Biden predsjednik
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Biden predsjednik
epikur37 wrote:Sovak wrote:Plenki ushićen.
Sarajevo isto.
Znamo kako to završava za BH Hrvate kad Zagreb i Sarajevo pušu u isti rog.
Jebeni Sovak i njegova pravašija.
Kolega, ja vaše stavove po tom pitanju nisam dovodio u pitanje, pače, potpisivao sam ih.
Znaš ti dobro na koga se to odnosi.
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Eto dolara uskoro na 1.60 za euro, selidba industrije u Kinu...
Mene ovdje čak ne bi čudilo da situacija sa Kinom i ne ode u neku normalizaciju, svi vole kad netko drugi odradi prljav posao i degradaciju odnosa za njih. To ti je ono kad bi svi voljeli nekoga poslati u tri pičke materine ali je svima nekako draže da postoji netko drugi tko će se eksponirati a oni sami i dalje mirišu.
Uostalom, dabogda sve preselilo u Kinu, politički su stabilniji partner i ne mješaju se u to šta tko radi u svojoj zemlji.
Last edited by MaximusDecimusMiridije on Fri 6 Nov - 22:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
marcellus wrote:Sovak wrote:debotoijusto wrote:Sovak wrote:Plenki ushićen.
Sarajevo isto.
zaustavite brojanje
Teško se bude zaustavilo brojanje mrtvih kad tvoj Biden opet aktivira sva
krizna područja za koja je crni majmun Obama dobil Nobelovu nagradu.
Krv ti Isusovu, glavno da pederi dobiju svoje, jebeš tisuće mrtvih i ponovni uzlet islamista.
Čemu se ti veseliš?
Ja vas ne kužim.
gle, on zna bit glup ko kurac kad oće. Inače ima nešto ganglija i kapaciteta za bit donekle normalan, ali je intelektualno prelijen za to.
pa neloša procjena za čovjeka izvan struke :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:Teško se bude zaustavilo brojanje mrtvih kad tvoj Biden opet aktivira sva
Krv ti Isusovu, glavno da pederi dobiju svoje, jebeš tisuće mrtvih i ponovni uzlet islamista.
Čemu se ti veseliš?
Ja vas ne kužim.
gle, on zna bit glup ko kurac kad oće. Inače ima nešto ganglija i kapaciteta za bit donekle normalan, ali je intelektualno prelijen za to.
Joe je u biti vrlo oprezan, u Obaminoj ekipi bio je "golub" naspram Hilary koja je bila "jastreb"... Joe je bio protiv intervencije u Libiji, u Iraku je već na samom početku spominjao problem vakuma vlasti, za vrijeme hladnog rata redom je glasao protiv prevelike vojne potrošnje i Reaganovih projekata. To što je Miloševića prokužio, ide mu na čast, i znam da je u BiH osobno došao da se progura Aprilski paket, i nije mu uspjelo... nakon čega je bio ljut na Silajdžića koji je to blokirao.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Epi i jektor ero i ekumena mogu biti sretni
Prvi americki predsjednik i drugi nakon kennedya koji je rimokatolicke vjere.
Jbg mrzi srbe
Mora biti da je i ova budaletina Biden .... PRAVAS
Prvi americki predsjednik i drugi nakon kennedya koji je rimokatolicke vjere.
Jbg mrzi srbe
Mora biti da je i ova budaletina Biden .... PRAVAS
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sta je udbasu poceja si vodu okrecat na svoj mlin jelHektorović wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:Teško se bude zaustavilo brojanje mrtvih kad tvoj Biden opet aktivira sva
Čemu se ti veseliš?
Ja vas ne kužim.
Joe je u biti vrlo oprezan, u Obaminoj ekipi bio je "golub" naspram Hilary koja je bila "jastreb"... Joe je bio protiv intervencije u Libiji, u Iraku je već na samom početku spominjao problem vakuma vlasti, za vrijeme hladnog rata redom je glasao protiv prevelike vojne potrošnje i Reaganovih projekata. To što je Miloševića prokužio, ide mu na čast, i znam da je u BiH osobno došao da se progura Aprilski paket, i nije mu uspjelo... nakon čega je bio ljut na Silajdžića koji je to blokirao.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ali kazu da je Biden katolik.
