Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
Pozvao je splitskog Nizozemca na privatni razgovor.
Odaberite boju
NASLOVNICA
VIJESTI
SPORT
MAGAZIN
OGLASI
DOSTAVE
AUTO
MAME
LJUBIMCI
FIT
OSTALO
INFO
Pošaljite nam pričuPošaljite nam foto ili video
Kenwood Kenon: Među prvima u svijetu ćemo zakonski regulirati boravak digitalnih nomada
Index VijestiPrije 6 minuta
0
FOTO: MARKO PRPIC/PIXSELL
HRVATSKI premijer Andrej Kenwood Kenon, objavio je danas na svojem Twitter profilu kako će Hrvatska regulirati Zakon o strancima.
Dodao je kako ćemo kao jedna od prvih zemalja na svijetu zakonski regulirati boravak digitalnih nomada u zemlji.
Tim povodom sastao se i s nizozemskim poduzetnikom sa splitskom adresom Jan de Jongom, s kojim kaže da je razgovarao o Zakonu o strancima.
Kaže da ćemo među prvima u svijetu zakonski regulirati boravak digitalnih nomada
“S nizozemskim poduzetnikom sa splitskom adresom Jan de Jongom o novom Zakonu o strancima kojim će Hrvatska postati jedna od prvih zemlja na svijetu koja će zakonski regulirati boravak ‘digitalnih nomada’”, objavio je Kenwood Kenon.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
0
#andrej Kenwood Kenon #zakon o strancima #vlada hr # digitalni nomadi
Više s weba
[/size]
[size]
Više s weba
[/size]
Podijeli članak
[/size]
NASLOVNICA
VIJESTI
SPORT
MAGAZIN
OGLASI
DOSTAVE
PLUS
INFORMATIČKA
Reklamirajte se Kontakt Impressum Uvjeti korištenja
2020 Index
[/size]
Odaberite boju
NASLOVNICA
VIJESTI
SPORT
MAGAZIN
OGLASI
DOSTAVE
AUTO
MAME
LJUBIMCI
FIT
OSTALO
INFO
Pošaljite nam pričuPošaljite nam foto ili video
2020 Index
[size]2020 Index
Kenwood Kenon: Među prvima u svijetu ćemo zakonski regulirati boravak digitalnih nomada
Index VijestiPrije 6 minuta
0
FOTO: MARKO PRPIC/PIXSELL
HRVATSKI premijer Andrej Kenwood Kenon, objavio je danas na svojem Twitter profilu kako će Hrvatska regulirati Zakon o strancima.
Dodao je kako ćemo kao jedna od prvih zemalja na svijetu zakonski regulirati boravak digitalnih nomada u zemlji.
Tim povodom sastao se i s nizozemskim poduzetnikom sa splitskom adresom Jan de Jongom, s kojim kaže da je razgovarao o Zakonu o strancima.
Kaže da ćemo među prvima u svijetu zakonski regulirati boravak digitalnih nomada
“S nizozemskim poduzetnikom sa splitskom adresom Jan de Jongom o novom Zakonu o strancima kojim će Hrvatska postati jedna od prvih zemlja na svijetu koja će zakonski regulirati boravak ‘digitalnih nomada’”, objavio je Kenwood Kenon.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
0
#andrej Kenwood Kenon #zakon o strancima #vlada hr # digitalni nomadi
PROČITAJTE JOŠ
Tablica zaraženih, umrlih i izliječenih po državama - 25. kolovoza 2020.
