Biden predsjednik
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Biden predsjednik
bit će tebi napredovanje kad te posjete oni iz ulice Špire Brusine na broju 17epikur37 wrote:Noor wrote:pusti ti moje halje, drž svoje gaće, jer kako si krenuo, još malo paš ostat bez njihepikur37 wrote:Noor wrote:ne isplati se ionako, prečesto ih mijenjaš, Apoloneepikur37 wrote:teta noorka,
duhovitost je odlika inteligentnijih ljudi
a ne mislim da ste neinteligentni
ne potkapajte moja uvjerenja
Fortuno,
neka tvoja halja bude moja postelja
obećajem da ih više neću mijenjati
;)
nisam mislio da tako brzo napredujemo i da preuzimaš inicijativu
ali neću se braniti :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Odgledao sam sinoć velikog lebowskog. Negdje vidjeh da je Bridges u lošem stanju...Limfom valjda, pa me to malo primilo pa htio gledati njegove filmove. Odlgedao novi True Grit (stvarno odličan remake) i Lebowskog.
Guest- Guest
Noor wrote:bit će tebi napredovanje kad te posjete oni iz ulice Špire Brusine na broju 17epikur37 wrote:Noor wrote:pusti ti moje halje, drž svoje gaće, jer kako si krenuo, još malo paš ostat bez njihepikur37 wrote:Noor wrote:ne isplati se ionako, prečesto ih mijenjaš, Apoloneepikur37 wrote:teta noorka,
duhovitost je odlika inteligentnijih ljudi
a ne mislim da ste neinteligentni
ne potkapajte moja uvjerenja
Fortuno,
neka tvoja halja bude moja postelja
obećajem da ih više neću mijenjati
;)
nisam mislio da tako brzo napredujemo i da preuzimaš inicijativu
ali neću se braniti :)
a biž, u zaostatku sam 2 mjeseca...
sreća i bog sad više ne treba polivat vrt.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam opet uvjeren kako će nakon ove koronakrize,doći do prave poplave iste te ideološke matrice preko subkulturnih platformi,gdje će se svijet prikazivati kroz ružičaste naočale a zasluge će otići pogodi kome.epikur37 wrote:סמאל wrote:Mislim da svi griješe jer ih podcjenjuju,Amerika je stara kurva koja uvijek iznova izvuče neki novi trik.Hektorović wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam niti malo,kako će se naći primjeren,,herbicid'' da bi se taj proklijali Trumpov korov suzbio.epikur37 wrote:
amerika već sada drukčija zemlja, sjeme je bačeno, proklijalo i raste...prerija se zeleni izdancima nove amerike
Ove 4 god.beznađa i apatije koje su izjedali američko društvo,sad je napokon gotovo,te se pojavila nada kako će Amerika ponovno vratiti ugled i slavu,te se vratit na svjetsku pozornicu onako kako to zaslužuje.
Ova promjena donosi novi optimizam za jačanje mira i stabilnosti,poštivanja ljudskih prava,demokratskih standarda i vrijednosti.
Sumnjam
jednostavno njihovih 15 minuta na vrhu je prošlo
ostaju velika sila, ali teško opet dominantna.
Kad su Japan i Njemačka nakon ww2.uspjeli iz pepela ponovno postati respektabilni industrijski i ekonomski igrači,kao što je i Rusija nakon Jecina ponovno se vratila na scenu kao ozbiljna igračica,onda što je to za Ameriku da nakon kraćeg izbijanja kao No1 na svjetskoj sceni,ponovno zajaše.
pa neće amerika nikud otići ako spriječi svoj unutarnji razdor
to je i dalje svjetska sila
ja govorim o kraju njene svjetske hegemonije, državno i ideološki
To je jedan vrlo sofisticiran program manipulacije,naravno to neće bit usmjereno i potraćeno na stare konje,već će se ići u smjeru gdje će se nastojat profilirat mlade umove.
Amerika će uvijek naći načina da nametne tu,,hegemoniju'' kako državno,pogotovu ideološki.Ti su mudar čovjek,te stvarno mi njije jasno kako ne vidiš kakve tendencije i previranja postoje u zemljama slobodnog svijeta.
