ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!” - Page 4 Empty Re: Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”

Post by Sora 17/11/2020, 16:26

crvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:juga je srusena onog trenutka kad su srbi rekli nakon tiletove smrti e sad cemo mi biti glavni...i pojacanim mitomasenjem su to poceli i dokazivati...

Da su uspjeli, bar bismo znali zašto mi Hrvati iseljavamo u Njemačku i Australiju.
E tako 
Lako po srbima stalno lupati 
Hrvati nemaju običaj tražiti krivnju unutar sebe 
To je nešto prečudno. To nisam vidjela ni kod amera, koji su izazvali ratove u Koreji vijetnamu, liniji. Iraku
Pa svejedno imaju petlje kroz medije, filmove. Sudstvo.. Nekog vraga detektirali kao svoj grijeh. 
Čzfno da hrvati sebe drže bezgresnim. 
Čudno da nemaju tu kritičku svijest bez koje nema napretka
Oni, hrvati, stalno puše mitove i laži koje nemaju veze s pravom istinom 
To kako im je uspjelo popljuvati TITA i partizane ja mislim da će uči u udžbenike nacionalističkih sranja i lutanja u besšućima povijesti

Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!” - Page 4 Empty Re: Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”

Post by Sora 17/11/2020, 16:29

Mislim i na vukovar 
Čujte dečki 
Možda ne ove godine 
Možda ne za deset godina 
Ali jednog dana potvrdit će se istina 
I to ne na jebenom forumu 
Nego ono. Istina za sve i sva vremena 
O vukovaru 
A danas radje šutimo..

2014-04-29

Back to top Go down

Post by marcellus 17/11/2020, 17:26

vratite ba maji i sori švicarsku

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sora 17/11/2020, 17:35

marcellus wrote:vratite ba maji i sori švicarsku
Da sam htjela mogla sam ostati u zurichu 
Nisam i vratila sam se doma 
NE bih ni zašto dala svoju zemlju, imala sam perspektivu, prijatelje, Zagrebačke čage.. 
A moj sin i njih 300 000 odoše 
Po sreću..

2014-04-29

Back to top Go down

Post by abraham 17/11/2020, 17:36

Tko je ta Maja???? Netko vazhan, nobelovka, prvak svijeta u nechemu, majka sedmero djece......

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sora 17/11/2020, 17:38

A ti marcelko 
Pljuni i zapjevaj Hrvatskoj 
Neće ti nigdje biti bolje za, tolike blesavo će koje prodaješ u medijima

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 17/11/2020, 17:42

Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!” - Page 4 Unname10
abraham wrote:Tko je ta Maja???? Netko vazhan, nobelovka, prvak svijeta u nechemu, majka sedmero djece......

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 17/11/2020, 17:54

Sora wrote:A ti marcelko 
Pljuni i zapjevaj Hrvatskoj 
Neće ti nigdje biti bolje za, tolike blesavo će koje prodaješ u medijima
Duboko sumnjam da bi marcelko u sfrj bio novinar 
Bio bi ćato u prijemnpj ksncelariji SKH U KOCKICI 
ovako. U maloj bari se mali žapci bolje čuju

2014-04-29

Back to top Go down

Post by mentalitet 18/11/2020, 07:11

jastreb wrote:Izvori jugoslavenske ideje duboko potiskivani,ponovno izviru iz zemlje nezadrživo poput gejzira.

Ne može se protiv prirode.

Kakva YU i bakrachi..Ne zanosi se...toga vishe nigdar ne bu..Bude bila velika Srbija a glavni grad ostatka Hrvatske bude bio Varazdin shto je i logichno jer samo su zagorci,,medjumurci...i podravci pravi hrvati...a sve ostalo su samo dotepenci...Pa pogledajte samo Zagreb ...Djes ba city...I shto je najgore donijeli su mentalitet i mrznju koje je najbolje opisao Andric u svojim djelima..Hrvat koji se sramio svojeg porijekla pa je pisao na srpskom jeziku.Kako ono ide...Sachuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junashtva..
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/11/2020, 07:13

mentalitet wrote:
jastreb wrote:Izvori jugoslavenske ideje duboko potiskivani,ponovno izviru iz zemlje nezadrživo poput gejzira.

Kakva YU i bakrachi..Ne zanosi se...toga vishe nigdar ne bu..Bude bila velika Srbija a glavni grad ostatka Hrvatske bude bio Varazdin shto je i logichno jer samo su zagorci,,medjumurci...i podravci pravi hrvati...a sve ostalo su samo dotepenci...Pa pogledajte samo Zagreb ...Djes ba  city...I shto je najgore donijeli su mentalitet i mrznju koje je najbolje opisao Andric u svojim djelima..Hrvat koji se sramio svojeg porijekla pa je pisao na srpskom jeziku.Kako ono ide...Sachuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junashtva..
savrsen primjerak nesavrsenog idiota
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mentalitet 18/11/2020, 07:21

