ALL-STAR PREVARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
ALL-STAR PREVARA
Cista travestija, oni su tamo trebali igrati kosarku, a igrali su pucacinu bez obrane...cijeli MSG im vice "Defense, defense".
Ugasio sam skoro odmah, danas citam kako je Davis zatrpao kos, KD isto.
Dobro, bilo je tako u olimpijskom finalu, Ameri nisu htjeli igrati obranu, Srbi nisu mogli. Sere mi se od takve ''kosarke'', to je izbalansirana, atletska igra, gdje moras pokazati puno znanja na oba kraja terena u citanju igre i reakcijama.
Ugasio sam skoro odmah, danas citam kako je Davis zatrpao kos, KD isto.
Dobro, bilo je tako u olimpijskom finalu, Ameri nisu htjeli igrati obranu, Srbi nisu mogli. Sere mi se od takve ''kosarke'', to je izbalansirana, atletska igra, gdje moras pokazati puno znanja na oba kraja terena u citanju igre i reakcijama.
Guest- Guest
Re: ALL-STAR PREVARA
Igralo se u new orleansu a ne u madison square gardenu
nowitzki-
2014-04-27
A obrana se na all staru nije nikad igrala cak je palo manje koseva nego sto sam mislio
nowitzki-
2014-04-27
nekada je bilo zanimljivo gledati all star, puno dobrih poteza i klasa na terenu, ovo danas je smece nevidjeno. eh kada se samo setim:
Guest- Guest
nowitzki wrote:A obrana se na all staru nije nikad igrala cak je palo manje koseva nego sto sam mislio
Nesto bi i odigrali. Na ovom nisu igrali kao da im je maltene zabranjeno.
Imao sam dojam da sam usetao u teren u dresu Zapada, da me nikad nisu vidjeli, dodali bi mi 40-ak lopti, a prvi cuvar bi mi bio na maksimalno 3 metra, da me ne bi ometao kod suta.
Guest- Guest
Glupost smisao all stara nikad nije bila defense
Revijalna tekma koja sluzi kao kratka pauza prije zavrsnice sezone..u kojoj glavni protagonisti naplate klauzule iz ugovora, gdje sponzori pljuckaju pare za sekunde..ugl za europsko poimanje sporta necuveno
Revijalna tekma koja sluzi kao kratka pauza prije zavrsnice sezone..u kojoj glavni protagonisti naplate klauzule iz ugovora, gdje sponzori pljuckaju pare za sekunde..ugl za europsko poimanje sporta necuveno
Trebale su i majke abortirati neku djecu ...pa nisu
Similar topics
» veća prevara trenutno
» Velika vladina prevara
» SPUTNIK: Izetbegovićeva prevara izazvala rat
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Javni natječaji su falš i potpuna prevara
» Velika vladina prevara
» SPUTNIK: Izetbegovićeva prevara izazvala rat
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Javni natječaji su falš i potpuna prevara
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1