Revolucija u Armeniji
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Revolucija u Armeniji
Brifing Ruskog zapovjednika sa terena. Musliman sa Kavkaza, Tabasaranac.
Last edited by Hektorović on 14/11/2020, 22:44; edited 2 times in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Čitao sam nešto jučer. Čak je i Šuša izvorno Azerski grad...jebote tamo se stvarno ne zna tko pije tko plaća. Taj grad je od 20-ih godina par puta promjenio skroz strukturu stanovništva...kako koja strana zauzme pa protjera i pobije one druge.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
Čitao sam nešto jučer. Čak je i Šuša izvorno Azerski grad...jebote tamo se stvarno ne zna tko pije tko plaća. Taj grad je od 20-ih godina par puta promjenio skroz strukturu stanovništva...kako koja strana zauzme pa protjera i pobije one druge.
Stop je najgore, Armenci 25 godina nisu od tog Karabaha kojeg su zauzeli uspjeli išta napraviti, gomile praznih porušenih naselja...
Taj isti Agdam
2018-04-10
Onaj general je Tabasaranac
Nikad cuo za taj narod
Agdam ...pa ako je Azerski grad treba ga dati Azerima
U svakom slucaju Rusi ce omoguciti da se izbjeglice vrate
Jebo te koje rusevine...koja mrznja
Nikad cuo za taj narod
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa tko će se normalan vratiti na to. To jedino ako Azeri sad krenu u neka golema ulaganja i to. Infrastruktura tu ne postoji.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Onaj general je Tabasaranac
Nikad cuo za taj narod
Ovi u 25 godina nisu apsolutno niša izgradili, unaprijedili... samo su maznuli gomilu teritorija.
2018-04-10
MaximusDecimusMiridije wrote:Pa tko će se normalan vratiti na to. To jedino ako Azeri sad krenu u neka golema ulaganja i to. Infrastruktura tu ne postoji.
To i planiraju
2018-04-10
Ma investirat ce Azeri. To je sad njihovo.
Ali tolika mrznja je nevjerojatna. Zajebani su oni i jedni i drugi.
Armenci prvo nisu imali love da nesto izgrade niti demografskog potencijala da to nasele.
Citam mnogi okrivljuju Ruse za ovaj svoj poraz. E budala ljudi moji
Armenci prvo nisu imali love da nesto izgrade niti demografskog potencijala da to nasele.
2015-09-24
Rusi ih zaustavili prije odlučujuće kontraofenzive hahaRingo10 wrote:Ma investirat ce Azeri. To je sad njihovo.
Žive u fantazijama
2018-04-10
PA da dočekali bi ih kao braćuLegendovich wrote:bosnijačko-mošnjacka islamska podrska..pa da Turcadija dojde klati na balkan ponovno,ovi bih docekali kao rodjenu bracu..Ringo10 wrote:Citam one pisanije na bosnjackom muslimanskom forumu KLIX.BA
Pa mi nije jasno... jesu li Armenci BiH muslimanima nekad neko zlo nanijeli ... sudeci prema onim izlivima antiarmenske mrznje na tom forumu
Razumijem da je tamo velika vecina auditorija na strani azerskih muslimana ali ono je bas izvan pameti
Oni nikad nisu prežalili Osmansko carstvo ... to sam shvatio još kao mlad za vrijeme SFRJ
2015-09-24
Armence je onaj turski pokolj potpuno poremetio mentalnoHektorović wrote:Rusi ih zaustavili prije odlučujuće kontraofenzive hahaRingo10 wrote:Ma investirat ce Azeri. To je sad njihovo.
Žive u fantazijama
Oni se trebaju fokusirati na budućnost i razvoj na onome što realno imaju jer će inače izgubiti sve
Trebaju se osloboditi te mitomanije koja ih guši i blokira u normalnom nacionalnom razvoju ... koja ih uništava
Njima bi najpametnije bilo da se nisu odvajali i da su ostali u Ruskoj Federaciji
Ali nacionalizam im je prejak ... oni ovako ne mogu dalje
SItuacija je takva kakva jeste a Nagorni KArabah je realno bio njima kamenčina oko vrata
A ono antirusko divljanje je nevjerojatna glupost ... čitam da su se Rusima strahovito zamjerili. Rusi će im ovo teško zaboraviti
A Gruzinima pogotovo ... njima ne dao Bog da dođu u situaciju golog opstanka, Rusi će ih hladno pustiti niz vodu da ih Osmanlije unište
A to će im se dogoditi prije ili kasnije
2015-09-24
Ringo10 wrote:PA da dočekali bi ih kao braćuLegendovich wrote:bosnijačko-mošnjacka islamska podrska..pa da Turcadija dojde klati na balkan ponovno,ovi bih docekali kao rodjenu bracu..Ringo10 wrote:Citam one pisanije na bosnjackom muslimanskom forumu KLIX.BA
Pa mi nije jasno... jesu li Armenci BiH muslimanima nekad neko zlo nanijeli ... sudeci prema onim izlivima antiarmenske mrznje na tom forumu
Razumijem da je tamo velika vecina auditorija na strani azerskih muslimana ali ono je bas izvan pameti
Oni nikad nisu prežalili Osmansko carstvo ... to sam shvatio još kao mlad za vrijeme SFRJ
Pa razumi ih, okruženi su sa dva veća, jača naroda, nije im lako. A nekih velikih uspjeha sami nemaju niti kao nacija niti kao država.
