Biden predsjednik
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Biden predsjednik
malo morgen..trajat ce to par mjeseci..dok ne odluchi vrhovni sud..a do tada kom obojtzi kom uloshtzi..
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Sad ćemo skinit Erdogana a SDA onda ostaje bez svog zaštitnika na istoku koji im je ujedno i most prema drugim islamskim državama s kojima je Erdogan ok jer dijele istu ideologiju.
Pa ćemo onda popričat o promjeni izbornog zakona jel SDA pristaje na to ili ne.
Ako ne nema problema.
Može se to i vojno rješit. Samo čekam islamističke napade po zapadnoj Europi i rast antiislamske desnice.
Pa ćemo onda popričat o promjeni izbornog zakona jel SDA pristaje na to ili ne.
Ako ne nema problema.
Može se to i vojno rješit. Samo čekam islamističke napade po zapadnoj Europi i rast antiislamske desnice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja nisam HDZ pa mi Čović ne znači ništa. Situacija nije vojno opasna pa mogu pustit Komšiča i dalje no vojno pripremam teren : skidanje Erdogana i rast antiislamisma u Europi.
Bude li SDA i dalje odbijala promjenu zakona imat će vojnu situaciju takvu da neće imat Erdogana a imat će antiislamsku Europu.
Pa se vidimo.
Bude li SDA i dalje odbijala promjenu zakona imat će vojnu situaciju takvu da neće imat Erdogana a imat će antiislamsku Europu.
Pa se vidimo.
2014-04-11
Kak vi srbi niste malo žešće zagrizli u mišigenu, negdje sam pročitao da vi nosite presudne glasove u toj državi.... Šteta, da ste odradili posao možda bi trump danas bio dvomandatanmentalitet wrote:malo morgen..trajat ce to par mjeseci..dok ne odluchi vrhovni sud..a do tada kom obojtzi kom uloshtzi..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a šteta ststvarnomichaellcmacha wrote:Kak vi srbi niste malo žešće zagrizli u mišigenu, negdje sam pročitao da vi nosite presudne glasove u toj državi.... Šteta, da ste odradili posao možda bi trump danas bio dvomandatanmentalitet wrote:malo morgen..trajat ce to par mjeseci..dok ne odluchi vrhovni sud..a do tada kom obojtzi kom uloshtzi..
Morat ćete vi Rvati Preispitati svoje prijatelje Srbe
Srbi su glupi. Sad će opet trčanje natrag Kini i Rusiji itd jer je Biden bombardira Srbiju itd itd itd.
Uglavnom opet zapeli u svojoj geopolitičkoj močvari.
Uglavnom opet zapeli u svojoj geopolitičkoj močvari.
2014-04-11
Sad ispada da im je najpametniji geopolitički potez taj šta su stavili lesbaću na čelo vlade pa ih bar LGBT pokret koji će sad na vlast u Americi neće dirat.
A i to neka polurvatica pod navodnike. Ispada da su im Hrvati još najpametniji geostratesi.
A i to neka polurvatica pod navodnike. Ispada da su im Hrvati još najpametniji geostratesi.
2014-04-11
O Dodiku sve znamo. Sad će ga Demokrate guzit uzduž i poprijeko al ako mu mi skinemo Erdogana to će mu biti ogromno olakšanje tako da nek se drži nas i nema greške.
2014-04-11
Ako sam dobro upratio,jedino je cjenjeni gospodin Galaktički general s 5* i moja malenkost,tu na forumu navijali da pobjedi Biden.
Naravno,svatko iz svojih razloga,koji su u nekoj mjeri i oprečni.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
jugosloveni i socijalisti su radosni pobidon bidnog,,znaju da će lakše moći kuhati svoje zlo
SOCIAJLISTIČKI RASIZAM koji je jamio bidnog i njegovu armiju uhljeba urbanih štakora će se uskoro gušiti u svojoj političkoj krvi međusobne nelogične unije
uglavnom ,,,,,otvoriću novu temu
SOCIAJLISTIČKI RASIZAM koji je jamio bidnog i njegovu armiju uhljeba urbanih štakora će se uskoro gušiti u svojoj političkoj krvi međusobne nelogične unije
Guest- Guest
Nemoj boga ti,nema potrebe.obala razuma wrote:
2015-07-23
Još malo pa odoh na misu,nažderat se tijela kristovog.
2015-07-23
סמאל wrote:Ako sam dobro upratio,jedino je cjenjeni gospodin Galaktički general s 5* i moja malenkost,tu na forumu navijali da pobjedi Biden.
i velis trebo bi bit onaj pesko iz demokrata sljedeci predsjednik
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
סמאל wrote:Ako sam dobro upratio,jedino je cjenjeni gospodin Galaktički general s 5* i moja malenkost,tu na forumu navijali da pobjedi Biden.
naravno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
posebnu pozdrav i zahvalnost skupljacima poste iz post boxsova
2014-04-19
Neće.Sora wrote:a šteta ststvarnomichaellcmacha wrote:Kak vi srbi niste malo žešće zagrizli u mišigenu, negdje sam pročitao da vi nosite presudne glasove u toj državi.... Šteta, da ste odradili posao možda bi trump danas bio dvomandatanmentalitet wrote:malo morgen..trajat ce to par mjeseci..dok ne odluchi vrhovni sud..a do tada kom obojtzi kom uloshtzi..
Morat ćete vi Rvati Preispitati svoje prijatelje Srbe
Nema razloga dok ide ko podmazano.
A kako se tek bilo plesalo kad je Obama zajašio u jajastu kancelariju ;P O pobjedi Tonyja Blairea da ni ne govorimo. Frend Englez me je mrzio dvije godine zbog moje opaske 'phony Tony' a onda je na kraju progledao ;PHektorović wrote:[size=30]PEOPLE OF PHILADELPHIA DANCE IN THE STREET TO CELEBRATE BIDEN'S LEAD[/size]
https://www.joe.co.uk/news/philadelphia-celebrates-bidens-lead-by-dancing-in-the-street-255305
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Frankly, my dear...Noor wrote:Gone with the Wind...marcellus wrote:Gdje je ona dobra stara amerika gdje se konjokradice vješalo?
2020-10-29
A di ćeš veće Jamajke od Oaklanda u Kalifornijimarcellus wrote:abraham wrote:Upravo prochitah da Kamala u sluchaju Bidenove smrti ne mozhe biti predsjednik jer je rodzena na Jamajka-i. Dakle ne mozhe biti ni predsjednik. ?????????? Kila mozga...
hahahaha...a ukurac
2020-10-29
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Biden je svojim obracanjem pokazao da je umorni starac koji bi radije danas bio na ribiciji ili u domu nego americki predsjednik
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Biden: Imam rak
» Creepy Joe Biden
» Biden vs Trump
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Biden: Imam rak
» Creepy Joe Biden
» Biden vs Trump
Page 18 of 19