Danas kuham...
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Danas kuham...
Atlana wrote:Srdelice
Krumpir salata
njam
jel ostavljaš glave i repić na tanjuru?
ja ne :)
Krem juha od brokule
Njoki u bijelom umaku sa mesom i svježim lisičarkama
Zelena salata
Sljedeća 3 dana radim pa dan prije uvijek spremam nešto što mogu ponijeti na posao, juha obavezna
Njoki u bijelom umaku sa mesom i svježim lisičarkama
Zelena salata
Sljedeća 3 dana radim pa dan prije uvijek spremam nešto što mogu ponijeti na posao, juha obavezna
Guest- Guest
punjena paprika, moje omiljeno ljetno jelo...mljac
Gradele...jedva se dovuka do kauča...jaučem ka da imam trudove...uvik požalim kad ih idem raditi, nema veze što pobacaš na žar, sve bude jednostavno predobro...
darth_vader-
2014-04-17
jedva si se dovuka jer u 3 ujutro pises na forumu, umisto da spavasjasambrend wrote:Gradele...jedva se dovuka do kauča...jaučem ka da imam trudove...uvik požalim kad ih idem raditi, nema veze što pobacaš na žar, sve bude jednostavno predobro...
a mortem si si i kojega spil, pa ti san ne štel na joči dojti ;)
Rezolutno ne...sve na trizno...To samo za Soru ide malo rajcanja...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Rezolutno ne...sve na trizno...To samo za Soru ide malo rajcanja...
ravioli s tartufima i pljukanci s pršutom i rikulom
https://stil.slobodnadalmacija.hr/stil/gust/imamo-recept-za-pizzu-koja-ne-deblja-premda-je-puna-sira-dodatni-plus-je-sto-nema-ni-truncicu-brasna-osvojila-je-drustvene-mreze-1035238
Maggie19 wrote:https://stil.slobodnadalmacija.hr/stil/gust/imamo-recept-za-pizzu-koja-ne-deblja-premda-je-puna-sira-dodatni-plus-je-sto-nema-ni-truncicu-brasna-osvojila-je-drustvene-mreze-1035238
Super da si stavila link.
Prije sam znala raditi s podlogom od karfiola i bila bi stvarno super. Baš ću probat.
Guest- Guest
venus wrote:Maggie19 wrote:https://stil.slobodnadalmacija.hr/stil/gust/imamo-recept-za-pizzu-koja-ne-deblja-premda-je-puna-sira-dodatni-plus-je-sto-nema-ni-truncicu-brasna-osvojila-je-drustvene-mreze-1035238
Super da si stavila link.
Prije sam znala raditi s podlogom od karfiola i bila bi stvarno super. Baš ću probat.
Napravila danas. Okus je odličan, a nakon jela laganini osjećaj.
Tnx za link
Guest- Guest
Odlicno! Drago mi je da ti se svidilo.:-)
Ja obozavam te malo neobicne recepte.
Ovaj mi je rekla jedna fredndica jos prije, ali je sad bilo prakticno stavit link.
Ovaj mi je rekla jedna fredndica jos prije, ali je sad bilo prakticno stavit link.
Maggie19 wrote:Odlicno! Drago mi je da ti se svidilo.:-)
Jako! Pravila sam već prije sa podlogom od karfiola, ali mi je ova puno bolje teksture i okusa.
Guest- Guest
Danas ću raditi 2 naoko nespojive stvari na istom stolu, za predjelo falafel u ukusnom krušćiću od luka, a za glavno jelo motam maki sushi.
Sve po željama pučanstva jer je najvažnije da činimo nešto lijepo i srcu drago za druge.
Jurim sad, no-no tipkanje, jer tu bogme ima posla, a ja volim da je stol lijep i hranica ukusna.
Sve po željama pučanstva jer je najvažnije da činimo nešto lijepo i srcu drago za druge.
Jurim sad, no-no tipkanje, jer tu bogme ima posla, a ja volim da je stol lijep i hranica ukusna.
Guest- Guest
Bome ogladnih pravo čitajući vas. Triba vas poudavati, parite pravo ekspertne kaj se kuhinje tiče.
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Page 4 of 14