Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3542895/turci-tvrde-da-je-ova-slika-arkana-iz-2020godine-kazu-da-je-vidjen-u-jermeniji-a-evo-sta-je-istina-foto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
..inace vec duze vrijeme cak i u srbiji se spekulira da je arkan ziv...ne znam zasto ne otvore grobnicu i uzmu dnk-a i to usporede sa njegovom djecom...kao sto je rekao jedan na kurirovom forumu...da s erazrijesi to...netko je to i zatrazio prije nekoliko godina ali ceca je to odbila...arkanova smrt je mozda i najmisterioznija...
2015-09-08
Re: Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
O,Bože....Ovaj bi volio da su živi i Slobo,i Draža,i Pop Vatra,pa da navale u Hag i oslobode Martića, Rašu i Đenrala i ponovo započnu velikosrpski ples.
Da,zaboravio sam i Šoškoćanina.
Da,zaboravio sam i Šoškoćanina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakav DNK... Samo triba vidit jebe li se ceca okolo...vuksadinare wrote:..inace vec duze vrijeme cak i u srbiji se spekulira da je arkan ziv...ne znam zasto ne otvore grobnicu i uzmu dnk-a i to usporede sa njegovom djecom...kao sto je rekao jedan na kurirovom forumu...da s erazrijesi to...netko je to i zatrazio prije nekoliko godina ali ceca je to odbila...arkanova smrt je mozda i najmisterioznija...
vidi se po sisama..jebe se ta..
Guest- Guest
kazu da zivi povuceno...mutava baštarda wrote:Kakav DNK... Samo triba vidit jebe li se ceca okolo...vuksadinare wrote:..inace vec duze vrijeme cak i u srbiji se spekulira da je arkan ziv...ne znam zasto ne otvore grobnicu i uzmu dnk-a i to usporede sa njegovom djecom...kao sto je rekao jedan na kurirovom forumu...da s erazrijesi to...netko je to i zatrazio prije nekoliko godina ali ceca je to odbila...arkanova smrt je mozda i najmisterioznija...
2015-09-08
....ako je nedavno uskrsnuo raif dizdarevic ne bi me cudilo da i ovaj vaskrsne ...svijet je pun cuda...kad za nekog mislis i siguran si d aje mrtav eto ti njega odjedared...arkan je mozda i najnezgodniji svjedok po srbiju..ako je itko znao o prljavstinama iz devdesetih to je bio arkan...interesantno...ne postoji nijedna slika kad je arkan upucan...mislim njegovog tijela..i to je ono sto cini misterioznost kod njegove smrti ili 'smrti'
2015-09-08
pa takve sise je imala i za vrijeme arkanaLegendovich wrote:vidi se po sisama..jebe se ta..
2015-09-08
sto je tu cudno..puno zlocinaca iz redova srpske vojske je pri kraju rata vidjelo gdje bi moglo zavrsiti,pa se rasprsilo po nekim istocnim fukojebinama,prije toga nakrcavsi se lovom..
Guest- Guest
poanta svega...vuksadinare wrote:pa takve sise je imala i za vrijeme arkanaLegendovich wrote:vidi se po sisama..jebe se ta..
dude zemske moras redovno pumpati,da budu takve cvrste i masivne..da su se ovjesile,jasno bi bilo da se ta ne jebe..
promjenila jebaca i nastavila..cura nakon 3 tjedna je luda bez kurtza
Guest- Guest
Arkan da je živ najprvo bi ga koknuli Srbi Bosanci,jer nqjbolje znaju kakva je bio lopina,a onda i Krajišnici koje je poslije Oluje zatvarao,mučio i maltretirao po svojim logorima.
Ne znam postoji li još koji glupi Srbin koji ga smatra herojem.
2014-04-22
..arkan je bio sposoban agent odgajan i obrađen od udbe,kos-a...nisu se za njega bzv.onomad zauzeli boljkovac,manolic i druga agentura kad je pusten iz hr zatvora nakon uhicenja u dvoru na uni 1990 godine...znam lika slovenca koji je osobno poznavao arkana i sa kojim je bio za vrijeme juge dobar....veli da je on bio macka sa devet zivota..nekoliko puta su ga pokusali roknuti ali svaki put je izbjegao smrt cak i nije bio ogreban...osobno za njega se zauzeo stane dolanc da ga prime u udbu posto je stane bio dobar prijatelj sa njegovim ocem koji je sluzbovao kao oficir jna u ljubljani a zivjeli su u susjedstvu dolanca...Legendovich wrote:sto je tu cudno..puno zlocinaca iz redova srpske vojske je pri kraju rata vidjelo gdje bi moglo zavrsiti,pa se rasprsilo po nekim istocnim fukojebinama,prije toga nakrcavsi se lovom..
