Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”
E takocrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:juga je srusena onog trenutka kad su srbi rekli nakon tiletove smrti e sad cemo mi biti glavni...i pojacanim mitomasenjem su to poceli i dokazivati...
Da su uspjeli, bar bismo znali zašto mi Hrvati iseljavamo u Njemačku i Australiju.
Lako po srbima stalno lupati
Hrvati nemaju običaj tražiti krivnju unutar sebe
To je nešto prečudno. To nisam vidjela ni kod amera, koji su izazvali ratove u Koreji vijetnamu, liniji. Iraku
Pa svejedno imaju petlje kroz medije, filmove. Sudstvo.. Nekog vraga detektirali kao svoj grijeh.
Čzfno da hrvati sebe drže bezgresnim.
Čudno da nemaju tu kritičku svijest bez koje nema napretka
Oni, hrvati, stalno puše mitove i laži koje nemaju veze s pravom istinom
To kako im je uspjelo popljuvati TITA i partizane ja mislim da će uči u udžbenike nacionalističkih sranja i lutanja u besšućima povijesti
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”
Mislim i na vukovar
Čujte dečki
Možda ne ove godine
Možda ne za deset godina
Ali jednog dana potvrdit će se istina
I to ne na jebenom forumu
Nego ono. Istina za sve i sva vremena
O vukovaru
A danas radje šutimo..
Čujte dečki
Možda ne ove godine
Možda ne za deset godina
Ali jednog dana potvrdit će se istina
I to ne na jebenom forumu
Nego ono. Istina za sve i sva vremena
O vukovaru
A danas radje šutimo..
vratite ba maji i sori švicarsku
Da sam htjela mogla sam ostati u zurichumarcellus wrote:vratite ba maji i sori švicarsku
Nisam i vratila sam se doma
NE bih ni zašto dala svoju zemlju, imala sam perspektivu, prijatelje, Zagrebačke čage..
A moj sin i njih 300 000 odoše
Po sreću..
Tko je ta Maja???? Netko vazhan, nobelovka, prvak svijeta u nechemu, majka sedmero djece......
2014-04-14
A ti marcelko
Pljuni i zapjevaj Hrvatskoj
Neće ti nigdje biti bolje za, tolike blesavo će koje prodaješ u medijima
Duboko sumnjam da bi marcelko u sfrj bio novinarSora wrote:A ti marcelko
Bio bi ćato u prijemnpj ksncelariji SKH U KOCKICI
ovako. U maloj bari se mali žapci bolje čuju
jastreb wrote:Izvori jugoslavenske ideje duboko potiskivani,ponovno izviru iz zemlje nezadrživo poput gejzira.
Ne može se protiv prirode.
Kakva YU i bakrachi..Ne zanosi se...toga vishe nigdar ne bu..Bude bila velika Srbija a glavni grad ostatka Hrvatske bude bio Varazdin shto je i logichno jer samo su zagorci,,medjumurci...i podravci pravi hrvati...a sve ostalo su samo dotepenci...Pa pogledajte samo Zagreb ...Djes ba city...I shto je najgore donijeli su mentalitet i mrznju koje je najbolje opisao Andric u svojim djelima..Hrvat koji se sramio svojeg porijekla pa je pisao na srpskom jeziku.Kako ono ide...Sachuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junashtva..
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
savrsen primjerak nesavrsenog idiotamentalitet wrote:jastreb wrote:Izvori jugoslavenske ideje duboko potiskivani,ponovno izviru iz zemlje nezadrživo poput gejzira.
Kakva YU i bakrachi..Ne zanosi se...toga vishe nigdar ne bu..Bude bila velika Srbija a glavni grad ostatka Hrvatske bude bio Varazdin shto je i logichno jer samo su zagorci,,medjumurci...i podravci pravi hrvati...a sve ostalo su samo dotepenci...Pa pogledajte samo Zagreb ...Djes ba city...I shto je najgore donijeli su mentalitet i mrznju koje je najbolje opisao Andric u svojim djelima..Hrvat koji se sramio svojeg porijekla pa je pisao na srpskom jeziku.Kako ono ide...Sachuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junashtva..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:vratite ba maji i sori švicarsku
Shta bi ti dao da mozesh negdje otici iz te vukojebine jer gazde sve manje placaju za lazi i izmishljene priche u kojima proizvodish mrznju i tako najbolje radish za Veliku Srbiju..Karma je jebena stvar..TE tvoje dvije curice ce ti dovesti kuci neke srpske oficire a ti cesh muchati i chkomiti ko zadnja pichkica...A shta te boli kurac..vazno je da su djeca sretna...Ako sluchajno odesh u USA..chekaju ih garagani...a i to je bolje nego da ih tuku pijani hrvati domoljubi koji su se borili da bi imali shto maznuti i opljachkati..Uglavnom jarane kako sam vec davno napisao...nije bog komunalno da naplacuje mjesechno nego naplati tamo gdje nikako nisi ochekivao..
