šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
debotoijusto wrote:Tvrtka Vukovarski vodotoranj je, inače, u devet mjeseci rada 2019. ostvarila gubitak u iznosu od 321.430,00 kuna, od čega je za plaće zaposlenika izdvojeno 196.853,00 kune. Gubitak će imati i u ovoj godini, a s obzirom na to da su prihode počeli ostvarivati tek s 31. listopadom 2020., no i u tvrtki koja upravlja ovim zaštićenim kulturnim dobrom i u Gradu su uvjereni da će sve to nadoknaditi već sljedeće godine.
DAFUQ???....vodni toranj izbusen neprijateljskom artiljerijom..ono..kulturno dobro???..podsjeca nas na srbe??... ..e svasta...ovo gore nego Partizani iza WW2
Guest- Guest
Re: šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
Ne da mi se komentari ovu temu. Jasno je da će policija doć ovdje na uviđaj i da će netko završiti u zatvoru.
Digli pare da im drugi to finacira i sad če oni tim istima masno naplaćivat to isto na račun emocija.
Pa brate ako smo budale nismo baš tolike. Eto ti policija pa se ti misli.
Digli pare da im drugi to finacira i sad če oni tim istima masno naplaćivat to isto na račun emocija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
partizani
2014-04-16
Neda ti se komentirati temu a 50% postova su tvoji jbt.
Guest- Guest
I veće brate,i veće...ovo je samo sitno finale koliko godina vas vec guze i prave budalama..RayMabus wrote:Ne da mi se komentari ovu temu. Jasno je da će policija doć ovdje na uviđaj i da će netko završiti u zatvoru.
Guest- Guest
Iskomentira san šta san ima. Šaljem policiju na uviđaj.MaximusDecimusMiridije wrote:Neda ti se komentirati temu a 50% postova su tvoji jbt.
2014-04-11
RayMabus wrote:Jasno je da će policija doć ovdje na uviđaj i da će netko završiti u zatvoru.
o da, to je bar u ovoj državi jasno
2014-04-16
Hoće jer HDZ želi maknit Penavu i zaposlit ovdje svoje ljude.aben wrote:RayMabus wrote:Jasno je da će policija doć ovdje na uviđaj i da će netko završiti u zatvoru.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hoće jer HDZ želi maknit Penavu i zaposlit ovdje svoje ljude.aben wrote:RayMabus wrote:Jasno je da će policija doć ovdje na uviđaj i da će netko završiti u zatvoru.
imo li to predviđanje neku vremensku komponenetu?
2014-04-16
ma hajde...platis tu sumu,i uzivaj u vanjskom grijanom bazenu..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ne da mi se komentari ovu temu. Jasno je da će policija doć ovdje na uviđaj i da će netko završiti u zatvoru.
toliko godina a tako naivan , nitko nece doci propitivati sluzbeno a gubitke pokrije grad drzava cijena se smanji ili plati svaki 10 posjetitelj
odrzavanje dobije neki penavin kum ako sve uspije organizirat do sljedecih izbora kad ga HDZ zajedno sa partnerima smijeni bacivsi na ulicu ili u boljem slucaju ako ne bude previse pizdio postavi za ravnatelja tog istog tornja
koef. na ovaj razvoj dogadjaja 1.15
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ima. Zovu se lokalni izbori.aben wrote:RayMabus wrote:Hoće jer HDZ želi maknit Penavu i zaposlit ovdje svoje ljude.aben wrote:RayMabus wrote:Jasno je da će policija doć ovdje na uviđaj i da će netko završiti u zatvoru.
imo li to predviđanje neku vremensku komponenetu?
Penava je Domovinski pokret i gradonačelnik je Vukovara di je doša na to mjesto kao kandidat HDZ-a.
