Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
Ja se nikad nisam niti cu odreci HRHB.epikur37 wrote:FRANK wrote:Mi smo dalmatinci ok.epikur37 wrote:FRANK wrote:Glupane pa dalmarinski vlaji su ti izgradili njemacku.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi sereš... ..al dobro...mistrija i šljiva to je moja nauka.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi..nemreš
baš si zadrt :p
Broda nisam vidio ali imam svoju charter firmu u koju sad upada i treći brod :)
Istovremeno i dalje znam peć rakiju ;)
ali kako ja tebi da objasnim te stvari...sutra da me preseliš u pustinju proizvodio bih datulje, ali i dalje znao brodove i istu onu rakiju.
nisam ja tebi kriv što si podkapacitiran i što ti je netko nabio jaram kompleksa..
vuci jebi ga...tako ti pala sjekira ;)
teti ovaj put samo pozdrav i ako želi jedan djir do kornata....može s imenjakom ...dajem brod i tetu na povjerenje njemu :9
pa od vlaja nikad nije bilo bauštelca a i šljiva nema veze s vama :D
znam se ja šalit...pričao sam imenjaku, ogromnu pergolu sam napravio...skupilo se sela dalmatinskog okolo
pa kao šta profa radi
e vidite rekoh, to vam je samo dokaz da u svakom pravom bosancu čuči jedan dobar bauštelac..
i tako smijanje
a ljudi su posve ok
Nema u munchenu zgrade a da imotska ruka nije bacila mistriju betona.
Moj otac 44 godine njemacke doduse nije baustele ni vidio.
Bio je vozac slepera i autobusa.
Mater 32 godine njemacke kuharica u steinberger hotelu.
Otisla 2004 u penziju sa 54 godine u invaldisku
Zajedno tuku oko 2500 eura penzije.
Za zivot u imotskom u svojoj kuci sasvim dovoljno. I godisnje me posjecuju jednom jer ja tamo nesmin doci.
I btw. Imocani imaju tradiciju pravljenja vina.
A vi tuzlaci masklin u ruke i tribi sol
ja sam mislio da je imotski primorski dalmatinski kraj
ne kao sinj
Ali mi smo imocani.
U prvom redu.
Za razliku od tebe nas oko 180 je u nemogicnosti da se zbog godina prikljucimo hv doslo u posusje grude ljubuski i tomislav grad i prikljucili se HOSu.
Kad je ratni zlicinac franjo tudjman poklao hosov stozer na celu sa generalom kraljevicem svi smo se prikljucili hvo.
I od nas 180 1992 je oko 30 preslo u brigadu ante bruno busic drugi u posusku i grudsku pukovniju treci se prikljucili Paucima a oni cetvrti najpametniji otisli u ameriku njemacku austriju i danas su bogatadi
ma sve ok
ti si za HRHB bio i danas jesi
ove čarke na forumu su cirkusarija
moja neprezaljena tuga i moj san.
Sanjam da prelazim u posusje bez putovnice.
Washingtonski sporazum me je dotukao.
Sve zrtve svi prijTelji koji su pali sve je bilo uzalud
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Prvi hrvatski vitez Josip Jovicvuksadinare wrote:...imotski je grad u hrvatskoj sa najvise ustasa ali i udbasa za vrijeme juge
Prvi hrvatski vitez u Oluji Viktor Lizatovic
Prvi Ustasa u Ndh vitez Milan Luetic
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sve je tocno.Noor wrote:vuksadinare wrote:....imotski su izdali sami imocani...bilo ih je ohohou drzavnoj vlasti a nitko nije pomogao imotskom a mogli su..pa imotski postate takorec zadnja rupa na svirali zagore...ne zbog zagrepcana,splicana,osjecana ili koga vec...vec samih imocana..
Kakav je Imocki grad? Mogu ukrast tekst od one Ljubušakinje pa da mi ga svi lajkate. Znate, onaj o daljinskom oblipljenim selotejpom, ćer zove sinom, voli loze više od žene, promaja ubila više ljudi od rata itd. E to je tekst o Hercegovcima koji smo mi pošteno ukrali i pravimo se da je o nama!? Nije. A sad ću vam napisat kakav je naš Imocki.