Eto ekumene ujedinjenje sestrunskih crkava i ostalo mlacenje prazne slame
2015-09-13
Hektorović dislikes this post
Hektorović wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:Teško se bude zaustavilo brojanje mrtvih kad tvoj Biden opet aktivira sva
Čemu se ti veseliš?
Ja vas ne kužim.
Stvari se mogu uvijek pokušati sagledati u boljem svjetlu, odnosno okrenuti se novoj situaciji i vidjeti oslonce.
Za to će biti vremena.
Mišljenja sam da je ovo svakako lošiji ishod, za ameriku i za svijet.
Geopolitičke i ideološke, ako baš hoćemo i povijesne, sile i strukture iza Bidena su već sada profulane.
To je prošla epoha.
Pokušaj vraćanja iste može završiti samo tragedijom.
2015-08-06
No što je tu je....
Pratimo dalje, čekamo bliže.
Rekao bi prorok Milan.
Pustimo da protutnji ovo što ostaje iza i vidimo kako će se početi slagati nove karte.
Rekao bi prorok Milan.
Pustimo da protutnji ovo što ostaje iza i vidimo kako će se početi slagati nove karte.
2015-08-06
Ako za Pravoslavlje smatraš i SPC onda si promašio. SPC gura svetoavlje, a to je poprilično daleko od Pravoslavlja.FRANK wrote:Ali kazu da je Biden katolik.
Pravoslavni su ti i hr Grkokatolici, pa ti vidi...
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:Teško se bude zaustavilo brojanje mrtvih kad tvoj Biden opet aktivira sva
Čemu se ti veseliš?
Ja vas ne kužim.
Stvari se mogu uvijek pokušati sagledati u boljem svjetlu, odnosno okrenuti se novoj situaciji i vidjeti oslonce.
Za to će biti vremena.
Mišljenja sam da je ovo svakako lošiji ishod, za ameriku i za svijet.
Geopolitičke i ideološke, ako baš hoćemo i povijesne, sile i strukture iza Bidena su već sada profulane.
To je prošla epoha.
Pokušaj vraćanja iste može završiti samo tragedijom.
Tu se slažem. No upravo je Biden ultimatni status quo kandidat, koji neće talasat, no godine su učinile svoje, već sad je daleko od svojih nastupa iz 90tih, pitanje je kako će prosuđivati čovjek od 80 godina.
2018-04-10
MaximusDecimusMiridije wrote:Serbinho-3 wrote:Eto dolara uskoro na 1.60 za euro, selidba industrije u Kinu...
Mene ovdje čak ne bi čudilo da situacija sa Kinom i ne ode u neku normalizaciju, svi vole kad netko drugi odradi prljav posao i degradaciju odnosa za njih. To ti je ono kad bi svi voljeli nekoga poslati u tri pičke materine ali je svima nekako draže da postoji netko drugi tko će se eksponirati a oni sami i dalje mirišu.
Uostalom, dabogda sve preselilo u Kinu, politički su stabilniji partner i ne mješaju se u to šta tko radi u svojoj zemlji.
Čak će se sa Rusijom situacija stabilizirat, uz klasičnu kritiku slobode i demokracije.
2018-04-10
Ne budi tužanepikur37 wrote:No što je tu je....
Rekao bi prorok Milan.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43582-zasto-je-trump-u-osnovi-dobio-ove-izbore#1755013
Nisu ljevičari pobjedili.
To šta si ti plitak pa ne kužiš geostrategiju i zašto je Đo bolji za Hrvatsku to je drugi par opanaka. Tu te ne mogu prosvitlit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa i je tako...sto je vezalo trumpa i plenkija..?...nista..idoloski potpuno razliciti..puno veci pproblem ide sad za covica..koji Ce sigurno zavrsiti na crnoj listi bidnoga..ako ne povuce kocnicu...Sovak wrote:Plenki ushićen.
Sarajevo isto.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kog brige za Čovića ? Hrvatskoj treba promjena izbornog zakona a ne oče li to biti Čović il ilki drugi lik izabran od Hrvata a očito politički iz HDZ pošto oni najviše za tu stranku naginju.