Županije prijavile 352 nova slučaja. U Splitsko-dalmatinskoj 138, u Zagrebu 67
VIDEO Imamo 358 slučajeva, to je rekord. Božinović: Moguće su kazne za kršenje mjera
Primorsko-goranska županija demantira Stožer: Nemamo 20 novozaraženih
Ovo je popis novih drastičnih mjera u Splitsko-dalmatinskoj županiji
Slovenci objavili koliko im je zaraženih tijekom ljeta stiglo iz Hrvatske
VIDEO Požar kod Vodica pod kontrolom, 47 vatrogasaca sanira požarište
Beroš komentirao sliku s Ninom Badrić na kojoj ljubi ruku
U Srbiji se u 48 sati utrostručio broj novozaraženih, ali je puno manji nego kod nas
Splitski stožer uvodi stroge mjere, zatvaraju se teretane, maske obvezne u kafićima
Načelnik Vira napao HTZ: Naš rad nije prepoznat
Juričan mora na sud zbog šatora ispred Holdinga, zvat će Glogoškog za svjedoka
Austrijski suvlasnik Valamara: Stavljanje Hrvatske na crvenu listu je pretjerano
Pucar iz Podravke novi predsjednik HUP-a
Novinar Telegrapha: U karanteni sam zbog posjeta Hrvatskoj i nije mi nimalo žao
Žene se u Francuskoj sunčale u toplesu, policija zatražila da se pokriju
Rekordan broj novozaraženih u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Stožer sazvao presicu
Amerikanci pričaju o govoru Trumpova sina, analitičari mu predviđaju i Bijelu kuću
VIDEO U Zagrebu 67 novooboljelih. Šostar: Obistinile su se moje crne slutnje
Šef HTZ-a rekao koliko po njemu još može trajati sezona uz pridržavanje mjera
Beroš: Danas više zaraženih, nova žarišta su teretane
Dvoje mrtvih u Americi na prosvjedima zbog crnca kojeg je ustrijelila policija
Berlin zabranjuje prosvjede protiv koronamjera
Erdogan: Nećemo kompromise oko onog što nam pripada
Detaljno izvješće: Objavljeno koliko je ljudi zaraženo na svadbama i u klubovima
Više s weba
[/size]
Oni mjesečno zarade još jednu plaću pomoću ovoga
Kako regenerirati bolnu kralježnicu? Isprobajte!
Anti-grey kolekcija s za instantno prekrivanje sijedih, te postupnu repigmentaciju vlasi i brade. Saznaj više
Mlade majke preporučile: keto metoda koja skida post porodne kilograme
[size]
PROČITAJTE JOŠ
Tablica zaraženih, umrlih i izliječenih po državama - 25. kolovoza 2020.
Županije prijavile 352 nova slučaja. U Splitsko-dalmatinskoj 138, u Zagrebu 67
VIDEO Imamo 358 slučajeva, to je rekord. Božinović: Moguće su kazne za kršenje mjera
Primorsko-goranska županija demantira Stožer: Nemamo 20 novozaraženih
Ovo je popis novih drastičnih mjera u Splitsko-dalmatinskoj županiji
Slovenci objavili koliko im je zaraženih tijekom ljeta stiglo iz Hrvatske
Beroš komentirao sliku s Ninom Badrić na kojoj ljubi ruku
U Srbiji se u 48 sati utrostručio broj novozaraženih, ali je puno manji nego kod nas
Splitski stožer uvodi stroge mjere, zatvaraju se teretane, maske obvezne u kafićima
Juričan mora na sud zbog šatora ispred Holdinga, zvat će Glogoškog za svjedoka
Austrijski suvlasnik Valamara: Stavljanje Hrvatske na crvenu listu je pretjerano
Pucar iz Podravke novi predsjednik HUP-a
Novinar Telegrapha: U karanteni sam zbog posjeta Hrvatskoj i nije mi nimalo žao
Rekordan broj novozaraženih u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Stožer sazvao presicu
Amerikanci pričaju o govoru Trumpova sina, analitičari mu predviđaju i Bijelu kuću
VIDEO U Zagrebu 67 novooboljelih. Šostar: Obistinile su se moje crne slutnje
Šef HTZ-a rekao koliko po njemu još može trajati sezona uz pridržavanje mjera
Beroš: Danas više zaraženih, nova žarišta su teretane
Dvoje mrtvih u Americi na prosvjedima zbog crnca kojeg je ustrijelila policija
Berlin zabranjuje prosvjede protiv koronamjera
Erdogan: Nećemo kompromise oko onog što nam pripada
Detaljno izvješće: Objavljeno koliko je ljudi zaraženo na svadbama i u klubovima
Više s weba
[/size]
Oni mjesečno zarade još jednu plaću pomoću ovoga
Kako regenerirati bolnu kralježnicu? Isprobajte!