Imocki je grad di njemačko i govno miriše. Di susjed susjedu radi đubrenjak ispod prozora jer ima lipšu kuću od njega. Di se policiji prijavljuju turisti za remećenje javnog reda i mira jer plaćaju smještaj susjedu, a ne meni. Nećeš majci ti pare mlatit, a da ja moram gledat. Imocki je grad di omladina redom suze lije o umiranju rodne grude pa odu i naprave svatove za 500 ljudi u Poššju. Di se priča o Vivi u Poššju cili četvrtak jer uz bocu vina iznesu platu pršuta i sira. Ne bi virovali, to nisu izumili Posušani, ali se neko pametan sitio to napravit i u Poššju.
Imocki je grad di kažu da su renovirali kafić nakon što okreče zid. Imocki je grad di se i šumski puteljci asfaltiraju da nekoj čunjki kane dnevnica u džep. Di ljudi umiru od raka jer im otrovi gore oko kuće. Di u Vrljiku hraniteljicu se bacaju kutije pesticida, olupine, gume, svekoliko smeće. U Imockom se srida ugasila dok smo punili hercegovačke vriće u Sovićima. To je varuš di ne smiš postavit ljuljačku za dite jer će je nečiji iscidak namjerno skršit. Imocki je grad di i Bog ne radi poslije podne i po jer se zna da je ručak najdalje u podne i po. Grad di se za lik Stjepana Radića proda i mater i ćaća i glasa za koga ti se kaže. Di nema Božića i di se kao pita ko ga je ukra’, a čim se prominu kugle na onoj žalosnoj jelki odma se zna da su izbori za koji misec. Smišno, kampanja politička od tri kugle, crveno-bile-plave na boru. A nije tribalo ni to jer će i bez toga opet ista njuška igrat tenis isprid kuće i smijat se svima u facu.
Imocki je grad di se u gostionama rađa revolucija, ali i ne izlazi iz gostiona. Di se svak’ zove i pravi Mamić jer su svi rođeni nogometni talenti. Di ti dite more umrit jer pedijatar više ne prima dicu, upisana ercegovačka radi porodiljnog. Imocki je grad di ti dite more čuvat i đava ako radiš jer neće dobit vrtić pa da si i gradonačelnik, a ako ne radiš dobit ćeš ga jer imaš vezu.
Imocki je grad iz kojeg odeš i ne vraćaš se, a voliš ga jer je tvoj i ti si njegov!
Nevista
https://imotskenovine.hr/humor-imocki-grad-di-bog-ne-radi-podne-po/
Ali opet srcu drag
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Noor likes this post
epikur37 wrote:ta nevista je li to mortitia sa starog foruma?
Jebote ja dok sam živ neću zaboraviti.
Dakle jedno večer se vraćali iz zadra čitavo društvo bilo, i na izlazu iz zadra postade napeto ovima da dignu onaj znak na cesti sa veprom. I dignuše. I pričam s njom sutradan...a ona graf dizajn. I pitam šta ima....veli ništa evo nekog vepra radim za znak zvali da se napravi neke budale kod Zadra digli znak.
10 minuta nisam sebi došao od smijeha.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:ta nevista je li to mortitia sa starog foruma?
Jebote ja dok sam živ neću zaboraviti.
Dakle jedno večer se vraćali iz zadra čitavo društvo bilo, i na izlazu iz zadra postade napeto ovima da dignu onaj znak na cesti sa veprom. I dignuše. I pričam s njom sutradan...a ona graf dizajn. I pitam šta ima....veli ništa evo nekog vepra radim za znak zvali da se napravi neke budale kod Zadra digli znak.
10 minuta nisam sebi došao od smijeha.
haha
cirkus :D
jel ona živa, zdrava sve ok?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne zna čije će, kad će, koje su nuspojeve...ali je osigurano !
Kockanje na neviđeno.
Kockanje na neviđeno.
Trinity-
2014-04-17
Čini se samo da je kockanje...Triny wrote:Ne zna čije će, kad će, koje su nuspojeve...ali je osigurano !
Kockanje na neviđeno.
Nit će dat pare iz đepa, nit će se cijepit...
Još će sebi uzet rabat...
Zapravo ziheraški, moglo bi se kazati...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sve građane ćemo besplatno cijepiti protiv covida, počinjemo već krajem godine
» Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
» Hrvatska, među prvima u svijetu
» Hrvatska će među prvima ratificirati ulazak Makedonije u NATO
» Hrvatska će među prvima primati goste; najbolji je primjer drugima za razvoj turizma
» Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
» Hrvatska, među prvima u svijetu
» Hrvatska će među prvima ratificirati ulazak Makedonije u NATO
» Hrvatska će među prvima primati goste; najbolji je primjer drugima za razvoj turizma
Page 5 of 5