SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
Page 1 of 1
SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/sef-hrvatske-tajne-sluzbe-otkriva-pravu-sitauciju-svi-smo-na-oprezu-progovorio-o-rusiji-i-susjedstvu-primijetili-smo-slicnost-s-agresijom-na-hrvatsku-2021116/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
'Nema vise crvene linije'...ovo je tocno...
2015-09-08
pa gospodo ako ste zabrinuti..zna se sto se u tom slucaju cini...stavis granicu pod ojacano vojno policijski nadzor..jacas vojsku,obavjestajnu zajednicu...uvedes strogu kontrolu granicnih prijelaza..petu kolonu ili na koga sumnjas da je agentura pod pojacani nadzor..one koje zive tu a otvoreno agitiraju za agresivne srbijanske interese pedala i van iz hrvatske...
2015-09-08
radis ustupke pupovcu i uvjeravas narod da je bas to u njegovom najboljem interesu:)vuksadinare wrote:pa gospodo ako ste zabrinuti..zna se sto se u tom slucaju cini...stavis granicu pod ojacano vojno policijski nadzor..jacas vojsku,obavjestajnu zajednicu...uvedes strogu kontrolu granicnih prijelaza..petu kolonu ili na koga sumnjas da je agentura pod pojacani nadzor..one koje zive tu a otvoreno agitiraju za agresivne srbijanske interese pedala i van iz hrvatske...
dijagram-
2015-08-09
Ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) Daniel Markić dao je intervju estonskoj javnoj televiziji u kojem je govorio o sigurnosnim i političkim procesima u hrvatskom jugoistočnom susjedstvu, objavila je u četvrtak SOA na svojoj internetskoj stranici.
---
Ja sam mislio da je ovaj otišao lobirat u Estoniju za izborni zakon u BiH a on po nalogu NATO gospodara lobira protiv Rusije.
Da Bog da im Rusi pokrenili napad na te tri šugave baltičke državice i Poljsku.
---
Ja sam mislio da je ovaj otišao lobirat u Estoniju za izborni zakon u BiH a on po nalogu NATO gospodara lobira protiv Rusije.
Da Bog da im Rusi pokrenili napad na te tri šugave baltičke državice i Poljsku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam zabrinut sve agresivnijim nastupom bošnjačkih lidera sa svih strana političkog spektra prema Hrvatima i Hrvatskoj pa me nitko na onom sastanku EU nije podrža osim Orbana.
Sad imate tamo na Baltiku inflaciju 20 posto dakle 10 posto veću od prosjeka EU a sad opet dignute kamatne stope ECB za 0.75 baznih poena.
Sad kopajte rovove i grijte za na drva kad dođe zima a zime su vam gore oštre,
I JEDITE GOVNA PIČKA VAN MATERINA.
Sad imate tamo na Baltiku inflaciju 20 posto dakle 10 posto veću od prosjeka EU a sad opet dignute kamatne stope ECB za 0.75 baznih poena.
Sad kopajte rovove i grijte za na drva kad dođe zima a zime su vam gore oštre,
I JEDITE GOVNA PIČKA VAN MATERINA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Vučic: Moramo da povećamo broj prvorođene dece. Srbije neće biti
» Kitarović zabrinuta zbog vojnih vežbi Srbije i Rusije
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
» Rama: Ne trebamo doprinositi otuđenju Srbije od EU, moramo je angažirati
» Kitarović zabrinuta zbog vojnih vežbi Srbije i Rusije
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
» Rama: Ne trebamo doprinositi otuđenju Srbije od EU, moramo je angažirati
Page 1 of 1