Brzinom munje cestitali Bidenu Plenki,Koli,Zoki
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Brzinom munje cestitali Bidenu Plenki,Koli,Zoki
Eroo wrote:Odakle'to se nam javljaš? Iz Australije?prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:
. Razgovarali su i o načinu na koji Hrvatska može poduprijeti BiH.
nekima ovdje to promaklo
evo saće biden uspostavit treći
jaca je i sad na tom putu podupupiranja za koje se biden zalago
al bome indirektno i ero i onaj suncokret general sto se napaja analizama iz NYT-a
Kaj pa ima v Brežicah?
Guest- Guest
dijagram wrote:Mi tzv. pravasija nismo za Bidena.abraham wrote:Ispod radara je proshlo da Miro i dp nisu chestitali???? Nije dosta atentat, lupanje elektro kutija po bolnicama vech sada i ovo, ponavljam sada i ovo. Gjde je granica??? Shto je iduche????? Shta kaze braniteljska udruga adz-ja..... Muhahahahahahaa Kila mozga.......
Adezenjare, esdepenjare, soroscad i slicni plenkisti jesu.
Nista novog.
Baš smo grozni.
Guest- Guest
danni1 wrote:Vjerojatno je bilo posve na mjestu za Ameriku.marcellus wrote:vuksadinare wrote:Jebote...koja utrka..kanda je ekipa jebeno odahnula sto je trump pao ....mora da im je trumpika kuvao i zakuvavao pasta sutu
Sad kad vidim kako HDZ-ovski šljam slavi pad Trumpa i pretrčava Bidenu mi je još jasnije da je sve što je radio bilo posve na mjestu.
Ono što je dobro za Ameriku nije dobro za ostatak svijeta.
Malo da olabave te trgovinske restrikcije i sve 5. Možda je to malo lošije za amere al je dobro za ostale.
U svakom slučaju bolje daje Trump pao. Bolje za Europu, bar se nadam.
bolje ako ti je do ratova i "new green deala", samo 2.000 milijardi dolara treba platit "zelenom lobiju" da spasi planetu
a nuklearke nećemo
trump je bio solist..a solist ne moze proci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa demokratski i dio republikanskog lobija ili establishmenta hoce ratove jer su financirani od proizvođaca oruzja..i dobijaju svoje postotke...oruzje se mora negdje potrositi..ne mozes sve prodati...najbolji eksperimenti su na zivom mesu...marcellus wrote:danni1 wrote:Vjerojatno je bilo posve na mjestu za Ameriku.marcellus wrote:vuksadinare wrote:Jebote...koja utrka..kanda je ekipa jebeno odahnula sto je trump pao ....mora da im je trumpika kuvao i zakuvavao pasta sutu
Sad kad vidim kako HDZ-ovski šljam slavi pad Trumpa i pretrčava Bidenu mi je još jasnije da je sve što je radio bilo posve na mjestu.
Ono što je dobro za Ameriku nije dobro za ostatak svijeta.
Malo da olabave te trgovinske restrikcije i sve 5. Možda je to malo lošije za amere al je dobro za ostale.
U svakom slučaju bolje daje Trump pao. Bolje za Europu, bar se nadam.
bolje ako ti je do ratova i "new green deala", samo 2.000 milijardi dolara treba platit "zelenom lobiju" da spasi planetu
a nuklearke nećemo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ti si socijalistički rasista , pa ti je ovi jado desničar--------logika ,,, ilijastreb wrote:Ti si promašio ceo fudbal.obala razuma wrote:ti si glup..marcellus wrote:fuj
za par miseći ćeš ka milančeta slaviti bidnog
tebi je socijalizam popapa razum
nemaš stav ,,, ka ni biden ti si najbliže njonji u hrvatskom spektru paralelnosti
ti si na kraju krajeva zločinac činjenicama kako dudliš maloumnosti na socijalističkom HKV-hr
Možeš Marcelusa proglašavati svime i svačime,ali nikako mu ne možeš pridavati etiket socijaliste,jer je on notorni antikomunist,starog buržoaskog kova.
U posljednje vrijeme pratim njegove natpise i vidim da je sada skrenuo još desnije,uplovivši u opasne vode klerikalizma i da sada djeluje sa reakcionarnih pozicija ekstremnog dijela CUH-a.
on je saučesnik socijalističke horde koja sad pere razum ,,, a hrabrosti nema nitko od njih
odi na hkv -hr
pa vidi kako dudli diplome socijalističkoj gamadi koja tek sad vidi da je istrošena municija u cijepanju jugonacizma
najogavniji monstrum je onaj njihov bog hitrec kome je tuđman dao da bude medijski bog ,,,a drkadžija nije nikad u životu ništa radio pa ni to ,,, i naravno nogirana budaletina
samo odi tamo i vidi kako onaniraju hrvatstvo
ovde među vama socijalističkim rasistima , naravno da je sistemski igrač marčeljuš se vidi desno ,,,, ovde bi i plenki bio desničar ,,,teški ,,,,,
marčeljuš samo koristi hrvatski identitet za kruv svoj svagdašnji
čak je upa i u režimski portal.........stoka je to
Guest- Guest
bit će rata
trata rata ta ta
trata rata ta ta
2014-04-16
Dovoljno je pogledati čestitare da bez dublje analize zaključimo kakvu politiku vodi Biden.
2014-04-16
Ako se sutra zaratimortal wrote:bit će rata
trata rata ta ta
moja mala ča ćemo ja i ti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koji se kurac ti brinešjastreb wrote:Ako se sutra zaratimortal wrote:bit će rata
trata rata ta ta
vi ste srbi svakako svi na popisu u jasenovcu
nemoreš triput poginut
Guest- Guest
Noor wrote:e, to je najvažnijevuksadinare wrote:
I jaca...
https://direktno.hr/domovina/kosor-se-prisjetila-svog-susreta-s-bidenom-bio-jako-pripremljen-zainteresiran-i-fokusiran-213342/
Mulj hrvatske politike. Razlike u nijansama.
Guest- Guest
Sovak wrote:Noor wrote:e, to je najvažnijevuksadinare wrote:
I jaca...
https://direktno.hr/domovina/kosor-se-prisjetila-svog-susreta-s-bidenom-bio-jako-pripremljen-zainteresiran-i-fokusiran-213342/
"Bio je jako pripremljen, zainteresiran i jako fokusiran, a njegova neposrednost je na mene ostavila snažan dojam. Nakon sastanka imala sam osjećaj kao da se poznajemo dugi niz godina. Rekao mi je tada jednu rečenicu koju i danas često ponavljam. Dugo mi je držao ruku i rekao 'ja sam tvoj prijatelj i možeš me nazvati u bilo koje doba dana i noći kad ti zatreba' ", prisjeća se Jadranka Kosor.
Noor wrote:Sovak wrote:Noor wrote:e, to je najvažnijevuksadinare wrote:
I jaca...
"Bio je jako pripremljen, zainteresiran i jako fokusiran, a njegova neposrednost je na mene ostavila snažan dojam. Nakon sastanka imala sam osjećaj kao da se poznajemo dugi niz godina. Rekao mi je tada jednu rečenicu koju i danas često ponavljam. Dugo mi je držao ruku i rekao 'ja sam tvoj prijatelj i možeš me nazvati u bilo koje doba dana i noći kad ti zatreba' ", prisjeća se Jadranka Kosor.
Čital sam.
Ono .... ločem pivo i žderem kokice i ne mrem verovati koji bureki se valjaju.
Guest- Guest
Dugo mi je držao ruku i rekao 'ja sam tvoj prijatelj i možeš me nazvati u bilo koje doba dana i noći kad ti zatreba' ", prisjeća se Jadranka Kosor.
Shto rechi??? Pobljuvat chu se... U stvari nechu. Adz je to i to vodstvo. Muhahahahahaaa Dobro je vama josh uvijek.....
Shto rechi??? Pobljuvat chu se... U stvari nechu. Adz je to i to vodstvo. Muhahahahahaaa Dobro je vama josh uvijek.....
2014-04-14
Baš si bezobrazan,a plus toga i ,što je tipično za frankovluk,i morbidan.obala razuma wrote:koji se kurac ti brinešjastreb wrote:Ako se sutra zaratimortal wrote:bit će rata
trata rata ta ta
vi ste srbi svakako svi na popisu u jasenovcu
nemoreš triput poginut
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stari Zoki se vratio pa podjenjivacki po Koli i Trumpu
» I Plenki kao i Zoki priznao da ja GONG centrala agenture
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Kako su govorili na otvaranju Peljeskog mosta Plenki,Zoki i Njonjo
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» I Plenki kao i Zoki priznao da ja GONG centrala agenture
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Kako su govorili na otvaranju Peljeskog mosta Plenki,Zoki i Njonjo
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
Page 3 of 3