Kajkic:U Vukovaru zivi zlocinac koji je ubio 30 nasih na Ovcari.Nekidan sam ga susreo.
Page 1 of 1
Kajkic:U Vukovaru zivi zlocinac koji je ubio 30 nasih na Ovcari.Nekidan sam ga susreo.
https://hrvatski-glasnik.com/2020/11/08/kajkic-u-vukovaru-zivi-zlocinac-koji-je-ubio-30-nasih-na-ovcari-neki-dan-sam-se-sreo-s-njim/?fbclid=IwAR2TcMYQh_-9i3EkKSdFGmspHh1Y4PiensVc7PJ0Y_s_zxZrzL9bqPKmV-o
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kajkic:U Vukovaru zivi zlocinac koji je ubio 30 nasih na Ovcari.Nekidan sam ga susreo.
Malo je rec da nam je drzava i pravosudje u kurcu..nista cudno..kolonu cu predvoditi dva najpoznatija dezertera i srbin koji minimizira zrtve vukova..zasto se cudit ovome onda
2015-09-08
Re: Kajkic:U Vukovaru zivi zlocinac koji je ubio 30 nasih na Ovcari.Nekidan sam ga susreo.
pa..sto mu nije presudio??..samo unjka i kukumači..ubio 30 nasih i ode dalje..pa jebote,nikad od ove Doli drzave nish..
Guest- Guest
da ga cmekne bio bi drugdje heroj ovdje bi mu odgulili 30 godina robije..jer bi tako naredili prvo pupi a potvrdio plenkiLegendovich wrote:pa..sto mu nije presudio??..samo unjka i kukumači..ubio 30 nasih i ode dalje..pa jebote,nikad od ove Doli drzave nish..
2015-09-08
tko zna u picku materinu kakve politicke podzemne igre se igraju u ovom politickom podzemlju
2015-09-08
Hrvatski Udbo kartel je na vlasti još od sredine 70-tih. Neki od najistaknutijih srpskih vođa pobune bili su (i još su) na platnom spisku udbo kartela,koji štiti zločince.vuksadinare wrote:tko zna u picku materinu kakve politicke podzemne igre se igraju u ovom politickom podzemlju
Druge situacije nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa nije da nisi u pravu...imamo jos zivih stogodisnjaka a i neki sedamdesetogodisnjaci itekako vukukonce ja ih znam bar dvoje..npr...očenašek i sovajastreb wrote:Hrvatski Udbo kartel je na vlasti još od sredine 70-tih. Neki od najistaknutijih srpskih vođa pobune bili su (i još su) na platnom spisku udbo kartela,koji štiti zločince.vuksadinare wrote:tko zna u picku materinu kakve politicke podzemne igre se igraju u ovom politickom podzemlju
Druge situacije nema.
2015-09-08
Otkrio je zašto nisu pobjegli?!
A gdje da pobjegnu, 20 metara dalje..
Nego, ako taj živi tamo a koji kurac čekaju pravosuđe 30 godina.
Šta nikoga nema sve ove godine da mu zapraši metak u glavu i u dunav s betonom oko noge. Neće ga nikad naći...
A gdje da pobjegnu, 20 metara dalje..
Nego, ako taj živi tamo a koji kurac čekaju pravosuđe 30 godina.
Šta nikoga nema sve ove godine da mu zapraši metak u glavu i u dunav s betonom oko noge. Neće ga nikad naći...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Daj ne kenjaj, da netko ubije takvog dobio bi 5,6 godina a moguće s obzirom na ptsp i prošlost žrtve da bi i to izbjegao...vuksadinare wrote:da ga cmekne bio bi drugdje heroj ovdje bi mu odgulili 30 godina robije..jer bi tako naredili prvo pupi a potvrdio plenkiLegendovich wrote:pa..sto mu nije presudio??..samo unjka i kukumači..ubio 30 nasih i ode dalje..pa jebote,nikad od ove Doli drzave nish..
I to da ga uhvate. A tko će ga uhvatiti ako ga pospreme na dno dunava..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
branitelj prije 5,6 godina roknuo okrjelog dilera i nasilnika u mom kvartu..dobio 11 godina robije...kaya wrote:Daj ne kenjaj, da netko ubije takvog dobio bi 5,6 godina a moguće s obzirom na ptsp i prošlost žrtve da bi i to izbjegao...vuksadinare wrote:da ga cmekne bio bi drugdje heroj ovdje bi mu odgulili 30 godina robije..jer bi tako naredili prvo pupi a potvrdio plenkiLegendovich wrote:pa..sto mu nije presudio??..samo unjka i kukumači..ubio 30 nasih i ode dalje..pa jebote,nikad od ove Doli drzave nish..
I to da ga uhvate. A tko će ga uhvatiti ako ga pospreme na dno dunava..
2015-09-08
Similar topics
» Uhitili krvnika koji je ubio djecaka u Vukovaru
» VALDEC: Po Bandiću najviše seru oni koji su me još nekidan tražili njegov broj
» KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
» Milanovic ljut na branitelje zbog podrške Turudiću:'I Korade je bio branitelj, dragovoljac i heroj ali je ubio petoro ljudi i postao zločinac.'
» "Džej Leno taj koji je ubio Yuga",
» VALDEC: Po Bandiću najviše seru oni koji su me još nekidan tražili njegov broj
» KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
» Milanovic ljut na branitelje zbog podrške Turudiću:'I Korade je bio branitelj, dragovoljac i heroj ali je ubio petoro ljudi i postao zločinac.'
» "Džej Leno taj koji je ubio Yuga",
Page 1 of 1