veća prevara trenutno
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: veća prevara trenutno
Beef Supreme wrote:I takvi vas unistavaju ...ergo sto ti to govori
ma svaka njima čast na disciplini i požrtvovanju. ali to ne menja činjenicu da su stoka i da će se zapad gorko kajati kada im dođe na naplatu to pušenje ispod stola sa njima. već im i dolazi...
Guest- Guest
Najveca prevara je lazni nadrogirani Goat iz Rosaria
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani narkic koji se odaziva na ime Markan Krivaja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani narkic koji se odaziva na ime Ante Kostarika
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani narkic koji se odaziva na ime Ante Kostarika
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani narkic koji se odaziva na ime Ante Kostarika
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani narkic koji se odaziva na ime Ante Kostarika
2015-09-13
Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani Goat iz Rosaria
2015-09-13
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani narkic koji se odaziva na ime Ante Kostarika
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani narkic koji se odaziva na ime Markan Krivaja
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Najveca prevara je lazni nadrogirani narkic koji se odaziva na ime Ante Kostarika
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Najveća prevara mi je Bruno Petković...
;)
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:fridrih_niche wrote:Najveća prevara mi je mali Bjelica..
;)
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:Zeko wrote:fridrih_niche wrote:Najveća prevara mi je mali Bjelica..
;)
Guest- Guest
Zeko wrote:fridrih_niche wrote:Najveća prevara mi je Bruno Petković...
;)
Zeko-
2015-08-26
Pa kad je riječ o trenerskim prevarama, nije tu Bjelica ni blizu vrha ... Daleko najveća trenerska prevara je Pepač Prevariola, pa Mourinho, onaj cirkusant Sari, Zidane, Valverde, a od naših tu su Tudor kao kralj svih naših trenerskih prevara, pa Jurčić, Čačić, Dalić, Bilić, Kovač ... Sve u svemu, nije Nenek baš tol'ko loš, ali ni izbliza nije ni tol'ko dobar kak' se tu trabunja ...Beef Supreme wrote:Zeko wrote:fridrih_niche wrote:Najveća prevara mi je mali Bjelica..
;)
Zeko-
2015-08-26
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ALL-STAR PREVARA
» Trenutno stanje
» Što trenutno nosite?
» Velika vladina prevara
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Trenutno stanje
» Što trenutno nosite?
» Velika vladina prevara
» Porez na nekretnine je prevara birača!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3