Bare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bare
Jel plače kako za ‘leba nema dok je urokan u 300? Klošar narkomanski, kada ga vidim-kao da vidim nicheta...
Last edited by Brat Brale on 9/11/2020, 20:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Verdi u <3fridrih_niche wrote:Chopin u <3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kazu da je na pujankama sirio supak ko je god tio za jedan piz.End wrote:niche je kuja
Boze koji bolesnik.
Duci davao drogu.
Njemu je i pisvecena pisma od Stividena
Dobar dile drogu dila o dile dila dop.
Dobrodusni Niche daje o dile dila dop
Dobroj djeci kinder jaje o dila niche dop
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tuzna je to prica. Treba je biti hrvatski van basten postao je simbol hrvatske narkomanije i pederluka.End wrote:od droge mu otpali zubi i kosa
Zalosno kako je jedan potentan talenat unistio svoj zivot.
Da u dubrovniku daje supka cristianu ronaldu samo da mu ovaj kupi suta
2015-09-13
Da u pravu si ili ce opet pocet srat kako se zamalo potuka sa Rossom.End wrote:joj nemoj sad će opet počet priču o jarniju
A sve iz ljubomore jer mu je Rosso sprcio ljubav njegova zivota Mirtu Surjak.
Normalno da je picke dala nogometnoj "zvijezdi" a ne jednom propalom narkomanu pederskih sklonosti
2015-09-13
FRANK wrote:Da u pravu si ili ce opet pocet srat kako se zamalo potuka sa Rossom.End wrote:joj nemoj sad će opet počet priču o jarniju
Normalno da je picke dala nogometnoj "zvijezdi" a ne jednom propalom narkomanu pederskih sklonosti
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sezonu kad san igra protiv Rosse smo postali prvaci bez poraza...FRANK wrote:Da u pravu si ili ce opet pocet srat kako se zamalo potuka sa Rossom.End wrote:joj nemoj sad će opet počet priču o jarniju
:D
Mirta u <3
Guest- Guest
I onda losiji iz klana livaja postane reprezentativni kalibar na kojega se lijepe sve naj picke ...a covik koji je imao 4 touchdowna na jednoj tekmi se sada sa tugom i iglom u ruci prisjeca Mirtinih mlijecnih zlijezda
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
» Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju
» Bare:Biblija je toliko tupava knjiga
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju
» Bare:Biblija je toliko tupava knjiga
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu