Podržat ću onoga tko mi obeća da neću završiti u buksi
Page 1 of 1
Podržat ću onoga tko mi obeća da neću završiti u buksi
Milan Bandić podržao Kolindu: 'S njom znamo na čemu smo'
Nisam još odradio ono što imam u Gradu Zagrebu i zato se nisam kandidirao, ali podržavam Kolindu Grabar-Kitarović, Hrvatska zaslužuje damu za predsjednicu, rekao je Milan Bandić
Pa je odlučio sa svojom strankom Rada i solidarnosti podržati aktualnu predsjednicu i kandidatkinju HDZ-a, Kolindu Grabar-Kitarović.
Objavio je to okružen svojim članovima, među kojima su bili i bivši SDP-ovac Siniša Varga te bivša HNS-ovka Marija Puh. Tu odluku, istaknuo je, podržalo je 15 članova Predsjedništva stranke dok su dva bila suzdržana, no nije htio otkriti koja su to dva.
- Pa nisam ja tako bedast da bih se kladio na gubitnika - poručio je Bandić.
https://www.24sata.hr/news/ja-se-necu-kandidirati-vec-cu-podrzat-predsjednicu-kolindu-659891
Nisam još odradio ono što imam u Gradu Zagrebu i zato se nisam kandidirao, ali podržavam Kolindu Grabar-Kitarović, Hrvatska zaslužuje damu za predsjednicu, rekao je Milan Bandić
Pa je odlučio sa svojom strankom Rada i solidarnosti podržati aktualnu predsjednicu i kandidatkinju HDZ-a, Kolindu Grabar-Kitarović.
Objavio je to okružen svojim članovima, među kojima su bili i bivši SDP-ovac Siniša Varga te bivša HNS-ovka Marija Puh. Tu odluku, istaknuo je, podržalo je 15 članova Predsjedništva stranke dok su dva bila suzdržana, no nije htio otkriti koja su to dva.
- Pa nisam ja tako bedast da bih se kladio na gubitnika - poručio je Bandić.
https://www.24sata.hr/news/ja-se-necu-kandidirati-vec-cu-podrzat-predsjednicu-kolindu-659891
vili40-
2015-08-02
Re: Podržat ću onoga tko mi obeća da neću završiti u buksi
podržavam Kolindu Grabar-Kitarović, Hrvatska zaslužuje damu za predsjednicu, rekao je Milan Bandić
posvudusa je upravo izgubila 2-3% glasova
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
posvuduša hahahahhaaaa
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:podržavam Kolindu Grabar-Kitarović, Hrvatska zaslužuje damu za predsjednicu, rekao je Milan Bandić
Zalud se hrustaš. Onaj tvoj favorit samo pokazuje da je još gluplji nego kad je bio premijer.
Guest- Guest
google ne poznaje rijec hrustas a ni ja , ljubitelj cudnovatih rijeci i kombinacija recenica , prvoJoker wrote:debotoijusto wrote:podržavam Kolindu Grabar-Kitarović, Hrvatska zaslužuje damu za predsjednicu, rekao je Milan Bandić
Zalud se hrustaš. Onaj tvoj favorit samo pokazuje da je još gluplji nego kad je bio premijer.
drugo , zoky nije moj favorit jadan nebio
2014-04-12
Da mu netko prospe mozak po cesti, taj dan bi trebalo uvesti kao državni blagdan.
darth_vader-
2014-04-17
Dobar je Bandinjo. Čuda je napravil u ZG i još će ako bog da. Samo da ga ova crvena banda ne sjebe.
Bandić je ogledni primjer crvene bande.
darth_vader-
2014-04-17
dobar je bog koji ga drzidanni1 wrote:Dobar je Bandinjo. Čuda je napravil u ZG i još će ako bog da. Samo da ga ova crvena banda ne sjebe.
2014-04-12
Je napravil je čuda gospon Mila Banda. Zapravo, on sam je jedno veliko čudo.danni1 wrote:Dobar je Bandinjo. Čuda je napravil u ZG i još će ako bog da. Samo da ga ova crvena banda ne sjebe.
Ništa je Međugorje, kakva čuda se događaju u Zegeju.
Ujutro se probudiš, a nekim čudom se stvorila još jedna ružna, ali zato skupa fontana. Ili još jedan neuračunljivo skupi WC u kojem školjka iz Peveca košta 14.000 kn.
Zaspiš s nadom da će čudo nestati, ali ujutro te dočeka još jedno čudo... dvostruko veći račun za odvoz smeća, koje nitko ne planira odvesti ni slijedećih par tjedana.
Guest- Guest
Odani titov omladinacjasambrend wrote:Bandić je ogledni primjer crvene bande.
dijagram-
2015-08-09
Fontane su lijepe.Ra wrote:Je napravil je čuda gospon Mila Banda. Zapravo, on sam je jedno veliko čudo.danni1 wrote:Dobar je Bandinjo. Čuda je napravil u ZG i još će ako bog da. Samo da ga ova crvena banda ne sjebe.
Ujutro se probudiš, a nekim čudom se stvorila još jedna ružna, ali zato skupa fontana. Ili još jedan neuračunljivo skupi WC u kojem školjka iz Peveca košta 14.000 kn.
Zaspiš s nadom da će čudo nestati, ali ujutro te dočeka još jedno čudo... dvostruko veći račun za odvoz smeća, koje nitko ne planira odvesti ni slijedećih par tjedana.
Šekreti, bolje da ih ima nego da ih nema. malo skuplji jesu ali nema veze. Bilo bi samo pohvalno da ih koristite al to nije Bandić kriv.
Smeće je problem i u manjim sredinama i poskupljenja su neminovna.
manji kavezi i kraci lanci isto dobri za mladi organizamdanni1 wrote:Fontane su lijepe.Ra wrote:Je napravil je čuda gospon Mila Banda. Zapravo, on sam je jedno veliko čudo.danni1 wrote:Dobar je Bandinjo. Čuda je napravil u ZG i još će ako bog da. Samo da ga ova crvena banda ne sjebe.
Šekreti, bolje da ih ima nego da ih nema. malo skuplji jesu ali nema veze. Bilo bi samo pohvalno da ih koristite al to nije Bandić kriv.
Smeće je problem i u manjim sredinama i poskupljenja su neminovna.
2014-04-12
Similar topics
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» nije se on plasio ni onoga sto na dedinju pokopan
» Podržat ću SDP jer me Kolinda iziritirala svojim ponašanjem
» Ero s onoga svijeta: ‘Migrante dovedu na Buško blato i kažu im da su u Hrvatskoj’
» Dodik: Podržat ću sport i reprezentaciju Bosne i Hercegovine
» nije se on plasio ni onoga sto na dedinju pokopan
» Podržat ću SDP jer me Kolinda iziritirala svojim ponašanjem
» Ero s onoga svijeta: ‘Migrante dovedu na Buško blato i kažu im da su u Hrvatskoj’
» Dodik: Podržat ću sport i reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Page 1 of 1