Denkverbot
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
kažu da se karakter pred smrt mijenja..
ljude je u toj sceni zakočilo što se u suštini slažu s trgovcem.
možemo li stati na nečiju stranu čak i kad se ne slažemo s tom osobom, je veliki ispit.
Ne treba se samo previše praviti fin. Jer nismo iz Finske.
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:
možemo li stati na nečiju stranu čak i kad se ne slažemo s tom osobom, je veliki ispit.
ima pun kurac mlađih koji nose masku ispod nosa ali trgovac se baš nameračio na starog čovjeka jer je procijenio da mu stari čovjek ne može ništa. mogu se okladit u šta god hoćeš da taj trgovac šuti kao šupak kad masku ispod nosa ima neki mladi zdravi mišićavi krkan.
naravoučenje napiši ti kic:
...............................................................................................................................................................................................
Guest- Guest
Gnječ wrote:kic wrote:
ima pun kurac mlađih koji nose masku ispod nosa ali trgovac se baš nameračio na starog čovjeka jer je procijenio da mu stari čovjek ne može ništa. mogu se okladit u šta god hoćeš da taj trgovac šuti kao šupak kad masku ispod nosa ima neki mladi zdravi mišićavi krkan.
naravoučenje napiši ti kic:
...............................................................................................................................................................................................
ja sam se više osvrnuo na bystandere toj sceni..
svi su zakočeni jer je u njih instaliran neki program, ideologija da je djedica bioterorist i da je blagajnik, neugodan, ali u pravu..
tako da se nitko nije usudio reći ni: ok rekao si mu, ajd pusti ga sad na miru..
jer djedica je mogao pasti i doziviti infarkt, tko zna kakve probleme nosi u sebi i kuhaju, a mladic bi u djedici mogao vidjet svog oca ili druga pa ne bi tako, ali puno je to ocekivat od ljudi, naravno da se nameračio na odokativno slabijeg..
di se to dogodilo?
2014-04-16
U Zg...priko puta kluba Zaratina, i ostalih vlasov...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:U Zg...priko puta kluba Zaratina, i ostalih vlasov...
mislin na link, di se more prečitati ča se dogodilo..?
2014-04-16
Biće s nekog bloga/facea Violator stavila...Zagreb je to, kod nas bi starog moguće i izdovaćalo... stvarno mi nije jasno da nije tija masku staviti, a toliko smo se borili za njih...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Biće s nekog bloga/facea Violator stavila...Zagreb je to, kod nas bi starog moguće i izdovaćalo... stvarno mi nije jasno da nije tija masku staviti, a toliko smo se borili za njih...
jebeš mi sve ako se ne preobučem u fratra ili popa uzmem kalašnjikov sakrijem ga ispod kotule i odem blagoslivljati po kućama. dođem pozvonim i Hvaljen Isus i Marija mir kući ovoj. evo mene posla biskup jer su skoro svi popi na aparatimah, budem vas u hipu blagoslovi. ala nu, poredajte se prid uni zid pa ću vas poškropit svetom kišom meta...khm svetom vodicom.
Guest- Guest
Bolje ti je onda šiknit jednu... po mojoj recepturi...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Biće s nekog bloga/facea Violator stavila...Zagreb je to, kod nas bi starog moguće i izdovaćalo... stvarno mi nije jasno da nije tija masku staviti, a toliko smo se borili za njih...
misliš? meni se čini da vuder ko nos niko nikoga ne fermo za ote maske..
2014-04-16
To vlase baš ne sekira puno... a i ako se netko baš namirija na moguće nasljedstvo... ustvari, u pravu si, da...
darth_vader-
2014-04-17
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Biće s nekog bloga/facea Violator stavila...Zagreb je to, kod nas bi starog moguće i izdovaćalo... stvarno mi nije jasno da nije tija masku staviti, a toliko smo se borili za njih...
jebeš mi sve ako se ne preobučem u fratra ili popa uzmem kalašnjikov sakrijem ga ispod kotule i odem blagoslivljati po kućama. dođem pozvonim i Hvaljen Isus i Marija mir kući ovoj. evo mene posla biskup jer su skoro svi popi na aparatimah, budem vas u hipu blagoslovi. ala nu, poredajte se prid uni zid pa ću vas poškropit svetom kišom meta...khm svetom vodicom.
kic wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Biće s nekog bloga/facea Violator stavila...Zagreb je to, kod nas bi starog moguće i izdovaćalo... stvarno mi nije jasno da nije tija masku staviti, a toliko smo se borili za njih...
ono kad ti white power supremacist dijeli lekcije iz morala...
Guest- Guest
whatadday to be aliveGnječ wrote:kic wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Biće s nekog bloga/facea Violator stavila...Zagreb je to, kod nas bi starog moguće i izdovaćalo... stvarno mi nije jasno da nije tija masku staviti, a toliko smo se borili za njih...
ono kad ti white power supremacist dijeli lekcije iz morala...
od svakog se ponešto može naučiti, pa da
meni se sviđo refren,jasambrend wrote:
viditi gnjile bez bizere,
o, kakovo vrime za doživiti,
smeće, srum, jebene laži,
ne moremo se činiti iznenođeni,
godine prolazu, neki preživu
a belomu supremacistu se sviđo i glazba, jamčin ti to
2014-04-16
Ni gugl trenslejtor ne bi bolje dočara... :)
darth_vader-
2014-04-17
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50