Ova kratkotrajna konzervativna revolucija,završit će puno prije nego što jsi rekao ,,koronakeks''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Ja sam opet uvjeren kako će nakon ove koronakrize,doći do prave poplave iste te ideološke matrice preko subkulturnih platformi,gdje će se svijet prikazivati kroz ružičaste naočale a zasluge će otići pogodi kome.epikur37 wrote:סמאל wrote:Mislim da svi griješe jer ih podcjenjuju,Amerika je stara kurva koja uvijek iznova izvuče neki novi trik.Hektorović wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam niti malo,kako će se naći primjeren,,herbicid'' da bi se taj proklijali Trumpov korov suzbio.epikur37 wrote:
amerika već sada drukčija zemlja, sjeme je bačeno, proklijalo i raste...prerija se zeleni izdancima nove amerike
Ove 4 god.beznađa i apatije koje su izjedali američko društvo,sad je napokon gotovo,te se pojavila nada kako će Amerika ponovno vratiti ugled i slavu,te se vratit na svjetsku pozornicu onako kako to zaslužuje.
Ova promjena donosi novi optimizam za jačanje mira i stabilnosti,poštivanja ljudskih prava,demokratskih standarda i vrijednosti.
Sumnjam
Kad su Japan i Njemačka nakon ww2.uspjeli iz pepela ponovno postati respektabilni industrijski i ekonomski igrači,kao što je i Rusija nakon Jecina ponovno se vratila na scenu kao ozbiljna igračica,onda što je to za Ameriku da nakon kraćeg izbijanja kao No1 na svjetskoj sceni,ponovno zajaše.
To je jedan vrlo sofisticiran program manipulacije,naravno to neće bit usmjereno i potraćeno na stare konje,već će se ići u smjeru gdje će se nastojat profilirat mlade umove.
Amerika će uvijek naći načina da nametne tu,,hegemoniju'' kako državno,pogotovu ideološki.Ti su mudar čovjek,te stvarno mi njije jasno kako ne vidiš kakve tendencije i previranja postoje u zemljama slobodnog svijeta.
Ova kratkotrajna konzervativna revolucija,završit će puno prije nego što jsi rekao ,,koronakeks''
Vjeruj instinktu, to je prvo.
Instinkt nije ništa iracionalno, već sofisticaran i brz mehanizam zaključivanja.
Ali da bi razumio instinkt, moram ti ga razložiti u racionalnu konstrukciju.
Globalizam koji se prodaje nije ništa drugo nego hegemonija jedne sile.
Pravi globaaizam nije moguć bez izvanjske, izvanzemaljske ili katastrofične prirodne prijetnje.
Mi kao čovječanstvo da bi se ujedinili i pobrisali svoje razlike, moramo imati strašnu vanjsku prijetnju.
I to jedinstvo bi trajalo dok traje ta prijetnja.
podjele, interesne skupine, ideologije, filozofije, eshatologija, kozmologija ....su prirodno stanje stvari
ljudi su različiti,
grupiraju se
previru i pretaču
jedan svijet je neprirodna i fanatična ideja
ili isključivo interesna podvala
u našem slučaju i jedno id rugo
2015-08-06
Znači ova cijela priča s globalizmom ne stoji, jednostavno nema svoju socijalnu, prirodnu održivost.
Tehnološki, planet je prožet i povezan ali svijet nikad podijeljeniji.
Tehnologija je neutralna, kao i uvijek, ona samo našu osnovnu prirodu ubrzava, čini transparentnijom i češće dovodi do kratkog spoja.
Tehnološki, planet je prožet i povezan ali svijet nikad podijeljeniji.
Tehnologija je neutralna, kao i uvijek, ona samo našu osnovnu prirodu ubrzava, čini transparentnijom i češće dovodi do kratkog spoja.
2015-08-06
T.- Posts : 17558
2014-04-14
epikurčiću, okretat će ti se soba kad zažmiriš
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Mediji su njega 2015-16 i napuhali jer im je dizao gledanost.
i tako je ušao u prostor
drukčije ne bi
ljude jednostavno treba lupit šakom neki put...uhvatit za glavu i protrest
kako ćeš stoku potjerat nego hajkom
Trump je udarni ovan u vrata liberalne hegemonije
vrata su razvaljena
sad tek počinje bitka
Ma ušao je on u medijski prostor još krajem 70tih...
U svakom slučaju njegovo je prošlo...
