Velika vladina prevara
Page 1 of 1
Velika vladina prevara
VLADA se odlučila na ukidanje 17 broja agencija, zavoda, fondova, trgovačkih društava, instituta, zaklada i drugih pravnih osoba s javnim ovlastima. Najavili su proračunske uštede i efikasnost u svom radu, ali njihov potez je zasad donio nula kuna uštede.
Umjesto ukidanja, one su pripojene različitim zajednicama, ministarstvima, uredima, zavodima i agencijama.
Tih 17 bivših institucija je, prema prijedlogu proračuna za ovu godinu, trebalo potrošiti 1,227 milijardi kuna, a jučerašnjom odlukom vlade taj novac je raspoređen na 12 ostalih korisnika kojima su pripojene ili su preuzeli njihove poslove, javlja Novi list.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-vladina-prevara-pompozno-najavili-ukidanje-agencija-ustedjeli-0-kuna/2058746.aspx
Umjesto ukidanja, one su pripojene različitim zajednicama, ministarstvima, uredima, zavodima i agencijama.
Tih 17 bivših institucija je, prema prijedlogu proračuna za ovu godinu, trebalo potrošiti 1,227 milijardi kuna, a jučerašnjom odlukom vlade taj novac je raspoređen na 12 ostalih korisnika kojima su pripojene ili su preuzeli njihove poslove, javlja Novi list.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-vladina-prevara-pompozno-najavili-ukidanje-agencija-ustedjeli-0-kuna/2058746.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Velika vladina prevara
a da nema svih tih agencija i općina, gdje bi ekipa iz partije , uvedeni preko granice sa kupljenim diplomama radili i imali dobre plaće?
iz suplje u prazno + troskovi uredovanja + PDV
noz na struju pa lagano po venama
noz na struju pa lagano po venama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
reforme idu snažnim korakom dalje,samo treba biti strpljiv i dobrog zdravlja pa doživjeti stotu,možda ćemo onda vidjeti prve pozitivne rezultate
vili40-
2015-08-02
evo još jednog muzičara sa titanika,puše u rog ko sivonja
Žao mi je da se događa ovakva afera koja se skrenula pozornost sa svih dobrih projekata Vlade, rekao je ministar uprave Lovro Kuščević novinarima u Saboru
Žao mi je da se događa ovakva afera koja se skrenula pozornost sa svih dobrih projekata Vlade, rekao je ministar uprave Lovro Kuščević novinarima u Saboru
vili40-
2015-08-02
Krme bezobrazno...ajme da je kombajnom preći preko ovog...
darth_vader-
2014-04-17
vili40 wrote:reforme idu snažnim korakom dalje,samo treba biti strpljiv i dobrog zdravlja pa doživjeti stotu,možda ćemo onda vidjeti prve pozitivne rezultate
ja bi rađe proces ubrzao i opalio jedan brutalni građanski rat.
Guest- Guest
Gnječ wrote:vili40 wrote:reforme idu snažnim korakom dalje,samo treba biti strpljiv i dobrog zdravlja pa doživjeti stotu,možda ćemo onda vidjeti prve pozitivne rezultate
Protiv koga? Srba?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:vili40 wrote:reforme idu snažnim korakom dalje,samo treba biti strpljiv i dobrog zdravlja pa doživjeti stotu,možda ćemo onda vidjeti prve pozitivne rezultate
Protiv koga? Srba?
hrvati među sobom. bolje rat nego srat!
Guest- Guest
Similar topics
» Ruska pretnja je velika prevara evropskih političkih elita
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» usa vladina delegacija, grenel & dfc u beogradu
» Ron Paul: "fake news" je vladina propaganda, ne moj sajt
» Nevjerojatna je Vladina tromost oko obnove Zagreba. Evo zašto bismo mogli izgubiti novac iz EU
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» usa vladina delegacija, grenel & dfc u beogradu
» Ron Paul: "fake news" je vladina propaganda, ne moj sajt
» Nevjerojatna je Vladina tromost oko obnove Zagreba. Evo zašto bismo mogli izgubiti novac iz EU
Page 1 of 1