Nikoga u Hrvatskoj ne zanima Čovič i njegova guzica nego promjena izbornog zakona.
Ne borimo se mi za Čovića i njegovo dupe nego Hrvate u BiH i da Hrvatska ima svog člana predsjedništva u BiH.
Nikoga u Hrvatskoj ne zanima Čovič i njegova guzica nego promjena izbornog zakona.
Ne borimo se mi za Čovića i njegovo dupe nego Hrvate u BiH i da Hrvatska ima svog člana predsjedništva u BiH.
2014-04-11
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nije-vam-jasno-kako-trump-gubi-kad-je-uvjerljivo-vodio-evo-objasnjenja/2228199.aspx
2015-09-08
Nista ti nisi skuzio po obicaju..govorim o politici prema bh-a...plenki covketu nece moci ppruzati vise samo tako ruku a da to ne ostavi posljedice po njega..mogao je to koristiti zbog trumpa pa mu je brisel dijelom zmirio zbog toga..sad sa bidnim jok vise...sad su i brisel i vasington opet na istoj valnoj duzini..a kad je uvijek tako bilo nasi su prvo isli u sarajevo pa mozda Mostar..vecinom..i Suljo nije u komotnoj poziciji u svezi dodika..ali oni bar mogu trazit zastitnicki kisobran ruja napose dodikRayMabus wrote:Kog brige za Čovića ? Hrvatskoj treba promjena izbornog zakona a ne oče li to biti Čović il ilki drugi lik izabran od Hrvata a očito politički iz HDZ pošto oni najviše za tu stranku naginju.
2015-09-08
Velike koristi od podrške Zagreba kad nisu sposobni utjecat na promjenu izbornog zakona u Federaciji BiH vezano uz biranje člana iz redova Hrvatskog naroda bio Trump ili Biden na vlasti u Americi.
Više mi vrijedi šta je Biden Demokrata a oni su 2016 izveli puč na Erdogana i sad će se totalno zahladit odnosi Erdogan Amerika i Amerika ga skida sankcijama i udarom na ekonomiju i SDA ostaje bez političkog vođe na istoku.
Više mi vrijedi šta je Biden Demokrata a oni su 2016 izveli puč na Erdogana i sad će se totalno zahladit odnosi Erdogan Amerika i Amerika ga skida sankcijama i udarom na ekonomiju i SDA ostaje bez političkog vođe na istoku.
2014-04-11
ma rođena je u Kaliforniji, Oaklandabraham wrote:Upravo prochitah da Kamala u sluchaju Bidenove smrti ne mozhe biti predsjednik jer je rodzena na Jamajka-i. Dakle ne mozhe biti ni predsjednik. ?????????? Kila mozga...
može link?
Poshta kupio po to prodao. Isprichavam se ako je neistina. Jutros prochitao na drugoj strani...Pokushati chu to nachi. Mez culpa, mea culp..... da i mea kila mozga...Noor wrote:ma rođena je u Kaliforniji, Oaklandabraham wrote:Upravo prochitah da Kamala u sluchaju Bidenove smrti ne mozhe biti predsjednik jer je rodzena na Jamajka-i. Dakle ne mozhe biti ni predsjednik. ?????????? Kila mozga...
može link?
2014-04-14
abraham wrote:Poshta kupio po to prodao. Isprichavam se ako je neistina. Jutros prochitao na drugoj strani...Pokushati chu to nachi. Mez culpa, mea culp..... da i mea kila mozga...Noor wrote:ma rođena je u Kaliforniji, Oaklandabraham wrote:Upravo prochitah da Kamala u sluchaju Bidenove smrti ne mozhe biti predsjednik jer je rodzena na Jamajka-i. Dakle ne mozhe biti ni predsjednik. ?????????? Kila mozga...
može link?
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Biden je svojim obracanjem pokazao da je umorni starac koji bi radije danas bio na ribiciji ili u domu nego americki predsjednik
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Biden: Imam rak
» Creepy Joe Biden
» Biden vs Trump
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Biden: Imam rak
» Creepy Joe Biden
» Biden vs Trump
Page 6 of 19