2020-07-05
vuksadinare wrote:savrsen primjerak nesavrsenog idiotamentalitet wrote:jastreb wrote:Izvori jugoslavenske ideje duboko potiskivani,ponovno izviru iz zemlje nezadrživo poput gejzira.
Imash ti neshto mladje u familiji da ti poprvim DNK:))??
Stari ti si psihichki bolesnik i primjer kakvi ljudi zive u Cro..Ajde ...nisi ni ti kriv...kriv je taj kamenjar u kojemu si odrastao i caca koji te lupao u tu tvoju glavushicu istim...pa si takav ispo glup ko moj kuratz i pokvaren ko govno...Odjebi pichka ti materina glupa...smrade idi jebi koze i ovce ..tamo si medju njima glavni ///
2020-07-05
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Svetoje 2
Gle ..vama koji ste zadojeni i skuchenog mozga bilo shto objashnjavati je uzaludno..Kazesh da si se borio za Hrvatsku...ajde razumijem...ali pitaj se zashto si se borio...pa da budesh schwapski sluga pizda ti materina glupa...Pitaj se koliko ima bogatih (svaka chast ljudima koji su to stekli radom i znanjem) a koliko hrvata koji su gladni kruha..Zato si se borio?E pa vidish slijepche...da sam ja na tvom mjestu ne bi mogao izdrzati ponizenje i zajeb u koji su me uvalili takozvani veliki hrvati...stavio bi si utoku u usta i okino..To su napravili oni chasni a ti i ostali muzete ono malo poshtenih ljudi koji crnche i placaju vashe nebuloze o drzavi koju nemate i nikada necete imati...Kretenchino glupa Hrvatska je samo fikcija koju imate..Ja vam samo pokushavam otvoriti krmeljive ochi..slijepci..Ono shto sam ja vidio 1990 neki tek sada vide a neki nikada nece vidjeti ali ce njihova djeca zato pobjeci iz te vukojebine koju ste sami unishtili i opljachkali...Sad sam ja zato kriv shto pishem istinu...ma marsh u sto pichki materinih licemjeru jedan..
2020-07-05
mentalitet wrote:vuksadinare wrote:Svetoje 2
Gle ..vama koji ste zadojeni i skuchenog mozga bilo shto objashnjavati je uzaludno..Kazesh da si se borio za Hrvatsku...ajde razumijem...ali pitaj se zashto si se borio...pa da budesh schwapski sluga pizda ti materina glupa...Pitaj se koliko ima bogatih (svaka chast ljudima koji su to stekli radom i znanjem) a koliko hrvata koji su gladni kruha..Zato si se borio?E pa vidish slijepche...da sam ja na tvom mjestu ne bi mogao izdrzati ponizenje i zajeb u koji su me uvalili takozvani veliki hrvati...stavio bi si utoku u usta i okino..To su napravili oni chasni a ti i ostali muzete ono malo poshtenih ljudi koji crnche i placaju vashe nebuloze o drzavi koju nemate i nikada necete imati...Kretenchino glupa Hrvatska je samo fikcija koju imate..Ja vam samo pokushavam otvoriti krmeljive ochi..slijepci..Ono shto sam ja vidio 1990 neki tek sada vide a neki nikada nece vidjeti ali ce njihova djeca zato pobjeci iz te vukojebine koju ste sami unishtili i opljachkali...Sad sam ja zato kriv shto pishem istinu...ma marsh u sto pichki materinih licemjeru jedan..
Smiri se, popij čaj
Hrvatska je već sad poželjno mjesto za život. Kad prođe ova kuga otimat će se za nas.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Da nije ratova Srbija bi bila Švajcarska"
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Ukrajinski predsjednik zove NATO u pomoć: "Putin želi cijelu moju zemlju"
» Jugoslavija je bila utopija
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Ukrajinski predsjednik zove NATO u pomoć: "Putin želi cijelu moju zemlju"
» Jugoslavija je bila utopija
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
Page 4 of 4