ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biden predsjednik

Page 6 of 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Go down

Biden predsjednik  - Page 6 Empty Re: Biden predsjednik

Post by Guest Fri 6 Nov - 22:12

epikur37 wrote:
Sovak wrote:Plenki ushićen.

Sarajevo isto.

Znamo kako to završava za BH Hrvate kad Zagreb i  Sarajevo pušu u isti rog.

Jebeni Sovak i njegova pravašija.

Kolega, ja vaše stavove po tom pitanju nisam dovodio u pitanje, pače, potpisivao sam ih.

Znaš ti dobro na koga se to odnosi.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 6 Nov - 22:13

Serbinho-3 wrote:Eto dolara uskoro na 1.60 za euro, selidba industrije u Kinu...

Mene ovdje čak ne bi čudilo da situacija sa Kinom i ne ode u neku normalizaciju, svi vole kad netko drugi odradi prljav posao i degradaciju odnosa za njih. To ti je ono kad bi svi voljeli nekoga poslati u tri pičke materine ali je svima nekako draže da postoji netko drugi tko će se eksponirati a oni sami i dalje mirišu.

Uostalom, dabogda sve preselilo u Kinu, politički su stabilniji partner i ne mješaju se u to šta tko radi u svojoj zemlji.

Last edited by MaximusDecimusMiridije on Fri 6 Nov - 22:14; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 6 Nov - 22:14

marcellus wrote:
Sovak wrote:
debotoijusto wrote:

Sarajevo isto.

zaustavite brojanje :20

Teško se bude zaustavilo brojanje mrtvih kad tvoj Biden opet aktivira sva 

krizna područja za koja je crni majmun Obama  dobil Nobelovu nagradu.

Krv ti Isusovu, glavno da pederi dobiju svoje, jebeš tisuće mrtvih i ponovni uzlet islamista.

Čemu se ti veseliš?

Ja vas ne kužim.

gle, on zna bit glup ko kurac kad oće. Inače ima nešto ganglija i kapaciteta za bit donekle normalan, ali je intelektualno prelijen za to.

pa neloša procjena za čovjeka izvan struke :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 6 Nov - 22:25

epikur37 wrote:
marcellus wrote:
Sovak wrote:Teško se bude zaustavilo brojanje mrtvih kad tvoj Biden opet aktivira sva 

Krv ti Isusovu, glavno da pederi dobiju svoje, jebeš tisuće mrtvih i ponovni uzlet islamista.

Čemu se ti veseliš?

Ja vas ne kužim.

gle, on zna bit glup ko kurac kad oće. Inače ima nešto ganglija i kapaciteta za bit donekle normalan, ali je intelektualno prelijen za to.

Joe je u biti vrlo oprezan, u Obaminoj ekipi bio je "golub" naspram Hilary koja je bila "jastreb"... Joe je bio protiv intervencije u Libiji, u Iraku je već na samom početku spominjao problem vakuma vlasti, za vrijeme hladnog rata redom je glasao protiv prevelike vojne potrošnje i Reaganovih projekata. To što je Miloševića prokužio, ide mu na čast, i znam da je u BiH osobno došao da se progura Aprilski paket, i nije mu uspjelo... nakon čega je bio ljut na Silajdžića koji je to blokirao.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 6 Nov - 23:03

Epi i jektor ero i ekumena mogu biti sretni 
Prvi americki predsjednik i drugi nakon kennedya koji je rimokatolicke vjere.
Jbg mrzi srbe 
Mora biti da je i ova budaletina Biden .... PRAVAS

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 6 Nov - 23:04

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:
Sovak wrote:Teško se bude zaustavilo brojanje mrtvih kad tvoj Biden opet aktivira sva 

Čemu se ti veseliš?

Ja vas ne kužim.

