USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
I tamo će ga pokrast. Glasovi će se brojati sve dok Demokrati ne budu imali većinu.Brat Brale wrote:mobiu$ wrote:Evo pratim i komentiram s kolegama.
Nije da mi išta o takvim stvarima znamo, ali smo se složili da je pokralo Trumpa i u Michiganu i u Wisconsinu.
Uzme li Trampara Nevadu, gotovo je. U PA je nedodirljiv...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne mogu krasti u okruzima koji su ionako crveni... bar kad je nevada u pitanju... u okrugu reno su skoro pa izjednačeni... a svi ostali okruzi su full trumpovi...Brat Brale wrote:michaellcmacha wrote:u nevadi u okrugu reno ostalo je za prebrojati 24819 listića, u las vegasu 58011 listića i u svim ostalim mi se nije dalo zbrajati... međutim više se ne broji, a upravo je trump smanjio razliku sa 20 000 na samo cca 6800... znači tu definitivno ima prostora za pobjedu trump jer svi ostali okruzi su premoćno na njegovoj strani i još ima bar 15 000 listića i tu za izbrojati...RayMabus wrote:Nije još ništa gotovo. Nevada je ključ.vuksadinare wrote:...zao mi trumpa..ali mnogi su odahnuli...
krašće večeras na najjače...
2015-08-08
Najbolji scenarij. Zato san ja jučer navija da se Trump održi jer onda ovi moraju krenit u otvorenu krađu a to se i desilo u Viskoinsu i Mišigenu.AlfaOmega wrote:dobro je, neredi će kuliminirati. Kad malo skužim, ni ni moglo bolje, jel
2014-04-11
mora uzeti MI, PA, NC i GA, to je 270 okruglo..... ili to ili sud ili borba prsa u prsa bar 2 tjedna, to bi trebalo biti dovoljno da pederi, kmice, pedofili i društvo sa limenog krova pokleknu... sve im jebem džabalebareško...
2015-08-08
Biden povećao prednost u MI
Noor wrote:Biden povećao prednost u MI
2014-04-11
RayMabus wrote:Noor wrote:Biden povećao prednost u MI
bolesno....
trumpika ovo en smije ispustiti, za budućnost svih
poremećeni liberalni establishment treba baciti na pod
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne prepisuj milanovićevac
2015-08-08
Žali se Vrhovnom sudu.michaellcmacha wrote:mora uzeti MI, PA, NC i GA, to je 270 okruglo..... ili to ili sud ili borba prsa u prsa bar 2 tjedna, to bi trebalo biti dovoljno da pederi, kmice, pedofili i društvo sa limenog krova pokleknu... sve im jebem džabalebareško...
2014-04-11
Biden je previše star,ali ako ništa drugo,onda bar može grijati stolicu dok ne dođe prikladniji kandidat,primjerice Buttigieg.RayMabus wrote:Noor wrote:Biden povećao prednost u MI
Hillary je bila savršen izbor,međutim,dogodilo se što se dogodilo,a sad ove 4 god. treba sanirati štetu i konsolidirati demokratske snage.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
U Viskonsinu i Mišigenu pobrojano 96% gladova i Joe vodi. Teško da Trump tu išta može. Tu ga je pokralo. Ostala samo Nevada al i tu će ga pokrast jer znaju šta je ulog a broji se do sutra dok Joe ne pobjedi.
Trumpu je ostalo to da se ode žalit Vrhovnom sudu.
Trumpu je ostalo to da se ode žalit Vrhovnom sudu.
2014-04-11
Prije sam očekivao da će me udarit grom...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
U Nevadi je jako tijesna borba, a ova zemlja mogla bi odlučiti predsjednika SAD-a.Brat Brale wrote:mobiu$ wrote:Evo pratim i komentiram s kolegama.
Nije da mi išta o takvim stvarima znamo, ali smo se složili da je pokralo Trumpa i u Michiganu i u Wisconsinu.
Uzme li Trampara Nevadu, gotovo je. U PA je nedodirljiv...
A unutar Nevade posebno treba obratiti pozornost na dva okruga - Clark County u kojem se nalazi Las Vegas te Washoe County na granici s Kalifornijom.
Riječ je o dva najveća okruga u kojima je znatno veći broj glasača, a time i glasova, nego u ostalim okruzima.
U Clark Countyju Joe Biden trenutno ima 52.9 posto glasova, a Donald Trump je na 45.4 posto. Biden ima nešto više od 422 tisuće glasova, a Trump nešto više od 372 tisuće. Prebrojano je 72 posto glasova.
U Washoe Countyju prebrojano je 76 posto glasova. Biden ima 50.8 posto ili 117.699 glasova, a Trump je na 46 posto ili 107.925 glasova.
U ta dva se okruga, dakle, krije velik broj glasova. Oba okruga 2016. godine odnijela je Hillary Clinton, a i sada je u vodstvu Biden.
Sve ostale okruge osvojio je Trump. No, riječ je o puno manjim okruzima (primjerice Eureka County bilježi tek 833 glasa za Trumpa i 92 za Bidena). Ostali okruzi su veći, ali riječ je o područjima gdje glasa nekoliko tisuća ili nekoliko desetaka tisuća ljudi.
vili40-
2015-08-02
Zadovoljan sam kako se sve odvilo. Čestitke novom predsjedniku SAD a starome poželimo sretan put s nadom da se više nećemo vidjeti. Ovo u Nevadi su ostali glasovi poštom a to opet obično budu Demokrati al u svakom slučaju nisu masovno Trumpovi glasači tako da to teško da Trump tu išta može ...i tako.
Sad idemo guzit Erdogana.
2014-04-11
IL Risorto likes this post
Potpisujem,mada nisam siguran da će Bidni nešto guzit Erdogana.RayMabus wrote:Zadovoljan sam kako se sve odvilo. Čestitke novom predsjedniku SAD a starome poželimo sretan put s nadom da se više nećemo vidjeti. Ovo u Nevadi su ostali glasovi poštom a to opet obično budu Demokrati al u svakom slučaju nisu masovno Trumpovi glasači tako da to teško da Trump tu išta može ...i tako.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Koje olakšanje šta smo se riješili Trumpa. Tko bi to trpija još četiri godine.
2014-04-11
I ..šta? ode Trumpika u ropotarnicu?
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 42 of 50