2014-04-11
Osim za 18.11. i eventualne posjete školskih ekskurzija, ovaj Vodotoranj će uglavnom biti prazan, čak i da je ulaznica besplatna, a kamoli 65 kn. U stvari, nisam siguran da će i školske ekskurzije ići u Vodotoranj, ovo je totalni poslovni promašaj. Koliko ono koštaju zidine Grada Šibenika koje se ne mogu uspoređivati s Vodotornjem kao turistička atrakcija, koliko ono košta ulaznica u Eufrazijevu baziliku u Poreču? 10 kn košta ulaznica u sv. Donat u Zadru. a radi se o znatno važnijim kulturno-povijesnim spomenicima i tisućljetnoj arhitektonskoj baštini, a ne o nekakvom usranom betonskom ruglu iz vremena socijalizma, za koji čovjek nema želje ući unutra ni besplatno jer će mu trebati psihološka pomoć da ga izvuče iz depresije pri samom pogledu na isti, a kamoli da to još i plaća.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
U isto vrijeme, ulaznica na Plitvička jezera - 50 kn.melkior wrote:Osim za 18.11. i eventualne posjete školskih ekskurzija, ovaj Vodotoranj će uglavnom biti prazan, čak i da je ulaznica besplatna, a kamoli 65 kn. U stvari, nisam siguran da će i školske ekskurzije ići u Vodotoranj, ovo je totalni poslovni promašaj. Koliko ono koštaju zidine Grada Šibenika koje se ne mogu uspoređivati s Vodotornjem kao turistička atrakcija, koliko ono košta ulaznica u Eufrazijevu baziliku u Poreču? 10 kn košta ulaznica u sv. Donat u Zadru. a radi se o znatno važnijim kulturno-povijesnim spomenicima i tisućljetnoj arhitektonskoj baštini, a ne o nekakvom usranom betonskom ruglu iz vremena socijalizma, za koji čovjek nema želje ući unutra ni besplatno jer će mu trebati psihološka pomoć da ga izvuče iz depresije pri samom pogledu na isti, a kamoli da to još i plaća.
2015-08-09
50 kn za Plitvička jezera vs 65 kn za socijalističko ruglo lijevanog betona čiste ratne traume i PTSP-a.
2015-08-09
Normalna stvar.melkior wrote:Osim za 18.11. i eventualne posjete školskih ekskurzija, ovaj Vodotoranj će uglavnom biti prazan, čak i da je ulaznica besplatna, a kamoli 65 kn. U stvari, nisam siguran da će i školske ekskurzije ići u Vodotoranj, ovo je totalni poslovni promašaj. Koliko ono koštaju zidine Grada Šibenika koje se ne mogu uspoređivati s Vodotornjem kao turistička atrakcija, koliko ono košta ulaznica u Eufrazijevu baziliku u Poreču? 10 kn košta ulaznica u sv. Donat u Zadru. a radi se o znatno važnijim kulturno-povijesnim spomenicima i tisućljetnoj arhitektonskoj baštini, a ne o nekakvom usranom betonskom ruglu iz vremena socijalizma, za koji čovjek nema želje ući unutra ni besplatno jer će mu trebati psihološka pomoć da ga izvuče iz depresije pri samom pogledu na isti, a kamoli da to još i plaća.
A nije ovo Ajfelov toran , ovo je visine prosječne stambene zgrade pa ako ti se gleda panorama moš to i za nula kuna.
Ma.
2014-04-11
Bash..no za Plitvicka jezera zna cijeli svijet i to smatra istinskom prirodnom znamenitoscu i ljepotom..ostalo kako si rekomelkior wrote:50 kn za Plitvička jezera vs 65 kn za socijalističko ruglo lijevanog betona čiste ratne traume i PTSP-a.
Guest- Guest
melkior wrote:Osim za 18.11. i eventualne posjete školskih ekskurzija, ovaj Vodotoranj će uglavnom biti prazan, čak i da je ulaznica besplatna, a kamoli 65 kn. U stvari, nisam siguran da će i školske ekskurzije ići u Vodotoranj, ovo je totalni poslovni promašaj. Koliko ono koštaju zidine Grada Šibenika koje se ne mogu uspoređivati s Vodotornjem kao turistička atrakcija, koliko ono košta ulaznica u Eufrazijevu baziliku u Poreču? 10 kn košta ulaznica u sv. Donat u Zadru. a radi se o znatno važnijim kulturno-povijesnim spomenicima i tisućljetnoj arhitektonskoj baštini, a ne o nekakvom usranom betonskom ruglu iz vremena socijalizma, za koji čovjek nema želje ući unutra ni besplatno jer će mu trebati psihološka pomoć da ga izvuče iz depresije pri samom pogledu na isti, a kamoli da to još i plaća.