2015-09-08
ma kurac bi ga mrknuli...za njih je arkan bio tata mata....iz bosne je arkan otisao nedugo nakon bjeljine...nakon sto je odjebao karađica koji ga je zvao da dođe on i njegovi na ratiste u sarajevo i oko sarajeva...ali nije htio surađivati sa seseljom i seseljovim belim orlovima jer ih je smatrao 'lešinarima'...i ne dobrim borcima...jos od vukovara....a sto s etice srao krajine on nije ni mrdao dalje od istocne slavonije osim jednom kad su on i njegovi dosli za vrijeme akcije 'maslenica'...ali nakon sto im je netko tamo smjestio i ubacio ih u neku akciju koja je vec bila izgubljena za srbe i gdje su arkanovi tigrovi imali brdo gubitaka a i sam arkan se jedva izvukao...i nakon toga izveo scenu u kninu zaprijetivsi da ce njima u kninu svima jebat mamice..i ocito je to maltretiranje i mucenje bila jedna vrst osvete zbog togajastreb wrote:Arkan da je živ najprvo bi ga koknuli Srbi Bosanci,jer nqjbolje znaju kakva je bio lopina,a onda i Krajišnici koje je poslije Oluje zatvarao,mučio i maltretirao po svojim logorima.
2015-09-08
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
U Bosni ga ama baš svi bivši vojnici VRS smatraju lopovom,kriminalcem i profiterom.vuksadinare wrote:ma kurac bi ga mrknuli...za njih je arkan bio tata mata....iz bosne je arkan otisao nedugo nakon bjeljine...nakon sto je odjebao karađica koji ga je zvao da dođe on i njegovi na ratiste u sarajevo i oko sarajeva...ali nije htio surađivati sa seseljom i seseljovim belim orlovima jer ih je smatrao 'lešinarima'...i ne dobrim borcima...jos od vukovara....a sto s etice srao krajine on nije ni mrdao dalje od istocne slavonije osim jednom kad su on i njegovi dosli za vrijeme akcije 'maslenica'...ali nakon sto im je netko tamo smjestio i ubacio ih u neku akciju koja je vec bila izgubljena za srbe i gdje su arkanovi tigrovi imali brdo gubitaka a i sam arkan se jedva izvukao...i nakon toga izveo scenu u kninu zaprijetivsi da ce njima u kninu svima jebat mamice..i ocito je to maltretiranje i mucenje bila jedna vrst osvete zbog togajastreb wrote:Arkan da je živ najprvo bi ga koknuli Srbi Bosanci,jer nqjbolje znaju kakva je bio lopina,a onda i Krajišnici koje je poslije Oluje zatvarao,mučio i maltretirao po svojim logorima.
I svaki od njih bi ga da mu daš livor,ili mitroljez smaknuli istoga trena. Na njega se lože još samo neki beogradski papci koji glume nekakve mafijaše i par zadrtih Cigana sa Severa Marakane.
2014-04-22
arkan i njegovi 'tigrovi' uopce nisu bili dugo na terenu u bh-a...dosli su kad je poceo napad na bjeljinu...i nesto su bili jos oko vlasenice,foče...u ljeto 1992...te nakon toga otisli ili vratili se u srbiju ili bolje receno u istocnu slavoniju u erdut gdje im je bila baza...jedan put su jos bili u bosni na poziv mladica '94 kad je bila srpska operacija 'breza' '94 u pokusaju okupacije bihaca i tog dijela...uglavnom ratni 'opus' arkana i njegovih svodio s euglavnom na istocnu slavoniju te srbiju gdje su je cistili od milosevicevih protivnika...arkan i njegovi 'tigrovi' su kako rekoh po koji put otisli u bosnu ili 'krajinu' van istocne slavonije ako je dobio direktno zapovjed od stanisica i slobe...da pomogne tamosnjim srpskim snagama...uglavnom nakon '91 i bjeljnine i vlasenice '92 on i njegovi 'tigrovi' se ne mogu pohvaliti bas nekim uspjesima...nije s ebas obozavao sa seseljom,kapetanom draganom i drugom cetnickom bulumentom jer ih je smatrao kokosarima i slabim borcima...jastreb wrote:U Bosni ga ama baš svi bivši vojnici VRS smatraju lopovom,kriminalcem i profiterom.vuksadinare wrote:ma kurac bi ga mrknuli...za njih je arkan bio tata mata....iz bosne je arkan otisao nedugo nakon bjeljine...nakon sto je odjebao karađica koji ga je zvao da dođe on i njegovi na ratiste u sarajevo i oko sarajeva...ali nije htio surađivati sa seseljom i seseljovim belim orlovima jer ih je smatrao 'lešinarima'...i ne dobrim borcima...jos od vukovara....a sto s etice srao krajine on nije ni mrdao dalje od istocne slavonije osim jednom kad su on i njegovi dosli za vrijeme akcije 'maslenica'...ali nakon sto im je netko tamo smjestio i ubacio ih u neku akciju koja je vec bila izgubljena za srbe i gdje su arkanovi tigrovi imali brdo gubitaka a i sam arkan se jedva izvukao...i nakon toga izveo scenu u kninu zaprijetivsi da ce njima u kninu svima jebat mamice..i ocito je to maltretiranje i mucenje bila jedna vrst osvete zbog togajastreb wrote:Arkan da je živ najprvo bi ga koknuli Srbi Bosanci,jer nqjbolje znaju kakva je bio lopina,a onda i Krajišnici koje je poslije Oluje zatvarao,mučio i maltretirao po svojim logorima.
I svaki od njih bi ga da mu daš livor,ili mitroljez smaknuli istoga trena. Na njega se lože još samo neki beogradski papci koji glume nekakve mafijaše i par zadrtih Cigana sa Severa Marakane.
2015-09-08
Koliko ja vidim,jedino još poštuju Karadžića i Mladića,te neke poginule borce poput onog Milankovića,ili Mande.vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote: nije s ebas obozavao sa seseljom,kapetanom draganom i drugom cetnickom bulumentom jer ih je smatrao kokosarima i slabim borcima...
Kapetan Dragan,Martić,Šljivančanin, Babić,Šešelj, Vuk Drašković, Bokan, Arkan...njih niko ne šljivi ni 2%.
2014-04-22
ima shema onomad kad je arkan uhapsen u dvoru na uni u jesen 1990...gdje srbi tvre da su ga mupovci uhapsili..zapravo netocno..uhapsen je od patrole iz dvora...na ulazu u dvor..jer ovi nisu imali dojavu da ce proc arkan i 'ekipa' koji su na putu za knin trebali pohoditi dvor...policajci su bili srbi...ciji je zapovjednik ophodnje interesantno nazvao PU Sisak pod ciju je jso tada nadleznost spadala postaja u Dvoru...da su zaustavili neke iz beograda kod kojih su nasli oruzje..zapovjednik PU Sisak je rekao ovom zapovjedniku neka ih zadrzi na licu mjesta a on ce poslati policajce iz Siska da ih preuzmu..lik je zapravo nazvao zapovjednika PU Sisak jer zapovjednik postaje u Dvoru posto je bila nocna je bio doma nazvao je ovog u Sisku..tako da su dosli policajci iz siska i preuzeli arkana i ekipu...drugi dan kad je zapovjednik postaje u dvoru cuo sto je ovaj napravio isti sekund je suspendirao tog zapovjednika ophodnje i ove koji su bili s anjim u ophodnji..cak s etom srbinu policajcu prijetilo ubojstvom...da je morao otici u sisak sa obitelji...
2015-09-08
Mile Martić je danas velika Srbenda,a a još 1989 i 90-te je upadao u kafiće i pendrečio ljude koji su pjevali srpske i četničke pjesme.
Da ga nisu prebacili iz Šibenika u Knin gdje je postao zamjenik sekretara stanice,možda bi nosio i šahovnicu.
Pričali su mi neki Kninjani i Bukovčani da je bio notorna jugoslavenčina i komunjara,ali je zbog vlastite koristi okrenuo ćurak.
Jovan Rašković je bio pravi četnik. On je pred kamerama glumio mirotvorca i sve to umatao u celofan,ali bi na sastancima sa bliskim ljudima iz SDS-a govorio potpuno drugač.
Da ga nisu prebacili iz Šibenika u Knin gdje je postao zamjenik sekretara stanice,možda bi nosio i šahovnicu.
Pričali su mi neki Kninjani i Bukovčani da je bio notorna jugoslavenčina i komunjara,ali je zbog vlastite koristi okrenuo ćurak.
Jovan Rašković je bio pravi četnik. On je pred kamerama glumio mirotvorca i sve to umatao u celofan,ali bi na sastancima sa bliskim ljudima iz SDS-a govorio potpuno drugač.
2014-04-22
Miroslav Mlinar je bio naivčina,koja je čak vjerovala u nekakav suživot i Jugoslaviju. Njega je zaista pokušao zaklati jedan policajac ,ali se nikad nije saznalo koji i koje je nacionalnosti bio.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Turci tvrde: Teroristička organizacija DEAŠ(ISIL) i Assadov režim surađuju
» Revolucija u Armeniji
» Revolucija u Armeniji
» Opet se zapuškaralo u Armeniji
» USTAVNI SUD: Lex Agrokor je u skladu s Ustavom; troje sudaca se ne slaže s odlukom, priložili su izdvojeno mišljenje
» Revolucija u Armeniji
» Revolucija u Armeniji
» Opet se zapuškaralo u Armeniji
» USTAVNI SUD: Lex Agrokor je u skladu s Ustavom; troje sudaca se ne slaže s odlukom, priložili su izdvojeno mišljenje
Page 1 of 2