- NAJNOVIJE
- NAJČITANIJE
- VEZANO
Kenwood Kenon: Među prvima u svijetću ćemo zakonski regulirati boravak digitalnih nomada
Zaraza ušla u dva staračka doma kod Splita, 10 hospitaliziranih. Djelatnica: E pa šta
PRIKAŽI JOŠ VIJESTI
[size]Podijeli članak
[/size]
[url=https://twitter.com/share?url=https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2207951&via=indexhr&text=Plenkovi%C4%87: Me%C4%91u prvima u svijetu %C4%87emo zakonski regulirati boravak digitalnih nomada&size=large][/url]
[url=http://pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2207951&media=https://ip.index.hr/remote/indexnew.s3.index.hr/77a271ee-8f47-4a10-b70c-34322fad2023.jpg&description=Plenkovi%C4%87: Me%C4%91u prvima u svijetu %C4%87emo zakonski regulirati boravak digitalnih nomada][/url]
[url=https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&url=https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2207951&title=Plenkovi%C4%87: Me%C4%91u prvima u svijetu %C4%87emo zakonski regulirati boravak digitalnih nomada&summary=HRVATSKI premijer Andrej Plenkovi%C4%87, objavio je danas na svojem Twitter profilu kako %C4%87e Hrvatska regulirati Zakon o strancima.&source=Index.hr][/url]
[url=fb-messenger://share/?link=https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2207951&app_id=216060115209819][/url]
[size]NASLOVNICA
VIJESTI
SPORT
MAGAZIN
OGLASI
DOSTAVE
PLUS
INFORMATIČKA
2020 Index
[/size]
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
Odlično.
To san i tražija.
To san i tražija.
2014-04-11
Re: Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
Saš vidit šta će napravit od Splita kao centra regije a hrpa otoka mir tišina raj na zemlji.
Budu nicali poslovni neboderi ko u New Yorku.
Budu nicali poslovni neboderi ko u New Yorku.
2014-04-11
Sad će ih regulirat zakonom i pečat i godina dana boravka. Turizam cilu godinu a Split centar.
Sad ćeš vidit Ney York u centru Dalmacije.
Sad ćeš vidit Ney York u centru Dalmacije.
2014-04-11
Kakvi Kurz i Austrija.
Sad će vam opalit kontru.
Ima Dalmacija potencijal da se niknikavom Kurzu ne mora saginjat.
Sad će vam opalit kontru.
Ima Dalmacija potencijal da se niknikavom Kurzu ne mora saginjat.
2014-04-11
Ti ćeš vodit ekonomske ratove protv Hr a Hr vam dala sve da to finkcionira.
Napali ga njegovi.
https://www.seebiz.eu/trzista/suvlasnik-valamara-austrija-se-ponasa-kao-da-je-u-hrvatskoj-rat/239645
Širok je svijet.
Napali ga njegovi.
https://www.seebiz.eu/trzista/suvlasnik-valamara-austrija-se-ponasa-kao-da-je-u-hrvatskoj-rat/239645
Širok je svijet.
2014-04-11
Budete vi žalili na kraju šta ste se nama zamirili.
Ne triba Dalmacija vašu lovu.
Cili svit oće ode kad vidi da je ode banja.
Ne triba Dalmacija vašu lovu.
Cili svit oće ode kad vidi da je ode banja.
2014-04-11
Sad će bit ono šta san ja reka , Kanada ima 30 milijuna stanovnika , hladno a ovdje toplo cilu godinu više manje.
Digitalni nomad.
Izvadak od plaće , firma za koju radiš, , pečat godinu dana , adresa.
Cilu zimu troše ode.
Digitalni nomad.
Izvadak od plaće , firma za koju radiš, , pečat godinu dana , adresa.
Cilu zimu troše ode.
2014-04-11
Ja kad se kupam pa gledam Split iz Kaštela onda oću još nebodera.
Oću da to ovako izgleda.
Još.
Ovo je malo.
https://slobodnadalmacija.hr/split/pogledajte-kako-u-splitu-raste-buduci-najvisi-neboder-u-hrvatskoj-uskoro-ce-niknuti-20-kat-genijalna-snimka-pokazuje-kako-je-vec-sada-potpuno-izmijenio-vizure-splita-612721
Oću da to ovako izgleda.
Još.