2018-04-10
Meni je komično kad oni pričaju o srpskoj mitomanijiHektorović wrote:Ringo10 wrote:PA da dočekali bi ih kao braćuLegendovich wrote:bosnijačko-mošnjacka islamska podrska..pa da Turcadija dojde klati na balkan ponovno,ovi bih docekali kao rodjenu bracu..Ringo10 wrote:Citam one pisanije na bosnjackom muslimanskom forumu KLIX.BA
Pa razumi ih, okruženi su sa dva veća, jača naroda, nije im lako. A nekih velikih uspjeha sami nemaju niti kao nacija niti kao država.
A ne vide sebe i svoju mitomaniju koja je uzgred rečeno urnebesno komična
Na forumu KLIX dobio sam permanentni ban jer sam im rekao istinu. A istina boli
Između ostalog sam rekao da se njihov svijet svodi samo na to jesi li musliman ili nisi. To je njima osnovni kriterij za sve pa i za problem odnosa između Azera i Armenaca
Popizdili su
2015-09-24
https://twitter.com/Zinvor/status/1327694953301086208
Azeri su ovdje ispali pametnijim pristali su na kompromis, dolazak Ruske vojske.
2018-04-10
Pa normalno ...Hektorović wrote:Azeri su ovdje ispali pametnijim pristali su na kompromis, dolazak Ruske vojske.
KAd na mapi pogledaš koliko teritorija dobijaju bez borbe ... a poginulo bi im bar 2000 mladih ljudi u slučaju vojnog zauzimanja
Sam NK i nije u suštini njihov i tu na tom dijelu i nije bilo mnogo Azera prije rata ... a i to će dobiti mirnom reintegracijom kad tad
U svakom slučaju im se isplatilo debelo
2015-09-24
Muslimani BiH i Sandžaka nisu etnički Turci ali jesu mentalni Turci, to sam oduvijek bio svjestanRingo10 wrote:PA da dočekali bi ih kao braćuLegendovich wrote:bosnijačko-mošnjacka islamska podrska..pa da Turcadija dojde klati na balkan ponovno,ovi bih docekali kao rodjenu bracu..Ringo10 wrote:Citam one pisanije na bosnjackom muslimanskom forumu KLIX.BA
Ali jebi ga, to je i razumljivo
Posebno su Sandžaklije ekstremni i radikalni, BiH muslimani su kamilica prema njima ... samo strah od Srba drži Sandžaklije u miru
ALi pitanje je dokle će biti tako... doduše masovno se iseljavaju u BiH posebno u Sarajevo
2015-09-24
Ringo10 wrote:Muslimani BiH i Sandžaka nisu etnički Turci ali jesu mentalni Turci, to sam oduvijek bio svjestan
Ali jebi ga, to je i razumljivo
Posebno su Sandžaklije ekstremni i radikalni, BiH muslimani su kamilica prema njima ... samo strah od Srba drži Sandžaklije u miru
ALi pitanje je dokle će biti tako... doduše masovno se iseljavaju u BiH posebno u Sarajevo
Njemačku i Austriju, nije im više Sarajevo toliko atraktivno...
2018-04-10
Pobijedili su i mogu šta hoće i kako hoćeEroo wrote:https://twitter.com/Zinvor/status/1327694953301086208
2015-09-24
Rusi su uspješno uspjeli ubaciti čitavu laku brigadu sa svom tehnikom iz centralne rusije za dva dana
2018-04-10
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Revolucija u Armeniji
» Opet se zapuškaralo u Armeniji
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Josep Borrell najavio veće prisustvo Evropske unije u Armeniji
» Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
» Opet se zapuškaralo u Armeniji
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Josep Borrell najavio veće prisustvo Evropske unije u Armeniji
» Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
Page 14 of 15