Joe je u biti vrlo oprezan, u Obaminoj ekipi bio je "golub" naspram Hilary koja je bila "jastreb"... Joe je bio protiv intervencije u Libiji, u Iraku je već na samom početku spominjao problem vakuma vlasti, za vrijeme hladnog rata redom je glasao protiv prevelike vojne potrošnje i Reaganovih projekata. To što je Miloševića prokužio, ide mu na čast, i znam da je u BiH osobno došao da se progura Aprilski paket, i nije mu uspjelo... nakon čega je bio ljut na Silajdžića koji je to blokirao.
Sta je udbasu poceja si vodu okrecat na svoj mlin jel

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Fri 6 Nov - 23:07

Ali kazu da je Biden katolik.
Eto ekumene ujedinjenje sestrunskih crkava i ostalo mlacenje prazne slame

FRANK
FRANK

2015-09-13

Hektorović dislikes this post

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 6 Nov - 23:30

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:

Čemu se ti veseliš?

Ja vas ne kužim.

Stvari se mogu uvijek pokušati sagledati u boljem svjetlu, odnosno okrenuti se novoj situaciji i vidjeti oslonce.

Za to će biti vremena.

Mišljenja sam da je ovo svakako lošiji ishod, za ameriku i za svijet.

Geopolitičke i ideološke, ako baš hoćemo i povijesne,  sile i strukture iza Bidena su već sada profulane.

To je prošla epoha.

Pokušaj vraćanja iste može završiti samo tragedijom.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 6 Nov - 23:34

No što je tu je....

Pratimo dalje, čekamo bliže.

Rekao bi prorok Milan.

Pustimo da protutnji ovo što ostaje iza i vidimo kako će se početi slagati nove karte.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 7 Nov - 0:41

FRANK wrote:Ali kazu da je Biden katolik.
Eto ekumene ujedinjenje sestrunskih crkava i ostalo mlacenje prazne slame
Ako za Pravoslavlje smatraš i SPC onda si promašio. SPC gura svetoavlje, a to je poprilično daleko od Pravoslavlja.
Pravoslavni su ti i hr Grkokatolici, pa ti vidi...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 7 Nov - 2:44

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:

Čemu se ti veseliš?

Ja vas ne kužim.

Stvari se mogu uvijek pokušati sagledati u boljem svjetlu, odnosno okrenuti se novoj situaciji i vidjeti oslonce.

Za to će biti vremena.

Mišljenja sam da je ovo svakako lošiji ishod, za ameriku i za svijet.

Geopolitičke i ideološke, ako baš hoćemo i povijesne,  sile i strukture iza Bidena su već sada profulane.

To je prošla epoha.

Pokušaj vraćanja iste može završiti samo tragedijom.

Tu se slažem. No upravo je Biden ultimatni status quo kandidat, koji neće talasat, no godine su učinile svoje, već sad je daleko od svojih nastupa iz 90tih, pitanje je kako će prosuđivati čovjek od 80 godina.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 7 Nov - 2:46

MaximusDecimusMiridije wrote:
Serbinho-3 wrote:Eto dolara uskoro na 1.60 za euro, selidba industrije u Kinu...

Mene ovdje čak ne bi čudilo da situacija sa Kinom i ne ode u neku normalizaciju, svi vole kad netko drugi odradi prljav posao i degradaciju odnosa za njih. To ti je ono kad bi svi voljeli nekoga poslati u tri pičke materine ali je svima nekako draže da postoji netko drugi tko će se eksponirati a oni sami i dalje mirišu.

Uostalom, dabogda sve preselilo u Kinu, politički su stabilniji partner i ne mješaju se u to šta tko radi u svojoj zemlji.

Čak će se sa Rusijom situacija stabilizirat, uz klasičnu kritiku slobode i demokracije.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 7 Nov - 2:53

epikur37 wrote:No što je tu je....

Pratimo dalje, čekamo bliže.

Rekao bi prorok Milan.

Pustimo da protutnji ovo što ostaje iza i vidimo kako će se početi slagati nove karte.
Ne budi tužan

https://www.ex-iskon-pleme.com/t43582-zasto-je-trump-u-osnovi-dobio-ove-izbore#1755013

Nisu ljevičari pobjedili.

To šta si ti plitak pa ne kužiš geostrategiju i zašto je Đo bolji za Hrvatsku to je drugi par opanaka. Tu te ne mogu prosvitlit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 7 Nov - 4:14

Sarajevo isto.

