagonaklono na njihovu različitost i specifičnost, moraju moliti krunice a ne kuhati neprijatelje za juhu jer onda sigurno neće u raj, neće spoznati da ih Bog voli i da želi da se svi ljudi spase, a kako će se spasiti ako ne znaju da su počinili grijeh? Tststsmelkior wrote:Napokon imam objašnjenje Sv. Trojstva jače nego što bi ga se mogli domisliti svi učeni teolozi ovoga svijeta: da je Isus stvarao svijet, ni jedna žena ne bi imala sise, a svi muškarci bi se rađali kastrirani i u haljinama. Ili ja vjeru shvaćam duboko pogrešno, ili nešto s tom vjerom opako nije u redu, ali po mom shvaćanju nekakvog prirodnog reda u svemiru, ne bi trebalo biti naravnog sukoba između duhovne i fizičke stvarnosti I ne, taj sukob se ne može objasniti grijehom, jer nedostatak grijeha nije nedostatak zla, već nedostatak svijesti o vlastitom zlu i pristajanju na zlo. Crkva i sama kaže: ako nema grijeha, onda nema ni zla jer smrt je posljedica grijeha (nije opravdan stav jer i životinje nemaju grijeha a ipak su podložne smrti). Ako se pak mislilo na duhovnu smrt, nje ne bi bilo da nema savjesti, ostaje pitanje da li je savjest kondicionirana religijom jer ako jest, onda je religija/Crkva kriva za duhovnu smrt čovječanstva iako ona sama kaže da je njena osnovna misija spašavanje čovječanstva, a ako savjest nije kondicionirana religijom/Crkvom, onda je ta ista religija tek crni prišt na savjesti čovječanstva.dijagram wrote:Svidja mu se njen duh, ljudskost, ...ne gleda on drugo.
2015-08-09
Ono, dođeš domorocima koji jedu banane s grane, nešto pametovati. Mora da si u pravu jer kilu špricanih banana s plantaža plaćaš 10 kn/kg, a oni ih jedu besplatno, svježe ubrane s palme. Zato treba uništiti taj njihov mikrokozmos da bi se osjećali jednako glupo i neuspješno kao što su se osjećali i tvoji preci kad ih je pregazila industrijalizacija i amerikanizacija I zato, napredak nema cijene ni Isus alternative, jer kome bi inače Apple prodavao skupe i nepotrebne mobitele, ako ne kanibalima s djevičanskih pacifičkih otoka?
2015-08-09
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pirate likes this post
Papa ne smije, a ni ne može. Sad mi je drago što nisam papa.marcellus wrote:I papa bi, sine, i papa bi
2015-08-09
Uostalom, kršćani se nemaju šta seksati, njihovo je Kraljevstvo Nebesko a ne zemaljsko, zemaljsko pripada Knezu ovoga svijeta, Isus se sam odrekao vlasti nad ovim Planetom jer je sam rekao da njegovo kraljevstvo nije od ovoga svijeta.
2015-08-09
Može lizat...melkior wrote:Papa ne smije, a ni ne može. Sad mi je drago što nisam papa.marcellus wrote:I papa bi, sine, i papa bi
To se ne računa za grijeh...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Jedino ako ćorav bez naočala ližeš klupu a ne pičku koja leži na klupiT. wrote:Može lizat...melkior wrote:Papa ne smije, a ni ne može. Sad mi je drago što nisam papa.marcellus wrote:I papa bi, sine, i papa bi
To se ne računa za grijeh...
No dobro, naša vjera je još jača: i sama misao je grijeh. Komunisti nikada nisu bili toliko uspješni su smislu indoktrinacije koliko je to bila Crkva, jer ako uspoređujemo misaoni vs verbalni delikt, Crkva je definitivno najuspješnija korporacija za pranje mozga u povijesti čovječanstva. Da, odavno se shvatilo da su ljudske duše najdragocjeniji resurs. Gotovo da me hvata nostalgija za starim prethistorijskim bogovima koje je zanimalo samo zlato, za ostalo na ovom Planetu ih je bolio kurac. A dobro, danas imamo Icke-ove reptile koje isto zanima zlato. Možda da jednom shvatimo da su nam svi bogovi i vragovi neprijatelji, jer ionako dolaze u paru kao bad cop i good cop, ali cop je cop, murja je murja, all cops are bastards
2015-08-09
Ok, možemo i ovako: čovjek koji nema savjesti je već duhovno mrtav, samo tko je Crkvi dao za pravo da se postavlja kao duhovni arbitar i moralni autoritet? Mislim ono, Crkva mi ne da da gledam ženske guzice i sise, to mi zabranjuje usrani Nauk kojeg samo oni imaju pravo propovijedati, tumačiti i interpretirati, pa se još čude i skandaliziraju Francuskoj revolucijimelkior wrote:Napokon imam objašnjenje Sv. Trojstva jače nego što bi ga se mogli domisliti svi učeni teolozi ovoga svijeta: da je Isus stvarao svijet, ni jedna žena ne bi imala sise, a svi muškarci bi se rađali kastrirani i u haljinama. Ili ja vjeru shvaćam duboko pogrešno, ili nešto s tom vjerom opako nije u redu, ali po mom shvaćanju nekakvog prirodnog reda u svemiru, ne bi trebalo biti naravnog sukoba između duhovne i fizičke stvarnosti I ne, taj sukob se ne može objasniti grijehom, jer nedostatak grijeha nije nedostatak zla, već nedostatak svijesti o vlastitom zlu i pristajanju na zlo. Crkva i sama kaže: ako nema grijeha, onda nema ni zla jer smrt je posljedica grijeha (nije opravdan stav jer i životinje nemaju grijeha a ipak su podložne smrti). Ako se pak mislilo na duhovnu smrt, nje ne bi bilo da nema savjesti, ostaje pitanje da li je savjest kondicionirana religijom jer ako jest, onda je religija/Crkva kriva za duhovnu smrt čovječanstva iako ona sama kaže da je njena osnovna misija spašavanje čovječanstva, a ako savjest nije kondicionirana religijom/Crkvom, onda je ta ista religija tek crni prišt na savjesti čovječanstva.dijagram wrote:Svidja mu se njen duh, ljudskost, ...ne gleda on drugo.
Ma dobra je vjera, dobra je Crkva (kad joj ne daš vlast i konzumiraš u malim dozama i apotekarskim količinama, tko ti je kriv što ne čitaš sitna slova u uputama, zajeb je u tome što oni koji ti nude te tablete ne daju ujedno i upute za uporabu, garant je da ih ne znaju ni sami il´ su pokvareni )
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Mexico naručio 20 aviona od brazilskog Embraera
» Tragedija nogometaša brazilskog kluba Chapecoense
» Kuži fotku
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Mexico naručio 20 aviona od brazilskog Embraera
» Tragedija nogometaša brazilskog kluba Chapecoense
» Kuži fotku
Page 1 of 2