marcellus wrote:vratite ba maji i sori švicarsku

Shta bi ti dao da mozesh negdje otici iz te vukojebine jer gazde sve manje placaju za lazi i izmishljene priche u kojima proizvodish mrznju i tako najbolje radish za Veliku Srbiju..Karma je jebena stvar..TE tvoje dvije curice ce ti dovesti kuci neke srpske oficire a ti cesh muchati i chkomiti ko zadnja pichkica...A shta te boli kurac..vazno je da su djeca sretna...Ako sluchajno odesh u USA..chekaju ih garagani...a i to je bolje nego da ih tuku pijani hrvati domoljubi koji su se borili da bi imali shto maznuti i opljachkati..Uglavnom jarane kako sam vec davno napisao...nije bog komunalno da naplacuje mjesechno nego naplati tamo gdje nikako nisi ochekivao..
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 18/11/2020, 07:28

vuksadinare wrote:
mentalitet wrote:

Kakva YU i bakrachi..Ne zanosi se...toga vishe nigdar ne bu..Bude bila velika Srbija a glavni grad ostatka Hrvatske bude bio Varazdin shto je i logichno jer samo su zagorci,,medjumurci...i podravci pravi hrvati...a sve ostalo su samo dotepenci...Pa pogledajte samo Zagreb ...Djes ba  city...I shto je najgore donijeli su mentalitet i mrznju koje je najbolje opisao Andric u svojim djelima..Hrvat koji se sramio svojeg porijekla pa je pisao na srpskom jeziku.Kako ono ide...Sachuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junashtva..
savrsen primjerak nesavrsenog idiota

Imash ti neshto mladje u familiji da ti poprvim DNK:))??

Stari ti si psihichki bolesnik i primjer kakvi ljudi zive u Cro..Ajde ...nisi ni ti kriv...kriv je taj kamenjar u kojemu si odrastao i caca koji te lupao u tu tvoju glavushicu istim...pa si takav ispo glup ko moj kuratz i pokvaren ko govno...Odjebi pichka ti materina glupa...smrade idi jebi koze i ovce ..tamo si medju njima glavni ///
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/11/2020, 07:28

Svetoje 2
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mentalitet 18/11/2020, 07:37

vuksadinare wrote:Svetoje 2

Gle ..vama koji ste zadojeni i skuchenog mozga bilo shto objashnjavati je uzaludno..Kazesh da si se borio za Hrvatsku...ajde razumijem...ali pitaj se zashto si se borio...pa da budesh schwapski sluga pizda ti materina glupa...Pitaj se koliko ima bogatih (svaka chast ljudima koji su to stekli radom i znanjem) a koliko hrvata koji su gladni kruha..Zato si se borio?E pa vidish slijepche...da sam ja na tvom mjestu ne bi mogao izdrzati ponizenje i zajeb u koji su me uvalili takozvani veliki hrvati...stavio bi si utoku u usta i okino..To su napravili oni chasni a ti i ostali muzete ono malo poshtenih ljudi koji crnche i placaju vashe nebuloze o drzavi koju nemate i nikada necete imati...Kretenchino glupa Hrvatska je samo fikcija koju imate..Ja vam samo pokushavam otvoriti krmeljive ochi..slijepci..Ono shto sam ja vidio 1990 neki tek sada vide a neki nikada nece vidjeti ali ce njihova djeca zato pobjeci iz te vukojebine koju ste sami unishtili i opljachkali...Sad sam ja zato kriv shto pishem istinu...ma marsh u sto pichki materinih licemjeru jedan..
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2020, 07:46

mentalitet wrote:
vuksadinare wrote:Svetoje 2

Gle ..vama koji ste zadojeni i skuchenog mozga bilo shto objashnjavati je uzaludno..Kazesh da si se borio za Hrvatsku...ajde razumijem...ali pitaj se zashto si se borio...pa da budesh schwapski sluga pizda ti materina glupa...Pitaj se koliko ima bogatih (svaka chast ljudima koji su to stekli radom i znanjem) a koliko hrvata koji su gladni kruha..Zato si se borio?E pa vidish slijepche...da sam ja na tvom mjestu ne bi mogao izdrzati ponizenje i zajeb u koji su me uvalili takozvani veliki hrvati...stavio bi si utoku u usta i okino..To su napravili oni chasni a ti i ostali muzete ono malo poshtenih ljudi koji crnche i placaju vashe nebuloze o drzavi koju nemate i nikada necete imati...Kretenchino glupa Hrvatska je samo fikcija koju imate..Ja vam samo pokushavam otvoriti krmeljive ochi..slijepci..Ono shto sam ja vidio 1990 neki tek sada vide a neki nikada nece vidjeti ali ce njihova djeca zato pobjeci iz te vukojebine koju ste sami unishtili i opljachkali...Sad sam ja zato kriv shto pishem istinu...ma marsh u sto pichki materinih licemjeru jedan..

Smiri se, popij čaj  :coffee

Hrvatska je već sad poželjno mjesto za život. Kad prođe ova kuga otimat će se za nas.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics