Denkverbot
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Denkverbot
daks wrote:uzeo sam you tube premium i sada me boli k za sve. nista drugo mi ne trebaviolator wrote:E da, pozdrav Daxu koji se sakrio negdje na nasem Juxeboxu i ne progovara. :)
To znaci da mozes skidati sadrzaj?
I meni je yt najdrazi. :)
Pronasla sam nedavno citavu seriju Cowboy Bebopa. Ima odlican soundtrack koji me je doveo do prve sezone.
Evo:
:)
Guest- Guest
Koliko sam skužio, nema reklama više i na mobitelu radi s ugašenim ekranom , ako zelis samo glazbu slusati...violator wrote:daks wrote:uzeo sam you tube premium i sada me boli k za sve. nista drugo mi ne trebaviolator wrote:E da, pozdrav Daxu koji se sakrio negdje na nasem Juxeboxu i ne progovara. :)
To znaci da mozes skidati sadrzaj?
I meni je yt najdrazi. :)
Pronasla sam nedavno citavu seriju Cowboy Bebopa. Ima odlican soundtrack koji me je doveo do prve sezone.
Evo:
:)
Da, dostupan je 30 dana u offline mode-u
Gotta check that shit
Ne znam sta bi ti ja servirao s youtube-a?
Reda radi bi trebao nesto.......
dax-
2016-05-18
google ne zna za rvate. i bolje da ne zna jer bi mu odma prolupala AI tj. umjetna inteligencija. a kako su mu rvati nepoznati, točno je preveo jer rvacki odnosno rvački je od glagola hrvati ili rvati pa dolazimo do borilačkog sporta hrvanje ili rvanje što na engleskom znači wrestling.
i tako smo smo prevađajući, slučajno kako to kod velikih otkrića uvijek biva otkrili da je naziv hrvati za etničku skupinu ustvari izveden iz onoga što su ti panjevi radili konstantno kroz stoljeća: hrvali su se međusobno ili rvali se međusobno te je to postalo kao neki znak, brand, trade mark po kome se rvati prepoznaju među drugim etničkim skupinama. srbi pretpostavljam dobili ime od glagola svrbiti jer su stoljećima imali vaške.
Guest- Guest
kic wrote:
see you space cowboy..
Buduci da se ne mogu maknuti od svog macka, a da me ne krene traziti i mijaukati, evo tebi ova:
Guest- Guest
Gnječ wrote:
google ne zna za rvate. i bolje da ne zna jer bi mu odma prolupala AI tj. umjetna inteligencija. a kako su mu rvati nepoznati, točno je preveo jer rvacki odnosno rvački je od glagola hrvati ili rvati pa dolazimo do borilačkog sporta hrvanje ili rvanje što na engleskom znači wrestling.
i tako smo smo prevađajući, slučajno kako to kod velikih otkrića uvijek biva otkrili da je naziv hrvati za etničku skupinu ustvari izveden iz onoga što su ti panjevi radili konstantno kroz stoljeća: hrvali su se međusobno ili rvali se međusobno te je to postalo kao neki znak, brand, trade mark po kome se rvati prepoznaju među drugim etničkim skupinama. srbi pretpostavljam dobili ime od glagola svrbiti jer su stoljećima imali vaške.
Ma jasno mi je kako su dosli do "stump wrestling", ali sto ti u trenu osmislis prigodni sadrzaj, ha, ha!
Guest- Guest
violator wrote:Gnječ wrote:
Ma jasno mi je kako su dosli do "stump wrestling", ali sto ti u trenu osmislis prigodni sadrzaj, ha, ha!
znam da ti znaš kako su došli do "stump wrestling" i moj prigodni sadržaj nije bio namjenjen tebi nego panjevima rvat'nama.
Guest- Guest
macka je udarila ton..violator wrote:kic wrote:
see you space cowboy..
Buduci da se ne mogu maknuti od svog macka, a da me ne krene traziti i mijaukati, evo tebi ova:
jedna od najboljih serija, preporuka.. i kratko je, zapravo i remekdjelo
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rurouni_Kenshin:_Trust_%26_Betrayal
Klasik i remek djelo. Iz aviona se vidi kako odiše kvalitetom..violator wrote:daks wrote:Evo, Vi
Ma sto je ovo!?
dax-
2016-05-18
čak su mu i nick preveliviolator wrote:Ra wrote:violator wrote:Ra wrote:
Aj sad stavi Abenov prijevod u gugl trenslejt pa vidi čuda.
Probala sam! :D Nisu nista preveli, prepisali su samo i napisali da je jezik izvornika - bosanski.
A prijevodi Escovih postova su presmijesni. : ))
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
u rangu wicker man-akic wrote:
zaista izgleda za opustit mozak i nasmijat se
zabavno i smijesno
dax-
2016-05-18
sad kad čitam ove moje poslanice wrestlerima bolje zvuče i imaju veći impact na engleskom jeziku nego na wrestlerskom odnosno rvackom. to mi je drago jer sad znam da me cijeli svijet razumije što pišem osim naravno panjeva, ojebina and odrona rvackih.
Guest- Guest
Ra wrote:Sretan vam Božić. :)
itebi ćerce. meni moš čestitat petak ja još idem putevima AVNOJ-a.
Guest- Guest
Ja sam išla pročitati originale da vidim zašto su neki bili onako usplahireni. Bome si bio propisno ljut na sve hrvače . Pretpostavljam da s tim imaju vezu i nelojalni ukućani, jer ti nikad ne koristiš velika slova. :)Gnječ wrote:
sad kad čitam ove moje poslanice wrestlerima bolje zvuče i imaju veći impact na engleskom jeziku nego na wrestlerskom odnosno rvackom. to mi je drago jer sad znam da me cijeli svijet razumije što pišem osim naravno panjeva, ojebina and odrona rvackih.
Odvalila mi se vilica na onaj post gdje si se sjetio križa "crvljivog hrasta". Blentoveee nisam ga ubacila u prevoditelja da mi se ruka ne osuši.
Mislim da je samo neponovljivi Strižić iz Blata na Cetini imao žešće psovke od tebe.
Ono, košulju Sv. Petra, nalakirane nokte Sv. Anđe, gromobran glavnog tornja... i sve tako...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50