Stari Zoki se vratio pa podjenjivacki po Koli i Trumpu
Page 1 of 1
Stari Zoki se vratio pa podjenjivacki po Koli i Trumpu
https://m.vecernji.hr/vijesti/milanovic-opleo-po-grabar-kitarovic-i-usporedio-je-s-trumpom-1367561
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Stari Zoki se vratio pa podjenjivacki po Koli i Trumpu
Ma Zokija za predsjednika amerike..kakav trump kakvi bakraci...nema mu ravnog na svijetu
2015-09-08
zoki sorry...ali ti se gromada od budale..nisi izdrzao dva dana a da se ne vratis 'zoranizmima'...i sad bi ovaj komad teletine bio predsjednik..e moj skoro sad vidis sto si propustio da ovog pojedes na suceljavanju
2015-09-08
Ne znam,ali sve mi se čini da će Ero pjevat onu:
Kraljica je znala da ostavi ranu
silazeći s trona
Voleo sam mnoge ludovao dugo
Al nijedna meni ne beše ko ona....
Kraljica je znala da ostavi ranu
silazeći s trona
Voleo sam mnoge ludovao dugo
Al nijedna meni ne beše ko ona....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
https://www.jutarnji.hr/izbori2019/anketa-tri-dana-prije-izbora-ceka-nas-nevjerojatno-napeta-utrka-za-pantovcak-razlika-izmedu-kolinde-i-milanovica-unutar-statisticke-pogreske/9770155/
osta Škoro....
osta Škoro....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
koja uvreda za trumpa, ovaj jednu pijanduru koja nije ništa napravila zadnjih 5godina a obećala "švicarsku" uspoređuje sa jednim od najboljih vladara u povjesti čovječanstva, koji je zoki debil, eto radi ovoga mi skoro dođe da odem u drugi krug i glasovati za kolindu protiv zokija, čisto jer ova barem ima poštovanja prema God Emperoru
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Trump je u potpunosti dijametralno suprotni karakter naspram Koli,na svakom nivoju,pogotovo umnom i poslovnom..
Guest- Guest
pa normalno, inače Kolindu je trebao usporediti sa Hillary Clinton, em su ženske, em obje su imale problema sa psihom, em obje imaju sličnu politiku, pa čak i sličnu karijeru(vucaranje po diplomaciji i državnoj sisi) , em obje imaju 0 iskustva u realnom sektoru i realno obje su 0 napravili, da je maknuti jednu i drugu nitko ništa nebi primjetio..pismejker wrote:Trump je u potpunosti dijametralno suprotni karakter naspram Koli,na svakom nivoju,pogotovo umnom i poslovnom..
a ovaj budala ide jednu takvu uspređivati sa God Emperorom.. a sutra ako bi bio predsjednik(a neće) , kada bi mu se Trump obratio svršio bi u gaće od uzbuđenja..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:pa normalno, inače Kolindu je trebao usporediti sa Hillary Clinton, em su ženske, em obje su imale problema sa psihom, em obje imaju sličnu politiku, pa čak i sličnu karijeru(vucaranje po diplomaciji i državnoj sisi) , em obje imaju 0 iskustva u realnom sektoru i realno obje su 0 napravili, da je maknuti jednu i drugu nitko ništa nebi primjetio..pismejker wrote:Trump je u potpunosti dijametralno suprotni karakter naspram Koli,na svakom nivoju,pogotovo umnom i poslovnom..
a ovaj budala ide jednu takvu uspređivati sa God Emperorom.. a sutra ako bi bio predsjednik(a neće) , kada bi mu se Trump obratio svršio bi u gaće od uzbuđenja..
Guest- Guest
Similar topics
» Brzinom munje cestitali Bidenu Plenki,Koli,Zoki
» Zoki vratio ratna odlicja Branimiru Glavasu koje mu je oduzeo lignja Josipovic
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Zoki vratio ratna odlicja Branimiru Glavasu koje mu je oduzeo lignja Josipovic
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Grobničani:'Koli,Koli'
Page 1 of 1