Last edited by Hektorović on Sat 7 Nov - 23:42; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor wrote:epikurčiću, okretat će ti se soba kad zažmiriš
da ali mi pravi pijanci znamo lijek
dovoljno je spustiti stopalo na pod ;)
2015-08-06
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Mediji su njega 2015-16 i napuhali jer im je dizao gledanost.
i tako je ušao u prostor
drukčije ne bi
ljude jednostavno treba lupit šakom neki put...uhvatit za glavu i protrest
kako ćeš stoku potjerat nego hajkom
Trump je udarni ovan u vrata liberalne hegemonije
vrata su razvaljena
sad tek počinje bitka
to nije bio politički prostor
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:epikurčiću, okretat će ti se soba kad zažmiriš
ozbiljno? pa stvarno si profi
Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:epikurčiću, okretat će ti se soba kad zažmiriš
ozbiljno? pa stvarno si profi
Pa ne baš tako...nisam u tom stanju bio..pa ima 20 godina :)
Ali fora je od cugera iz moje birtije neki dan.
Veli on: Ma neš ti, kad se napijem i legnem pa mi se vrti.
Samo kaže, spustiš nogu na pod i odmah bolje :D
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
to nije bio politički prostor
Pa profirirao je na estradizaciji politike
Nakon reality showa, lako je uplovio u politku kad je već imao medijski exposure...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/?cam=tstwo_hd
Time Square, ludnica.
Time Square, ludnica.
Hm,vidiš,ja na to gledam iz druge perspektive,ali već je kasno da bih pisao esej.epikur37 wrote:סמאל wrote:Ja sam opet uvjeren kako će nakon ove koronakrize,doći do prave poplave iste te ideološke matrice preko subkulturnih platformi,gdje će se svijet prikazivati kroz ružičaste naočale a zasluge će otići pogodi kome.epikur37 wrote:סמאל wrote:Mislim da svi griješe jer ih podcjenjuju,Amerika je stara kurva koja uvijek iznova izvuče neki novi trik.Hektorović wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam niti malo,kako će se naći primjeren,,herbicid'' da bi se taj proklijali Trumpov korov suzbio.epikur37 wrote:
Sumnjam
Instinkt nije ništa iracionalno, već sofisticaran i brz mehanizam zaključivanja.
Pravi globaaizam nije moguć bez izvanjske, izvanzemaljske ili katastrofične prirodne prijetnje.
Mi kao čovječanstvo da bi se ujedinili i pobrisali svoje razlike, moramo imati strašnu vanjsku prijetnju.
podjele, interesne skupine, ideologije, filozofije, eshatologija, kozmologija ....su prirodno stanje stvari
ljudi su različiti,
grupiraju se
previru i pretaču
Svijet se uvijek mijenja,to je jedna konstanta,može na bolje,može na gore,misliš da je perspektiva svijeta i iz pozicije nekog monarha ili kmeta ista,te kako ga oni u budućnostI vide i očekuju.
Stavi se u perspektivu plemića u carskoj Rusiji pred nadolazeću boljševičku revoluciju.Svijet se radikalno promjeni iz temelja u vrlo kratkom roku.
Stariji ljudi teško prihvaćaju novije ideje,međutim nema te ideje koja bi bila toliko fanatična,ako bi našla plodno tlo među širokim masama koje bi je sljedili.
Amerika,a tu ne mislim isključivo na službene kanale vlasti,ima načina i resursa kako progurati njihove ideje i nametnutih drugima.
Jedino što bi moglo usporiti ih je njihov unutarnji razdor,međutim,pogledaj koliko je amerikanizacija i njihovo pomodarstvo prihvaćeno među europskom mladeži,pa ti čak i kod nas imaš mlade koji koriste američke slengove u svakodnevnom govoru.
U svakoj državi svijeta postoje entuzijasti koji bi željeli društvo nalik na američko.
Kod nas ih promoviraju preko indexa i srodnih medija,a koliko god se to činilo beznačajnim, u samoj Rusiji i Kini je dosta onih koji zavide ljudima na zapadu,jer oni nemaju tu slobodu da žive,rade i govore što žele.
I svim tim nedemokratskim društvima takve se naziva izdajnicima,soroševcima,agenturama.
Demokratizacija i progresivizam će ići dalje,danas možda u Ukrajni,sutra u Bjelorusiji a preksutra možda u samoj Rusiji,jer kako su muslimanski migranti vojnici islama na zapadu,tako su slobodnomisleći ljudi vojnici demokracije u neslobodnim zemljama svijeta.
