Ministar o poreznoj reformi: Mislim da će svi roditelji biti zadovoljni
Page 1 of 1
Riječ je o sveobuhvatnoj poreznoj reformi kojom će se mijenjati 15, a možda i 16 zakona. Prisutna je visoka razina suglasja, ali ima još nekih pitanja koja ćemo još razjasniti, rekao je ministar financija
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/o-poreznoj-reformi-mislim-da-ce-svi-roditelji-biti-zadovoljni-496784 - 24sata.hr
Ministar financija Zdravko Marić predstavio je u srijedu u Hrvatskom saboru na zatvorenom sastanku zastupnicima Mosta poreznu reformu koju u četvrtak planira prezentirati u hrvatskoj Vladi, a u idućih nekoliko tjedana poslati i u saborsku proceduru.
"Riječ je o sveobuhvatnoj poreznoj reformi kojom će se mijenjati 15, a možda i 16 zakona. Prisutna je visoka razina suglasja, ali ima još nekih pitanja koja ćemo još razjasniti", kazao je ministar Marić nakon sastanka.
Iako nije želio ulaziti u detalje reforme, Marić je kazao da je ključ kontrola rashoda i usmjeravanje svih viškova prihoda u smanjivanje deficita i porezno rasterećenje.
Negirao je da će poreznom reformom najviše profitirati samci i osobe s višim primanjima bez djece istaknuvši da javnost još ne raspolaže svim informacijama i da promjene ne obuhvaćaju samo promjenu neoporezivog dijela dohotka i poreznih razreda, već i promjene u poreznim olakšicama za djecu.
Marić: Porezne promjene dat će doprinos demografskoj obnovi
"Mislim da će roditelji s djecom biti zadovoljni", kazao je Marić te dodao da će promjene osjetiti svi i da jako puno mjera može doprinijeti demografskoj obnovi, među kojima će porezne promjene dati svoj mali doprinos.
Na novinarski upit hoće li to biti pomoć za radnike ili njihove poslodavce, Marić je odgovorio da određeni broj poslodavaca ima ugovore sa zaposlenicima u neto iznosu i da će apelirati na njih da to mijenjaju.
Guest- Guest
Re: Ministar o poreznoj reformi: Mislim da će svi roditelji biti zadovoljni
Maricu, aj plesni se...
darth_vader-
2014-04-17
Re: Ministar o poreznoj reformi: Mislim da će svi roditelji biti zadovoljni
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13009-vlada-porezmom-reformom-zeli-poboljsati-demografsku-sliku-hrvatske
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» I savjetnik bivšeg premijera raspalio po poreznoj reformi
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Mogu li kršćani biti zadovoljni izbornim rezultatima?
» Američki ministar prometa i njegov suprug postali roditelji
» Naravno da ne možemo biti zadovoljni ishodom, ali dečki su dali sve od sebe 90 minuta. No na kraju nam se nije vratilo. I
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Mogu li kršćani biti zadovoljni izbornim rezultatima?
» Američki ministar prometa i njegov suprug postali roditelji
» Naravno da ne možemo biti zadovoljni ishodom, ali dečki su dali sve od sebe 90 minuta. No na kraju nam se nije vratilo. I
Page 1 of 1