to se rijesi kombinacijom uredbe/ekonomije , svaki razred HR mora obic toranj a roditelji koji ne plate opanjkavat mrezno
radi na vjeronauku u skoli ne vidim kako ne bi radilo u slucaju ove atrakcije s 27 uposlenih
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Btw, bio na Eiffelovom tornju 2016. godine, ulaznica 17 EUR-a, red za ulaz na isti se čekao po 2 sata.RayMabus wrote:Normalna stvar.melkior wrote:Osim za 18.11. i eventualne posjete školskih ekskurzija, ovaj Vodotoranj će uglavnom biti prazan, čak i da je ulaznica besplatna, a kamoli 65 kn. U stvari, nisam siguran da će i školske ekskurzije ići u Vodotoranj, ovo je totalni poslovni promašaj. Koliko ono koštaju zidine Grada Šibenika koje se ne mogu uspoređivati s Vodotornjem kao turistička atrakcija, koliko ono košta ulaznica u Eufrazijevu baziliku u Poreču? 10 kn košta ulaznica u sv. Donat u Zadru. a radi se o znatno važnijim kulturno-povijesnim spomenicima i tisućljetnoj arhitektonskoj baštini, a ne o nekakvom usranom betonskom ruglu iz vremena socijalizma, za koji čovjek nema želje ući unutra ni besplatno jer će mu trebati psihološka pomoć da ga izvuče iz depresije pri samom pogledu na isti, a kamoli da to još i plaća.
A nije ovo Ajfelov toran , ovo je visine prosječne stambene zgrade pa ako ti se gleda panorama moš to i za nula kuna.
Ma.
2015-08-09
Nadam se da si probao i gastronomiju u restoranu gori...odlican jestemelkior wrote:Btw, bio na Eiffelovom tornju 2016. godine, ulaznica 17 EUR-a, red za ulaz na isti se čekao po 2 sata.RayMabus wrote:Normalna stvar.melkior wrote:Osim za 18.11. i eventualne posjete školskih ekskurzija, ovaj Vodotoranj će uglavnom biti prazan, čak i da je ulaznica besplatna, a kamoli 65 kn. U stvari, nisam siguran da će i školske ekskurzije ići u Vodotoranj, ovo je totalni poslovni promašaj. Koliko ono koštaju zidine Grada Šibenika koje se ne mogu uspoređivati s Vodotornjem kao turistička atrakcija, koliko ono košta ulaznica u Eufrazijevu baziliku u Poreču? 10 kn košta ulaznica u sv. Donat u Zadru. a radi se o znatno važnijim kulturno-povijesnim spomenicima i tisućljetnoj arhitektonskoj baštini, a ne o nekakvom usranom betonskom ruglu iz vremena socijalizma, za koji čovjek nema želje ući unutra ni besplatno jer će mu trebati psihološka pomoć da ga izvuče iz depresije pri samom pogledu na isti, a kamoli da to još i plaća.
Ma.
Guest- Guest
Po logici stvari, mogao bi Kaptol naplaćivati pogled s vrha tornja zagrebačke katedrale...melkior wrote:Btw, bio na Eiffelovom tornju 2016. godine, ulaznica 17 EUR-a, red za ulaz na isti se čekao po 2 sata.RayMabus wrote:Normalna stvar.melkior wrote:Osim za 18.11. i eventualne posjete školskih ekskurzija, ovaj Vodotoranj će uglavnom biti prazan, čak i da je ulaznica besplatna, a kamoli 65 kn. U stvari, nisam siguran da će i školske ekskurzije ići u Vodotoranj, ovo je totalni poslovni promašaj. Koliko ono koštaju zidine Grada Šibenika koje se ne mogu uspoređivati s Vodotornjem kao turistička atrakcija, koliko ono košta ulaznica u Eufrazijevu baziliku u Poreču? 10 kn košta ulaznica u sv. Donat u Zadru. a radi se o znatno važnijim kulturno-povijesnim spomenicima i tisućljetnoj arhitektonskoj baštini, a ne o nekakvom usranom betonskom ruglu iz vremena socijalizma, za koji čovjek nema želje ući unutra ni besplatno jer će mu trebati psihološka pomoć da ga izvuče iz depresije pri samom pogledu na isti, a kamoli da to još i plaća.
Ma.
2015-08-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SOHV:EU nije jedina alternativa ako zele Srbiju neka je uzmu,mi skupa ne mozemi to bi trebalo biti jasno i vrapcima na grani
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» 'Mislim da je to previše!'
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Ministar o poreznoj reformi: Mislim da će svi roditelji biti zadovoljni
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» 'Mislim da je to previše!'
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Ministar o poreznoj reformi: Mislim da će svi roditelji biti zadovoljni
Page 2 of 3