Američka hegemonija je potrebna i nužna,jer bez obzira što je manjkava i nesavršena,alternativa je 100x gora.Zašto svi maštaju živiti u zemljama zapadne demokracije a nitko nema želju živiti u Rusiji i ići tamo migrirati.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcellus wrote:nebitno tko je pobijedio, pobijedila je prevara, manipulacija, medijska haranga, mrtvi glasači, "slučajni" softverski bagovi, sociopati i psihopati, fašisti najgore vrste.
slobodni izbori? Slobodan moj kurac. Da su održani u Bjelorusiji Ameri ih prvi ne bi priznali jer jedan od kandidata nije imao pristupa medijima, i bilo je puno sumnihvih stvari na biralištima, nije dovzoljena kontrola prebrojavanja, izbori a la staljin.
biden nije bitan, nije ni trump.
bitna je demokracija, bitna je sloboda, bitna je uostalom amerika za sudbinu svijeta. A ovo je sprdačina. Hitler se ceri iz groba.
Da ceri ... grči od smijeha.
Guest- Guest
סמאל wrote:Hm,vidiš,ja na to gledam iz druge perspektive,ali već je kasno da bih pisao esej.epikur37 wrote:סמאל wrote:Ja sam opet uvjeren kako će nakon ove koronakrize,doći do prave poplave iste te ideološke matrice preko subkulturnih platformi,gdje će se svijet prikazivati kroz ružičaste naočale a zasluge će otići pogodi kome.epikur37 wrote:סמאל wrote:Mislim da svi griješe jer ih podcjenjuju,Amerika je stara kurva koja uvijek iznova izvuče neki novi trik.Hektorović wrote:סמאל wrote:Ne sumnjam niti malo,kako će se naći primjeren,,herbicid'' da bi se taj proklijali Trumpov korov suzbio.epikur37 wrote:
Sumnjam
ljudi su različiti,
grupiraju se
previru i pretaču
Svijet se uvijek mijenja,to je jedna konstanta,može na bolje,može na gore,misliš da je perspektiva svijeta i iz pozicije nekog monarha ili kmeta ista,te kako ga oni u budućnostI vide i očekuju.
Stavi se u perspektivu plemića u carskoj Rusiji pred nadolazeću boljševičku revoluciju.Svijet se radikalno promjeni iz temelja u vrlo kratkom roku.
Stariji ljudi teško prihvaćaju novije ideje,međutim nema te ideje koja bi bila toliko fanatična,ako bi našla plodno tlo među širokim masama koje bi je sljedili.
Amerika,a tu ne mislim isključivo na službene kanale vlasti,ima načina i resursa kako progurati njihove ideje i nametnutih drugima.
Jedino što bi moglo usporiti ih je njihov unutarnji razdor,međutim,pogledaj koliko je amerikanizacija i njihovo pomodarstvo prihvaćeno među europskom mladeži,pa ti čak i kod nas imaš mlade koji koriste američke slengove u svakodnevnom govoru.
U svakoj državi svijeta postoje entuzijasti koji bi željeli društvo nalik na američko.
Kod nas ih promoviraju preko indexa i srodnih medija,a koliko god se to činilo beznačajnim, u samoj Rusiji i Kini je dosta onih koji zavide ljudima na zapadu,jer oni nemaju tu slobodu da žive,rade i govore što žele.
I svim tim nedemokratskim društvima takve se naziva izdajnicima,soroševcima,agenturama.
Demokratizacija i progresivizam će ići dalje,danas možda u Ukrajni,sutra u Bjelorusiji a preksutra možda u samoj Rusiji,jer kako su muslimanski migranti vojnici islama na zapadu,tako su slobodnomisleći ljudi vojnici demokracije u neslobodnim zemljama svijeta.
Američka hegemonija je potrebna i nužna,jer bez obzira što je manjkava i nesavršena,alternativa je 100x gora.Zašto svi maštaju živiti u zemljama zapadne demokracije a nitko nema želju živiti u Rusiji i ići tamo migrirati.
Svijet će se uvijek mijenjati ali nikad neće biti jedan.
Globalizam u vidu liberalne internacionalizacije je isto totalitarizam.
Završit će kao i svaki drugi pokušaj iste vrste u povijesti.
Svaki imperij kao protagonist svjetske hegemonije ima svoje vrijeme.
Vrijeme ovog je pri kraju.
I nije to pitanje mene, mog života i generacije.
Ove stvari traže da se vrijeme malo transcendira, moraš prebaciti pogled preko horizonta i vlastite ograničenosti.
I sutra će neki drugi režim izgledati konačnim i kad se potroši isto će završiti.
2015-08-06
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Biden je svojim obracanjem pokazao da je umorni starac koji bi radije danas bio na ribiciji ili u domu nego americki predsjednik
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Biden: Imam rak
» Creepy Joe Biden
» Biden vs Trump
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Biden: Imam rak
» Creepy Joe Biden
» Biden vs Trump
Page 14 of 19