Podržat ću SDP jer me Kolinda iziritirala svojim ponašanjem
Page 1 of 1
Podržat ću SDP jer me Kolinda iziritirala svojim ponašanjem
[size=34]Podržat ću SDP jer me Kolinda iziritirala svojim ponašanjem[/size]
- Opredijelio sam se jer me iziritirala predsjednica svojim bezobraznim ponašanjem. Prvo me zove da dođem u Zagreb, ja napravim "milijun kilometara" i onda me drži u uredu minutu i pol. Sve ono što je tražila od mene mogla je poslati e-mailom. Ja bi na pitanja odgovorio, a ne bih trebao dolaziti iz Primoštena u Zagreb.Zbog minute i pol u Zagrebu sjeb*** sam 2 tisuće kuna! - izjavio je Petrina.
Petrina je iznio mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji u kojoj tjednima nakon parlamentarnih izbora još nije na vidiku sastavljanje nove izvršne vlasti u zemlji.
- Božo Petrov smatra da su svi Hrvati njegovi pacijenti. Na kraju će njemu trebati psihijatar. Ni Petrov ni MOST nikako da se izjasne što žele. Kako bi se i mogli izraziti kad ni sami ne znaju. Petrov treba prvo poći po "svoje" mišljenje drugdje, pa ga tek onda iznijeti. Nije dobro da Hrvatska ni mjesec dana od izbora nema vlast. No kod nas puno toga nije dobro, što ćete. Neki kažu da je jedini izlaz u novim izborima. Što će riješiti novi izbori? Možda novi izbori pometu MOST s političke scene. Sve i da MOST dobije više glasova, politički partneri ostaju isti. Hoće li opet onda biti konzultacija, formi, usta punih reformi? - kazao je Petrina.
http://www.24sata.hr/politika/podrzat-cu-sdp-jer-me-kolinda-iziritirala-svojim-ponasanjem-450740
Prvo me zove da dođem u Zagreb, ja napravim "milijun kilometara" i onda me drži u uredu minutu i pol. Sve što je tražila, mogla je poslati e-mailom, kaže Petrina
Bivši MOST-ovac, načelnik općine Primošten i nezavisni saborski zastupnik Stipe Petrina, nakon današnjih konzultacija s predsjednicom RH, rekao je da će, bude li potrebno, u formiranju vlasti podržati koaliciju Hrvatska raste jer je bliža formiranju većine, piše Dalmacija News.- Opredijelio sam se jer me iziritirala predsjednica svojim bezobraznim ponašanjem. Prvo me zove da dođem u Zagreb, ja napravim "milijun kilometara" i onda me drži u uredu minutu i pol. Sve ono što je tražila od mene mogla je poslati e-mailom. Ja bi na pitanja odgovorio, a ne bih trebao dolaziti iz Primoštena u Zagreb.Zbog minute i pol u Zagrebu sjeb*** sam 2 tisuće kuna! - izjavio je Petrina.
Petrina je iznio mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji u kojoj tjednima nakon parlamentarnih izbora još nije na vidiku sastavljanje nove izvršne vlasti u zemlji.
- Božo Petrov smatra da su svi Hrvati njegovi pacijenti. Na kraju će njemu trebati psihijatar. Ni Petrov ni MOST nikako da se izjasne što žele. Kako bi se i mogli izraziti kad ni sami ne znaju. Petrov treba prvo poći po "svoje" mišljenje drugdje, pa ga tek onda iznijeti. Nije dobro da Hrvatska ni mjesec dana od izbora nema vlast. No kod nas puno toga nije dobro, što ćete. Neki kažu da je jedini izlaz u novim izborima. Što će riješiti novi izbori? Možda novi izbori pometu MOST s političke scene. Sve i da MOST dobije više glasova, politički partneri ostaju isti. Hoće li opet onda biti konzultacija, formi, usta punih reformi? - kazao je Petrina.
http://www.24sata.hr/politika/podrzat-cu-sdp-jer-me-kolinda-iziritirala-svojim-ponasanjem-450740
vili40-
2015-08-02
Re: Podržat ću SDP jer me Kolinda iziritirala svojim ponašanjem
pijanac uvijek nekoga okrivi ili nađe razlog zašto se napio
živci zbor!
živci zbor!
vili40-
2015-08-02
Doktor Pavlović jedino može pomoć ovome bolesniku.
Tony Soprano-
2015-08-15
osim liste, Božo je davao i terapiju
2014-04-15
Pa lijecio se na psihijatriji...nedavno provalio da ceka investicije u primosteno...ej on ceka a koliko je vec nacelnik godina...ti si idijot,lazac,egoist i magarcina...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Petrov je poseban gradonačelnik , govori istinu, ne krade , ne navija za desnicu, i moze reci sto je najrazumniju u fazom trenutku jer gac NITKO NE MOZE UCJENITI.
S mostom takav niti ne ide. Most je klinički slucaj u politici . Koji se zove GLAVOM KROZ ZID.
S mostom takav niti ne ide. Most je klinički slucaj u politici . Koji se zove GLAVOM KROZ ZID.
Upitah se nekoliko puta što mu je petrina trebao..da, tu leži odgovor..profesionalna deformacija, nije mogao odoljeti.. :face:nevjestin_razbojnik wrote:osim liste, Božo je davao i terapiju
2014-04-12
maggie13 wrote:Upitah se nekoliko puta što mu je petrina trebao..da, tu leži odgovor..profesionalna deformacija, nije mogao odoljeti.. :face:
drugu boži druže tito petrovu trebali su i petrina i prgomet upravo zbog dizanja rejtinga mostu na nacionalnoj razini.
šteta što prgomet i petrina nisu sklopili savez sa listom "pametno" jer bi onda imali razumnu varijantu trećeg puta.
psihijatar je u proučavanju političkih pravaca zastao na samoupravnom socijalizmu i iracionalno inzistira na tom modelu.
sastanak u esplanadi eksplicite je pokazao koliki je petrov pacijent izgubljen u svojim utopijskim idejama. sa pričom na kojoj sada inzistira izborni prag ne bi prošao...
sitting_bull-
2015-09-28
baš me zanima koliko če glasova dobit ova dvojica na ponovljenim izborima.sitting_bull wrote:maggie13 wrote:Upitah se nekoliko puta što mu je petrina trebao..da, tu leži odgovor..profesionalna deformacija, nije mogao odoljeti.. :face:
drugu boži druže tito petrovu trebali su i petrina i prgomet upravo zbog dizanja rejtinga mostu na nacionalnoj razini.
šteta što prgomet i petrina nisu sklopili savez sa listom "pametno" jer bi onda imali razumnu varijantu trećeg puta.
psihijatar je u proučavanju političkih pravaca zastao na samoupravnom socijalizmu i iracionalno inzistira na tom modelu.
sastanak u esplanadi eksplicite je pokazao koliki je petrov pacijent izgubljen u svojim utopijskim idejama. sa pričom na kojoj sada inzistira izborni prag ne bi prošao...
Tony Soprano-
2015-08-15
Petrini je na prošlim izborima malo falilo da upadne u sabor. Stipe spada u oriđinale i još se dokopao funkcije. Narodno veselje...Tony Soprano wrote:baš me zanima koliko če glasova dobit ova dvojica na ponovljenim izborima.sitting_bull wrote:maggie13 wrote:Upitah se nekoliko puta što mu je petrina trebao..da, tu leži odgovor..profesionalna deformacija, nije mogao odoljeti.. :face:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nisam poklonim Petrine ali tako se ponaša jer nemora nikome polagati račune .....ovi politički uhljebi i karijeristi su obrazac ponašanja političara u RH....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
s prvim dijelom se slazem..to je bilo mudro..s ostatkom bas i ne..petrina i prgomet nose politicke terete iz proslosti..petrina je slican kerumu..prgomet hdz-ov cacic..sitting_bull wrote:maggie13 wrote:Upitah se nekoliko puta što mu je petrina trebao..da, tu leži odgovor..profesionalna deformacija, nije mogao odoljeti.. :face:
Da,zvuci nerealno i utopisticki,ali u usporedbi sa utopijom i beznađem da se nisu pojavili je nista..da ih nema,trebalo bi ih izmislit..naznaka da nisu svi robotizirani i bipolarizirani..:)
2014-04-12
naravno da ne mora kad je 'u sistemu'..ocito nisi upoznat s njegovim stolovanjem u primostenu :)v_vlado wrote:Nisam poklonim Petrine ali tako se ponaša jer nemora nikome polagati račune .....ovi politički uhljebi i karijeristi su obrazac ponašanja političara u RH....
2014-04-12
,,domoljubi'' na aparatima... B-)
Guest- Guest
srboljubi na aparatima
Tony Soprano-
2015-08-15
Teško žabu u vodu natjerati kao i stipu u krilo SDPu(uopće se nije vidjelo da je SDPovac)
Guest- Guest
Reče stipe da su mu HDZ i SDP isti, i još reče stipe Dragi Prgometu da je pizdurina izdajnička pokvarena jer je otišao SDPu na pregovore
Guest- Guest
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
» VINKOVAČKA UHVIDR-a IZAŠLA IZ SUSTAVA HVIDR-e Nezadovoljni su ponašanjem predsjednika Đakića
» Podržat ću onoga tko mi obeća da neću završiti u buksi
» Dodik: Podržat ću sport i reprezentaciju Bosne i Hercegovine
» SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
» VINKOVAČKA UHVIDR-a IZAŠLA IZ SUSTAVA HVIDR-e Nezadovoljni su ponašanjem predsjednika Đakića
» Podržat ću onoga tko mi obeća da neću završiti u buksi
» Dodik: Podržat ću sport i reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Page 1 of 1