Pa i je tako...sto je vezalo trumpa i plenkija..?...nista..idoloski potpuno razliciti..puno veci pproblem ide sad za covica..koji Ce sigurno zavrsiti na crnoj listi bidnoga..ako ne povuce kocnicu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 7 Nov - 4:24

Kog brige za Čovića ? Hrvatskoj treba promjena izbornog zakona a ne oče li to biti Čović il ilki drugi lik izabran od Hrvata a očito politički iz HDZ pošto oni najviše za tu stranku naginju.

Nikoga u Hrvatskoj ne zanima Čovič i njegova guzica nego promjena izbornog zakona.

Ne borimo se mi za Čovića i njegovo dupe nego Hrvate u BiH i da Hrvatska ima svog člana predsjedništva u BiH.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 7 Nov - 4:35

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nije-vam-jasno-kako-trump-gubi-kad-je-uvjerljivo-vodio-evo-objasnjenja/2228199.aspx
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 7 Nov - 4:42

RayMabus wrote:Kog brige za Čovića ? Hrvatskoj treba promjena izbornog zakona a ne oče li to biti Čović il ilki drugi lik izabran od Hrvata a očito politički iz HDZ pošto oni najviše za tu stranku naginju.

Nikoga u Hrvatskoj ne zanima Čovič i njegova guzica nego promjena izbornog zakona.

Ne borimo se mi za Čovića i njegovo dupe nego Hrvate u BiH i da Hrvatska ima svog člana predsjedništva u BiH.
Nista ti nisi skuzio po obicaju..govorim o politici prema bh-a...plenki covketu nece moci ppruzati vise samo tako ruku a da to ne ostavi posljedice po njega..mogao je to koristiti zbog trumpa pa mu je brisel dijelom zmirio zbog toga..sad sa bidnim jok vise...sad su i brisel i vasington opet na istoj valnoj duzini..a kad je uvijek tako bilo nasi su prvo isli u sarajevo pa mozda Mostar..vecinom..i Suljo nije u komotnoj poziciji u svezi dodika..ali oni bar mogu trazit zastitnicki kisobran ruja napose dodik
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 7 Nov - 4:47

Velike koristi od podrške Zagreba kad nisu sposobni utjecat na promjenu izbornog zakona u Federaciji BiH vezano uz biranje člana iz redova Hrvatskog naroda bio Trump ili Biden na vlasti u Americi.

Više mi vrijedi šta je Biden Demokrata a oni su 2016 izveli puč na Erdogana i sad će se totalno zahladit odnosi Erdogan Amerika i Amerika ga skida sankcijama i udarom na ekonomiju i SDA ostaje bez političkog vođe na istoku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor Sat 7 Nov - 7:43

abraham wrote:Upravo prochitah da Kamala u sluchaju Bidenove smrti ne mozhe biti predsjednik jer je rodzena na Jamajka-i. Dakle ne mozhe biti ni predsjednik. ?????????? Kila mozga...
ma rođena je u Kaliforniji, Oakland

može link?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by abraham Sat 7 Nov - 7:46

Noor wrote:
abraham wrote:Upravo prochitah da Kamala u sluchaju Bidenove smrti ne mozhe biti predsjednik jer je rodzena na Jamajka-i. Dakle ne mozhe biti ni predsjednik. ?????????? Kila mozga...
ma rođena je u  Kaliforniji, Oakland

može link?
Poshta kupio po to prodao. Isprichavam se ako je neistina. Jutros prochitao na drugoj strani...Pokushati chu to nachi. Mez culpa, mea culp..... da i mea kila mozga...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Noor Sat 7 Nov - 7:48

abraham wrote:
Noor wrote:
ma rođena je u  Kaliforniji, Oakland

može link?
Poshta kupio po to prodao. Isprichavam se ako je neistina. Jutros prochitao na drugoj strani...Pokushati chu to nachi. Mez culpa, mea culp..... da i mea kila mozga...
jocolor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics