Creepy Joe Biden
Page 1 of 1
Re: Creepy Joe Biden
a ima kod istog autora jos snimaka
a ukrope najvise pece kako je naredio da se smjeni glavni drzavni tuzilac koji se usudio njuskat oko bajdenovog sina
a ukrope najvise pece kako je naredio da se smjeni glavni drzavni tuzilac koji se usudio njuskat oko bajdenovog sina
Nema šanse da uopće odradi kampanju...
Nema druge mogućnosti da promijene kandidata već da sleepy joe 'iznenada premine u snu'...
Ne radi tog snimka nego radi uznapredovale demencije radi koje ne zna ni kako se zove više, a izabrali su ga već za kandidata na izborima...
Nema druge mogućnosti da promijene kandidata već da sleepy joe 'iznenada premine u snu'...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
eee.tako to ide sa svakim Jemerickim "partnerom"..mogu misliti kakva je tek patetika na Balkanu..Leviathan2 wrote:provalise ga ukrajinci kak je naredjivao porosenku
Guest- Guest
mediji i kinezi rade kampanju za njega.. hoće li biti dovoljno.. predviđan sličnu pobjedu trumpa kao vs hillary..
T. wrote:Ubiće ga njegovi...
Ne radi tog snimka nego radi uznapredovale demencije radi koje ne zna ni kako se zove više, a izabrali su ga već za kandidata na izborima...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
T. wrote:Nema šanse da uopće odradi kampanju...
Pitanje je tko će biti kandidat za potpredsjednika
Ovaj nema teorije da izdrži 4 godine, već sad se gubi potpuno
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Biden predsjednik
» Biden: demokracija to sam ja
» Biden ima koronu
» Biden ima sinkopu
» Biden predsjednik
» Biden: demokracija to sam ja