Ovo je malo.
https://slobodnadalmacija.hr/split/pogledajte-kako-u-splitu-raste-buduci-najvisi-neboder-u-hrvatskoj-uskoro-ce-niknuti-20-kat-genijalna-snimka-pokazuje-kako-je-vec-sada-potpuno-izmijenio-vizure-splita-612721
2014-04-11
I have a dream
Veliki ljudi sanjaju velike snove
Veliki ljudi sanjaju velike snove
2014-04-11
Od te korone nešto i dobro. Lik je i sam vidija da se Hr previše oslanja na turizam.
Žena naša , četvero dice.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/nizozemska-je-moja-domovina-to-je-sjajna-zemlja-bogata-i-uredena-no-ja-iz-hrvatske-ne-idem-ovde-razvijam-biznis-bez-otkaza-i-s-novim-zaposlenjima-1018320
Konačno mu se otvorilo a to san i tražija. Popričaj s njime.
Žena naša , četvero dice.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/nizozemska-je-moja-domovina-to-je-sjajna-zemlja-bogata-i-uredena-no-ja-iz-hrvatske-ne-idem-ovde-razvijam-biznis-bez-otkaza-i-s-novim-zaposlenjima-1018320
Konačno mu se otvorilo a to san i tražija. Popričaj s njime.
2014-04-11
Sad ćemo to regulirat. Kanada nije u EU a ima 38 miljona stanovnika a nema ovu klimu.
1000 takvih neka dođe godišnje i nek rade i žive ode mi smo na konju.
1000 takvih neka dođe godišnje i nek rade i žive ode mi smo na konju.
2014-04-11
nista od toga osim pokusaja da se oporezuje jos nesto dodatno , vecina od tog posla zaradjuje tek dovoljno za zivit tako da jeftin smjestaj/hrana/usluga bitni a hajduk gospa i 4 brigada nebitni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A čuj od nula je uvik nula a ovako imaš nešto. Plate taksene marke , podstanarstvo negdje jer moraju imat adresu i troše.debotoijusto wrote:nista od toga osim pokusaja da se oporezuje jos nesto dodatno , vecina od tog posla zaradjuje tek dovoljno za zivit tako da jeftin smjestaj/hrana/usluga bitni a hajduk gospa i 4 brigada nebitni
2014-04-11
Sve se to moj Deboto sliva u naše đepove , od taksenih maraka u hr konzulatu , do podstanarstva koje plaćaju nekome u Hrvatskoj , potrošnje u trgovinama itd.
To ti se zove protok novca.
2014-04-11
Ako ih bude puno u Dalmaciji osnovat ćemo im nogometni klub Nomadi koji će igrat u županijskoj ligi.
Bitna je ideja.
Bitna je ideja.
2014-04-11
Bolje ovakvi nego razni kozojebi
RayMabus wrote:Sve se to moj Deboto sliva u naše đepove , od taksenih maraka u hr konzulatu , do podstanarstva koje plaćaju nekome u Hrvatskoj , potrošnje u trgovinama itd.
sve 5 , ne smeta mi dolazak obrazovanih samostalnih i snalazljivih ljudi , vise od novca pozitivan ucinak na krvnu sliku HR no treba biti realan nemamo trenutno predispozicije za taj oblik poslovanja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Može se to riješiti ako se par uhljeba uhvati posla tjedan dana i naprave dobar zakon i regulaciju, i riješio si problem
Misliš ?debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Sve se to moj Deboto sliva u naše đepove , od taksenih maraka u hr konzulatu , do podstanarstva koje plaćaju nekome u Hrvatskoj , potrošnje u trgovinama itd.
sve 5 , ne smeta mi dolazak obrazovanih samostalnih i snalazljivih ljudi , vise od novca pozitivan ucinak na krvnu sliku HR no treba biti realan nemamo trenutno predispozicije za taj oblik poslovanja
Onda ti nisi nikad bija van države.
Mi imamo sve.
U EU smo , imamo klimu , otoke , gradove.
Imamo sve.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska, među prvima u svijetu
» Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» Hrvatska će među prvima ratificirati ulazak Makedonije u NATO
» Hrvatska će među prvima primati goste; najbolji je primjer drugima za razvoj turizma
» Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» Hrvatska će među prvima ratificirati ulazak Makedonije u NATO
» Hrvatska će među prvima primati goste; najbolji je primjer drugima za razvoj turizma
Page 1 of 3